Uvildig rådgivning om SEO

Tal med mig først!

d-agency-03

Rådgivning om SEO

Jo tidligere i forløbet søgemaskinevenlighed og korrekt opbygning af hjemmesiden tænkes ind - jo nemmere og billigere bliver det!

Vi tilbyder en fuldstændigt uvildig SEO rådgivning og konsulentbistand ved valg af CMS og/eller webshop. For udviklere af CMS løsninger er vi den neutrale partner, der tilfører viden om de teknisk bedste løsninger i forhold til den helt nødvendige optimering og SEO.

Vi udvikler eller bygger ikke selv hjemmesider, og vi har ingen økonomiske interesser involverede i noget webbureau, hjemmesideudvikler eller webdesignere. Det betyder, at du får en rådgivning, der har ét enkelt afsæt:

100% dedikation til den mest succesfulde løsning for dig og din virksomhed

Én knap - så ringer Thomas Rosenstand til dig, og vi finder sammen en løsning!

Vi er kritiske

Når du får os med på banen, stiller vi benhårde krav til dine leverandører.

Verden er fyldt med webbureauer, der frejdigt lover, hvad de kalder "SEO venlige hjemmesider". Fakta er, at et meget lille fåtal af nye hjemmesider og webshops er korrekt opsatte i forhold til Googles retningslinjer og "best practice".

Vi accepterer INTET mindre end det bedst opnåelige for dig - og derfor lægger vi ikke fingrene imellem i vores rådgivning. Nogle programmører får tårer i øjnene - men det er dig, der som ejer af hjemmesiden vinder!

Hvilken slags rådgivning om SEO tilbydes?

Bogstavelig talt enhver form. Thomas Rosenstand rådgiver om valg af CMS, opbygning, struktur, internationalisering, tekster m.m.

Er der tale om uvildig rådgivning?

Ja, der er tale om 100% uvildig rådgivning, da vi ikke sælger hjemmesider, CMS eller har økonomiske aftaler med nogen leverandør. Vi rådgiver ud fra ét standpunkt: Den bedste løsning til opgaven.

Hvem kan have gavn af SEO rådgivning?

Webbureauer, webdesignere, købere af hjemmesider, tekstforfattere - ja reelt enhver, der har ansvar for eller del i at få succes online.

Viden og kompetence om SEO

Det er altid bedre at bygge rigtigt fra starten, og komplekse løsninger kræver fuldstændig styring i forhold til struktur og sproglag. Vi har kompetencerne opsparet gennem mange år med optimering af både små og store systemer - fra ganske få sider til hundredtusinder af sider. Og på tværs af programmeringssprog. Faktisk er der tale om 24 års erfaring!

Er du allerede i luften, kan du få stor glæde af vores SEO Rapport, som vi leverer 6-7 af hver eneste måned til primært danske virksomheder. Se mere om SEO rapporter her.

Flere af Danmarks største virksomheder og CMS leverandører benytter os som neutrale rådgivere - og i dybeste diskretion om ønsket. Vi udfører også SEO rådgivning til amerikanske virksomheder via vores kontor i Florida.

Erfaringen er på plads med over 200 E-handelsløsninger og ca. 450 hjemmesider "på bagen". Husk, at det er nemmere at pilotere byggegrunden, inden huset bygges!

Tidligt i forløbet er bedst

Med over to årtiers erfaring er der især én ting, der skiller sig ud: Jo tidligere i forløbet, der indarbejdes kompetent SEO-rådgivning, jo bedre bliver resultatet!

Helst skal vi med ind over, inden der vælges platform (CMS), men senest inden udvikling og opbygning påbegyndes. Da vi ikke har nogen økonomisk interesse i et særligt system eller en særlig leverandør, er vores rådgivning udelukkende farvet af én ting: Du skal ende med den bedst tænkelige løsning.

Vi kan godt være meget "bløde" og sige, at det er for din skyld, og det er da også sandt nok. Men lad os bare være ærlige og sige, at ydes du en pertentligt perfekt rådgivning om SEO nu, bliver du sikkert hos os længe. Og det med lange kundeforhold er vi ret gode til.

Tjek gerne vores omfattende referencer - de taler et tydeligt sprog.

Kontakt Thomas Rosenstand og hør mere om vores konsulentydelser.

 

Få en gratis SEO-snak

Start her, hvis du bare vil i top på Google! Få et opkald fra Thomas Rosenstand - Det er helt uden forpligtelser for dig, underholdende, lærerigt og vejen til dominans i Google. Lad søndag, 27/11 være dagen, hvor vi starter en dialog!

Thomas startede med optimering, før Google gik i luften. Mange i Danmark kalder ham "Mr. SEO" - og han er kendt for at kalde tingene for, hvad de er.

Få en snak med Thomas

70 27 14 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

SEO-LEX 22 -  Bogen om SEO

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra 24 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

  • 496 sider SEO e-bog  – 100 minutters videoer
  • Kendt som "Biblen om SEO"
  • Nyeste udgave: 15. december 2020

 

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA