SEO rådgivning om hjemmesider og søgemaskiner

Jo tidligere i forløbet søgemaskinevenlighed og korrekt opbygning af hjemmesiden tænkes ind – jo nemmere og billigere bliver det! Vi tilbyder en fuldstændigt uvildig SEO rådgivning og konsulentbistand ved valg af CMS og/eller webshop. For udviklere af CMS løsninger er vi den neutrale partner, der tilfører viden om de teknisk bedste løsninger i forhold til den helt nødvendige søgemaskineoptimering.

Viden og kompetence om SEO

Det er altid bedre at bygge rigtigt fra starten, og komplekse løsninger kræver fuldstændig styring i forhold til struktur og sproglag. Vi har kompetencerne opsparet gennem mange år med optimering af både små og store systemer – fra ganske få sider til hundredtusinder af sider. Og på tværs af programmeringssprog.

Er du allerede i luften, kan du få stor glæde af vores SEO Rapport, som vi leverer 6-7 af hver eneste måned til primært danske virksomheder. Se mere om SEO rapporter her.

Flere af Danmarks største virksomheder og CMS leverandører benytter os som neutrale rådgivere – og i dybeste diskretion om ønsket. Vi udfører også SEO rådgivning til amerikanske virksomheder via vores kontor i Florida.

Erfaringen er på plads med over 100 E-handelsløsninger og ca. 300 hjemmesider “på bagen”. Husk, at det er nemmere at pilotere byggegrunden, inden huset bygges!

Kontakt Thomas Rosenstand og hør mere om vores konsulentydelser.

Coaching 1 til 1

Husk, at du kan få personlig rådgivning og coaching af Thomas Rosenstand via Skype eller ved at komme til Florida. Læs mere om forretningsudvikling.