Siden 1999:

Vores kunder anbefaler os til SEO

Referencer og anbefalinger på SEO

Siden vi kom til verden i 1998, har vi samlet os en god portefølje af små, mellemstore og store virksomheder, som vi har den store ære at betjene med markedsføring på den ene eller anden måde. Vi har valgt at bringe en liste med nogle af dem her - og du kan altid spørge os efter specifikke referencer, hvis du har brug for det. Du kan også se specifikke anbefalinger af SEO Elite Camp her.

Virkeligheden er troværdig

Mange siger, de kan. Mange kan ikke. Lad kunderne tale - og tjek referencer i stedet for at lytte på en smart sælger. Et lille udvalg af de anbefalinger af vores SEO bureau, vores kunder har været så søde at give os - og skal du med på listen af glade kunder, ringer vi gerne til dig!

Arvid Kristiansen Avatar
Arvid Kristiansen
Vi er fuldt tilfredse Vi har samarbejdet med Concept Interest / Thomas Rosenstand i mange år og har været fuldt tilfreds.
Senest deltog jeg på kurset: SEO Elite Camp 2024 og der blev sagt rigtig mange ord, men det var klart værd at lægge øre til og bruge i selskab med en række andre webshops/hjemmesider som har fokus på SEO.

Vi kan kun anbefale Concept Interest, hvis du har brug for hjælp/sparring med din SEO.
- 26/03/2024
A. M. W. Andkjær Avatar
A. M. W. Andkjær
Vores varmeste anbefalinger Vores samarbejde med Concept Interest har varet nogle år indtil nu, og det har været en rigtig spændende rejse, vi har været på sammen med Thomas - og med gode resultater. Vi føler os i trygge hænder, og han er virkelig god til at anskueliggøre, hvordan vi skal gribe tingene an, og hvor vi bør sætte kræfterne ind. Det er nogle gange tekniske fejl, som spænder ben for os, når noget nyt er blevet implementeret på vores website, men oftest er det egne dumheder og forglemmelser i vores SEO-arbejde, som vi så må forsøge at rette op på.

Det er med nogen bæven, at mails fra Thomas åbnes - men man bliver altid klogere af hans input, og hans dejlige, rolige facon sikrer, at man føler, at målet er inden for rækkevidde. Concept Interest får vores varmeste anbefalinger!
- 22/03/2024
Per Esmann Jensen Avatar
Per Esmann Jensen
Ubetinget ros Har været kursist hos Thomas Rosenstand og må give ham ubetinget ros: Han ved i helt usædvanlig grad, hvad han snakker om, og formatet tillader alle at få stillet de spørgsmål, de brænder for at stille. - 19/03/2024
Thomas er værd at lytte til! Når Thomas taler om SEO, er det værd at lytte! Jeg har haft fornøjelsen af at deltage i SEO Elite Camp. Det var en fantastisk dag i inspirerende selskab med fem andre SEO-nørder og Thomas Rosenstand i hopla.

Som professionel tekstforfatter og SEO-specialist var jeg på forhånd godt inde i SEO. Jeg valgte at deltage i Elite Camp, fordi det som solo-selvstændig er guld værd at være i selskab med andre, der nørder SEO — og fordi jeg har stor respekt for Thomas Rosenstands viden og mangeårige erfaring indenfor SEO.

Han har en sjælden evne til at forklare selv komplekse tekniske ting, så det er nemt at forstå.På SEO Elite Camp kom vi alle igennem kværnen med egen eller en kundes hjemmeside. Formen var knivskarp, to-the-point og samtidig hyggelig og uformel med mange gode grin undervejs. Alle deltagere bød ind med spørgsmål og input, så der var godt kog i gryden og en masse inspirerende nørde-snak.

