Danmarks bedste SEO kursus på en dag

2022-05-31_16-25-24

Alt blev udsolgt for 2024 - kom med i 2025 i stedet!

Vi gentager succesen i 2025!

Unik mulighed for de bedste til at blive endnu bedre

1 hel dag  |  6 deltagere  |  Ekstrem indlæring
SEO Elite Camp i København og Aarhus i foråret 2025

En hilsen fra en af deltagerne i 2022:

"Tak for en rigtig god camp, der fik man da virkelig styr på, hvad man ikke havde styr på…"

Der er KUN plads til 6 deltagere hver dag!

Tilmelding er efter "først til mølle" princippet, når vi udsender nyhedsbrev om datoerne i 2025! Er du ikke med på vores nyhedsbrev, kan du fikse det problem lige her:

30% generel SEO og 70% målrettet DIN hjemmeside

Dagen starter med det "nyeste nye", hvorefter vi går hardcore på de 6 deltageres hjemmesider. Råt - hårdt og med mere brugbar viden, end du kan opsamle på et år selv! Grundlæggende viden om SEO er et must for dig - derfor er den nyeste SEO-LEX inkluderet i prisen!

Hvad er prisen?

6.900 kr alt inkl. (ingen moms)
Al forplejning, 1 SEO-LEX 25 (værdi 1.595,-) pr. deltager og al undervisning hele dagen.

Betingelser?

  1. Vi anbefaler, at den tilmeldte har en vis viden om SEO - derfor er SEO-LEX 25 inkluderet.
  2. Eneste gyldige tilmelding er ved at købe og betale din plads herunder. Din plads er ikke refunderbar, men du må overdrage den til en anden efter dit valg.
  3. Hvis noget skulle forhindre os i at afvikle SEO Elite Camp på den aftalte dag, refunderer vi omgående det fulde beløb til det betalingskort, du benyttede til betaling. Den inkluderede SEO-LEX 25 beholder du som et plaster på såret.

Vi anbefaler, at du møder op veludhvilet, da der bliver tale om en koncentreret arbejdsdag med et overflødighedshorn af viden og håndgribelige indsatser, du kan og bør arbejde med på din hjemmeside.

Spørgsmål og svar - klik og bliv klogere

Spørgsmål inden du tilmelder dig?

Skynd dig at sende en mail til thomas@concept-i.dk - vi kan ikke garantere din plads, før du har købt den. Og der ER altså kun plads til 6 deltagere!

Uddrag af tidligere deltageres anmeldelser

Knivskarp SEO-mand Stor ros til Thomas Rosenstand og årets SEO Elite Camp 2024 – med masser af inspiration, læring og konkret feedback.
Thomas er en yderst erfaren, vidende og knivskarp SEO-mand, som kommunikerer uden floskler og udenomssnak.

På kurset leverer Thomas sine budskaber og vigtige information seriøst, direkte og konstruktivt – dog med god plads til smil og glimt i øjet undervejs!

Jeg kan uden den mindste tvivl anbefale SEO Elite Camp til dig, der søger inspiration og målrettede indspark til din SEO-indsats – og er parat til at handle på den feedback, du får.
Morten Østergaard Christensen Avatar
Morten Østergaard Christensen
03/05/2024
Virkelig godt! Virkelig godt og brugbart kursus. Hjemmesiden blev grundigt gennemgået, så man fik en konkret plan for, hvad der skulle rettes og forbedres. Vi har været meget tilfredse. 🙂
Lars Nielsen Avatar
Lars Nielsen
28/03/2024
Kan kraftigt anbefales Seo Elite Camp i København kan kraftigt anbefales. Thomas kommer hele vejen rundt på Seo, både på min egen side og de andres 5 deltagers hjemmesider. Jeg fik godt noget at arbejde med. Tak til Thomas.
Eric Jernberg Avatar
Eric Jernberg
20/03/2024
En befrielse Deltog i SEO Elite Camp sammen med Hr. Rosenstand og endeligt et SEO kursus som jeg kunne forlade mere "samlet" end "skilt" af - en stor befrielse at kunne få indsigt i noget helt konkret - nemlig ens EGEN data og SEO mæssige situation. Thomas formidler sine SEO kompetencer på en super måde og formår at forklarer det, således at vi allerede fra ugen efter kunne komme igang med at opnå bedre organiske placeringer, tak Thomas - de bedste anbefalinger herfra! dbh. Jens Bjørn
Jens Bjørn Avatar
Jens Bjørn
20/03/2024
Inspirerende og konkret! Efter SEO elite camp har jeg igen fundet fokus og klarhed på hvad jeg helt konkret (og overskueligt!) kan gøre for at få markant bedre resultater. Den individuelle strategi og listen over hvor jeg skal starte gør det meget enkelt og konkret.
Helle Avatar
Helle
19/03/2024
Ubetinget ros Har været kursist hos Thomas Rosenstand og må give ham ubetinget ros: Han ved i helt usædvanlig grad, hvad han snakker om, og formatet tillader alle at få stillet de spørgsmål, de brænder for at stille.
Per Esmann Jensen Avatar
Per Esmann Jensen
19/03/2024
Topklasse Som altid er Rosenstands voksenskældud i topklasse. Dagen på SEO Elite Camp var både hyggelig og lærerig.
Søren Nøhr Ryborg Avatar
Søren Nøhr Ryborg
19/03/2024
Thomas er værd at lytte til! Når Thomas taler om SEO, er det værd at lytte! Jeg har haft fornøjelsen af at deltage i SEO Elite Camp. Det var en fantastisk dag i inspirerende selskab med fem andre SEO-nørder og Thomas Rosenstand i hopla.

Som professionel tekstforfatter og SEO-specialist var jeg på forhånd godt inde i SEO. Jeg valgte at deltage i Elite Camp, fordi det som solo-selvstændig er guld værd at være i selskab med andre, der nørder SEO — og fordi jeg har stor respekt for Thomas Rosenstands viden og mangeårige erfaring indenfor SEO.

Han har en sjælden evne til at forklare selv komplekse tekniske ting, så det er nemt at forstå.På SEO Elite Camp kom vi alle igennem kværnen med egen eller en kundes hjemmeside. Formen var knivskarp, to-the-point og samtidig hyggelig og uformel med mange gode grin undervejs. Alle deltagere bød ind med spørgsmål og input, så der var godt kog i gryden og en masse inspirerende nørde-snak.

Uanset om du møder Thomas på skrift i SEO-LEX, på konferencer eller på SEO Elite Camp, så leverer han altid varen. Jeg forlod dagen med et stort smil på læben og konkrete tips i inderlommen.
Berit Bai Avatar
Berit Bai
19/03/2024
Det virker bare! Jeg deltog i endagskurset SEO Elite Camp, hvor Thomas både gennemgik generelle ting om SEO og gav specifik feedback til hver af deltagernes websites.
Det var guld værd, selvom jeg har købt (og næsten læst det hele af) et par udgaver af Thomas' velskrevne SEO-LEX, men i en travl hverdag med mange forskellige opgaver mister man nemt overblikket over SEO, der hele tiden udvikler sig.

Selvom der på kurset var god tid til at snakke, grine og diskutere en lang række emner, kom jeg hjem med en god håndfuld helt specifikke tip, som vi er i gang med at implementere, og så glæder jeg mig til at se resultaterne udvikle sig. De øvrige deltagere var allerede kunder hos Thomas og lå imponerende godt i søgeresultaterne, men de fik stadig nogle tip med hjem til at pudse formen af.

Vi kommer helt sikkert til at arbejde sammen med Thomas fremadrettet.
Johnny Speiermann Avatar
Johnny Speiermann
18/03/2024
En god investering! Thomas Rosenstands SEO Elite Camp er et dybdegående kursus i søgemaskineoptimering, der dækker alle aspekter af SEO verdenen. Da Thomas forudgående undersøgte deltagernes hjemmesider, blev også andre relevante områder som brugeroplevelse, AI genereret indhold, konvertering og hastighedsoptimering berørt. Deltagerne bidrog også med egne tips og tricks, hvilket gjorde campen til en dag fyldt med forskellige perspektiver og viden, indenfor mange områder.

Selvom jeg har mange års erfaring med SEO og især de tekniske aspekter af SEO. Fik også jeg en del ud af det, og mener at SEO Elite Camp er en givende investering for alle der ejer en hjemmeside. En lille investering som både på den korte og lange bane tjener sig hjem ret hurtigt. Du kommer nemlig hjem med værktøjer og deciderede rettelser du kan lave for at forbedre din hjemmesides SEO på mange forskellige fronter.

Jeg kan bestemt anbefale SEO Elite Camp til alle der gerne vil have højere synlighed i søgemaskinerne nu og i fremtiden.
Kim Tetzlaff Avatar
Kim Tetzlaff
18/03/2024
Klar anbefaling! Jeg har deltaget i SEO Elite Camp, og det kan klart anbefales! Endelig et SEO-kursus som er faktuelt, konkret og lærerigt. Her går du faktisk hjem med mere inspiration og viden, fremfor frustration og hovedpine.

Den lavpraktiske tilgang, med gennemgang af deltagernes webshops/hjemmesider, er perfekt til dig som har det mere i hænderne end i hovedet.
Steffen Andersen Avatar
Steffen Andersen
18/03/2024
Jeg er fan! Er du til "Voksen skældud" leveret med et smil og sublim feedback? Er du seriøs med dit website – og ønsker en plan for, hvad DU kan gøre bedre? Udover hyppig sparring deltog jeg i SEO Elite Camp i 2023 og jeg er fan!
Anders Søgaard Nielsen Avatar
Anders Søgaard Nielsen
10/11/2023
Fantastisk indlæring i SEO, både i SEO-LEX og på eksklusivt intensiv-kursus. Uden omsvøb de bedste fif - Tusinde tak Thomas 😀 Mange hilsner Maria
Maria prokesch Avatar
Maria prokesch
28/04/2023
Bra og konkrete tilbakemeldinger på feil og hvordan man kan utbedre disse for å få bedre plasseringer i Google.
Nikolaj Grove Avatar
Nikolaj Grove
28/04/2023
Var på dette endags kursus med Thomas ( SEO Elite Camp ) En virkelig god og lærerig dag. Kom hjem med en masser i bagagen. Thomas snakker et sprog som er til at forstå. Kan kun give de varmeste anbefalinger til alle andre hvis de skal bruge seo specialist der virkelig ved hvad han snakker om. Mvh Allan Sohu ApS
Sohu ApS Avatar
Sohu ApS
28/04/2023
Thomas har det lange lys på og en meget stringent indgangsvinkel til SEO. Ingen tricks og kun anbefalinger, der er til at forstå - uden unødig snak. Jydsk at its best 😉
Henrik Ranch Avatar
Henrik Ranch
28/04/2023

Gilpa ApS
Jeg deltog i Thomas Rosenstands (Concept Interest) SEO Elite Camp i efteråret 2022. Det var en fantastisk og meget lærerig dag med udgangspunkt i deltagernes egne websites. Det at udgangspunktet var egne websites, gjorde dagen meget intens og relevant. Jeg gik derfra godt fyldt op med ny viden og ikke mindst en række SEO-tiltag, som skal implementeres i min webshop. Det at der kun er 5 - 6 deltagere til SEO Elite Camp, betyder meget for den en nærhed og relevans for egen butik, der opstår undervejs. Thomas have forberedt en gennemgang af deltagernes hjemmesider med udgangspunkt i det SEO-mæssige forhold, som har størt betydning for vores placeringer i Google. Og Ja, vi fik alle “Thomas-Rosenstand-skældud” - og med rette. Men vi gik også alle hjem med en en god ide om hvilke tiltag, vi skal prioritere fremover. SEO Elite Camp har mine varmeste anbefalinger og jeg deltager gerne på efterfølger skulle en sådan dag planlægges.
Foliekniven
Thomas tør sige hvad han mener! Der bliver ikke lagt fingre imellem, når fejlene findes på hjemmesiden, og det er PRÆCIS hvad vi har brug for. Thomas er en håndværker indenfor sit fag, og han finder alle de fejl du ikke kan finde med div. onlineværktøjer. Fejl og mangler bliver forklaret i et sprog man kan forstå, og dermed til tage action på.

SEO Elite Camp, organiseret af Concept Interest, er et eksklusivt kursus, der kun afholdes en gang årligt i både København og Århus. Dette unikke kursus er skabt for de mest seriøse og engagerede SEO-professionelle, der ønsker at tage deres færdigheder til det næste niveau.

Et unikt læringsmiljø

Kurset er designet til at give deltagerne en dybdegående forståelse af avancerede SEO-teknikker og strategier. Det unikke ved SEO Elite Camp er dets intensive og immersive læringsmiljø, hvor deltagerne får mulighed for at arbejde tæt sammen med underviseren og hinanden. Med kun seks deltagere pr. dag sikrer kurset en personlig og skræddersyet undervisningsoplevelse.

Højdepunkter fra kurset

  • Eksklusiv undervisning: Med Thomas Rosenstand som eneste underviser, får deltagerne adgang til hans omfattende viden og erfaring inden for SEO.
  • Avancerede SEO-strategier: Lær de nyeste teknikker inden for søgemaskineoptimering, herunder teknisk SEO, indholdsstrategi og linkbuilding.
  • Intensiv hands-on træning: Deltag i praktiske workshops, hvor du får mulighed for at anvende de lærte teknikker i praksis og få personlig feedback fra Thomas.
  • Netværksmuligheder: Mød og netværk med ligesindede professionelle, og skab værdifulde forbindelser, der kan hjælpe dig med at vækste din virksomhed.

København og Århus: To unikke oplevelser

SEO Elite Camp afholdes i to af Danmarks mest dynamiske byer, København og Århus. Hver lokation tilbyder en unik oplevelse med forskellige aspekter af SEO-udfordringer og muligheder, tilpasset det lokale marked og deltagernes behov. Uanset om du deltager i København eller Århus, kan du forvente en intens og inspirerende oplevelse, der ruster dig til at tage dine SEO-færdigheder til det næste niveau.

SEO Elite Camp er det perfekte valg for dig, der ønsker en dybdegående og personlig læringsoplevelse med fokus på de mest avancerede SEO-strategier.

Artiklen er skrevet af

36 98 71 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

Overvej vores nyhedsbrev - vi sender SEO tips hver anden mandag!

SEO-LEX 24

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra snart 25 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

  • 521 sider SEO e-bog  – 120 minutters videoer
  • Kendt som "Biblen om SEO"
  • Nyeste udgave: 12. december 2023

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll to Top