Den totale løsning

Opnå dominans i Google og mere salg med os

Vidste du, at kun omkring 50% af vores kunder (erfaret gennem 22 år med SEO) udnytter alle muligheder for at få mere synlighed i Google, flere salg og flere kunder?

Tro os: Det er ikke fordi, vi ikke prøver. Thomas er faktisk kendt for at "skælde ud", men sandheden er, at mange små og store virksomheder ikke har tiden og/eller kapaciteten til at få styr på alt, der vedrører SEO. Heller ikke selvom de har fået en minutiøs vejledning og køreplan.

Det er spild af muligheder og spild af penge!

Hvis vi aldrig - eller alt for længe siden - har haft en snak om muligheder, er det på høje tid, vi får den nu. Alt, du skal gøre, er at udfylde herunder. Så ringer Thomas Rosenstand til dig, så du og han kan gennemgå de evt. uudnyttede muligheder.

Det er absolut uforpligtende for dig, og du får et tilbud på det, I sammen finder ud af, du skal have et tilbud på. Så nemt er det!

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du har udfyldt og sendt:

Thomas ringer til dig på det nummer, du har opgivet (husk, at han ringer fra et amerikansk nummer). Hvis det ikke lykkes at etablere kontakt, sender han dig en e-mail, så I kan aftale et godt tidspunkt.

Har du udfyldt din hjemmesideadresse, har Thomas allerede kigget lidt, inden han ringer til dig.

360 Graders SEO for din skyld

Vi arbejder med mere, end de fleste tror!

Dybdegående teknisk & sproglig analyse

Hvis du ikke allerede har fået en analyse fra os OG rettet alt efter den, er din hjemmeside med garanti ikke den velsmurte maskine, den kunne være. Vi er temmelig perfide, og vi finder det, de andre ikke finder! Se mere her <

Overvågning

Vi udfører et månedligt tjek for fejl, døde links og andre elementer, der påvirker dine placeringer. Alt efter vores aftale enten rapporterer vi - eller fikser problemerne. Det giver ro i maven!

Konverteringsoptimering

Vi anviser eller udfører de små og store rettelser, der får flere til at gøre det, du gerne vil have dem til at gøre på din hjemmeside. Købe - tilmelde sig - kontakte dig eller hvad ønsket nu er.

Billedoptimering

Et af de meget forsømte områder på shops og hjemmesider! Det handler om korrekt brug af Image Alt Tags og - ikke mindst - om korrekt komprimering af hensyn til loadtider.

Søgeordsanalyse

Vi afdækker dine potentielle kunders / gæsters intentioner og dermed, hvad de søger efter på Google. Så ved vi, hvad du skal være synlig på, og DET er der penge i.

Tekstforfatning

Hvis du ikke kan eller vil selv, kan vi skrive sidetitler, tekster og produkttekster, der både sælger, virker for SEO og løfter din hjemmesides sproglige udtryk.

Linkbuilding

Vi bygger links fra andre hjemmesider til din hjemmeside i det omfang, vi aftaler og baseret på en analyse af dit unikke behov.

Invalid Email
Invalid Number

 • Kasimir Nikolajsen Avatar
  Kasimir Nikolajsen

  Fik lavet en mindre Seo rapport af Hr. Rosenstand.
  Udført til aftalt tid og til "jyde pris" - dvs fornuftig pris 😉
  Vil ikke tøve med af anbefale dig til andre.
  -

 • Claes Hansen Avatar
  Claes Hansen
  Trafikansvarlig, COOP

  Uforbeholden anbefaling Concept Interest og Thomas Rosenstand har coop.dk’s udelte anbefaling. Vi bestilte en teknisk analyse af coop.dk for at sikre, at sitet var 100 % optimeret. Analysen var grundig og yderst fyldestgørende med tekniske løsningsforslag, der blandt andet sikrede, at coop.dk’s performance kunne løftes. Hos coop.dk arbejder vi til daglig med nogle af de førende eksperter i branchen, og Concept Interest er bestemt ingen undtagelse – kvalitet og service er helt i top! -

 • Susann Christensen, JustMore.dkPartner Avatar
  Susann Christensen, JustMore.dkPartner
  Partner, JustMore.dk

  Når kun det bedste er godt nok Med Thomas Rosenstand er JustMore kommet i de absolut bedste hænder. Det er vi slet ikke i tvivl om. Vi blev anbefalet at kontakte Concept Interest i forbindelse med lanceringen af vores nye hjemmeside. Thomas startede med at lave en teknisk analyse af JustMore.dk, og han fandt nogle kritiske fejl i forhold til vores SEO. Nu glæder vi os til et langt og godt samarbejde med en SEO ekspert, der kan forklare dette univers, så jeg kan forstå, hvad det går ud på. Og hvad der er vigtigt for at komme til at ligge i toppen af Google. -

 • Kalle Fisker Avatar
  Kalle Fisker
  JKZ Trading/fedepriser.dk

  Professionelt og seriøst arbejde Teamet hos Concept-I er altid en fornøjelse at arbejde sammen med, uanset hvem man er i kontakt med. Man får det man betaler for, og meget mere. Igennem tiden har specielt Thomas, lagt ører til mange "dumme" spørgsmål, som altid bliver besvaret med største professionalisme, på hans egen helt ærlige måde 😀 Vores shops vækster langt mere end forventet, med det arbejde Concept-I laver. Vi har brugt dem igennem ca. 10 år. Og forventer at fortsætte samarbejdet i mindst 10 mere. -

Skal man binde sig for en periode?

Nej da! Vi har gennem alle årene leveret en service og kvalitet, der gør, at vi ikke behøver binde nogen til os med andet end godt håndværk.

Kan I helt overtage min SEO?

Det kan vi - men ofte er den bedste løsning for dig, at vi har dig med i så meget af forløbet som muligt.

Koster det noget at få tilbud på outsourcing af SEO?

Det gør det ikke! Uanset hvad du skal have tilbud på og forslag til, er det helt uden forpligtelser for dig.

Det er faktisk såre simpelt: Du kan få (næsten) enhver tænkelig ydelse hos os i relation til din forretning online. Det eneste, vi ikke arbejder direkte med selv, er AdWords. Her har vi et tæt samarbejde med dygtige folk, der mestrer ikke blot AdWords men også Google Shopping og den slags. Og som altid hos Concept Interest:

Du får en ligetil forklaring, faste tilbud og en professionel behandling, du kan være bekendt. Skal vi tage en snak om det?

Rigtige mænd og ditto kvinder deler - og får god karma:

70 27 14 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

SEO-LEX 21 -  Bogen om SEO

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra 22 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

 • 496 sider SEO e-bog  – 100 minutters videoer
 • Kendt som "Biblen om SEO"
 • Nyeste udgave: 15. december 2020

 

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll til toppen