Referencer på søgemaskineoptimering

Siden vi kom til verden i 1998, har vi samlet os en god portefølje af små, mellemstore og store virksomheder, som vi har den store ære at betjene med markedsføring på den ene eller anden måde. Vi har valgt at bringe en liste med nogle af dem her – og du kan altid spørge os efter specifikke referencer, hvis du har brug for det.

INTET slår ægte referencer på SEO - nemlig! Click To Tweet

Hvad siger kunderne om Concept Interest?

Se anmeldelser på Google + – klik her
DanDomain om Concept Interest: “Concept Interest er et topprofessionelt SEO-bureau, som vi er svært tilfredse med. De er en dygtig partner, som vi kan pege vores kunder i retning af, hvis de har en webshop demo eller en betalt shop og skal have lavet søgemaskineoptimering. De besidder et fagligt højt niveau og følger konstant med Googles tendenser og formår at omsætte ny viden til resultater hos vores kunder. Skal du have en skarp SEO-partner, er Concept Interest bestemt en stor spiller, som er velrenommeret og i den grad har fortjent sin succes. De har været med til at skabe succesfulde resultater i mange år.

”LAKUDA ApS har siden 2011 benyttet sig af Concept Interest og Thomas Rosenstand. Efter vores mening er Thomas second-to-none indenfor sit felt – han er en kæmpe kapacitet indenfor SEO og generelt indenfor alt der kommer i berøring med nethandel. Landskabet Vi agerer i ændrer sig ofte radikalt og Thomas har altid fingeren på pulsen så når noget nyt kommer op har han altid et svar vi kan bruge til noget. Vi føler os godt rustet til at møde fremtidige udfordringer med Concept Interest som vores leverandør på SEO mm.” Lars Løvendahl-Hansen, Batteribyen.dk

Anbefaling af Concept Interest

Bedste SEO anbefalinger i Danmark

 

Et uddrag af anbefalinger fra Trustpilot:

 

Lad os bare slå fast, at markedet for søgemaskineoptimering og markedsføring på nettet er plaget alvorligt af pirater og fribyttere. Intet er nemmere end at nedsætte sig som “specialist i søgemaskiner” – det kræver bare en computer og lidt frækhed.

Som i alle andre livets sammenhænge gælder også her, at virkeligheden er klog! Selv den mest fantasifulde fribytter kommer til kort, når der skal præsteres referencer fra det virkelige liv. Ofte er undskyldningen, at man “ikke ønsker at vise sine referencer, for så bliver de angrebet af konkurrenterne”. Det kan da ikke være et problem, hvis man udfører sit arbejde godt nok, vel?


Athenas siger:

”Vi har fra Athenas benyttet Thomas og Concept Interest med endog meget stor glæde og virkning. Dette er tilfældet både med nationale og internationale sider. Sjældent finder man en virksomhed og person, der ved så meget om emnet, og som sætter sig ind i vores individuelle problemstilling. Som så mange andre ser vi nok os selv som helt specielle i vores marked, men tiltagene fra Concept Interest har været både målrettet og virkningsfulde. Samtidig er det vores klare opfattelse, at virksomheden og produkterne bliver leveret med et højt etisk niveau, hvilket for os er af største betydning. Vi kan kun anbefale Thomas og Concept Interest!”

Søren Kristensen, Athenas A/S, Odense


Jakodan siger:

“Fra vi startede samarbejdet med jer i foråret 2008 og til her i begyndelsen af september 2008 har vi mere end fordoblet tilgangen af nye kunder. Det er helt forrygende, og vi er meget, meget tilfredse. Vores varmeste anbefalinger til Concept Interest!”.

Nina Jørgensen, Jakodan A/S, Kolding


Forebygstress siger:

”Vi indledte et samarbejde med Concept Interest om søgemaskineoptimering tilbage i 2005, og jeg indrømmer gerne, at jeg var lidt skeptisk, for markedet er ikke nemt at gennemskue. I løbet af et par måneder var vi nr. 1 i Google på adskillige af vores vigtigste ord og sætninger – og resten måtte vi ”nøjes” med at have i top 3. Deres og ikke mindst Thomas Rosenstands arbejde har betydet en kolossal forskel for vores forretning, og det gør det stadig her i 2008. Jeg kan især godt lide, at der er handling og resultater bag ordene. Det er det, jeg kan bruge til noget i min forretning, og det får jeg leveret på temmelig bramfrit jysk af Concept Interest.

