Benjamin Gundgaard fra CustomerSense om mere salg på din webshop

Den 20. marts 2010 udgav jeg det til dato mest populære podcast her på bloggen – nemlig det med Benjamin Gundgaard fra CustomerSense om konverteringsoptimering. Det kan du (gen)høre her: Konverteringsoptimering med Benjamin Gundgaard. Podcastet er hørt her og på iTunes mange tusinde gange, og selvfølgelig har det fortjent en efterfølger, ikke? Den får du her.

Benjamin Gundgaard deler ud fra godteposen – igen

Jeg kunne godt skrive en lang indledning her, men det skal du slet ikke spilde din tid med – for du har 1 time og 48 minutter foran dig med guldkorn fra en af verdens mest kompetente konverteringsoptimeringsspecialister (langt ord…). Jeg tror faktisk, at termen søgemaskineoptimering kun bliver nævnt én gang på de 108 minutter. Skynd dig ind at lytte:

Links fra Benjamin Gundgaard til dig – udover naturligvis et link til hans eget site: CustomerSense

 • Aaronsongroup
 • D60

Og fra mig skal blot lyde:

Rosenstand out!

Få et opkald fra Thomas Rosenstand - Så er du på vej til den ultimative SEO løsning!

26 kommentarer til “Benjamin Gundgaard fra CustomerSense om mere salg på din webshop”

 1. Tak til Thomas og Benjamin. Nu skal der høvles guldkorn ind under vesten.

  Og jeg vil da godt nævne ordet søgemaskineoptimering, en gang til : Søgemaskineoptimering … skal der til. Ellers bliver der ingen at konvertere overfor

 2. Fedt med en opfølgning. Ja, glæder mig meget til at høre det. Rigtig fedt med en masse guldkorn til landevejen og så på dansk.

  @Thomas ikke fordi jeg vil hijacke tråden, men bruger du ekstern service til hosting af dine podcast, hvis ja hvilken?

 3. Thomas Justesen

  Tak for et super godt podcast!

  Jeg har ingen webshop, men stadig syntes jeg, at det var spændende at lære om de nye teknologier, som sætter gang i nye tanker, som kan bruges til at optimere min firma hjemmeside. Nu forstår jeg også bedre, hvorfor jeg altid køber mere hos Amazon end jeg havde planlagt 😉

 4. Tak for et rigtigt godt podcast !

  Kan godt lide at Benjamin sætter fokus på at sælge mere for hver ordre… For en ting er at øge antallet af konverteringer – En anden er at få kunderne til at købe mere…

  # Benjamin: Har du et minimums krav til de sites du arbejder med ? (tænker her på ting såsom trafik mm. / Hvor små sites arbejder du med… )

 5. @Thomas @Anders – jeg er glad for, at I kan lide podcastet. Vil I mene, at indholdet er relevant til min bog?

  @Anders jeg går meget op i, at de penge man investerer i mig skal tjenes hjem (en del gange) igen. Derfor laver jeg altid en økonomisk analyse sammen med en potentiel kunde inden vi opstarter et eventuelt samarbejde. Det kræver typisk en mellem / større volumen / omsætning at gøre brug af mine kompetencer, men jeg har ikke noget “minimumskrav” – ikke andet end mine kunder skal være såvel fagligt som økonomisk glade, når de har lanceret en løsning jeg har udarbejdet.

 6. Det er virkelig godt, meget brugbart, tak.

  Nu har jeg hørt både nr 1 og 2 og det er ikke sidste gang jeg høre dem, næste gang skal jeg nok lige have papir og pen klar..

  Jeg håber på en podcast nr 3.

  Rigtig god dag.

 7. Jeg sider netop og lytter og har 50 min tilbage.

  I snakker om lagerhotel i Tyskland – er her nogen som kender/kan anbefale nogen pakkehoteller i tyskland?

  Lytter videre .-)

 8. Til Thomas og Benjamin: Tak for endnu et godt “program”. Det var som I selv nævner en smule tungere end det første, så det skal lige høres igen. Guldkornene er godt spredt.
  Til Benjamin: Mht. din bog, så ville et meget konkret afsnit om mere “intelligente nyhedsbreve” som du er inde på være overordentligt spændende. Altså hvad er problemet med det traditionelle månedlige nyhedsbrev, hvilke muligheder er der for at spice det op, og hvordan kan man gøre det.
  Jeg tror en sådan sektion med en vis grundighed ville være guld værd for MANGE webshopejere.

 9. Jeg har netop lyttet færdigt. Og jeg kan jo kun være glad over at stort set alle mine spørgsmål blevet gennemgået.

  Benjamin vil gerne have lidt feedback på niveauet.

  Jeg syntes niveauet er rigtig godt. Det er fint at hører lidt om de store systemer Benjamin arbejder med, men det er de færreste som nok vil købe din bog, der har råd til at komme i nærheden af disse dyre systemer. Dem som har råd til disse systemer booker dig nok personligt 🙂

  Så alle de triks du kan komme med, som f.eks. os Magento folk kan kode plug-in’s til, lad dem endelig komme i bogen. Og jeg syntes det er fint du snakker teknisk, det er jo ikke begyndere der læser bogen. Der er folk der har været i gang i nogle år vil jeg tro. Og hvis man vil have trailerkørekort, så kan man vel godt kræve at man har alm. kørekort og kan teorien 🙂

  Jeg glæder mig til bogen!

