Concept Interest har indtil videre udgivet fire meget populære e-bøger samt opbygget Danmarks eneste “lukkede” hjemmeside for webmastere og andre, der vil lære de bedste metoder til søgemaskineoptimering og anden optimering af hjemmesider og webshops. Disse produkter kan du læse en kort introduktion til her – og komme nemt videre til de enkelte produkters hjemmesider. Og vil du ikke selv, kan du altid få et tilbud på søgemaskineoptimering.

Produkter fra Concept Interest – Lær SEO

Rosenstands bøger har betydet en mangedobling af vores indtjening online. Tak kan slet ikke begynde at dække her!

Lars Johnsen

Webansvarlig

Bedste SEO bog

SEO_LEX

SEO-LEX er Danmarks til dato mest købte og anmelderroste bog om SEO. Bogen tager dig ved hånden gennem alle processer, og uanset om du vil arbejde med SEO selv eller outsource det, er SEO-LEX et effektivt værktøj til at komme videre. Indeholder over to timers videomateriale! Se anmeldelserne – og få dit eget eksemplar i dag

Lær at bruge Google Plus

PLUS-LEX

PLUS-LEX er den danske bog om det ekstremt vigtige og hurtigt voksende Google Plus, der er et absolut must for enhver, der markedsfører sig online. I bogen lærer du, hvordan du behersker G+ og får bedre placeringer ud af det i søgemaskiner – samtidig med, at du engagerer dit publikum på hidtil uhørt effektive måder.

E-Universe

E-Universe er det eneste sted i Danmark, hvor du kan lære SEO online, debattere, spørge og få svar i et professionelt miljø. Det er her, du lærer alt det, du ikke lærer andre steder.

Dandomain SEO bog

SEO-TUNING

Har du en DanDomain Shop, er SEO-TUNING et must. Med et hav af instruktionsvideoer og nemme anvisninger lærer du at dominere i søgemaskinerne med din shop.

E-bøgerne er skrevet af Thomas Rosenstand og baseret på 19 års professionelt arbejde med søgemaskineoptimering og optimering af hjemmesider kombineret med en mangeårig baggrund fra salg og marketing.

Læg dertil flere års erfaring som underviser og foredragsholder, og du har de stærkeste “gør det selv” værktøjer, du kan forestille dig. Glem ikke, at du også kan lære af Thomas på GoLearn: