Referencer og anbefalinger på SEO

Siden vi kom til verden i 1998, har vi samlet os en god portefølje af små, mellemstore og store virksomheder, som vi har den store ære at betjene med markedsføring på den ene eller anden måde. Vi har valgt at bringe en liste med nogle af dem her – og du kan altid spørge os efter specifikke referencer, hvis du har brug for det.

INTET slår ægte referencer på SEO - nemlig! Click To Tweet

Hvad siger kunderne om Concept Interest?

Søren Rosenmeier

Søren Rosenmeier

Senior Partner

Vi har i Right People Group været i dialog med mange SEO-eksperter gennem tiden, og Rosenstand er ganske enkelt ham der har givet os mest value for money.

Dette skyldes ikke kun hans store viden på området, men først og fremmest hans evne til at være konkret og give konkret implementerbare råd. Det lyder simpelt, men det er en unik stærk egenskab hos ham. Som han selv siger: ”med min begrænsede skolegang magter jeg ganske enkelt ikke at være andet end konkret”
Maj 2017

Rightpeoplegroup – Freelance IT konsulenter

 

Claes Hansen

Claes Hansen

Trafikansvarlig, COOP

Concept Interest og Thomas Rosenstand har coop.dk’s udelte anbefaling. Vi bestilte en teknisk analyse af coop.dk for at sikre, at sitet var 100 % optimeret. Analysen var grundig og yderst fyldestgørende med tekniske løsningsforslag, der blandt andet sikrede, at coop.dk’s performance kunne løftes. Hos coop.dk arbejder vi til daglig med nogle af de førende eksperter i branchen, og Concept Interest er bestemt ingen undtagelse – kvalitet og service er helt i top!

Michael Hougaard

Michael Hougaard

Adm. direktør, Chrisal

Hvorfor bruge eleven, når du kan bruge mesteren?

For knap et år siden måtte vi indse, at SEO ikke er til at komme udenom.  Omkostningerne på mine Adwords kampagner var skyhøje – og stadig stigende. Da vores filosofi er, at man aldrig må gå på kompromis omkring markedsføring, søgte vi på nettet efter ”bedste til SEO”.  Thomas Rosenstand var navnet, der hele tiden poppede op. Vi tjekkede hans referencekunder – målt på placeringer, og var ikke i tvivl om, at hans omdømme talte sandt

Nu – under et år senere er resultatet ikke til at tage fejl af – vores site med skadedyrsbekæmpelse er bedst placeret af alle i branchen.  Fra 100 visninger til knap 8.000! Dyrt?  Næh, egentlig ikke.  Holdes den øgede indtægt op imod udgiften, så er det næsten gratis! Et godt råd !  Vælger du at handle her, så følg alle anvisninger og brug hans netværk.  Så får man fuld valuta for pengene. 

Resultater med SEO fra Rosenstand

Mickey Wiinblad Mikkelsen

Mickey Wiinblad Mikkelsen

Founder og CEO i MEM Polering

Mit kendskab til Thomas har været længere, end han selv aner. Jeg startede med at læse om hans utrolige færdigheder indenfor SEO flere steder, hvilket førte mig til at se nogen af hans foredrag fra hans kontor i hans hjem i Florida, de var så motiverende at jeg investerede i SEO-LEX. Jeg fik læst det hele, men indså at min tid var knap i forhold til at starte SEO/Link så jeg kontaktede Thomas og blev mødt af en utrolig fokuseret og lige til mand som kalder en spade for en spade, og ikke lægger fingre imellem. Ja og tæt på han også kaldte min programmør og mig for spader.

Dette var kun i gode hensigter da vi sejlede med vores sidetitler og en masse andet. Jeg vil med det bare sige at Thomas står idag bag roret for os og det er bl.a. af den grund at vi er førende indenfor vinduespolering. Dertil skal det siges at han er utrolig hurtig til at hjælpe når der skulle være noget. Jeg har oplevet at selvom han er på farten en lørdag eftermiddag så svarer han en med indtalte beskeder. Han er bare en kongemand at have i sin professionelle familie, og jeg vil på vegne af mig selv og www.mempolering.dk give ham vores varmeste anbefalinger! Thomas er en mand der måske tager lidt mere men til gengæld får du kun 100% kvalitet, det er vi rigtige glade for den dag i dag i firmaet.

Få et opkald fra Thomas Rosenstand

Se anmeldelser på Google + – klik her

DanDomain om Concept Interest: “Concept Interest er et topprofessionelt SEO-bureau, som vi er svært tilfredse med. De er en dygtig partner, som vi kan pege vores kunder i retning af, hvis de har en webshop demo eller en betalt shop og skal have lavet søgemaskineoptimering. De besidder et fagligt højt niveau og følger konstant med Googles tendenser og formår at omsætte ny viden til resultater hos vores kunder. Skal du have en skarp SEO-partner, er Concept Interest bestemt en stor spiller, som er velrenommeret og i den grad har fortjent sin succes. De har været med til at skabe succesfulde resultater i mange år.


”LAKUDA ApS har siden 2011 benyttet sig af Concept Interest og Thomas Rosenstand. Efter vores mening er Thomas second-to-none indenfor sit felt – han er en kæmpe kapacitet indenfor SEO og generelt indenfor alt der kommer i berøring med nethandel. Landskabet Vi agerer i ændrer sig ofte radikalt og Thomas har altid fingeren på pulsen så når noget nyt kommer op har han altid et svar vi kan bruge til noget. Vi føler os godt rustet til at møde fremtidige udfordringer med Concept Interest som vores leverandør på SEO mm.” Lars Løvendahl-Hansen, Batteribyen.dk
Anbefaling af Concept Interest Bedste SEO anbefalinger i Danmark Et uddrag af anbefalinger fra Trustpilot:
Lad os bare slå fast, at markedet for søgemaskineoptimering og markedsføring på nettet er plaget alvorligt af pirater og fribyttere. Intet er nemmere end at nedsætte sig som “specialist i søgemaskiner” – det kræver bare en computer og lidt frækhed. Som i alle andre livets sammenhænge gælder også her, at virkeligheden er klog! Selv den mest fantasifulde fribytter kommer til kort, når der skal præsteres referencer fra det virkelige liv. Ofte er undskyldningen, at man “ikke ønsker at vise sine referencer, for så bliver de angrebet af konkurrenterne”. Det kan da ikke være et problem, hvis man udfører sit arbejde godt nok, vel?


Athenas siger: ”Vi har fra Athenas benyttet Thomas og Concept Interest med endog meget stor glæde og virkning. Dette er tilfældet både med nationale og internationale sider. Sjældent finder man en virksomhed og person, der ved så meget om emnet, og som sætter sig ind i vores individuelle problemstilling. Som så mange andre ser vi nok os selv som helt specielle i vores marked, men tiltagene fra Concept Interest har været både målrettet og virkningsfulde. Samtidig er det vores klare opfattelse, at virksomheden og produkterne bliver leveret med et højt etisk niveau, hvilket for os er af største betydning. Vi kan kun anbefale Thomas og Concept Interest!” Søren Kristensen, Athenas A/S, Odense


Jakodan siger: “Fra vi startede samarbejdet med jer i foråret 2008 og til her i begyndelsen af september 2008 har vi mere end fordoblet tilgangen af nye kunder. Det er helt forrygende, og vi er meget, meget tilfredse. Vores varmeste anbefalinger til Concept Interest!”. Nina Jørgensen, Jakodan A/S, Kolding


Forebygstress siger: ”Vi indledte et samarbejde med Concept Interest om søgemaskineoptimering tilbage i 2005, og jeg indrømmer gerne, at jeg var lidt skeptisk, for markedet er ikke nemt at gennemskue. I løbet af et par måneder var vi nr. 1 i Google på adskillige af vores vigtigste ord og sætninger – og resten måtte vi ”nøjes” med at have i top 3. Deres og ikke mindst Thomas Rosenstands arbejde har betydet en kolossal forskel for vores forretning, og det gør det stadig her i 2008. Jeg kan især godt lide, at der er handling og resultater bag ordene. Det er det, jeg kan bruge til noget i min forretning, og det får jeg leveret på temmelig bramfrit jysk af Concept Interest. Jeg tør godt anbefale firmaet til søgemaskineoptimering på ekstremt konkurrenceprægede områder.” Bjarne Toftegård, direktør


Grupperejsebureauet siger: ”Vi fik ny hjemmeside og samtidig fik vi søgemaskineoptimering hos Concept Interest. Efter bare en uge måtte vi bede dem om at stoppe med søgemaskineoptimeringen, da vi ganske enkelt blev lagt helt ned af nye kunder. Vi kan kun sige, at det virker! Faktisk har vi aldrig oplevet noget lignende. Da vi startede, syntes vi, det var mange penge, men nu kan vi se, at det her er billig søgemaskineoptimering!”. Venlig hilsen Carsten Johansen Grupperejsebureauet ApS


Morten fra kviklaan-info.dk siger: “Vi opererer i et benhårdt marked, hvor konkurrencen er knivskarp. Hele segmentet med lån penge nu er præget af kamp til stregen døgnet rundt om de givtige placeringer. Og ingen har formået at gøre det bedre for os end Concept Interest! Vi driver også formidlende virksomhed med Smart Lån, og også her får vi en sparring second to none.”


Her ser du nogle få af vores referencer på søgemaskine-markedsføring og optimering. Der er flere, men naturligvis er der nogle, der gerne vil gå stille med dørene. Dem kan du ikke se her, men det kan være, du kan få dem opgivet ved et møde, så du kan spørge dem selv om, hvilken effekt vores arbejde har haft på deres forretning.

Udvalgte referencer på søgemaskineoptimering:

Vi er stolte af at have hjulpet blandt andre:

Få et opkald fra Thomas Rosenstand