Siden 1999:

SEO specialister på jysk!

Bedste SEO eksperter i Danmark

Absolut en påstand - men vi har noget at have den i! Vi er det ældste SEO bureau i branchen, og vi har kunder med over 18 års anciennitet hos os. Det er der ingen andre i branchen, der kan prale af. Nogle af vores kunder er så søde at sige lidt om på Trustpilot < klik og se selv.

Danmarks bedste SEO iflg. Trustpilot

Her kan du se udvalgte anmeldelser fra Googles sider:

Kort og godt. Her får man maksimal værdi for pengene, og ikke noget med faste abonnementer på SEO arbejdet. Kvalitet koster lidt mere her og nu, men det betaler sig på den lange bane!
Morten Westerskov Avatar
Morten Westerskov
05/05/23
Thomas har det lange lys på og en meget stringent indgangsvinkel til SEO. Ingen tricks og kun anbefalinger, der er til at forstå - uden unødig snak. Jydsk at its best 😉
Henrik Ranch Avatar
Henrik Ranch
28/04/23
Bra og konkrete tilbakemeldinger på feil og hvordan man kan utbedre disse for å få bedre plasseringer i Google.
Nikolaj Grove Avatar
Nikolaj Grove
28/04/23
Var på dette endags kursus med Thomas ( SEO Elite Camp ) En virkelig god og lærerig dag. Kom hjem med en masser i bagagen. Thomas snakker et sprog som er til at forstå. Kan kun give de varmeste anbefalinger til alle andre hvis de skal bruge seo specialist der virkelig ved hvad han snakker om. Mvh Allan Sohu ApS
Sohu ApS Avatar
Sohu ApS
28/04/23
Den korte version er, at jeg har betalt FORMUER til to forskellige bureauer, der fører sig frem som eksperter. Intet virkede for alvor. I ren panik kontaktede jeg Thomas Rosenstand, der efter at have kigget på min webshop konstaterede, at der var et hav af fejl teknisk. Jeg fik et tilbud på at rette det hele til der var overraskende billigt. Alt det her skete i foråret 2022 og omkring juni var alt rettet til. Siden er mit salg steget med over 180%!!!! Lige så meget som jeg vil rose dette firma og deres fantastiske service og professionalisme lige så meget vil jeg advare mod de mange "pirater" der findes i søgeoptimeringsbrachen. Tak til Thomas Rosenstand for at redde min forretning!
Moi Myself Avatar
Moi Myself
19/04/23
Vi har brugt Concept-I igennem mange år. For vores forretning er de afgørende for vores succes. Og vi har altid kunne regne med både sparring og 110% seriøst arbejde!
Kalle Fisker Avatar
Kalle Fisker
24/05/20
Mange siger de kan men kun få kan. Efter at have spildt en pæn sjat penge rundt omkring landede jeg her og her fik jeg professionel betjening og arbejde der faktisk gav resultater. Det kunne mange lære meget af. Og Thomas Rosenstand er ekstremt vidende både teoretisk og praktisk. Man føler sig i gode hænder her.
Knud Erik I. Avatar
Knud Erik I.
08/11/17
Endelig har vi fundet den rette SEO partner, og vi fik en stor overraskelse ved første gennemgang af vores side 🙂 Super professionel, sagligt og forståelig kundeservice af Thomas.
Michael Larsen Avatar
Michael Larsen
19/05/17
Min største fejl var, at jeg ikke ringede til Thomas som den første og med det samme. Det kunne have sparet mig for mig for meget tid, mange penge og en masse frustrationer over et alvorligt SEO-problem, der blev løst på rekordtid af Thomas. Thomas' erfaring var den direkte vej til løsningen.
Troels Kjems Avatar
Troels Kjems
30/07/16

 

Supana gennemførte i 2018 en undersøgelse af danske SEO firmaer. Kun ét eneste SEO firma scorede maksimal karakter! Det var såmænd os 🙂 Det kan du se her:

Danmarks bedste SEO bureau

Fra reklamebureau til SEO

Vi startede som et reklamebureau i 1999 - siden 2008 har vi udelukkende arbejdet online. Det er os, der har udgivet de mest kendte bøger om SEO i Danmark. Og vi udvikler stadig - hver dag! For eksempel med at gøre linkbuilding billigt og effektivt.

24 år med SEO har givet os det rygstød, der sætter os i stand til at løse de sværeste opgaver, hvor andre giver op. Helt bogstaveligt! Du kan læse lidt mere om vores services inden for online marketing her.

Vores ældste kunde fejrer 18 års jubilæum med os i år - og andre er tæt på. Det er der en grund til...

Thomas Rosenstand er SEO branchens "Grand Old Man", og han er en anerkendt coach og rådgiver, forfatter m.m. Ham kan du - hvis du har lyst -  læse mere om her.

