Gør det selv SEO

Søgemaskineoptimering - hvordan?

bedste-seo-undervisning

Hvordan laver man SEO?

Ja - du har helt ret! Det kræver ekspertviden at komme helt ud i krogene, men det betyder bestemt ikke, at du ikke selv kan gøre en masse med gør det selv SEO. Og jo mere, du gør selv - jo mindre skal du betale andre for at gøre for dig.

Lyder det, som om vi ikke vil gøre forretning med dig? Det vil bestemt gerne!

Sagen er, at jo mere kvalificeret, du er, jo mere får du ud af det, vi laver for dig - og så er ringen sluttet.

Derfor har vi udviklet en stribe kurser og den berømte SEO-LEX - og Thomas underviser ofte via Skype.

Skal vi se at komme i gang?

Flytte bjerge i Google

Sammen kan vi skabe resultater for dig!

Hvordan laver man SEO?

Jo mere du ved, jo mere kan du lave selv - og selvom vi lever af at lave det her for virksomheder, er der intet, vi hellere vil end at gøre det i et samarbejde med dig. Hvem elsker ikke en kvalificeret kunde?

Concept Interest har indtil videre udgivet fire meget populære e-bøger samt opbygget Danmarks eneste "lukkede" hjemmeside for webmastere og andre, der vil lære de bedste metoder til SEO og anden optimering af hjemmesider og webshops. Og der er jo vores ganske omfattende blog med artikler, der hjælper med spørgsmål og svar om SEO optimering. De er reelt en fuldgyldig SEO guide i sig selv.

Disse produkter kan du læse en kort introduktion til her - og komme nemt videre til de enkelte produkters hjemmesider. Og vil du ikke selv, kan du altid få et tilbud på søgemaskineoptimering.

Produkter fra os - Få SEO undervisning

Har du en DanDomain Shop, er SEO-TUNING et must. Med et hav af instruktionsvideoer og nemme anvisninger lærer du at dominere i søgemaskinerne med din shop.

Forfatteren

E-bøgerne er skrevet af Thomas Rosenstand og baseret på 24 års professionelt arbejde med søgemaskineoptimering og optimering af hjemmesider kombineret med en mangeårig baggrund fra salg og marketing.

Læg dertil flere års erfaring som underviser og foredragsholder, og du har de stærkeste "gør det selv" værktøjer, du kan forestille dig i forhold til undervisning i SEO.

Kan man lave SEO selv?

Du kan lave en hel del selv, hvis du ved præcist, hvad og hvordan. Det kan vi lære dig!

Er der penge at spare med Gør Det Selv SEO?

Ja bestemt! Jo mere, du selv kan, jo mere sparer du - vi kan så lave det mest komplicerede for dig.

Hvordan laver man SEO?

Det er et stort emne, men du kan lære at gøre uendelig meget selv ved hjælp af kurser og bøger, som du kan finde her på siden. Tilsammen er de den ultimative SEO optimering guide.

Hvordan lærer jeg at lave SEO?

Vi kan lære dig en meget stor del - og bedste måde at starte på er med den navnkundige og højt anbefalede SEO-LEX.

Lad os lave din optimering

Ja - det er ikke helt ligetil, men hvis vi kombinerer det, du har lært og kan lære med for eksempel SEO-LEX med det, vi kan... Så har du faktisk en ret eksplosiv ting kørende, hvor du kan erobre de pladser i Google, der for alvor tæller. Netop SEO-LEX er kendt som den ultimative undervisning og den er 100% målrettet "søgemaskineoptimering hvordan" - så alle kan være med.

SEO optimering er i øvrigt en absolut "bastard" i det danske sprog! SEO er jo en forkortelse for Search Engine Optimization, så det er det rene ordskvalder at koble ordet "optimering" bagefter "SEO".

Gratis tilbud på SEO

Det koster naturligvis intet at få en plan og et tilbud på, hvad vi kan gøre for dig i forhold til SEO og bedre udnyttelse af din hjemmeside/webshop. Vi har ingen bindinger på noget som helst - det behøver vi slet ikke. Kvaliteten af vores arbejde gør, at du slet ikke har lyst at prøve noget andet.

Det starter herunder, forstætter med et opkald fra Thomas - og så får du et forslag, der vil gøre forskel for dig i kampen om pladserne i Google:

Få en gratis SEO-snak

Start her, hvis du bare vil i top på Google! Få et opkald fra Thomas Rosenstand - Det er helt uden forpligtelser for dig, underholdende, lærerigt og vejen til dominans i Google. Lad søndag, 27/11 være dagen, hvor vi starter en dialog!

Thomas startede med optimering, før Google gik i luften. Mange i Danmark kalder ham "Mr. SEO" - og han er kendt for at kalde tingene for, hvad de er.

Få en snak med Thomas

70 27 14 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

SEO-LEX 22 -  Bogen om SEO

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra 24 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

  • 496 sider SEO e-bog  – 100 minutters videoer
  • Kendt som "Biblen om SEO"
  • Nyeste udgave: 15. december 2020

 

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA