Hvad er linkbuilding – Få svar her

Linkbuilding og SEO

Hvad er linkbuilding?
Linkbuilding er en af de absolut vigtigste faktorer i forhold til at skabe gode placeringer i Google med SEO. Groft sagt kan linkbuilding opdeles i tre underkategorier, og alle tre er vigtige. Den vigtigste er dog den førstnævnte:

 1. Ekstern linkbuilding - det handler om at skabe links fra andre hjemmesider til sin egen hjemmeside. Relevante links vel at mærke!
 2. Intern linkbuilding - det handler om at skabe en god intern struktur på links mellem de enkelte undersider, der giver mening for brugerne.
 3. Udgående linkbuilding - det handler om at linke fra sin egen hjemmeside til andre hjemmesider, der er relevante, så man hjælper sine brugere til endnu mere information.

🔗 Hvad betyder linkbuilding?

Det er opbygning af links fra andre hjemmesider til din hjemmeside - og opbygning af en effektiv intern linkstruktur.

🔗 Virker linkbuilding?

Ja i den grad! Indgående links er en afgørende faktor for gode placeringer i Google, har altid været det og vil uden tvivl altid være det!

🔗 Hvad koster linkbuilding?

Det afhænger af konkurrencen på det, du vil være synlig på. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud hos os! Vi udregner prisen på basis af det aktuelle behov.

🔗 Kan linkbuilding skade en hjemmeside?

Ja, det kan en forkert udført linkbuilding. Derfor skal det ikke overlades til amatører!

Er det tilladt?

Køb af linkbuilding

Det at købe links kan skabe nervøsitet hos mange, for det "må man jo ikke". Det er faktisk en sandhed med modifikationer, for sagen er, at betaler du nogen person eller et firma for på den ene eller den anden måde at skaffe dig links, har du købt links. Og det er faktisk IKKE mod Googles retningslinjer - for så ville det jo være imod dem at hyre for eksempel et PR bureau til at skrive en pressemeddelelse, der linker til din hjemmeside.

Som med alt andet i SEO skal også linkbuilding udføres korrekt, så du ikke udsættes for nogen unødig risiko. Det er det, vi også kan - og har gjort i 21 år.

Priser på link building?

Som med alt andet, vi laver: Du fortjener et individuelt tilbud, der er baseret på dine reelle behov i forhold til konkurrencen etc. - og ikke en bevidstløs pakkeløsning efter princippet "one size fits all". Du kan klikke på knappen her, udfylde - så ringer vi til dig og tager den derfra:

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Langt de fleste hjemmesider / webshops har brug for en aktiv indsats for at få de nødvendige eksterne links - og langt de fleste har store mangler i den interne linkbuilding.

  Desværre er der en del forkerte historier i omløb om, at link building ikke længere har så stor betydning. Sørg for, at dine konkurrenter tror på det - og lad være at tro på det selv!

  Ekstern linkbuilding

  Firkantet sagt er et link til din hjemmeside fra et andet sted på nettet lig med en anbefaling. Jo flere, der linker til dig - jo bedre må du så være. Så enkelt er det bare ikke.

  De links, der virkelig tæller positivt for dig, har nogle fællestræk:

  • De kommer fra indhold på nettet, der handler om det, linket går til. Altså: Sælger du kaffemaskiner, er et godt link til dig fra en hjemmeside, der handler om kaffe, om køkkenmaskiner eller kaffebrygning.
  • De kommer fra hjemmesider, der hører til i samme land, som du gør (som hovedregel). Har du en dansk hjemmeside, har du mere ud af et link fra en anden dansk hjemmeside, end du har af et link fra Grækenland eller Thailand for eksempel.
  • De kommer fra hjemmesider, der er "i godt ry" hos Google. Det betyder, at de kommer fra hjemmesider, der har gode / anstændige placeringer i Google.

  Hvad er linkbuilding

  Forskellen på "naturlige" links og byggede links

  Kort fortalt: Et naturligt link er et link til dig, som du får, fordi nogen har fundet din hjemmeside og ønsker at linke til den.

  Det kan være, fordi du har en fantastisk artikel på den, et unikt produkt eller andet. Det opstår, uden uden du har bedt nogen om at lave linket. Det er den slags indgående links, du får, når du har noget godt at byde på i form af fantastisk indhold, unikke produkter. Nå ja - eller meget lave priser.

  Et bygget link er et link, som du aktivt har gjort noget for at få. Måske har du bedt en blogger om at linke til dig, eller du har købt linkbuilding hos et firma.

  Intern linkbuilding

  Det er noget, du og/eller dit webbureau sørger for. Det er - ganske enkelt - opbygningen af links mellem dine egne sider på din hjemmeside. Du har selvfølgelig en menu, men den tæller ikke rigtig med her. Et godt og effektivt internt link giver værdi for dine gæster.

  Det kunne for eksempel være et link mellem din side om "det bedste vand til kaffebrygning" og din side om "afkalkning af kaffemaskiner".

  Intern linkbuilding er mersalg!

  Fidusen er, at det skal give mening for dine gæster - der skal være en direkte sammenhæng mellem siderne, og det skal give god mening at ville vise den anden side.

  Ligesom når en ekspedient viser stativet med slips til en mand, der lige har købt 3 skjorter - men som næppe ville vise hylden med træsko til ham.

  Et eksempel: Fra denne side vil det være passende at linke til en artikel om linkbuilding, der er skrevet tidligere: Den kan du se her - eller vores ordbog om SEO

  Udgående linkbuilding

  Find andre hjemmesider om dit emne, som ikke er i direkte konkurrence med dig. Lav links til dem. Det viser Google, at du er en ressource, der er værd at se nærmere på, og det har bevisligt en positiv effekt på dine placeringer!

  Et eksempel på et godt udgående link fra denne artikel kunne være et link til mit kursus i, hvordan du skal tænke optimering ind i alt, du laver på din hjemmeside: SEO kursus - FiloSEOfi

  Nu ved du lidt mere om, hvad linkbuilding er. Hvis du vil videre, er du velkommen til at kontakte mig. Skriv gerne via kontaktformularen oppe i øverste højre hjørne - så ringer jeg til dig.

  Er du interesseret i at lære om både linkbuilding og anden SEO, kan jeg anbefale e-bogen SEO-LEX, der opdateres hvert år, og så er den kendt som "den danske bibel om søgemaskineoptimering".

  Tilbud på linkbuilding?

  Ja da! Det klarer vi gerne for dig. Start med at udfylde kontaktformularen øverst til højre på denne side - så tager vi den derfra.

  Baseret på din konkurrencesituation, nuværende linkprofil og det, du gerne vil være synlig på, kalkulerer vi den nødvendige indsats og laver et tilbud.

  Hvad koster linkbuilding?

  Det afhænger helt og aldeles af konkurrencesituationen i dit marked, din nuværende linkprofil med mere. Derfor får du et unikt tilbud - du passer nemlig ikke ind i en kasse med færdige pakker her hos os!

  Her er en artikel, du med fordel kan læse om emnet: Interne links og ankertekster

  Vil du have et godt tilbud på at få skabt links til din hjemmeside? Udfyld formularen - og vi har bolden!

  google logoConcept InterestConcept Interest
  5 Stjerner fra 9 Brugeranmeldelser
  google logo

  Lad os tale om det!

  Hvis du udfylder formularen, får du et opkald fra Thomas Rosenstand - og så afklarer vi, hvad vi kan gøre for dig! I dag onsdag, 23. september 2020 er en god dag at starte på bedre SEO!

  Husk: Thomas ringer fra et amerikansk nummer - men alt foregår på jysk.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Rigtige mænd og ditto kvinder deler - og får god karma:

  70 27 14 40 (dansk takst)

  Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

  Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

  SEO-LEX 20 -  Bogen om SEO

  Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra 21 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

  • 473 sider SEO e-bog  – 100 minutters videoer
  • Kendt som "Biblen om SEO"
  • Nyeste udgave: 5. december 2019

   

  Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

  Scroll til toppen