Full Service 360 graders SEO

Ingen kæde er stærkere end det svageste led

360 graders SEO med Rosenstand

Udnyt Google bedre!

Vidste du, at kun omkring 50% af vores kunder (erfaret gennem 22 år med SEO) udnytter alle muligheder for at få mere synlighed i Google, flere salg og flere kunder?

Tro os: Det er ikke fordi, vi ikke prøver. Thomas er faktisk kendt for at "skælde ud", men sandheden er, at mange små og store virksomheder ikke har tiden og/eller kapaciteten til at få styr på alt, der vedrører SEO.

Heller ikke selvom de har fået en minutiøs vejledning og køreplan. Det er et stort spild af potentiale.

Uudnyttet potentiale

Hvis vi aldrig - eller alt for længe siden - har haft en snak om muligheder, er det på høje tid, vi får den nu. Alt, du skal gøre, er at udfylde herunder. Så ringer Thomas Rosenstand til dig, så du og han kan gennemgå de evt. uudnyttede muligheder.

Det er absolut uforpligtende for dig, og du får et tilbud på det, I sammen finder ud af, du skal have et tilbud på. Så nemt er det!

Når du har udfyldt kontaktformularen og sendt:

Thomas ringer til dig på det nummer, du har opgivet (husk, at han ringer fra et amerikansk nummer). Hvis det ikke lykkes at etablere kontakt, sender han dig en e-mail, så I kan aftale et godt tidspunkt.

Har du udfyldt din hjemmesideadresse, har Thomas allerede kigget lidt, inden han ringer til dig.

Dybdegående teknisk & sproglig analyse

Hvis du ikke allerede har fået en analyse fra os OG rettet alt efter den, er din hjemmeside med garanti ikke den velsmurte maskine, den kunne være. Vi er temmelig perfide, og vi finder det, de andre ikke finder! Se mere her <

Skal man binde sig for en periode?

Nej da! Vi har gennem alle årene leveret en service og kvalitet, der gør, at vi ikke behøver binde nogen til os med andet end godt håndværk.

Kan I helt overtage min SEO?

Det kan vi - men ofte er den bedste løsning for dig, at vi har dig med i så meget af forløbet som muligt.

Koster det noget at få tilbud på outsourcing af SEO?

Det gør det ikke! Uanset hvad du skal have tilbud på og forslag til, er det helt uden forpligtelser for dig.

 • Mickey Wiinblad Mikkelsen Avatar
  Mickey Wiinblad Mikkelsen
  Indehaver, MEM

  Ultimativ SEO ekspert Mit kendskab til Thomas har været længere, end han selv aner. Jeg startede med at læse om hans utrolige færdigheder indenfor SEO flere steder, hvilket førte mig til at se nogen af hans foredrag fra hans kontor i hans hjem i Florida, de var så motiverende at jeg investerede i SEO-LEX.

  Jeg fik læst det hele, men indså at min tid var knap i forhold til at starte SEO/Link så jeg kontaktede Thomas og blev mødt af en utrolig fokuseret og lige til mand som kalder en spade for en spade, og ikke lægger fingre imellem. Ja og tæt på han også kaldte min programmør og mig for spader. Dette var kun i gode hensigter da vi sejlede med vores sidetitler og en masse andet. Jeg vil med det bare sige at Thomas står idag bag roret for os og det er bl.a. af den grund at vi er førende indenfor vinduespolering.

  Dertil skal det siges at han er utrolig hurtig til at hjælpe når der skulle være noget. Jeg har oplevet at selvom han er på farten en lørdag eftermiddag så svarer han en med indtalte beskeder. Han er bare en kongemand at have i sin professionelle familie, og jeg vil på vegne af mig selv og www.mempolering.dk give ham vores varmeste anbefalinger! Thomas er en mand der måske tager lidt mere men til gengæld får du kun 100% kvalitet, det er vi rigtige glade for den dag i dag i firmaet.
  -

 • Gitte Jessen Avatar
  Gitte Jessen
  Egesgaves Brugskunst

  Elsker når jeg modtager TO-DO lister fra Thomas Har prøvet forskellige såkaldte SEO eksperter, men i mine øjne er der kun Thomas som har givet værdi for pengene. Startede med en teknisk analyse af min shop, hvor der blev rettet en masse til og en rigtig lang TO-DO liste til mig. En analyse som rent faktisk gav gode resultater på Google. Da jeg skiftede shop system var der en del bøvl med overførslen, tekniske fejl, masser af 404 sider og mere til. Her kom Thomas på banen igen og fik lynhurtigt styr på sagerne, samtidig med at jeg fik nye TO-DO lister med masser af banditter der skulle rettes til. Nu bruger jeg fast Concept Interest til forskellige SEO opgaver. Er løbende i dialog pr mail med Thomas. Hvor han besvarer alle mine nok dumme spørgsmål, inden jeg foretager større rettelser i min shop. Han sender løbende nye TO-DO lister med konkrete, uddybende opgaver som er nemme at gå til da Thomas formulerer sig på godt gammelt dansk. Tøv ikke med at kontakte Thomas, jo før jo bedre. Du får det bedste for din forretning, masser af kvalitet for pengene. I min øjne, en af de bedste i SEO verdenen. -

 • Claes Hansen Avatar
  Claes Hansen
  Trafikansvarlig, COOP

  Uforbeholden anbefaling Concept Interest og Thomas Rosenstand har coop.dk’s udelte anbefaling. Vi bestilte en teknisk SEO analyse af coop.dk for at sikre, at sitet var 100 % optimeret. Analysen var grundig og yderst fyldestgørende med tekniske løsningsforslag, der blandt andet sikrede, at coop.dk’s performance kunne løftes. Hos coop.dk arbejder vi til daglig med nogle af de førende eksperter i branchen, og Concept Interest er bestemt ingen undtagelse – kvalitet og service er helt i top! -

 • Kalle Fisker Avatar
  Kalle Fisker
  JKZ Trading/fedepriser.dk

  Professionelt og seriøst arbejde Teamet hos Concept-I er altid en fornøjelse at arbejde sammen med, uanset hvem man er i kontakt med. Man får det man betaler for, og meget mere. Igennem tiden har specielt Thomas, lagt ører til mange "dumme" spørgsmål, som altid bliver besvaret med største professionalisme, på hans egen helt ærlige måde 😀 Vores shops vækster langt mere end forventet, med det arbejde Concept-I laver. Vi har brugt dem igennem ca. 10 år. Og forventer at fortsætte samarbejdet i mindst 10 mere. -

Det er faktisk såre simpelt: Du kan få (næsten) enhver tænkelig ydelse hos os i relation til din forretning online. Det eneste, vi ikke arbejder direkte med selv, er AdWords. Her har vi et tæt samarbejde med dygtige folk, der mestrer ikke blot AdWords men også Google Shopping og den slags. Og som altid hos Concept Interest:

Du får en ligetil forklaring, faste tilbud og en professionel behandling, du kan være bekendt. Skal vi tage en snak om det?

Lad Thomas ringe

Start her, hvis du bare vil i top på Google! Få et opkald fra Thomas Rosenstand - Det er helt uden forpligtelser for dig, underholdende, lærerigt og vejen til dominans i Google. Lad onsdag, 20/10 være dagen, hvor vi starter en dialog!

Thomas startede med optimering, før Google gik i luften. Mange i Danmark kalder ham "Mr. SEO" - og han er kendt for at kalde tingene for, hvad de er.

Thomas Rosenstand SEO ekspert

Få et opkald fra Thomas