SEO Analyse & Rapport

Der er reelt intet formål i at arbejde med hverken link building, konverteringsoptimering, tekstforfatning eller andet på din hjemmeside / webshop, hvis den tekniske platform ikke er i orden. Og det er den desværre sjældent – selv ikke nye hjemmesider overholder de mest basale krav til søgemaskinevenlighed.

Løsningen er en SEO analyse / website analyse med dertil hørende rapport, og dem udfører vi mellem 5 og 8 af hver eneste måned for danske og udenlandske hjemmesider.

Bestil et tilbud - udfyld formularen → → →→ → →

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Teknisk SEO analyse der virker

Susann Christensen, JustMore.dkPartner Avatar
Susann Christensen, JustMore.dkPartner
Partner, JustMore.dk

Når kun det bedste er godt nok Med Thomas Rosenstand er JustMore kommet i de absolut bedste hænder. Det er vi slet ikke i tvivl om. Vi blev anbefalet at kontakte Concept Interest i forbindelse med lanceringen af vores nye hjemmeside. Thomas startede med at lave en teknisk analyse af JustMore.dk, og han fandt nogle kritiske fejl i forhold til vores SEO. Nu glæder vi os til et langt og godt samarbejde med en SEO ekspert, der kan forklare dette univers, så jeg kan forstå, hvad det går ud på. Og hvad der er vigtigt for at komme til at ligge i toppen af Google. -

Claes Hansen Avatar
Claes Hansen
Trafikansvarlig, COOP

Uforbeholden anbefaling Concept Interest og Thomas Rosenstand har coop.dk’s udelte anbefaling. Vi bestilte en teknisk analyse af coop.dk for at sikre, at sitet var 100 % optimeret. Analysen var grundig og yderst fyldestgørende med tekniske løsningsforslag, der blandt andet sikrede, at coop.dk’s performance kunne løftes. Hos coop.dk arbejder vi til daglig med nogle af de førende eksperter i branchen, og Concept Interest er bestemt ingen undtagelse – kvalitet og service er helt i top! -

Kasimir Nikolajsen Avatar
Kasimir Nikolajsen

Fik lavet en mindre Seo rapport af Hr. Rosenstand.
Udført til aftalt tid og til "jyde pris" - dvs fornuftig pris 😉
Vil ikke tøve med af anbefale dig til andre.
-

Hvad er en SEO-analyse?

Det er en gennemgribende og tilbundsgående analyse af en hjemmeside / webshop med henblik på at afdække alle fejl, mangler og uhensigtsmæssigheder i relation til SEO - og dermed også til brugervenlighed.

Hvad koster en SEO-rapport?

Prisen afhænger helt af hjemmesidens kompleksitet, omfanget af fejl og mangler etc. Derfor tilbyder vi altid et specifikt tilbud på analyse og rapport, der er 100% baseret på det faktuelle behov.

Hvem udfører analysen?

Her er det Thomas Rosenstand, der udfører analyserne - og han har netop udført sin SEO analyse nummer 1.000 i september 2019. Det er en erfaring, der er uden sammenligning!

Kan man få en rapport på alle slags hjemmesider?

Ja, det kan man bestemt! Det er helt uafhængigt af CMS, webhost og så videre. Vi kommer, som var vi Google - og vi finder alt det, de andre ikke finder.

Website analyse - Søgemaskinevenlig hjemmeside / webshop?

Begrebet dækker over en lang række faktorer, der har større eller mindre indflydelse på, hvor godt du bliver placeret i søgeresultaterne. Det er blandt andet:

 • Genererer din hjemmeside duplicate content?
 • Udnyttes dine sidetitler godt nok?
 • Er der problemer med den tid, det tager at loade hjemmesiden?
 • Kan søgemaskinerne læse alt dit indhold?
 • Er der mange fejlsider (404)?
 • Er der tekstindhold nok? Og er teksterne gode nok?
 • Er der korrekt opsatte redirects?
 • Er der problematiske forhold i din linkprofil?
 • Sikrer du, at dine gæster bliver på din side?

Og mange, mange flere punkter.

Hvorfor er en analyse af hjemmeside vigtig?

Det er den, fordi det er grænsende til det absurde at kæmpe med links, gode tekster og alt det andet, hvis din shop- eller webplatform modarbejder dig og din indsats. Og fakta er, at det gør langt hovedparten af selv helt nye hjemmesider. Der er desværre meget langt, før webbureauerne lærer, hvad der skal til teknisk, før deres systemer understøtter Googles ønsker og krav.

Også med hensyn til brugen af systemet, er der meget at hente. Det er en kundskab at skrive rigtigt, udnytte sidetitler maksimalt og så videre. Og alt det gennemgås også i en SEO analyse og rapport fra os!

Hvad koster en SEO analyse og rapport?

Vi finder det absurd at tilbyde faste priser "ud af boksen" baseret på størrelsen af din hjemmeside. Det er jo ikke rimeligt, at ejeren af en stor hjemmeside næsten uden fejl skal betale det samme for en analyse og rapport, som ejeren af en stor hjemmeside, der er meget fejlbehæftet.

Præcist som med andre ydelser inden for søgemaskineoptimering gælder også her, at ikke to opgaver er ens.

Derfor udfærdiger vi altid et tilbud, der er baseret på, hvor omfattende opgaven er for os.

Kan vi se, at det står slemt til med din hjemmeside, vil en analyse og rapport koste mere, end hvis der kun er mindre problemstillinger at arbejde med.

Et tilbud er naturligvis gratis og uden forpligtelser for dig.

Hvad indeholder vores SEO rapporter?

Først og fremmest: Vores SEO analyse og rapport er 100% håndlavet. Vi arbejder ud fra 22 års erfaring, og vi ved, hvad vi skal kigge efter.Det er Thomas Rosenstand selv, der udfører alle analyser - og de udføres efter et princip, der er ret unikt:

Vi kontrollerer ikke blot, at tingene er i orden - vi leder efter fejlene

Ingen roser og ingen tom snak

Selve rapporten indeholder ikke én eneste rose til dig - du skal ikke spilde din tid med at sidde og læse, hvad du har gjort godt nok.

Vi analyserer over 60 faste punkter - og foruden disse analyserer vi, hvad der er unikt for netop din hjemmeside og det system, den er bygget i.

Rapporten, du får, indeholder alt, hvad der kan influere på dine placeringer i søgemaskiner som Google, Bing m.fl. Og helt uden fyld eller automatiserede "analyser" - men lige ind til benet og uden filter som SEO skal være!

Need og Nice

Vi opdeler rapporten i to sektioner: NEED og NICE:

 • Punkterne under NEED er af afgørende betydning - og de skal rettes/udføres for at få succes.
 • Punkterne under NICE er gode at få fikset også, hvis det er inden for rimelighedens grænser rent arbejdsmæssigt for dig.

Din SEO rapport fra os er derfor et ultra-effektivt værktøj, hvor du ikke behøver at frygte uoverskuelighed - rapporten er udfærdiget, så den er reelt brugbar. En køreplan for optimering af SEO ganske enkelt.

SEO rapport og analyse

Hver eneste problemstilling, fejl og uhensigtsmæssighed dokumenteres med screendumps og evt. relevante links til information - og til hvert af disse punkter punkter anvises én eller flere mulige løsninger i prioriteret rækkefølge.

En SEO rapport fra os er dermed både en køreplan for dig og dit webbureau - og et yderst effektivt værktøj til at nå dine mål.

Brug kontaktformularen øverst til højre her på siden - så ringer Thomas Rosenstand til dig hurtigst muligt og aftaler, hvad du skal have tilbud på.

Lad os bare være ærlige: Vi finder det, de andre ikke finder - og det kommer dig til gode!

Hvilke fejl påvirker SEO?

Det hurtige svar er: Alle. Men helt så enkelt er det alligevel ikke. Nogle fejl (og mangler) har ekstrem negativ effekt - andre har kun minimal effekt.

Når vi alligevel svarer "Alle", skyldes det, at Google anlægger en overordnet kvalitativ betragtning på hele hjemmesiden, og her tæller alle fejl og mangler med.

Ergo: Jo færre fejl, mangler og uhensigtsmæssigheder, du har - jo bedre er du rustet i kampen om at nå de øverste pladser i Google på det, der virkelig tæller.

Dur de gratis SEO rapporter online?

Nej! Vi er nødt til at sige, at de ganske enkelt ikke finder det, der er væsentligt, men at de til gengæld støjer forfærdeligt med helt uvæsentlige ting.

Du kan lidt sammenligne det med at vælge mellem at gå til lægen og få et komplet helbredstjek - eller svare på 10 spørgsmål om dit helbred i et online spørgeskema for at få en rapport på, om du er sund eller ej.

Ingen - som i absolut ingen - professionel SEO ekspert ville drømme om at benytte sig af den slags analyser og rapporter. Og det skal du heller ikke!

Lad os tale om det!

Hvis du udfylder formularen, får du et opkald fra Thomas Rosenstand - og så afklarer vi, hvad vi kan gøre for dig! I dag torsdag, 25. februar 2021 er en god dag at starte på bedre SEO!

Husk: Thomas ringer fra et amerikansk nummer - men alt foregår på jysk.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Rigtige mænd og ditto kvinder deler - og får god karma:

70 27 14 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

SEO-LEX 21 -  Bogen om SEO

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra 22 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

 • 496 sider SEO e-bog  – 100 minutters videoer
 • Kendt som "Biblen om SEO"
 • Nyeste udgave: 15. december 2020

 

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll til toppen