Siden 1999:

Referencer og anbefalinger

Referencer og anbefalinger på SEO

Siden vi kom til verden i 1998, har vi samlet os en god portefølje af små, mellemstore og store virksomheder, som vi har den store ære at betjene med markedsføring på den ene eller anden måde. Vi har valgt at bringe en liste med nogle af dem her - og du kan altid spørge os efter specifikke referencer, hvis du har brug for det.

Virkeligheden er troværdig

Mange siger, de kan. Mange kan ikke. Lad kunderne tale - og tjek referencer i stedet for at lytte på en smart sælger. Et lille udvalg af de anbefalinger, vores kunder har været så søde at give os - og skal du med på listen af glade kunder, ringer vi gerne til dig!

Benjamin Gundgaard Avatar
Benjamin Gundgaard
Suveræn rådgivning. Jeg har samarbejdet med Thomas Rosenstand i over 10 år, både ift. fælles kunder og som rådgiver i mine egne selskaber.
Thomas har hver eneste gang leveret en suveræn rådgivning på et højt internationalt niveau, hvor han ofte finder vigtige kommercielle ting andre har overset.
Derfor kan jeg uden tvivl anbefale Thomas som SEO rådgiver på såvel korte som fler-årige projekter, hvor han guider dig målrettet igennem et SEO univers i konstant udvikling.
-
Michala Kramer Avatar
Michala Kramer
Det bedste hjælp jeg kunne få! Thomas er super professionel og jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg det var HAM, der skulle hjælpe mig til at finpudse min SEO. Jeg har følt mig i trygge hænder lige fra start, da han (efter min mening) er en af de få, som faktisk ved hvad han laver og hvorfor. Han er min go-to, når jeg har brug for hjælp til min hjemmeside og optimering. Og det bedste ved det hele...? Han er interesseret i at lære fra sig og også gøre MIG endnu bedre til SEO. -
Lars Christiansen Avatar
Lars Christiansen
Når kun det bedste er godt nok... Vi har kun godt at sige om Thomas Rosenstand og Concept-i. Vi læste for 11 år siden Thomas bog og prøvede at lære det hele udenad. I mellemtiden er forretningen vokset og kompleksiteten ligeså. Derfor er det vigtigt og trygt at kunne overlade SEO-arbejdet i kyndige hænder. Og vi er slet ikke i tvivl: Kyndigere bliver det ikke!
De allerbedste anbefalinger herfra...
-
Gitte Jessen Avatar
Gitte Jessen
Elsker når jeg modtager TO-DO lister fra Thomas Har prøvet forskellige såkaldte SEO eksperter, men i mine øjne er der kun Thomas som har givet værdi for pengene. Startede med en teknisk analyse af min shop, hvor der blev rettet en masse til og en rigtig lang TO-DO liste til mig. En analyse som rent faktisk gav gode resultater på Google. Da jeg skiftede shop system var der en del bøvl med overførslen, tekniske fejl, masser af 404 sider og mere til. Her kom Thomas på banen igen og fik lynhurtigt styr på sagerne, samtidig med at jeg fik nye TO-DO lister med masser af banditter der skulle rettes til. Nu bruger jeg fast Concept Interest til forskellige SEO opgaver. Er løbende i dialog pr mail med Thomas. Hvor han besvarer alle mine nok dumme spørgsmål, inden jeg foretager større rettelser i min shop. Han sender løbende nye TO-DO lister med konkrete, uddybende opgaver som er nemme at gå til da Thomas formulerer sig på godt gammelt dansk. Tøv ikke med at kontakte Thomas, jo før jo bedre. Du får det bedste for din forretning, masser af kvalitet for pengene. I min øjne, en af de bedste i SEO verdenen. -
Kalle Fisker Avatar
Kalle Fisker
JKZ Trading/fedepriser.dk
Professionelt og seriøst arbejde Teamet hos Concept-I er altid en fornøjelse at arbejde sammen med, uanset hvem man er i kontakt med. Man får det man betaler for, og meget mere. Igennem tiden har specielt Thomas, lagt ører til mange "dumme" spørgsmål, som altid bliver besvaret med største professionalisme, på hans egen helt ærlige måde 😀 Vores shops vækster langt mere end forventet, med det arbejde Concept-I laver. Vi har brugt dem igennem ca. 10 år. Og forventer at fortsætte samarbejdet i mindst 10 mere. -
Lars Rannes Avatar
Lars Rannes
Pengene værd! Thomas Rosenstands WP kursus gjorde det rigtigt nemt for mig at få sparket gang i et helt nyt WP site. Ikke noget med at gætte hvilke plugins jeg skulle bruge til eksempelvis "broken links", "redirects" og SEO. Thomas har sikkert prøvet de fleste, så når han siger, at det er det og det plugin jeg skal bruge, ja så stoler jeg på det.

Jeg tog et kapitel ad gangen og fulgte med på mit site i WP admin og justerede, installerede og hvad der nu ellers skulle gøres, som jeg bevægede mig frem i kurset. Lektion efter lektion. Helt afgjort pengene værd.
-
Kasimir Nikolajsen Avatar
Kasimir Nikolajsen
Fik lavet en mindre Seo rapport af Hr. Rosenstand.
Udført til aftalt tid og til "jyde pris" - dvs fornuftig pris 😉
Vil ikke tøve med af anbefale dig til andre.
-
Mette Hauge Kaae Avatar
Mette Hauge Kaae
Unik kombination af rådgivning og eksekvering Unik kombination af rådgivning om SEO der er til at forstå og effektiv eksekvering på hjemmeside! Der findes mange bureauer, der arbejder med SEO, men jeg tror ikke det findes bedre end hos Concept Interest.

Man mærker at Thomas har stor erfaring og er bundsolid på sit felt. Derfor fik jeg hurtigt tillid til, at lade ham stå for eksekveringen af SEO opgaven. For mig er det nemlig en tillidssag, at lade andre "overtage" mit website. Samtidig har han været yderst serviceminded ift at imødekomme mine spørgsmål undervejs og jeg har altid følt, at der var god tid til at tale om tingene. Jeg kan på det varmeste anbefale et samarbejde med Thomas til alle, der står i en situation, hvor SEO skal retænkes, nytænkes eller indledes!
-
Kenneth Steen
SEO når det er bedst Her hos TopCall er der styr på vores SEO. Eller det vil sige, at Thomas Rosenstand har styr på det for os. Vi har arbejdet sammen med Thomas Rosenstand i over 3 år nu, og helt fra start og til nu har vi ligget nr. 1 på vores søgeord.

Så det er meget svært at bevare pessimismen 🙂 Tak for det flotte arbejde Thomas.
-
Lars Løvendahl-Hansen Avatar
Lars Løvendahl-Hansen
Direktør, Lakuda
Bliver ikke bedre LAKUDA ApS har siden 2011 benyttet sig af Concept Interest og Thomas Rosenstand. Efter vores mening er Thomas second-to-none indenfor sit felt – han er en kæmpe kapacitet indenfor SEO og generelt indenfor alt der kommer i berøring med nethandel.

Landskabet vi agerer i ændrer sig ofte radikalt og Thomas har altid fingeren på pulsen så når noget nyt kommer op har han altid et svar vi kan bruge til noget. Vi føler os godt rustet til at møde fremtidige udfordringer med Concept Interest som vores leverandør på SEO mm.”
-
Søren Kristensen Avatar
Søren Kristensen
CEO, Athenas A/S
Professionelt! Vi har fra Athenas benyttet Concept Interest til SEO med endog meget stor glæde og virkning. Dette er tilfældet både med nationale og internationale sider. Sjældent finder man en virksomhed og person, der ved så meget om emnet, og som sætter sig ind i vores individuelle problemstilling. -
Mickey Wiinblad Mikkelsen Avatar
Mickey Wiinblad Mikkelsen
Indehaver, MEM
Ultimativ SEO ekspert Mit kendskab til Thomas har været længere, end han selv aner. Jeg startede med at læse om hans utrolige færdigheder indenfor SEO flere steder, hvilket førte mig til at se nogen af hans foredrag fra hans kontor i hans hjem i Florida, de var så motiverende at jeg investerede i SEO-LEX.

Jeg fik læst det hele, men indså at min tid var knap i forhold til at starte SEO/Link så jeg kontaktede Thomas og blev mødt af en utrolig fokuseret og lige til mand som kalder en spade for en spade, og ikke lægger fingre imellem. Ja og tæt på han også kaldte min programmør og mig for spader. Dette var kun i gode hensigter da vi sejlede med vores sidetitler og en masse andet. Jeg vil med det bare sige at Thomas står idag bag roret for os og det er bl.a. af den grund at vi er førende indenfor vinduespolering.

Dertil skal det siges at han er utrolig hurtig til at hjælpe når der skulle være noget. Jeg har oplevet at selvom han er på farten en lørdag eftermiddag så svarer han en med indtalte beskeder. Han er bare en kongemand at have i sin professionelle familie, og jeg vil på vegne af mig selv og www.mempolering.dk give ham vores varmeste anbefalinger! Thomas er en mand der måske tager lidt mere men til gengæld får du kun 100% kvalitet, det er vi rigtige glade for den dag i dag i firmaet.
-
Nina Jørgensen Avatar
Nina Jørgensen
Forrygende godt! Fra Jakodan A/S startede samarbejdet med jer, har vi mere end fordoblet tilgangen af nye kunder. Det er helt forrygende, og vi er meget, meget tilfredse. Vores varmeste anbefalinger til Concept Interest! -
Knud Erik I.Smart Lån Avatar
Knud Erik I.Smart Lån
Mange siger de kan men kun få kan. Efter at have spildt en pæn sjat penge rundt omkring landede jeg her og her fik jeg professionel betjening og arbejde der faktisk gav resultater. Det kunne mange lære meget af. Og Thomas Rosenstand er ekstremt vidende både teoretisk og praktisk. Man føler sig i gode hænder her. -
Søren Rosenmeier Avatar
Søren Rosenmeier
Senior partner, Rightpeoplegroup
Værdi for pengene Vi har i Right People Group været i dialog med mange SEO-eksperter gennem tiden, og Rosenstand er ganske enkelt ham der har givet os mest value for money. Dette skyldes ikke kun hans store viden på området, men først og fremmest hans evne til at være konkret og give konkret implementerbare råd. Det lyder simpelt, men det er en unik stærk egenskab hos ham. Som han selv siger: ”med min begrænsede skolegang magter jeg ganske enkelt ikke at være andet end konkret”. -
Claes Hansen Avatar
Claes Hansen
Trafikansvarlig, COOP
Uforbeholden anbefaling Concept Interest og Thomas Rosenstand har coop.dk’s udelte anbefaling. Vi bestilte en teknisk SEO analyse af coop.dk for at sikre, at sitet var 100 % optimeret. Analysen var grundig og yderst fyldestgørende med tekniske løsningsforslag, der blandt andet sikrede, at coop.dk’s performance kunne løftes. Hos coop.dk arbejder vi til daglig med nogle af de førende eksperter i branchen, og Concept Interest er bestemt ingen undtagelse – kvalitet og service er helt i top! -
Troels Kjems Avatar
Troels Kjems
Min største fejl var, at jeg ikke ringede til Thomas som den første og med det samme. Det kunne have sparet mig for mig for meget tid, mange penge og en masse frustrationer over et alvorligt SEO-problem, der blev løst på rekordtid af Thomas. Thomas' erfaring var den direkte vej til løsningen. -

DanDomain om Concept Interest:

"Concept Interest er et topprofessionelt SEO-bureau, som vi er svært tilfredse med. De er en dygtig partner, som vi kan pege vores kunder i retning af, hvis de har en webshop demo eller en betalt shop og skal have lavet søgemaskineoptimering. De besidder et fagligt højt niveau og følger konstant med Googles tendenser og formår at omsætte ny viden til resultater hos vores kunder. Skal du have en skarp SEO-partner, er Concept Interest bestemt en stor spiller, som er velrenommeret og i den grad har fortjent sin succes. De har været med til at skabe succesfulde resultater i mange år.

