Full Service 360 graders SEO

Ingen kæde er stærkere end det svageste led

360 graders SEO med Rosenstand

Udnyt Google bedre!

Vidste du, at kun omkring 50% af vores kunder (erfaret gennem 24 år med SEO) udnytter alle muligheder for at få mere synlighed i Google, flere salg og flere kunder?

Tro os: Det er ikke fordi, vi ikke prøver. Thomas er faktisk kendt for at "skælde ud", men sandheden er, at mange små og store virksomheder ikke har tiden og/eller kapaciteten til at få styr på alt, der vedrører SEO.

Heller ikke selvom de har fået en minutiøs vejledning og køreplan. Det er et stort spild af potentiale. Skal vi tale om det?

Uudnyttet potentiale

Hvis vi aldrig - eller alt for længe siden - har haft en snak om muligheder, er det på høje tid, vi får den nu. Alt, du skal gøre, er at udfylde herunder. Så ringer Thomas Rosenstand til dig, så du og han kan gennemgå de evt. uudnyttede muligheder.

Det er absolut uforpligtende for dig, og du får et tilbud på det, I sammen finder ud af, du skal have et tilbud på. Så nemt er det!

Når du har udfyldt kontaktformularen og sendt:

Thomas ringer til dig på det nummer, du har opgivet (husk, at han ringer fra et amerikansk nummer). Hvis det ikke lykkes at etablere kontakt, sender han dig en e-mail, så I kan aftale et godt tidspunkt.

Har du udfyldt din hjemmesideadresse, har Thomas allerede kigget lidt, inden han ringer til dig.

Dybdegående teknisk & sproglig analyse

Hvis du ikke allerede har fået en analyse fra os OG rettet alt efter den, er din hjemmeside med garanti ikke den velsmurte maskine, den kunne være. Vi er temmelig pedantiske, og vi finder det, de andre ikke finder! Se mere her <

SEO 360?

Den med 360 graders SEO er en betegnelse, vi - i al ubeskedenhed - kom på for et par årtier siden. Nu bruges udtrykket i flæng af mange i branchen, men kun få (meget få) kan levere reel 360 graders SEO.

Hvordan kan vi påstå det, spørger du måske?

Vi ser hjemmesider og webshops, der har betalt for 360 graders SEO i op til flere år hos andre i branchen - men som er mere eller mindre fejlbehæftede og med et hav af uudnyttede muligheder.

Altså: Det er ikke noget, vi finder på ud af den blå luft, når vi siger, at mange websites på ingen måde udnytter mulighederne med SEO - det er faktuelle erfaringer.

Hvis du har en aftale med nogen andre om, at "din SEO passes kontinuerligt" - er det så ikke på tide at få et uforpligtende kig på, om det nu også passer?

Det er faktisk såre simpelt: Du kan få (næsten) enhver tænkelig ydelse hos os i relation til din forretning online.

Tekstforfatning, konverteringsoptimering, vedligehold af WordPress sites og meget mere - alt bundet sammen i en helhed, så du kan dominere dit marked i Google.

Det eneste, vi ikke arbejder direkte med selv, er AdWords. Her har vi et tæt samarbejde med dygtige folk, der mestrer ikke blot AdWords men også Google Shopping og den slags. Og som altid hos Concept Interest:

Du får en ligetil forklaring, faste tilbud og en professionel behandling, du kan være bekendt. Skal vi tage en snak om det?

 

Få en gratis SEO-snak - bedre end et generisk tilbud!

Start her, hvis du bare vil i top på Google! Få et opkald fra SEO ekspert Thomas Rosenstand - Det er uden forpligtelser for dig, og efter en kort samtale er Thomas klædt på til at hjælpe dig bedst! Lad fredag, 14/6 være dagen, hvor vi starter en dialog! Gider du ikke formularen? Send en e-mail til Thomas her.

Thomas startede med optimering, før Google gik i luften. Mange i Danmark kalder ham "Mr. SEO" - og han er kendt for at kalde tingene for, hvad de er.

Få en snak med Thomas - gratis

Artiklen er skrevet af

36 98 71 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

Overvej vores nyhedsbrev - vi sender SEO tips hver anden mandag!

SEO-LEX 24

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra snart 25 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

  • 521 sider SEO e-bog  – 120 minutters videoer
  • Kendt som "Biblen om SEO"
  • Nyeste udgave: 12. december 2023

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll to Top