Kontakt os

Vi er her for dig - nu og fremover!

Vi vil gerne høre fra dig - og vi besvarer alle henvendelser hurtigt. Det har vi gjort siden 1998, og det bliver vi ved med. Lad dine få indtastninger herunder blive starten på et godt samarbejde om...? Ja - det finder vi ud af!

Det er her, det hele starter! Dialog... Vi er nødt til at tale med dig, før vi kan lave et tilbud til dig - kun ved at forstå dig og din situation, kan vi tilbyde præcist, hvad du har brug for. Ikke mere og ikke mindre.

Få et tilbud - eller bed om en snak!

Invalid Email
Invalid Number

Foretrækker du at sende en regulær e-mail? Det klarer vi også! Skriv direkte til: Thomas - eller direkte til Charlotte

Vores adresse

TCON Services LLC
111 N Pompano Beach Boulevard, Suite 1505
Pompano Beach, FL 33062, USA

Ring på dansk

70 27 14 40

Florida?

Ja, vi befinder os i Florida, hvor fra vi har drevet virksomhederne siden 2009. Det betyder, at du ikke kan få et fysisk møde med os i Danmark, men du er naturligvis altid velkommen her i solskinsstaten. Vi håndterer alle møder med vores danske kunder via Skype eller telefon, og det har fungeret glimrende i de forgangne 10 år – med både store koncerner og enkeltmandsvirksomheder.

Din fordel (og faktisk også vores) er, at du sparer en hulens masse tid ved ikke at holde en stribe møder, der tager alt for lang tid, kræver transport, wienerbrød fra bageren etc.

Du betaler IKKE moms hos os - endnu en fordel for likviditeten!

Vi tales ved, ikke?

Åbningstider - dansk tid

Mandag til fredag
14:00 til 22:30
Lørdag, søndag og danske helligdage
Nix - nej - nope! Men send en mail, hvis det haster 😉

Scroll til toppen