SEO ekspert Thomas Rosenstand

SEO ekspert Thomas RosenstandSom en af de første i Danmark tog Thomas søgemaskineoptimering til sig som “et fag”, og i de forgangne 17 år har han sat sit præg på Googles søgeresultater for en lang række danske og internationale virksomheder i sit virke som SEO konsulent.

Thomas er en af dem, der ser muligheder i næsten alt – og hans yndlingsaversion er Janteloven. Med en baggrund som salgschef i danske og internationale virksomheder indtog han reklamebranchen for en del år siden – og har siden skabt store og små koncepter med markant succes for sine kunder. Og siden 1999 især som SEO konsulent.

Thomas er også en værdsat coach for en række erhvervsfolk – det kan du læse mere om under punktet “forretningsudvikling“.

Kært barn har som bekendt mange navne – Thomas lyder bl.a. navne som “Thomsen”, “Tomat” eller (først på dagen og ved juletid) “Gnavpot”.

Når han ikke studerer Google og SEO, studerer han ernæring, vægttab og sundere kost. Det kan du bl.a. læse om i hans efterhånden berømte artikel om det at gå på slankekur. Seneste skud på stammen i det område er Slankeskolen.

Thomas blogger flittigt på adskillige blogs og er en aktiv debattør i mange fora på nettet – danske og udenlandske. Thomas er også med her.

Du kan fange ham på telefon 70 27 14 40 eller på thomas@concept-i.dk.

Bøger skrevet af Thomas Rosenstand

Virkeligheden er klog & Virkeligheden er stadig klog – www.virkelighedenerklog.dk

SEO-LEX

SEO-TUNING

AD-LEX

PLUS-LEX
Se dem alle på www.seo-lex.dk