Full Service 360 graders SEO

Ingen kæde er stærkere end det svageste led

360 graders SEO med Rosenstand

Udnyt Google bedre!

Vidste du, at kun omkring 50% af vores kunder (erfaret gennem 24 år med SEO) udnytter alle muligheder for at få mere synlighed i Google, flere salg og flere kunder?

Tro os: Det er ikke fordi, vi ikke prøver. Thomas er faktisk kendt for at "skælde ud", men sandheden er, at mange små og store virksomheder ikke har tiden og/eller kapaciteten til at få styr på alt, der vedrører SEO.

Heller ikke selvom de har fået en minutiøs vejledning og køreplan. Det er et stort spild af potentiale.

Uudnyttet potentiale

Hvis vi aldrig - eller alt for længe siden - har haft en snak om muligheder, er det på høje tid, vi får den nu. Alt, du skal gøre, er at udfylde herunder. Så ringer Thomas Rosenstand til dig, så du og han kan gennemgå de evt. uudnyttede muligheder.

Det er absolut uforpligtende for dig, og du får et tilbud på det, I sammen finder ud af, du skal have et tilbud på. Så nemt er det!

Når du har udfyldt kontaktformularen og sendt:

Thomas ringer til dig på det nummer, du har opgivet (husk, at han ringer fra et amerikansk nummer). Hvis det ikke lykkes at etablere kontakt, sender han dig en e-mail, så I kan aftale et godt tidspunkt.

Har du udfyldt din hjemmesideadresse, har Thomas allerede kigget lidt, inden han ringer til dig.

Dybdegående teknisk & sproglig analyse

Hvis du ikke allerede har fået en analyse fra os OG rettet alt efter den, er din hjemmeside med garanti ikke den velsmurte maskine, den kunne være. Vi er temmelig perfide, og vi finder det, de andre ikke finder! Se mere her <

Skal man binde sig for en periode?

Nej da! Vi har gennem alle årene leveret en service og kvalitet, der gør, at vi ikke behøver binde nogen til os med andet end godt håndværk.

Kan I helt overtage min SEO?

Det kan vi - men ofte er den bedste løsning for dig, at vi har dig med i så meget af forløbet som muligt.

Koster det noget at få tilbud på outsourcing af SEO?

Det gør det ikke! Uanset hvad du skal have tilbud på og forslag til, er det helt uden forpligtelser for dig.

Det er faktisk såre simpelt: Du kan få (næsten) enhver tænkelig ydelse hos os i relation til din forretning online. Det eneste, vi ikke arbejder direkte med selv, er AdWords. Her har vi et tæt samarbejde med dygtige folk, der mestrer ikke blot AdWords men også Google Shopping og den slags. Og som altid hos Concept Interest:

Du får en ligetil forklaring, faste tilbud og en professionel behandling, du kan være bekendt. Skal vi tage en snak om det?

Få en gratis SEO-snak

Start her, hvis du bare vil i top på Google! Få et opkald fra Thomas Rosenstand - Det er helt uden forpligtelser for dig, underholdende, lærerigt og vejen til dominans i Google. Lad søndag, 27/11 være dagen, hvor vi starter en dialog!

Thomas startede med optimering, før Google gik i luften. Mange i Danmark kalder ham "Mr. SEO" - og han er kendt for at kalde tingene for, hvad de er.

Få en snak med Thomas

70 27 14 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

SEO-LEX 22 -  Bogen om SEO

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra 24 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

  • 496 sider SEO e-bog  – 100 minutters videoer
  • Kendt som "Biblen om SEO"
  • Nyeste udgave: 15. december 2020

 

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA