Gør det selv

Gør Det Selv SEO Optimering

Lær alt det, du kan!

Ja - du har helt ret! Det kræver ekspertviden at komme helt ud i krogene, men det betyder bestemt ikke, at du ikke selv kan gøre en masse. Og jo mere, du gør selv - jo mindre skal du betale andre for at gøre for dig. Nej? Så skal du bare klikke her - og du har mig i røret om lidt!

Concept Interest har indtil videre udgivet fire meget populære e-bøger samt opbygget Danmarks eneste "lukkede" hjemmeside for webmastere og andre, der vil lære de bedste metoder til SEO og anden optimering af hjemmesider og webshops. Og der er jo vores ganske omfattende blog med artikler, der hjælper!

Disse produkter kan du læse en kort introduktion til her - og komme nemt videre til de enkelte produkters hjemmesider. Og vil du ikke selv, kan du altid få et tilbud på søgemaskineoptimering.

Produkter fra Concept Interest - Lær SEO

E-Universe er det eneste sted i Danmark, hvor du kan lære SEO online, debattere, spørge og få svar i et professionelt miljø. Det er her, du lærer alt det, du ikke lærer andre steder.

Har du en DanDomain Shop, er SEO-TUNING et must. Med et hav af instruktionsvideoer og nemme anvisninger lærer du at dominere i søgemaskinerne med din shop.

Forfatteren

E-bøgerne er skrevet af Thomas Rosenstand og baseret på 20 års professionelt arbejde med søgemaskineoptimering og optimering af hjemmesider kombineret med en mangeårig baggrund fra salg og marketing.

Læg dertil flere års erfaring som underviser og foredragsholder, og du har de stærkeste “gør det selv” værktøjer, du kan forestille dig.

Kan man lave SEO selv?

Du kan lave en del selv, hvis du ved præcist, hvad du skal lave. Det kan vi lære dig!

Er der penge at spare ved at lære SEO selv?

Ja bestemt! Jo mere du selv kan, jo mere sparer du – vi kan nøjes med at lave det mest komplicerede for dig.

Kan I lære mig at lave SEO?

Absolut! Det er os, der har SEO-LEX, som er kendt som den danske “bibel” om SEO.

Lad os lave din optimering

Ja - det er ikke helt ligetil, men hvis vi kombinerer det, du har lært og kan lære med for eksempel SEO-LEX med det, vi kan... Så har du faktisk en ret eksplosiv ting kørende, hvor du kan erobre de pladser i Google, der for alvor tæller.

SEO optimering er i øvrigt en absolut "bastard" i det danske sprog! SEO er jo en forkortelse for Search Engine Optimization, så det er det rene ordskvalder at koble ordet "optimering" bagefter "SEO".

Jamen? Har vi da ikke selv skrevet netop "SEO Optimering" i overskriften? Jo såmænd. Og du landede så også på denne side, ikke? 😉

Lad os tale om det!

Hvis du udfylder formularen, får du et opkald fra Thomas Rosenstand - og så afklarer vi, hvad vi kan gøre for dig! I dag lørdag, 21. september 2019 er en god dag at starte på bedre SEO!

Husk: Thomas ringer fra et amerikansk nummer - men alt foregår på jysk.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Rigtige mænd og ditto kvinder deler - og får god karma:

70 27 14 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

SEO-LEX 19 - Bogen om SEO

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra 20 år i branchen.

  • 426 sider SEO e-bog  – 100 minutters videoer
  • Kendt som "Biblen om SEO"
  • Nyeste udgave: 10. december 2018
Scroll til toppen