SEO ekspert Thomas Rosenstand

Thomas Rosenstand SEO EkspertSom en af de første i Danmark tog Thomas søgemaskineoptimering til sig som “et fag”, og i de forgangne 18 år har han sat sit præg på Googles søgeresultater for en lang række danske og internationale virksomheder i sit virke som SEO konsulent og ekspert.

Begrebet “SEO Ekspert” er desværre udvandet en del – men det er OK at kalde Thomas for en ekspert i SEO. 18 år, et utal af foredrag, taler, bøger og andet er en garanti for, at du få ekspertviden!

Thomas er en af dem, der ser muligheder i næsten alt – og hans yndlingsaversion er Janteloven. Med en baggrund som salgschef i danske og internationale virksomheder indtog han reklamebranchen for en del år siden – og har siden skabt store og små koncepter med markant succes for sine kunder. Og siden 1999 især som SEO konsulent.

Thomas er også en værdsat coach for en række erhvervsfolk – det kan du læse mere om under punktet “forretningsudvikling“.

Kært barn har som bekendt mange navne – Thomas lyder bl.a. navne som “Thomsen”, “Tomat” eller (først på dagen og ved juletid) “Gnavpot”.

Når han ikke studerer Google og SEO, studerer han ernæring, vægttab og sundere kost. Det kan du bl.a. læse om i hans efterhånden berømte artikel om det at gå på slankekur. Seneste skud på stammen i det område er Slankeskolen.

Thomas blogger flittigt på adskillige blogs og er en aktiv debattør i mange fora på nettet – danske og udenlandske. Thomas er også med her.

Du kan fange ham på telefon 70 27 14 40 eller på thomas@concept-i.dk.

Bøger skrevet af Thomas Rosenstand

Virkeligheden er klog & Virkeligheden er stadig klog – www.virkelighedenerklog.dk

SEO-LEX

SEO-TUNING

AD-LEX

PLUS-LEX
Se dem alle på www.seo-lex.dk

Thomas om Thomas

Jeg hedder Thomas Rosenstand, og jeg er født i år 35 f.G – det er 1963. Og forkortelsen “f.G” betyder før Google.  Og hvem er jeg så? I dag er jeg medejer af et af de mest spændende online firmaer (vi arbejder med SEO) med afdeling i Danmark og hovedsæde i USA, hvor jeg arbejder med strategisk udvikling og søgemaskineoptimering. Når jeg ikke lige gør det, arbejder jeg med forskellige projekter, som jeg enten ejer eller er medejer af.

Og i foråret 2008 har vi taget springet og fjernet alt andet end online markedsføring. Dette har vi gjort af to primære årsager: Vi ønsker at beskæftige os med det, der ligger vores hjerter nærmest, og vi vil have mere tid til at leve.  Jeg kan ikke selv designe noget som helst, men jeg nyder godt webdesign, når jeg ser det.  Via mit holdingselskab er jeg investor i en række danske og udenlandske virksomheder – primært internetbaserede.  Jeg er altid parat til dialog om nye projekter.

Jeg har en broget fortid – men den mest interessante del i relation til mit nuværende kald i arbejdslivet er nok de seneste 17-18 år. Jeg startede min salgskarriere med at sælge mobiltelefoner. Det var dengang, hvor en stor og klodset “lommetelefon” kostede 28.500 kr. ekskl. moms. Det var en god måned, hvis man solgte en 12-14 af dem. Siden kom jeg til Panasonic Danmark, hvor jeg fungerede som salgschef for “Office Automation”. Her havde jeg et par dejlige og helt ekstremt lærerige år indtil jeg blev hentet til SONOFON, hvor jeg var først chefkonsulent og siden salgschef.

Derfra kom jeg til et job som administrerende direktør i Q-Center, hvor jeg arbejdede med salg og ledelse. Og det var der, jeg arbejdede, da jeg lærte Concept Interest at kende i 1999. På det mere private plan: Jeg er gift med Marina, der stammer fra Georgien men immigrerede til USA efter russerne med vanlig aggression smadrede hendes land. Jeg har ingen børn men til gengæld frihed, som jeg sætter højt. Jeg har en verdensrekord i faldskærmsspring sammen med 6 andre – den satte vi i 1998 fra godt 11 kilometers højde over Rønbjerg Feriecenter:

Jeg er borgerligt orienteret politisk, ateist og realist. I 2009 flyttede vi til Florida, hvor vi driver en virksomhed sideløbende med vores danske virksomheder.