Lav selv SEO

Lær alt det, du kan!

Ja - du har helt ret! Det kræver ekspertviden at komme helt ud i krogene, men det betyder bestemt ikke, at du ikke selv kan gøre en masse med gør det selv SEO. Og jo mere, du gør selv - jo mindre skal du betale andre for at gøre for dig. Nej? Så skal du bare klikke her - og du har mig i røret om lidt!

Lav meget selv

Jo mere du ved, jo mere kan du lave selv - og selvom vi lever af at lave det her for virksomheder, er der intet, vi hellere vil end at gøre det i et samarbejde med dig. Hvem elsker ikke en kvalificeret kunde?

Concept Interest har indtil videre udgivet fire meget populære e-bøger samt opbygget Danmarks eneste "lukkede" hjemmeside for webmastere og andre, der vil lære de bedste metoder til SEO og anden optimering af hjemmesider og webshops. Og der er jo vores ganske omfattende blog med artikler, der hjælper med spørgsmål og svar om SEO optimering.

Disse produkter kan du læse en kort introduktion til her - og komme nemt videre til de enkelte produkters hjemmesider. Og vil du ikke selv, kan du altid få et tilbud på søgemaskineoptimering.

Produkter fra Concept Interest - Lær SEO

E-Universe er det eneste sted i Danmark, hvor du kan lære SEO online, debattere, spørge og få svar i et professionelt miljø. Det er her, du lærer alt det, du ikke lærer andre steder.

Har du en DanDomain Shop, er SEO-TUNING et must. Med et hav af instruktionsvideoer og nemme anvisninger lærer du at dominere i søgemaskinerne med din shop.

Forfatteren

E-bøgerne er skrevet af Thomas Rosenstand og baseret på 22 års professionelt arbejde med søgemaskineoptimering og optimering af hjemmesider kombineret med en mangeårig baggrund fra salg og marketing.

Læg dertil flere års erfaring som underviser og foredragsholder, og du har de stærkeste “gør det selv” værktøjer, du kan forestille dig.

Kan man lave SEO selv?

Du kan lave en hel del selv, hvis du ved præcist, hvad og hvordan. Det kan vi lære dig!

Er der penge at spare med Gør Det Selv SEO?

Ja bestemt! Jo mere, du selv kan, jo mere sparer du - vi kan så lave det mest komplicerede for dig.

Hvordan lærer jeg at lave SEO?

Vi kan lære dig en meget stor del - og bedste måde at starte på er med den navnkundige og højt anbefalede SEO-LEX.

Lad os lave din optimering

Ja - det er ikke helt ligetil, men hvis vi kombinerer det, du har lært og kan lære med for eksempel SEO-LEX med det, vi kan... Så har du faktisk en ret eksplosiv ting kørende, hvor du kan erobre de pladser i Google, der for alvor tæller.

SEO optimering er i øvrigt en absolut "bastard" i det danske sprog! SEO er jo en forkortelse for Search Engine Optimization, så det er det rene ordskvalder at koble ordet "optimering" bagefter "SEO".

Lad os tale om det!

Hvis du udfylder formularen, får du et opkald fra Thomas Rosenstand - og så afklarer vi, hvad vi kan gøre for dig! I dag onsdag, 3. marts 2021 er en god dag at starte på bedre SEO!

Husk: Thomas ringer fra et amerikansk nummer - men alt foregår på jysk.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Rigtige mænd og ditto kvinder deler - og får god karma:

70 27 14 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

SEO-LEX 21 -  Bogen om SEO

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra 22 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

  • 496 sider SEO e-bog  – 100 minutters videoer
  • Kendt som "Biblen om SEO"
  • Nyeste udgave: 15. december 2020

 

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll til toppen