Jeg tør godt anbefale firmaet til søgemaskineoptimering på ekstremt konkurrenceprægede områder.”

Bjarne Toftegård, direktør


Grupperejsebureauet siger:

”Vi fik ny hjemmeside og samtidig fik vi søgemaskineoptimering hos Concept Interest. Efter bare en uge måtte vi bede dem om at stoppe med søgemaskineoptimeringen, da vi ganske enkelt blev lagt helt ned af nye kunder. Vi kan kun sige, at det virker! Faktisk har vi aldrig oplevet noget lignende. Da vi startede, syntes vi, det var mange penge, men nu kan vi se, at det her er billig søgemaskineoptimering!”.

Venlig hilsen

Carsten Johansen

Grupperejsebureauet ApS


Her ser du nogle få af vores referencer på søgemaskine-markedsføring og optimering. Der er flere, men naturligvis er der nogle, der gerne vil gå stille med dørene. Dem kan du ikke se her, men det kan være, du kan få dem opgivet ved et møde, så du kan spørge dem selv om, hvilken effekt vores arbejde har haft på deres forretning.

Udvalgte referencer på søgemaskineoptimering:

LEGOLAND

Kvinde Univers

DanDomain

Sommerhuse Danmark

Gyldendal

Blinkenberg

Den Store Danske

Statsforvaltningen

JP/Politiken

Nørre Åby Efterskole

Forebyg Stress

Rødding Højskole

 

claes-hansen

Concept Interest og Thomas Rosenstand har coop.dk’s udelte anbefaling. Vi bestilte en teknisk analyse af coop.dk for at sikre, at sitet var 100 % optimeret. Analysen var grundig og yderst fyldestgørende med tekniske løsningsforslag, der blandt andet sikrede, at coop.dk’s performance kunne løftes. Hos coop.dk arbejder vi til daglig med nogle af de førende eksperter i branchen, og Concept Interest er bestemt ingen undtagelse – kvalitet og service er helt i top!

Claes Hansen, Trafikansvarlig, coop.dk

 

Lars Worre, direktør i DALI Loudspeakers A/S

“Vores samarbejde med Concepterne er nu gået ind i sit 8. år. De varetager online markedsføring og strategi i Europa og USA. Vi tænker på dem som “vores egne”. Vi fremstiller nogle af verdens bedste højttalere i prisklasser op til 300.000 kr. for et sæt. Vores markedsføring skal leve op til den standard – og det sikrer Concepterne.”

Lars Worre, adm. direktør, DALI A/S

 

 

 

Kristian Ottosen

“YaWah.com samarbejder med Concepterne om vores markedsføring i store dele af verden. Vi sætter især pris på den jordnære omgangstone, og så er vi da glade for, at Concepterne formår at bringe os på forsiderne af aviser og magasiner, når vores software gør sig bemærket positivt. I oktober 2005 fik vi f.eks. en historie på forsiden på bl.a. Jyllands Postens og Computerworlds hjemmesider via Concept Interest på bare 12 timer!”

Kristian Ottosen, Adm. direktør, YaWah.com

 

 

Allan Skovgaard, Infarm A/S“Jeg faldt for Concepternes ligefremme og kompetente arbejdsform, og derfor valgte jeg at lægge hele Infarms markedsføring i deres hænder. Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke troede mine egne ører, da de ville have mig til at sende et brev med rynkecreme til danske landmænd. De fik mig overtalt – og vi blev rendt helt over ende af kunder på dén konto. Så anderledes reklamebureau? JA – også i den grad!”

Allan Skovgaard, adm. direktør, Infarm A/S

 

– og der er mange flere referencer, vi kan tale om, når du kontakter os.

Vi er stolte af at have hjulpet blandt andre:

AF Nordjylland

Akademikernes A-kasse

Analysegruppen

A-Speakers

Aurion

be-delicious ApS

Bolia

Brdr. Andersen ApS

Brink Offices A/S

Brøchner Hotels A/S

Cembrit A/S

CREAS

Den Store Danske (Gyldendal)

Dressme.dk

DSB Rejsebureau

eBay

ELVVS.DK

Fleggard Koncernen

Freeway A/S

Gyldendal

Gymnashop

JP/Politikens Forlag

Kondomaten

Kvindeunivers

Lalandia

LEGOLAND World Wide

Middelfart Kommune

Middelfart Sparekasse

Shepherdshop

SIE-Hunting

Skift selv

Sundbaby børnetøj

Tandlægerne Frederiksberg

Trygt.dk

Vauni Pejse