Uanset om du møder Thomas på skrift i SEO-LEX, på konferencer eller på SEO Elite Camp, så leverer han altid varen. Jeg forlod dagen med et stort smil på læben og konkrete tips i inderlommen.
- 19/03/2024
Carsten Ehlert
Vi ligger nr. 1 SEO arbejdet betaler sig. Vi har arbejdet målrettet med søgeordsanalyse og linkbuilding sammen med Thomas. Nu viser de første gode resultater sig. På udvalgte søgeord, hvor ønsket er at forbedre vores placering, ligger vi nu nr. 1 på enkelte søgeord og andre søgeord har forbedret deres placeringer væsentligt. Et samarbejde med Thomas som vi er meget tilfreds med. Der er stadig arbejde som skal gøres i løbet af de næste måneder, inden vi når vores målsætninger. - 26/09/2023
Erik Svendsen Avatar
Erik Svendsen
Det fås nok ikke bedre Jeg har haft fornøjelsen af at bruge deres SEO-tjenester i min virksomhed, og jeg kan uden tvivl sige, at de er usammenlignelige i deres tilgang til søgemaskineoptimering. Her er mine tanker:

Concept-i.dk har været min go-to SEO rådgiver i over et årti. Deres service er intet mindre end perfekt. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Thomas Rosenstand, og hans ekspertise og dedikation til at løse SEO-problemer er bemærkelsesværdig. Han har hjulpet en af mine egne virksomheder til at nå nye højder i søgeresultaterne.

Hvad der virkelig gør Concept-i.dk enestående er deres evne til at levere en direkte, hurtig og 360 graders rådgivning på et højt internationalt niveau. Jeg har anbefalet dem til flere kunder, og alle er meget tilfredse med resultaterne.

Jeg har prøvet andre SEO-tjenester, men ingen af dem har været i stand til at matche niveauet for ekspertise og resultater, som Concept-i.dk bringer til bordet. Deres forståelse for SEO er dyb og omfattende, og de bruger denne viden til at skabe effektive strategier, der virker.
- 24/05/2023
Morten Westerskov Avatar
Morten Westerskov
Kort og godt. Her får man maksimal værdi for pengene, og ikke noget med faste abonnementer på SEO arbejdet. Kvalitet koster lidt mere her og nu, men det betaler sig på den lange bane! - 05/05/2023
Henrik Ranch Avatar
Henrik Ranch
Thomas har det lange lys på og en meget stringent indgangsvinkel til SEO. Ingen tricks og kun anbefalinger, der er til at forstå - uden unødig snak. Jydsk at its best 😉 - 28/04/2023
Benjamin Gundgaard Avatar
Benjamin Gundgaard
Suveræn rådgivning. Jeg har samarbejdet med Thomas Rosenstand i over 10 år, både ift. fælles kunder og som rådgiver i mine egne selskaber.
Thomas har hver eneste gang leveret en suveræn rådgivning på et højt internationalt niveau, hvor han ofte finder vigtige kommercielle ting andre har overset.
Derfor kan jeg uden tvivl anbefale Thomas som SEO rådgiver på såvel korte som fler-årige projekter, hvor han guider dig målrettet igennem et SEO univers i konstant udvikling.
- 22/05/2022
Michala Kramer Avatar
Michala Kramer
Det bedste hjælp jeg kunne få! Thomas er super professionel og jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg det var HAM, der skulle hjælpe mig til at finpudse min SEO. Jeg har følt mig i trygge hænder lige fra start, da han (efter min mening) er en af de få, som faktisk ved hvad han laver og hvorfor. Han er min go-to, når jeg har brug for hjælp til min hjemmeside og optimering. Og det bedste ved det hele...? Han er interesseret i at lære fra sig og også gøre MIG endnu bedre til SEO. - 25/03/2022
Lars Christiansen Avatar
Lars Christiansen
Når kun det bedste er godt nok... Vi har kun godt at sige om Thomas Rosenstand og Concept-i. Vi læste for 11 år siden Thomas bog og prøvede at lære det hele udenad. I mellemtiden er forretningen vokset og kompleksiteten ligeså. Derfor er det vigtigt og trygt at kunne overlade SEO-arbejdet i kyndige hænder. Og vi er slet ikke i tvivl: Kyndigere bliver det ikke!
De allerbedste anbefalinger herfra...
- 18/10/2021
Gitte Jessen Avatar
Gitte Jessen
Elsker når jeg modtager TO-DO lister fra Thomas Har prøvet forskellige såkaldte SEO eksperter, men i mine øjne er der kun Thomas som har givet værdi for pengene. Startede med en teknisk analyse af min shop, hvor der blev rettet en masse til og en rigtig lang TO-DO liste til mig. En analyse som rent faktisk gav gode resultater på Google. Da jeg skiftede shop system var der en del bøvl med overførslen, tekniske fejl, masser af 404 sider og mere til. Her kom Thomas på banen igen og fik lynhurtigt styr på sagerne, samtidig med at jeg fik nye TO-DO lister med masser af banditter der skulle rettes til. Nu bruger jeg fast Concept Interest til forskellige SEO opgaver. Er løbende i dialog pr mail med Thomas. Hvor han besvarer alle mine nok dumme spørgsmål, inden jeg foretager større rettelser i min shop. Han sender løbende nye TO-DO lister med konkrete, uddybende opgaver som er nemme at gå til da Thomas formulerer sig på godt gammelt dansk. Tøv ikke med at kontakte Thomas, jo før jo bedre. Du får det bedste for din forretning, masser af kvalitet for pengene. I min øjne, en af de bedste i SEO verdenen. - 05/02/2021
Kalle Fisker Avatar
Kalle Fisker
JKZ Trading/fedepriser.dk
Professionelt og seriøst arbejde Teamet hos Concept-I er altid en fornøjelse at arbejde sammen med, uanset hvem man er i kontakt med. Man får det man betaler for, og meget mere. Igennem tiden har specielt Thomas, lagt ører til mange "dumme" spørgsmål, som altid bliver besvaret med største professionalisme, på hans egen helt ærlige måde 😀 Vores shops vækster langt mere end forventet, med det arbejde Concept-I laver. Vi har brugt dem igennem ca. 10 år. Og forventer at fortsætte samarbejdet i mindst 10 mere. - 25/05/2020
Lars Rannes Avatar
Lars Rannes
Pengene værd! Thomas Rosenstands WP kursus gjorde det rigtigt nemt for mig at få sparket gang i et helt nyt WP site. Ikke noget med at gætte hvilke plugins jeg skulle bruge til eksempelvis "broken links", "redirects" og SEO. Thomas har sikkert prøvet de fleste, så når han siger, at det er det og det plugin jeg skal bruge, ja så stoler jeg på det.

Jeg tog et kapitel ad gangen og fulgte med på mit site i WP admin og justerede, installerede og hvad der nu ellers skulle gøres, som jeg bevægede mig frem i kurset. Lektion efter lektion. Helt afgjort pengene værd.
- 22/05/2020
Kasimir Nikolajsen Avatar
Kasimir Nikolajsen
Fik lavet en mindre Seo rapport af Hr. Rosenstand.
Udført til aftalt tid og til "jyde pris" - dvs fornuftig pris 😉
Vil ikke tøve med af anbefale dig til andre.
- 06/12/2019
Mette Hauge Kaae Avatar
Mette Hauge Kaae
Unik kombination af rådgivning og eksekvering Unik kombination af rådgivning om SEO der er til at forstå og effektiv eksekvering på hjemmeside! Der findes mange bureauer, der arbejder med SEO, men jeg tror ikke det findes bedre end hos Concept Interest.

Man mærker at Thomas har stor erfaring og er bundsolid på sit felt. Derfor fik jeg hurtigt tillid til, at lade ham stå for eksekveringen af SEO opgaven. For mig er det nemlig en tillidssag, at lade andre "overtage" mit website. Samtidig har han været yderst serviceminded ift at imødekomme mine spørgsmål undervejs og jeg har altid følt, at der var god tid til at tale om tingene. Jeg kan på det varmeste anbefale et samarbejde med Thomas til alle, der står i en situation, hvor SEO skal retænkes, nytænkes eller indledes!
- 26/11/2019
Morten Resen Avatar
Morten Resen
Jeg ELSKER at få skældud af Thomas... Thomas har hjulpet os med SEO-optimering igennem en del år, og det har vi aldrig fortrudt. Selvom det altid indebære en del skældud at modtage en mail fra Thomas. Fordi han altid lige er faldet over et eller andet, hvor vi ikke helt har gjort, hvad han siger. Og så får man den jyske (k)ærlighed at føle. For Thomas betragter vores site som sit eget!

Thomas er super konkret og mega hands-on i sin tilgang til SEO-optimering. Og hans måde at udøve konsulenthjælp på er lige så let forståelig, som hans bog, SEO-Lex. Har du ikke læst den, er den i øvrigt et must. Og der er en stor chance for, at du kan spare konsulenthonoraret til Thomas. For alt, hvad han ved, står i bogen!

Og så kan du i øvrigt være sikker på, at en aftale er en aftale og at et jysk virtuelt håndtryk altid gælder. Så vi er aldrig blevet overrasket over regningen eller arbejdets kvalitet bagefter. Og nu kan han vist ikke tåle mere. Han er jo fra Jylland.
- 13/08/2019
Susann Christensen, JustMore.dkPartner Avatar
Susann Christensen, JustMore.dkPartner
Partner, JustMore.dk
Når kun det bedste er godt nok Med Thomas Rosenstand er JustMore kommet i de absolut bedste hænder. Det er vi slet ikke i tvivl om. Vi blev anbefalet at kontakte Concept Interest i forbindelse med lanceringen af vores nye hjemmeside. Thomas startede med at lave en teknisk analyse af JustMore.dk, og han fandt nogle kritiske fejl i forhold til vores SEO. Nu glæder vi os til et langt og godt samarbejde med en SEO ekspert, der kan forklare dette univers, så jeg kan forstå, hvad det går ud på. Og hvad der er vigtigt for at komme til at ligge i toppen af Google. - 06/10/2018
Lars Løvendahl-Hansen Avatar
Lars Løvendahl-Hansen
Direktør, Lakuda
Bliver ikke bedre LAKUDA ApS har siden 2011 benyttet sig af Concept Interest og Thomas Rosenstand. Efter vores mening er Thomas second-to-none indenfor sit felt – han er en kæmpe kapacitet indenfor SEO og generelt indenfor alt der kommer i berøring med nethandel.

Landskabet vi agerer i ændrer sig ofte radikalt og Thomas har altid fingeren på pulsen så når noget nyt kommer op har han altid et svar vi kan bruge til noget. Vi føler os godt rustet til at møde fremtidige udfordringer med Concept Interest som vores leverandør på SEO mm.”
- 04/10/2018
Mickey Wiinblad Mikkelsen Avatar
Mickey Wiinblad Mikkelsen
Indehaver, MEM
Ultimativ SEO ekspert Mit kendskab til Thomas har været længere, end han selv aner. Jeg startede med at læse om hans utrolige færdigheder indenfor SEO flere steder, hvilket førte mig til at se nogen af hans foredrag fra hans kontor i hans hjem i Florida, de var så motiverende at jeg investerede i SEO-LEX.

Jeg fik læst det hele, men indså at min tid var knap i forhold til at starte SEO/Link så jeg kontaktede Thomas og blev mødt af en utrolig fokuseret og lige til mand som kalder en spade for en spade, og ikke lægger fingre imellem. Ja og tæt på han også kaldte min programmør og mig for spader. Dette var kun i gode hensigter da vi sejlede med vores sidetitler og en masse andet. Jeg vil med det bare sige at Thomas står idag bag roret for os og det er bl.a. af den grund at vi er førende indenfor vinduespolering.

Dertil skal det siges at han er utrolig hurtig til at hjælpe når der skulle være noget. Jeg har oplevet at selvom han er på farten en lørdag eftermiddag så svarer han en med indtalte beskeder. Han er bare en kongemand at have i sin professionelle familie, og jeg vil på vegne af mig selv og www.mempolering.dk give ham vores varmeste anbefalinger! Thomas er en mand der måske tager lidt mere men til gengæld får du kun 100% kvalitet, det er vi rigtige glade for den dag i dag i firmaet.
- 06/02/2018
Nina Jørgensen Avatar
Nina Jørgensen
Forrygende godt! Fra Jakodan A/S startede samarbejdet med jer, har vi mere end fordoblet tilgangen af nye kunder. Det er helt forrygende, og vi er meget, meget tilfredse. Vores varmeste anbefalinger til Concept Interest! - 04/02/2018
Michael Hougaard Avatar
Michael Hougaard
Adm. direktør, Chrisal A/S
Hvorfor bruge eleven, når du kan bruge mesteren? For knap et år siden måtte vi indse, at SEO ikke er til at komme udenom. Omkostningerne på mine Adwords kampagner var skyhøje – og stadig stigende. Da vores filosofi er, at man aldrig må gå på kompromis omkring markedsføring, søgte vi på nettet efter ”bedste til SEO”.

Thomas Rosenstand var navnet, der hele tiden poppede op. Vi tjekkede hans referencekunder – målt på placeringer, og var ikke i tvivl om, at hans omdømme talte sandt Nu – under et år senere er resultatet ikke til at tage fejl af – vores site med skadedyrsbekæmpelse er bedst placeret af alle i branchen.

