Gør det selv

Gør Det Selv SEO Optimering

Lær alt det, du kan!

Ja - du har helt ret! Det kræver ekspertviden at komme helt ud i krogene, men det betyder bestemt ikke, at du ikke selv kan gøre en masse. Og jo mere, du gør selv - jo mindre skal du betale andre for at gøre for dig.

Concept Interest har indtil videre udgivet fire meget populære e-bøger samt opbygget Danmarks eneste "lukkede" hjemmeside for webmastere og andre, der vil lære de bedste metoder til SEO og anden optimering af hjemmesider og webshops. Og der er jo vores ganske omfattende blog med artikler, der hjælper!

Disse produkter kan du læse en kort introduktion til her - og komme nemt videre til de enkelte produkters hjemmesider. Og vil du ikke selv, kan du altid få et tilbud på søgemaskineoptimering.

Produkter fra Concept Interest - Lær SEO

PLUS-LEX er den danske bog om det absolut ikke uvæsentlige Google Plus, der er et absolut must for enhver, der markedsfører sig online. I bogen lærer du, hvordan du behersker G+ og får bedre placeringer ud af det i søgemaskiner – samtidig med, at du engagerer dit publikum på hidtil uhørt effektive måder.

 

E-Universe er det eneste sted i Danmark, hvor du kan lære SEO online, debattere, spørge og få svar i et professionelt miljø. Det er her, du lærer alt det, du ikke lærer andre steder.

 

Har du en DanDomain Shop, er SEO-TUNING et must. Med et hav af instruktionsvideoer og nemme anvisninger lærer du at dominere i søgemaskinerne med din shop.

Forfatteren

E-bøgerne er skrevet af Thomas Rosenstand og baseret på 19 års professionelt arbejde med søgemaskineoptimering og optimering af hjemmesider kombineret med en mangeårig baggrund fra salg og marketing.

Læg dertil flere års erfaring som underviser og foredragsholder, og du har de stærkeste “gør det selv” værktøjer, du kan forestille dig.

Lad os lave din optimering

Ja - det er ikke helt ligetil, men hvis vi kombinerer det, du har lært og kan lære med for eksempel SEO-LEX med det, vi kan... Så har du faktisk en ret eksplosiv ting kørende, hvor du kan erobre de pladser i Google, der for alvor tæller.

SEO optimering er i øvrigt en absolut "bastard" i det danske sprog! SEO er jo en forkortelse for Search Engine Optimization, så det er det rene ordskvalder at koble ordet "optimering" bagefter "SEO".

Jamen? Har vi da ikke selv skrevet netop "SEO Optimering" i overskriften? Jo såmænd. Og du landede så også på denne side, ikke? 😉

Lad os tale om det!

Hvis du udfylder formularen, får du et opkald fra Thomas Rosenstand - og så afklarer vi, hvad vi kan gøre for dig! I dag mandag, 10. december 2018 er en god dag at starte på bedre SEO!

Husk: Thomas ringer fra et amerikansk nummer - men alt foregår på jysk.

Invalid Email
Invalid Number