Siden 1999:

Ekspertise og kvalitet på jysk

Bedste SEO eksperter i Danmark

Absolut en påstand - men vi har noget at have den i! Vi er det ældste SEO bureau i branchen, og vi har kunder med over 18 års anciennitet hos os. Det er der ingen andre i branchen, der kan prale af. Nogle af vores kunder er så søde at sige lidt om på Trustpilot < klik og se selv.

Bedste SEO eksperter i Danmark

Supana gennemførte i 2018 en undersøgelse af danske SEO firmaer. Kun ét eneste SEO firma scorede maksimal karakter! Det var såmænd os 🙂 Det kan du se her:

Danmarks bedste SEO bureau

Helt ærligt: Hvad er jeres mission?

Lige så ærligt svar: At drive en profitabel forretning med overskud. Og det kan vi kun gøre på én måde: Levere varen og lidt oven i. Det har vi gjort siden 1998.

Er I virkelig de bedste?

Trods vores jyske ophav: Ja, det mener vi faktisk! Det er jo ikke tilfældigt, at vi er de eneste, der ikke har måttet lukke eller skifte navn i branchen, vel?

Hvor længe har I arbejdet med SEO?

Det har vi siden 1999, og det er vores speciale. Den erfaring er der ikke mange i branchen globalt, der kan matche.

Fra reklamebureau til SEO

Vi startede som et reklamebureau i 1999 - siden 2008 har vi udelukkende arbejdet online. Det er os, der har udgivet de mest kendte bøger om SEO i Danmark. Og vi udvikler stadig - hver dag! For eksempel med at gøre linkbuilding billigt og effektivt.

24 år med SEO har givet os det rygstød, der sætter os i stand til at løse de sværeste opgaver, hvor andre giver op. Helt bogstaveligt! Du kan læse lidt mere om vores services inden for online marketing her.

Vores ældste kunde fejrer 18 års jubilæum med os i år - og andre er tæt på. Det er der en grund til...

Thomas Rosenstand er SEO branchens "Grand Old Man", og han er en anerkendt coach og rådgiver, forfatter m.m. Ham kan du - hvis du har lyst -  læse mere om her.

Charlotte startede firmaet tilbage i midten af 1990'erne - og i dag ejer hun halvdelen, som hun styrer økonomisk med hård og kompetent hånd. Du kan tjekke hele vores historie her.

SEO og så'n noget
Thomas er ham der med bøgerne om SEO, de mange foredrag og ham, der har lært de fleste af de andre op.
charlotte-r

Charlotte Flannery

Tal, tekster og økonomi
Charlotte er hende, der ved, hvor alting er, hvornår det starter - og hader øreafrunding. Der skal være orden i tingene!

SEO Bureau med "noget at have det i"

Er du som de fleste med behov for SEO, ønsker du en partner, der taler lige ud af posen, er opdateret på alt og ved, hvad det handler om. Du er også interesseret i en proaktiv partner, der mestrer både onsite og offsite optimering, ser fejl og muligheder og formår at forklare dem til dig.

Det er lige det, vi gør - og har gjort i 24 år! I et marked, der er sovset til i fine ord, skiller vi os ud ved at kalde en spade for en spade.

Dine mål når vi ved at være rettidigt anderledes uden at være utidige hippier - men blot ved at være bedst til SEO.

Gode gamle dyder

Gamle dyder som ordholdenhed og mådehold - kombineret med en grundholdning om, at kvalitet ikke er en tilstand men en vane, sikrer vejen til vores eget mål: At agere med og for DIG på en målrettet vej mod at levere lidt bedre løsninger end markedet forventer

Vi tror på værdien af flid og af at opføre os respektabelt.

Vi er for gamle til at ville bilde os selv eller andre ind, at et SEO firma kan opnå resultater alene ved held.

Vi har den højeste kreditrating for niende år i træk - en ære kun 4,3% af alle selskaber i Danmark opnåede i 2015.

Vi arbejder i hverdagen uden faggrænser, og vi ved, at det at få ideer ikke er forbeholdt et bestemt fag.

Den revolutionerende idé kan komme fra de sjoveste steder. Det giver vi plads til - og samtidig pakker vi den gode idé ind i godt håndværk, når den skal eksekveres. Dermed skaber vi succes og dominans for vores kunder.

Og det gør vi i et tæt og fyrigt samarbejde med en lang række af freelancere, der hver især byder på det bedste indenfor deres felt. Sammen med dem er vi en uhyre slagkraftig sag - det kan du selv tjekke i Google.

Concept Interest er ikke et "SEO supermarked"

Forvent ikke standardiserede løsninger, hvor du reelt ikke får andet og mere, end alle andre får. Og hvor du bare skal gå til kassen og betale uden at yde andet. Vi tillader os at kræve en del af dig. Vi kan kun måle vores succes på én parameter: Din succes. For at skabe synlighed, der giver dig succes, skal vi "under huden" på dig. Rimeligt nok, ikke?

Åbenhed er afgørende for, at samarbejdet fungerer og bliver til den proces, der skaber vindere.

Den bedste SEO løsning bliver til i et tæt samarbejde mellem dig og os. Vi skal lære din virksomhed og dine produkter godt at kende - og omvendt.

Det er nødvendigt, at både du og vi investerer i et godt samarbejde. Din investering er en åbenhjertig dialog med os om din virksomhed og dine produkter.

Vi investerer til gengæld en god portion hjerteblod i samarbejdet med dig. Vi kan godt finde på at "blande os" lidt i form af gode råd og bramfri tale. Så er du advaret...

Når det tekniske skal pusles på plads, bruger vi Lars Koudal, der driver firmaet Larsik Corp her i Florida, hvor vi også hører til.

Nå ja - det er også os, der står bag Linkbuilding.site

 

Få en gratis SEO-snak

Start her, hvis du bare vil i top på Google! Få et opkald fra SEO ekspert Thomas Rosenstand - Det er uden forpligtelser for dig, underholdende, lærerigt og vejen til dominans i Google. Lad fredag, 3/2 være dagen, hvor vi starter en dialog!

Thomas startede med optimering, før Google gik i luften. Mange i Danmark kalder ham "Mr. SEO" - og han er kendt for at kalde tingene for, hvad de er.

Få en snak med Thomas

36 98 71 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

Overvej vores nyhedsbrev - vi skriver ikke så tit men til gengæld relevant!

SEO-LEX 23 -  Bogen om SEO

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra 24 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

  • 483 sider SEO e-bog  – 120 minutters videoer
  • Kendt som "Biblen om SEO"
  • Nyeste udgave: 13. december 2022

 

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA