Rådgivning om SEO

Tal med mig først!

d-agency-03

Uvildig rådgivning om SEO

Jo tidligere i forløbet søgemaskinevenlighed og korrekt opbygning af hjemmesiden tænkes ind - jo nemmere og billigere bliver det!

Vi tilbyder en fuldstændigt uvildig SEO rådgivning og konsulentbistand ved valg af CMS og/eller webshop. For udviklere af CMS løsninger er vi den neutrale partner, der tilfører viden om de teknisk bedste løsninger i forhold til den helt nødvendige optimering og SEO.

Vi udvikler eller bygger ikke selv hjemmesider, og vi har ingen økonomiske interesser involverede i noget webbureau, hjemmesideudvikler eller webdesignere. Det betyder, at du får en rådgivning, der har ét enkelt afsæt:

100% dedikation til den mest succesfulde løsning for dig og din virksomhed

Én knap - så ringer Thomas Rosenstand til dig, og vi finder sammen en løsning!

Vi er kritiske

Når du får os med på banen, stiller vi benhårde krav til dine leverandører.

Verden er fyldt med webbureauer, der frejdigt lover, hvad de kalder "SEO venlige hjemmesider". Fakta er, at et meget lille fåtal af nye hjemmesider og webshops er korrekt opsatte i forhold til Googles retningslinjer og "best practice".

Vi accepterer INTET mindre end det bedst opnåelige for dig - og derfor lægger vi ikke fingrene imellem i vores rådgivning. Nogle programmører får tårer i øjnene - men det er dig, der som ejer af hjemmesiden vinder!

Hvem benytter typisk SEO rådgivning?

Flertallet af de virksomheder, der benytter os til rådgivning om SEO, er virksomheder, der står for at skulle ombygge eller nybygge hjemmesider eller webshops.

Her står vi som vores kundes garant for, at webbureauet leverer den bedst tænkelige løsning i relation til SEO.

Viden og kompetence om SEO

Det er altid bedre at bygge rigtigt fra starten, og komplekse løsninger kræver fuldstændig styring i forhold til struktur og sproglag. Vi har kompetencerne opsparet gennem mange år med optimering af både små og store systemer - fra ganske få sider til hundredtusinder af sider. Og på tværs af programmeringssprog. Faktisk er der tale om 24 års erfaring!

Er du allerede i luften, kan du få stor glæde af vores SEO Rapport, som vi leverer 6-7 af hver eneste måned til primært danske virksomheder. Se mere om SEO rapporter her.

Flere af Danmarks største virksomheder og CMS leverandører benytter os som neutrale rådgivere - og i dybeste diskretion om ønsket. Vi udfører også SEO rådgivning til amerikanske virksomheder via vores kontor i Florida.

Erfaringen er på plads med over 200 E-handelsløsninger og ca. 450 hjemmesider "på bagen". Husk, at det er nemmere at pilotere byggegrunden, inden huset bygges!

Tidligt i forløbet er bedst

Med over to årtiers erfaring er der især én ting, der skiller sig ud: Jo tidligere i forløbet, der indarbejdes kompetent SEO-rådgivning, jo bedre bliver resultatet!

Helst skal vi med ind over, inden der vælges platform (CMS), men senest inden udvikling og opbygning påbegyndes. Da vi ikke har nogen økonomisk interesse i et særligt system eller en særlig leverandør, er vores rådgivning udelukkende farvet af én ting: Du skal ende med den bedst tænkelige løsning.

Vi kan godt være meget "bløde" og sige, at det er for din skyld, og det er da også sandt nok. Men lad os bare være ærlige og sige, at ydes du en pertentligt perfekt rådgivning om SEO nu, bliver du sikkert hos os længe. Og det med lange kundeforhold er vi ret gode til.

Tjek gerne vores omfattende referencer - de taler et tydeligt sprog.

Kontakt Thomas Rosenstand og hør mere om vores konsulentydelser.

 

 

Få en gratis SEO-snak - bedre end et generisk tilbud!

Start her, hvis du bare vil i top på Google! Få et opkald fra SEO ekspert Thomas Rosenstand - Det er uden forpligtelser for dig, og efter en kort samtale er Thomas klædt på til at hjælpe dig bedst! Lad fredag, 19/4 være dagen, hvor vi starter en dialog! Gider du ikke formularen? Send en e-mail til Thomas her.

Thomas startede med optimering, før Google gik i luften. Mange i Danmark kalder ham "Mr. SEO" - og han er kendt for at kalde tingene for, hvad de er.

Få en snak med Thomas - gratis

Hvad er 12 - 6?

Beklager - vi er nødt til at udelukke bots

Artiklen er skrevet af Thomas Rosenstand.

36 98 71 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

Overvej vores nyhedsbrev - vi sender SEO tips hver anden mandag!

SEO-LEX 24

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra snart 25 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

  • 521 sider SEO e-bog  – 120 minutters videoer
  • Kendt som "Biblen om SEO"
  • Nyeste udgave: 12. december 2023

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll to Top