Skriv til os

9 + 1 =

Concept Interest, Højvang 1A, 9600 Aars (Ikke besøgsadresse) Tlf. 70271440

Vi er altid glade for at høre fra dig, og du er velkommen via kontaktformularen her på siden, via telefon 70 27 14 40 (dansk takst) hverdage ml. 14 og 23 samt naturligvis personligt, hvis du altså kommer til Florida. Florida er 6 timer efter dansk tid, så når klokken er 14 i Danmark, er den 8 om morgenen her i Florida. Ring lige, inden du kommer – så er der frisk kaffe på kanden. Vil du gerne skrive direkte til frontlinjen? Det gør du lige her:

Charlotte B. Rosenstand | Thomas  Rosenstand

Ja, vi befinder os i Florida, hvor fra vi har drevet virksomhederne siden 2009. Det betyder, at du ikke kan få et fysisk møde med os i Danmark, men du er naturligvis altid velkommen her i solskinsstaten. Vi håndterer alle møder med vores danske kunder via Skype eller telefon, og det har fungeret glimrende i over fem år – med både store koncerner og enkeltmandsvirksomheder. Din fordel (og faktisk også vores) er, at du sparer en hulens masse tid ved ikke at holde en stribe møder, der tager alt for lang tid, kræver transport, wienerbrød fra bageren etc. Vi tales ved, ikke?

Det bedste SEO firma?

Det er jo altid noget af en påstand, ikke? Vi synes selv, vi er de bedste, og det skal vi jo synes. Heldigvis synes vores kunder det samme, og det er vel en væsentlig årsag til, at vi har adskillige kunder, der har været med os i over 10 år.

Vi har aldrig haft behov for at lukke ned og stifte nyt selskab – vores navn lider ikke under hurtige løsninger og dårlige anmeldelser om SEO og online marketing. Et uddrag af anmeldelser vil vi da gerne vise dig her:

Anmeldelser af SEO og Thomas Rosenstand / Concept InterestSådan er det jo – virkeligheden er klog, og den er, at vi leverer varen som aftalt. Det er det, vi har levet højt på i over 17 år, og det bliver vi ved med.

Hvad skal vi levere til dig?

SEO Værkstedet

Dansk adresse

Kom på postlisten for Concept Interest

Naturligvis har vi et nyhedsbrev – men vi skriver ikke så tit. Faktisk skriver vi kun, når der er noget reelt at sige. Og vi lover dig, at du ikke skal plages med nyhedsmails, hvor hver sætning er hugget op i fire og adskilte med linjeskift. Vi skriver – sådan rigtigt (når vi skriver).

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Concept Interest

Nyhedsbrev fra Concept Interest

.

Navn
Din e-mailadresse

 

Det mere praktiske om vores nyhedsbreve

Hvert nyhedsbrev er forsynet med en tydelig “Afmeld” knap – så kan du slippe af med os på et øjeblik.

Vi benytter Simplero til udsendelse af nyhedsbreve. Ingen dyr eller mennesker skades under hverken ideudvikling, skrivning eller udsendelse.