Alt er udsolgt for 2024 - kom med i 2025 i stedet!

Vi gentager succesen i marts '24!

Unik mulighed for de bedste til at blive endnu bedre

1 hel dag  |  6 deltagere  |  Ekstrem indlæring
SEO Elite Camp 2023 i København 11. og 12. marts og Aarhus 14. og 15. marts

En hilsen fra en af deltagerne i 2022:

"Tak for en rigtig god camp, der fik man da virkelig styr på, hvad man ikke havde styr på…"

Foliekniven
Thomas tør sige hvad han mener! Der bliver ikke lagt fingre imellem, når fejlene findes på hjemmesiden, og det er PRÆCIS hvad vi har brug for. Thomas er en håndværker indenfor sit fag, og han finder alle de fejl du ikke kan finde med div. onlineværktøjer. Fejl og mangler bliver forklaret i et sprog man kan forstå, og dermed til tage action på.
2022-05-31_16-25-24
https://www.concept-i.dk/wp-content/uploads/2019/09/cropped-neve-consultants-logo-1.png

Der er KUN plads til 6 deltagere!

Tilmelding er efter "først til mølle" princippet
København enten 11. eller 12. marts og Aarhus enten 14. eller 15. marts

Angst.dk
Er du til "Voksen skældud" leveret med et smil og sublim feedback? Er du seriøs med dit website – og ønsker en plan for, hvad DU kan gøre bedre? Jeg er fan af konceptet efter deltagelse i 2023!

30% generel SEO og 70% målrettet DIN hjemmeside

Dagen starter med det "nyeste nye", hvorefter vi går hardcore på de 6 deltageres hjemmesider. Råt - hårdt og med mere brugbar viden, end du kan opsamle på et år selv! Grundlæggende viden om SEO er et must for dig - derfor er den nyeste SEO-LEX inkluderet i prisen!

Sohu ApS
Var på dette endags kursus med Thomas ( SEO Elite Camp ) En virkelig god og lærerig dag. Kom hjem med en masser i bagagen. Thomas snakker et sprog som er til at forstå. Kan kun give de varmeste anbefalinger til alle andre hvis de skal bruge seo specialist der virkelig ved hvad han snakker om.

Hvad er prisen?

6.900 kr alt inkl. (ingen moms)
Al forplejning, 1 SEO-LEX 24 (værdi 1.595,-) pr. deltager og al undervisning hele dagen.

Betingelser?

  1. Vi anbefaler, at den tilmeldte har en vis viden om SEO - derfor er SEO-LEX 24 inkluderet.
  2. Eneste gyldige tilmelding er ved at købe og betale din plads herunder. Din plads er ikke refunderbar, men du må overdrage den til en anden efter dit valg.
  3. Hvis noget skulle forhindre os i at afvikle SEO Elite Camp på den aftalte dag, refunderer vi omgående det fulde beløb til det betalingskort, du benyttede til betaling. Den inkluderede SEO-LEX 24 beholder du som et plaster på såret.

Vi anbefaler, at du møder op veludhvilet, da der bliver tale om en koncentreret arbejdsdag med et overflødighedshorn af viden og håndgribelige indsatser, du kan og bør arbejde med på din hjemmeside.

Spørgsmål og svar - klik og bliv klogere

Gilpa ApS
Jeg deltog i Thomas Rosenstands (Concept Interest) SEO Elite Camp i efteråret 2022. Det var en fantastisk og meget lærerig dag med udgangspunkt i deltagernes egne websites. Det at udgangspunktet var egne websites, gjorde dagen meget intens og relevant. Jeg gik derfra godt fyldt op med ny viden og ikke mindst en række SEO-tiltag, som skal implementeres i min webshop. Det at der kun er 5 - 6 deltagere til SEO Elite Camp, betyder meget for den en nærhed og relevans for egen butik, der opstår undervejs. Thomas have forberedt en gennemgang af deltagernes hjemmesider med udgangspunkt i det SEO-mæssige forhold, som har størt betydning for vores placeringer i Google. Og Ja, vi fik alle “Thomas-Rosenstand-skældud” - og med rette. Men vi gik også alle hjem med en en god ide om hvilke tiltag, vi skal prioritere fremover. SEO Elite Camp har mine varmeste anbefalinger og jeg deltager gerne på efterfølger skulle en sådan dag planlægges.

Spørgsmål inden du tilmelder dig?

Skynd dig at sende en mail til thomas@concept-i.dk - vi kan ikke garantere din plads, før du har købt den. Og der ER altså kun plads til 6 deltagere!

Artiklen er skrevet af Thomas Rosenstand.

36 98 71 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

Overvej vores nyhedsbrev - vi sender SEO tips hver anden mandag!

SEO-LEX 24

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra snart 25 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

  • 521 sider SEO e-bog  – 120 minutters videoer
  • Kendt som "Biblen om SEO"
  • Nyeste udgave: 12. december 2023

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll to Top