Bedste SEO eksperter i Danmark

Absolut en påstand - men vi har noget at have den i! Vi er det ældste SEO bureau i branchen, og vi har kunder med over 18 års anciennitet hos os. Det er der ingen andre i branchen, der kan prale af. Nogle af vores kunder er så søde at sige lidt om på Trustpilot < klik og se selv.

Rosenstand SEO Trustpilot

Supana lavede for nogle år siden en undersøgelse af SEO firmaer i Danmark. Kun ét eneste SEO firma scorede maksimal karakter! Det var såmænd os 🙂 Det kan du se her:

Vi startede som et reklamebureau - siden 2008 har vi udelukkende arbejdet online. Det er os, der har udgivet de mest kendte bøger om SEO i Danmark. Og vi udvikler stadig - hver dag!

22 år med SEO har givet os det rygstød, der sætter os i stand til at løse de sværeste opgaver, hvor andre giver op. Helt bogstaveligt! Du kan læse lidt mere om vores services inden for online marketing her.

Vores ældste kunde fejrer 18 års jubilæum med os i år - og andre er tæt på. Det er der en grund til...

Thomas Rosenstand er SEO branchens "Grand Old Man", og han er en anerkendt coach og rådgiver, forfatter m.m. Ham kan du - hvis du har lyst -  læse mere om her.

Charlotte startede firmaet tilbage i midten af 1990'erne - og i dag ejer hun halvdelen, som hun styrer økonomisk med hård og kompetent hånd. Du kan tjekke hele vores historie her.

Er I virkelig de bedste?

Trods vores jyske ophav: Ja, det mener vi faktisk! Det er jo ikke tilfældigt, at vi er de eneste, der ikke har måttet lukke eller skifte navn i branchen, vel?

Hvor længe har I arbejdet med SEO?

Det har vi siden 1999, og det er vores speciale. Den erfaring er der ikke mange i branchen globalt, der kan matche.

SEO og så'n noget
Thomas er ham der med bøgerne om SEO, de mange foredrag og ham, der har lært de fleste af de andre op.
charlotte-r

Charlotte Rosenstand

Tal, tekster og økonomi
Charlotte er hende, der ved, hvor alting er, hvornår det starter - og hader øreafrunding. Der skal være orden i tingene!

SEO Bureau med "noget at have det i"

Er du som de fleste med behov for SEO, ønsker du en partner, der taler lige ud af posen, er opdateret på alt og ved, hvad det handler om. Du er også interesseret i en proaktiv partner, der mestrer både onsite og offsite optimering, ser fejl og muligheder og formår at forklare dem til dig.

Det er lige det, vi gør - og har gjort i 22 år! I et marked, der er sovset til i fine ord, skiller vi os ud ved at kalde en spade for en spade.

Dine mål når vi ved at være rettidigt anderledes uden at være utidige hippier.

Gode gamle dyder

Gamle dyder som ordholdenhed og mådehold - kombineret med en grundholdning om, at kvalitet ikke er en tilstand men en vane, sikrer vejen til vores eget mål: At agere med og for DIG på en målrettet vej mod at levere lidt bedre løsninger end markedet forventer

Vi tror på værdien af flid og af at opføre os respektabelt.

Vi er for gamle til at ville bilde os selv eller andre ind, at et SEO firma kan opnå resultater alene ved held.

Vi har den højeste kreditrating for niende år i træk - en ære kun 4,3% af alle selskaber i Danmark opnåede i 2015.

Vi arbejder i hverdagen uden faggrænser, og vi ved, at det at få ideer ikke er forbeholdt et bestemt fag.

Den revolutionerende idé kan komme fra de sjoveste steder. Det giver vi plads til - og samtidig pakker vi den gode idé ind i godt håndværk, når den skal eksekveres. Dermed skaber vi succes og dominans for vores kunder.

Og det gør vi i et tæt og fyrigt samarbejde med en lang række af freelancere, der hver især byder på det bedste indenfor deres felt. Sammen med dem er vi en uhyre slagkraftig sag - det kan du selv tjekke i Google.

Concept Interest er ikke et "SEO supermarked"

Forvent ikke standardiserede løsninger, hvor du reelt ikke får andet og mere, end alle andre får. Og hvor du bare skal gå til kassen og betale uden at yde andet. Vi tillader os at kræve en del af dig. Vi kan kun måle vores succes på én parameter: Din succes. For at skabe synlighed, der giver dig succes, skal vi "under huden" på dig. Rimeligt nok, ikke?

Åbenhed er afgørende for, at samarbejdet fungerer og bliver til den proces, der skaber vindere.

Den bedste SEO løsning bliver til i et tæt samarbejde mellem dig og os. Vi skal lære din virksomhed og dine produkter godt at kende - og omvendt.

Det er nødvendigt, at både du og vi investerer i et godt samarbejde. Din investering er en åbenhjertig dialog med os om din virksomhed og dine produkter.

Vi investerer til gengæld en god portion hjerteblod i samarbejdet med dig. Vi kan godt finde på at "blande os" lidt i form af gode råd og bramfri tale. Så er du advaret...

Når det tekniske skal pusles på plads, bruger vi Lars Koudal, der driver firmaet Larsik Corp her i Florida, hvor vi også hører til.

Vi kan blandt andet:

SEO / Søgemaskineoptimering

Det er jo det, det hele handler om! Området består af mange discipliner, og det klarer vi for dig - helt eller sammen med dig.

Analyse og rapport

Desværre er der meget at komme efter på reelt alle hjemmesider og webshops. Thomas finder det, ingen andre finder - for din skyld.

Linkbuilding

Links til din hjemmeside skal du have. Gode links - og mange af dem. Det har vi arbejdet med siden 2001 - og det virker!

Reputation Management

Hvis du har researchet lidt, ved du, at det var os, der indførte begrebet online i Danmark. Har du ondt i dit navn/firmanavn, hjælper vi!

Teknisk SEO

Det handler om hastighedsoptimering, Mark-up og så'n noget. Det er skræmmende få hjemmesider, der er bygget korrekt - så du må hellere:

Gør det selv

Du kan faktisk gøre en del selv - hvis du ved, hvordan du skal gøre det. Det kan vi lære dig - det er os, der har skrevet bøgerne om SEO m.m.

Rigtige mænd og ditto kvinder deler - og får god karma:

70 27 14 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

SEO-LEX 21 -  Bogen om SEO

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra 22 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

  • 496 sider SEO e-bog  – 100 minutters videoer
  • Kendt som "Biblen om SEO"
  • Nyeste udgave: 15. december 2020

 

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll til toppen