Fra 100 visninger til knap 8.000! Dyrt? Næh, egentlig ikke. Holdes den øgede indtægt op imod udgiften, så er det næsten gratis! Et godt råd ! Vælger du at handle her, så følg alle anvisninger og brug hans netværk. Så får man fuld valuta for pengene
- 06/10/2017

Kort og godt. Her får man maksimal værdi for pengene, og ikke noget med faste abonnementer på SEO arbejdet. Kvalitet koster lidt mere her og nu, men det betaler sig på den lange bane!
Morten Westerskov Avatar
Morten Westerskov
05/05/23
Thomas har det lange lys på og en meget stringent indgangsvinkel til SEO. Ingen tricks og kun anbefalinger, der er til at forstå - uden unødig snak. Jydsk at its best 😉
Henrik Ranch Avatar
Henrik Ranch
28/04/23
Bra og konkrete tilbakemeldinger på feil og hvordan man kan utbedre disse for å få bedre plasseringer i Google.
Nikolaj Grove Avatar
Nikolaj Grove
28/04/23
Var på dette endags kursus med Thomas ( SEO Elite Camp ) En virkelig god og lærerig dag. Kom hjem med en masser i bagagen. Thomas snakker et sprog som er til at forstå. Kan kun give de varmeste anbefalinger til alle andre hvis de skal bruge seo specialist der virkelig ved hvad han snakker om. Mvh Allan Sohu ApS
Sohu ApS Avatar
Sohu ApS
28/04/23
Den korte version er, at jeg har betalt FORMUER til to forskellige bureauer, der fører sig frem som eksperter. Intet virkede for alvor. I ren panik kontaktede jeg Thomas Rosenstand, der efter at have kigget på min webshop konstaterede, at der var et hav af fejl teknisk. Jeg fik et tilbud på at rette det hele til der var overraskende billigt. Alt det her skete i foråret 2022 og omkring juni var alt rettet til. Siden er mit salg steget med over 180%!!!! Lige så meget som jeg vil rose dette firma og deres fantastiske service og professionalisme lige så meget vil jeg advare mod de mange "pirater" der findes i søgeoptimeringsbrachen. Tak til Thomas Rosenstand for at redde min forretning!
Moi Myself Avatar
Moi Myself
19/04/23
Vi har brugt Concept-I igennem mange år. For vores forretning er de afgørende for vores succes. Og vi har altid kunne regne med både sparring og 110% seriøst arbejde!
Kalle Fisker Avatar
Kalle Fisker
24/05/20
Mange siger de kan men kun få kan. Efter at have spildt en pæn sjat penge rundt omkring landede jeg her og her fik jeg professionel betjening og arbejde der faktisk gav resultater. Det kunne mange lære meget af. Og Thomas Rosenstand er ekstremt vidende både teoretisk og praktisk. Man føler sig i gode hænder her.
Knud Erik I. Avatar
Knud Erik I.
08/11/17
Endelig har vi fundet den rette SEO partner, og vi fik en stor overraskelse ved første gennemgang af vores side 🙂 Super professionel, sagligt og forståelig kundeservice af Thomas.
Michael Larsen Avatar
Michael Larsen
19/05/17
Min største fejl var, at jeg ikke ringede til Thomas som den første og med det samme. Det kunne have sparet mig for mig for meget tid, mange penge og en masse frustrationer over et alvorligt SEO-problem, der blev løst på rekordtid af Thomas. Thomas' erfaring var den direkte vej til løsningen.
Troels Kjems Avatar
Troels Kjems
30/07/16

DanDomain om Concept Interest:

"Concept Interest er et topprofessionelt SEO-bureau, som vi er svært tilfredse med. De er en dygtig partner, som vi kan pege vores kunder i retning af, hvis de har en webshop demo eller en betalt shop og skal have lavet søgemaskineoptimering. De besidder et fagligt højt niveau og følger konstant med Googles tendenser og formår at omsætte ny viden til resultater hos vores kunder. Skal du have en skarp SEO-partner, er Concept Interest bestemt en stor spiller, som er velrenommeret og i den grad har fortjent sin succes. De har været med til at skabe succesfulde resultater i mange år.