Charlotte startede firmaet tilbage i midten af 1990'erne - og i dag ejer hun halvdelen, som hun styrer økonomisk med hård og kompetent hånd. Du kan tjekke hele vores historie her.

SEO og så'n noget
Thomas er ham der med bøgerne om SEO, de mange foredrag og ham, der har lært de fleste af de andre op.
charlotte-r

Charlotte Flannery

Tal, tekster og økonomi
Charlotte er hende, der ved, hvor alting er, hvornår det starter - og hader øreafrunding. Der skal være orden i tingene!

SEO Bureau med "noget at have det i"

Er du som de fleste med behov for SEO, ønsker du en partner, der taler lige ud af posen, er opdateret på alt og ved, hvad det handler om. Du er også interesseret i en proaktiv partner, der mestrer både onsite og offsite optimering, ser fejl og muligheder og formår at forklare dem til dig.

Det er lige det, vi gør - og har gjort i 24 år! I et marked, der er sovset til i fine ord, skiller vi os ud ved at kalde en spade for en spade.

Dine mål når vi ved at være rettidigt anderledes uden at være utidige hippier - men blot ved at være bedst til SEO.

Gode gamle dyder

Gamle dyder som ordholdenhed og mådehold - kombineret med en grundholdning om, at kvalitet ikke er en tilstand men en vane, sikrer vejen til vores eget mål: At agere med og for DIG på en målrettet vej mod at levere lidt bedre løsninger end markedet forventer

Vi tror på værdien af flid og af at opføre os respektabelt.

Vi er for gamle til at ville bilde os selv eller andre ind, at et SEO firma kan opnå resultater alene ved held.

Vi har den højeste kreditrating for niende år i træk - en ære kun 4,3% af alle selskaber i Danmark opnåede i 2015.

Vi arbejder i hverdagen uden faggrænser, og vi ved, at det at få ideer ikke er forbeholdt et bestemt fag.

Den revolutionerende idé kan komme fra de sjoveste steder. Det giver vi plads til - og samtidig pakker vi den gode idé ind i godt håndværk, når den skal eksekveres. Dermed skaber vi succes og dominans for vores kunder.

Og det gør vi i et tæt og fyrigt samarbejde med en lang række af freelancere, der hver især byder på det bedste indenfor deres felt. Sammen med dem er vi en uhyre slagkraftig sag - det kan du selv tjekke i Google.

Concept Interest er ikke et "SEO supermarked"

Forvent ikke standardiserede løsninger, hvor du reelt ikke får andet og mere, end alle andre får. Og hvor du bare skal gå til kassen og betale uden at yde andet. Vi tillader os at kræve en del af dig. Vi kan kun måle vores succes på én parameter: Din succes. For at skabe synlighed, der giver dig succes, skal vi "under huden" på dig. Rimeligt nok, ikke?

Åbenhed er afgørende for, at samarbejdet fungerer og bliver til den proces, der skaber vindere.

Den bedste SEO løsning bliver til i et tæt samarbejde mellem dig og os. Vi skal lære din virksomhed og dine produkter godt at kende - og omvendt.

Det er nødvendigt, at både du og vi investerer i et godt samarbejde. Din investering er en åbenhjertig dialog med os om din virksomhed og dine produkter.

Vi investerer til gengæld en god portion hjerteblod i samarbejdet med dig. Vi kan godt finde på at "blande os" lidt i form af gode råd og bramfri tale. Så er du advaret...

Når det tekniske skal pusles på plads, bruger vi Lars Koudal, der driver firmaet Larsik Corp her i Florida, hvor vi også hører til.

Nå ja - det er også os, der står bag Linkbuilding.site

 

Få en gratis SEO-snak - bedre end et generisk tilbud!

Start her, hvis du bare vil i top på Google! Få et opkald fra SEO ekspert Thomas Rosenstand - Det er uden forpligtelser for dig, og efter en kort samtale er Thomas klædt på til at hjælpe dig bedst! Lad fredag, 14/6 være dagen, hvor vi starter en dialog! Gider du ikke formularen? Send en e-mail til Thomas her.

Thomas startede med optimering, før Google gik i luften. Mange i Danmark kalder ham "Mr. SEO" - og han er kendt for at kalde tingene for, hvad de er.

Få en snak med Thomas - gratis

Artiklen er skrevet af

36 98 71 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

Overvej vores nyhedsbrev - vi sender SEO tips hver anden mandag!

SEO-LEX 24

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra snart 25 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

  • 521 sider SEO e-bog  – 120 minutters videoer
  • Kendt som "Biblen om SEO"
  • Nyeste udgave: 12. december 2023

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll to Top