  Tak!

 10. @Lasse @Ulrik @Peter – super, at I kan bruge det 🙂

  @Anders tak for tippet vedr. nyhedsbreve – det vil jeg huske. Jeg valgte meget bevidst, at prøve at tale lidt mere om salg på et niveau, hvor det kræver mere end de “hurtige tips og tricks” (som vi jo delvist var inde på i 1.0) at være med, men derimod en mere teknisk tung, samt brugervenligheds- / strukturmæssig strategi. Det er fremtiden 😉

  @Peter mange tak for feedback’et – det værdsætter jeg – det er jo det her med at finde balancen 😉 Jeg kan desværre ikke anbefale et kontorhotel i Tyskland – det vil kræve noget research.

 11. Tak for de mange guldkorn – endelig fik jeg hørt denne, længden gjorde jo det lige skulle times, men det var det hele værd.
  Lidt mere i dybden er super, nu blev interessen for personalisering og intelligente nyhedsbreve jo åbnet så jeg håber da at der kommer en udgave mere. Den lidt “tungere” del er fint, og din super evne til at kalde en spade for en spade tror jeg gør at de fleste her godt kan følge med – så lad os endelig “kradse lidt dybere”.
  Tak for disse “thomascasts” og i det hele taget bloggen, bogen osv. en fornøjelse med “viden uden omsvøb”

 12. @Benjamin:

  Vil bestemt mene at indholdet er relevant til din bog! Personligt synes jeg at dette potcast var langt mere advanceret end det forrige – ikke fordi der er noget galt med dette. Det kan jo ikke alt sammen være “lavt hængende frugter” så der skal også noget af det lidt mere advancerede / tekniske i din bog for at give god value for money…

 13. @Jesper @Anders mange tak for jeres feedback, dem værdsætter jeg meget! Det giver mig en god fornemmelse af, hvordan jeg skal vægte den resterende del af min bog og nu er det bare at se at få den på plads.

  @Jesper mon ikke vi kan finde på at lave en 3.0’er 🙂

  @Anders jeg er meget enig med dig omkring de “lavthængende frugter” – især fordi de store kommercielle resultater for alvor opnåes, når man også tager fat om de mere komplicerede forhold omkring bl.a. kryds- / op- / og mersalg.

 14. Super indlæg!
  Rigtig glad for snakken omkring at udnytte disse muligheder i emails, nyhedsbreve m.m. (ca. 1:20:00 i klippet)
  Arbejder selv med netop teknologi dagligt.
  Har tidligere fået udgivet en artiklen omkring hvorledes man arbejder med 1:1 kommunikation i Email, nyhedsbreve. Artiklen falder godt i tråd med de ting Benjamin snakker om.

 15. Tue Nielsen

  Hej,

  Waw, glæder mig til at lytte til podcasten. Jeg var helt vild med 1’eren Orlæ mig lige sige: Lægden på denne podcast er kun et plus i min bog.

  Tak

 16. Kanon podcast. Jeg nåede at få lavet et par småændringer til shoppen, mens jeg lyttede. Jeg skal bare ha’ den bog Benjamin!

 17. @Jan det lyder super – jeg håber, at ændringerne får en god effekt 🙂 Bogen er lagt i skemaet og produktionsplanen er klar for den resterende del – glæder mig meget til at få den ud i markedet!

 18. Nicolaj B. Müllertz

  Så fik jeg tid til at lytte det igennem, og hold da kæft man.. Det må jeg sige, intet mindre end fremragende!
  Stor respekt til Benjamin for at kunne have så meget viden i hovedet, og stadig kunne snakke så passioneret, men vigtigst af alt.. Han formidler rigtige svære teorier så alle kan forstå det..

  Det er en kunst i sig selv, Flot, flot, flot..! 🙂

  God dag til alle..!

 19. Super Podcast, og meget inspirerende.

  I forbindelse med collaborate filtering nævnte du Avail og sagde at der også var andre muligheder, blandt andet Open Source. Hvad hedder de andre systemer?

 20. Kan kun anbefale alle at hører det en gang mere 🙂 hørte det første gang lige efter i udgav dette og det gav stor udbytte også hørte jeg det igen igår og fik endnu større udbytte af det! Der er rigtig mange gode ting i dette!

  Jeg håber i vil lave flere af disse! Og ser frem til din bog og blog kommer ud!

  /Rasmus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

36 98 71 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

Overvej vores nyhedsbrev - vi sender SEO tips hver anden mandag!

SEO-LEX 24

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra snart 25 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

 • 521 sider SEO e-bog  – 120 minutters videoer
 • Kendt som "Biblen om SEO"
 • Nyeste udgave: 12. december 2023

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll to Top