"LAKUDA ApS har siden 2011 benyttet sig af Concept Interest og Thomas Rosenstand. Efter vores mening er Thomas second-to-none indenfor sit felt - han er en kæmpe kapacitet indenfor SEO og generelt indenfor alt der kommer i berøring med nethandel. Landskabet Vi agerer i ændrer sig ofte radikalt og Thomas har altid fingeren på pulsen så når noget nyt kommer op har han altid et svar vi kan bruge til noget. Vi føler os godt rustet til at møde fremtidige udfordringer med Concept Interest som vores leverandør på SEO mm." Lars Løvendahl-Hansen, Batteribyen.dk

Jumi siger: "I et benhårdt marked er der kun plads til de bedste af slagsen. Derfor har vi valgt at få hjælp til låne-penge.nu fra jer. Og det har vi aldrig fortrudt!"


Forebygstress siger: "Vi indledte et samarbejde med Concept Interest om søgemaskineoptimering tilbage i 2005, og jeg indrømmer gerne, at jeg var lidt skeptisk, for markedet er ikke nemt at gennemskue. I løbet af et par måneder var vi nr. 1 i Google på adskillige af vores vigtigste ord og sætninger - og resten måtte vi "nøjes" med at have i top 3. Deres og ikke mindst Thomas Rosenstands arbejde har betydet en kolossal forskel for vores forretning, og det gør det stadig her i 2008. Jeg kan især godt lide, at der er handling og resultater bag ordene. Det er det, jeg kan bruge til noget i min forretning, og det får jeg leveret på temmelig bramfrit jysk af Concept Interest. Jeg tør godt anbefale firmaet til søgemaskineoptimering på ekstremt konkurrenceprægede områder." Bjarne Toftegård, direktør


Grupperejsebureauet siger: "Vi fik ny hjemmeside og samtidig fik vi søgemaskineoptimering hos Concept Interest. Efter bare en uge måtte vi bede dem om at stoppe med søgemaskineoptimeringen, da vi ganske enkelt blev lagt helt ned af nye kunder. Vi kan kun sige, at det virker! Faktisk har vi aldrig oplevet noget lignende. Da vi startede, syntes vi, det var mange penge, men nu kan vi se, at det her er billig søgemaskineoptimering!". Venlig hilsen Carsten Johansen Grupperejsebureauet ApS


Morten fra Trygt.dk siger: "Vi opererer i et benhårdt marked, hvor konkurrencen er knivskarp. Hele segmentet med lån penge nu er præget af kamp til stregen døgnet rundt om de givtige placeringer. Og ingen har formået at gøre det bedre for os end Concept Interest! Vi driver også formidlende virksomhed med Smart Lån, og også her får vi en sparring second to none. Vi har senere udvidet med yderligere hjemmesider i samme felt og "concepterne" har altid plads til yderligere service."


Andre glade SEO kunder hos os:

 

Der er flere - mange flere. Ikke alle vil nævnes, og det er også helt OK. Det, der tæller: Vi kan stå inde for, hvad vi laver, og du kan altid bede om kontaktoplysninger på én eller flere referencer, så du kan tjekke dem.

Det får du med Concept Interest

Vi vinder, når du vinder!

Den eneste årsag til, at vi har op til 18 år gamle kundeforhold er, at vi bliver ved, til du får succes og resultater. Det er nemlig vores succes!

googletop

 

Få en gratis SEO-snak - bedre end et generisk tilbud!

Start her, hvis du bare vil i top på Google! Få et opkald fra SEO ekspert Thomas Rosenstand - Det er uden forpligtelser for dig, og efter en kort samtale er Thomas klædt på til at hjælpe dig bedst! Lad fredag, 14/6 være dagen, hvor vi starter en dialog! Gider du ikke formularen? Send en e-mail til Thomas her.

Thomas startede med optimering, før Google gik i luften. Mange i Danmark kalder ham "Mr. SEO" - og han er kendt for at kalde tingene for, hvad de er.

Få en snak med Thomas - gratis

Artiklen er skrevet af

36 98 71 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

Overvej vores nyhedsbrev - vi sender SEO tips hver anden mandag!

SEO-LEX 24

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra snart 25 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

  • 521 sider SEO e-bog  – 120 minutters videoer
  • Kendt som "Biblen om SEO"
  • Nyeste udgave: 12. december 2023

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll to Top