Hvad er teknisk SEO?

Definition på Teknisk SEO

Teknisk SEO er betegnelsen for det arbejde, der udføres i relation til kodning - herunder korrekt brug af tags som Canonical URL Tag, Schema.org tags og meget mere. Modsat semantisk /sproglig SEO handler teknisk SEO udelukkende om teknikken, der gør din hjemmeside hurtig, nem at afkode for Google og i overensstemmelse med guidelines fra Google og andre søgemaskiner.

Teknisk SEO

 

Er der behov for teknisk optimering?

Ja - det er der i høj grad! Der er i langt de fleste tilfælde meget langt mellem den teknik og kodning, der benyttes af programmører til webshops og hjemmesider og de krav, der stilles fra især Google.

Det virker besynderligt i dag, men det er ikke desto mindre et faktum, som ejere af eksisterende hjemmesider og købere af nye må forholde sig til.

Du kan ikke forvente, at din spritnye shop / hjemmeside overholder selv de mest basale retningslinjer fra Google. Det ser vi eksempler på nærmest hver eneste dag.

Hvad skal der til i teknisk SEO?

Først og fremmest skal vi have analyseret kodningen og brugen af de muligheder, som Google stiller til rådighed.

  • Er der beskyttet mod duplicate content?
  • Er paginering og sortering udført korrekt?
  • Er hjemmesiden mobilvenlig?

Og meget mere - som du kan læse mere om i artiklen om SEO rapport og analyse.

Et af vores mest kendte produkter er faktisk vores rapporter, der minutiøst, nådesløst og uden at misse noget som helst, skiller alt ad, påviser fejl og mangler og - ikke mindst - anviser den eller de bedste løsninger.

I langt de fleste tilfælde er det leverandøren af din webshop / hjemmeside, der efterfølgende foretager de nødvendige rettelser.

Skal du være programmør?

Nej! Medmindre det er dig selv, der har konstrueret dit system og kodet det hele, er det ikke dig selv, der skal rette op på de tekniske fejl og mangler. Teknisk SEO er for dem, der arbejder hjemmevant i kode - og absolut ikke for amatører.

Det herlige er, at hvis ellers alt rettes efter vores anvisninger, er det en engangsforestilling, der holder i mange år frem.

google logoConcept InterestConcept Interest
5 Stjerner fra 10 Brugeranmeldelser
google logo

Hjælp til teknisk søgemaskineoptimering

Thomas Rosenstand var blandt de første i verden til at systematisere tekniske analyser i relation til søgemaskinevenlighed, og han er stadig den, selv andre branchefolk går til, når tingene går i hårdknude.

Vil du have et for dig helt uforpligtende tilbud på, hvad vi ikke er spor nervøse for at kalde Danmarks bedste tekniske SEO? Udfyld kontaktformularen nederst på siden - så ringer Thomas Rosenstand til dig!

Hvad er teknisk SEO?

Teknisk SEO handler primært om hastighed, markup (Schema.org), korrekt brug af Canonical URL Tags, paginering etc. Korrekt opsætning er altafgørende for placeringer!

Kan jeg selv udføre teknisk SEO?

I princippet ja - men fakta er, at selv en stor del af de webprogrammører, der til dagligt arbejder med faget, ikke har den fornødne tekniske viden i relation til SEO. Du skal i den grad vide, hvad du gør - og ellers overlade det til eksperterne!

Kan jeg få en teknisk SEO rapport?

Det kan du! Faktisk har vi udført over 1.000 af dem, og vi finder det, ingen andre finder. Du kan læse meget mere om SEO rapporter og få et tilbud her: SEO rapport og analyse.

VIRKER dit site på en mobil?

Vi ser ofte, at kunder har op mod 80%(!) af deres trafik fra mobiler - og at deres shops eller hjemmesider ganske enkelt ikke er særligt brugervenlige på en mobil.

Husk, at din hjemmeside sagtens kan bestå en "mobilvenlighedstest", og dermed indikere, at den teknisk set er mobilvenlig - uden at være det for en bruger.

Det er den slags, vi også ser, beskriver og anviser løsninger på.

Det gør vi, fordi vi ved, at SEO er en 360 graders proces - og fordi du intet har ud af en stigende trafik, der ikke konverterer!

Lad os tale om det!

Hvis du udfylder formularen, får du et opkald fra Thomas Rosenstand - og så afklarer vi, hvad vi kan gøre for dig! I dag onsdag, 27. januar 2021 er en god dag at starte på bedre SEO!

Husk: Thomas ringer fra et amerikansk nummer - men alt foregår på jysk.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Rigtige mænd og ditto kvinder deler - og får god karma:

70 27 14 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

SEO-LEX 21 -  Bogen om SEO

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra 22 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

  • 496 sider SEO e-bog  – 100 minutters videoer
  • Kendt som "Biblen om SEO"
  • Nyeste udgave: 15. december 2020

 

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll til toppen