"LAKUDA ApS har siden 2011 benyttet sig af Concept Interest og Thomas Rosenstand. Efter vores mening er Thomas second-to-none indenfor sit felt - han er en kæmpe kapacitet indenfor SEO og generelt indenfor alt der kommer i berøring med nethandel. Landskabet Vi agerer i ændrer sig ofte radikalt og Thomas har altid fingeren på pulsen så når noget nyt kommer op har han altid et svar vi kan bruge til noget. Vi føler os godt rustet til at møde fremtidige udfordringer med Concept Interest som vores leverandør på SEO mm." Lars Løvendahl-Hansen, Batteribyen.dk

Jumi siger: "I et benhårdt marked er der kun plads til de bedste af slagsen. Derfor har vi valgt at få hjælp til låne-penge.nu fra jer. Og det har vi aldrig fortrudt!"


Forebygstress siger: "Vi indledte et samarbejde med Concept Interest om søgemaskineoptimering tilbage i 2005, og jeg indrømmer gerne, at jeg var lidt skeptisk, for markedet er ikke nemt at gennemskue. I løbet af et par måneder var vi nr. 1 i Google på adskillige af vores vigtigste ord og sætninger - og resten måtte vi "nøjes" med at have i top 3. Deres og ikke mindst Thomas Rosenstands arbejde har betydet en kolossal forskel for vores forretning, og det gør det stadig her i 2008. Jeg kan især godt lide, at der er handling og resultater bag ordene. Det er det, jeg kan bruge til noget i min forretning, og det får jeg leveret på temmelig bramfrit jysk af Concept Interest. Jeg tør godt anbefale firmaet til søgemaskineoptimering på ekstremt konkurrenceprægede områder." Bjarne Toftegård, direktør


Grupperejsebureauet siger: "Vi fik ny hjemmeside og samtidig fik vi søgemaskineoptimering hos Concept Interest. Efter bare en uge måtte vi bede dem om at stoppe med søgemaskineoptimeringen, da vi ganske enkelt blev lagt helt ned af nye kunder. Vi kan kun sige, at det virker! Faktisk har vi aldrig oplevet noget lignende. Da vi startede, syntes vi, det var mange penge, men nu kan vi se, at det her er billig søgemaskineoptimering!". Venlig hilsen Carsten Johansen Grupperejsebureauet ApS


Morten fra kviklaan-info.dk siger: "Vi opererer i et benhårdt marked, hvor konkurrencen er knivskarp. Hele segmentet med lån penge nu er præget af kamp til stregen døgnet rundt om de givtige placeringer. Og ingen har formået at gøre det bedre for os end Concept Interest! Vi driver også formidlende virksomhed med Smart Lån, og også her får vi en sparring second to none. Vi har senere udvidet med yderligere hjemmesider i samme felt - for eksempel lån-gratis.dk og kviklån - og "concepterne" har altid plads til yderligere service."


Der er flere - mange flere. Ikke alle vil nævnes, og det er også helt OK. Det, der tæller: Vi kan stå inde for, hvad vi laver, og du kan altid bede om kontaktoplysninger på én eller flere referencer, så du kan tjekke dem.

Det får du med Concept Interest

Vi vinder, når du vinder!

Den eneste årsag til, at vi har op til 18 år gamle kundeforhold er, at vi bliver ved, til du får succes og resultater. Det er nemlig vores succes!

googletop

 

Få en gratis SEO-snak

Start her, hvis du bare vil i top på Google! Få et opkald fra SEO ekspert Thomas Rosenstand - Det er uden forpligtelser for dig, underholdende, lærerigt og vejen til dominans i Google. Lad fredag, 3/2 være dagen, hvor vi starter en dialog!

Thomas startede med optimering, før Google gik i luften. Mange i Danmark kalder ham "Mr. SEO" - og han er kendt for at kalde tingene for, hvad de er.

Få en snak med Thomas

36 98 71 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

Overvej vores nyhedsbrev - vi skriver ikke så tit men til gengæld relevant!

SEO-LEX 23 -  Bogen om SEO

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra 24 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

  • 483 sider SEO e-bog  – 120 minutters videoer
  • Kendt som "Biblen om SEO"
  • Nyeste udgave: 13. december 2022

 

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA