SEO ekspert Thomas Rosenstand

Som en af de første i Danmark tog Thomas søgemaskineoptimering til sig som "et fag", og i de forgangne 22 år har han sat sit præg på Googles søgeresultater for en lang række danske og internationale virksomheder i sit virke som SEO konsulent og ekspert.

Begrebet "SEO Ekspert" er desværre udvandet en del - men det er OK at kalde Thomas for en ekspert i SEO.

22 år, et utal af foredrag, taler, bøger og andet er en garanti for, at du få ekspertviden!

Thomas er en af dem, der ser muligheder i næsten alt - og hans yndlingsaversion er Janteloven. Med en baggrund som salgschef i danske og internationale virksomheder indtog han reklamebranchen for en del år siden - og har siden skabt store og små koncepter med markant succes for sine kunder. Og siden 1999 især som SEO konsulent.

Thomas Rosenstand SEO ekspert

En ekspert med pondus De fleste virkelige eksperter er enten så nørdede eller så snævre i specialet, at man dårligt forstår dem. Thomas Rosenstand er undtagelsen, der bekræfter reglen. Her er der ikke megen nørdesnak men derimod praktiske anvisninger og en helt enestående evne til at forklare, så alle i afdelingen kan være med. At han så krydrer det med den rå humor og det bid, han også er kendt for, gør det jo ikke mindre godt. Skal du have en SEO mand der ved mere end nogen andre, og som kan BRUGE den viden, er det Rosentand, du skal have fat i. Bare ikke hvis du er en konkurrent til os!

Michael Larsen

Jeg er ikke død!

Google afslører jo, hvad der søges efter i forbindelse med mit navn - og det er altså ikke mig, der er død. Jeg er heller ikke fra Rødekro. Resten passer - og skilsmissen er fra 2013 i øvrigt. 🙂

Thomas Rosenstand død

Coach

Hvis du er i vækst – minimum planlagt vækst – og du tjener flere penge på din virksomhed, end du har budgetteret med, kan du egentlig bare springe denne side om forretningsudvikling over.

Hvis du derimod føler behov for bedre udnyttelse af din virksomheds potentiale, har behov for nye og lidt skæve ideer eller bare vil sælge noget mere, kan det nemt tænkes, at vi kan hjælpe! Det kan være med ideudvikling, SEO eller hvad der nu er relevant for dig – og foreneligt med vores kompetencer.

De fleste vælger en personlig dialog med Thomas Rosenstand – en slags coaching om du vil. Dette foregår via Skype eller personligt – det er billigt at rejse til Florida, og rejsen er fuldt fradragsberettiget.

Forretningsudvikling med basis i virkeligheden

Thomas Rosenstand har fungeret som rådgiver – eller coach om du vil – for en lang række virksomheder gennem de sidste 15-18 år på tværs af brancher og størrelser. Her er der ingen luftkasteller og ingen skulderklap at hente, så hvis du har brug for bekræftelse, er det nok ikke denne vej, du skal gå.

Har du til gengæld behov for et helikopterblik på dine koncepter og ideer med en dertil hørende vurdering og alternative forslag, kan det sagtens tænkes, at nogle sessioner er lige det, der hjælper dig “ud af boksen”. Det plejer det at gøre.

Tager du os med, får du fuldstændig diskretion – og du får vores ord på, at vi godt tør sige nej til dig, hvis vi ikke føler, vi kan hjælpe.

Vores indsats honoreres efter tidsforbrug – hverken mere eller mindre. Vi starter dog ikke rådgivningsopgaver under fire timers varighed.

Hvad laver Thomas Rosenstand?

Kært barn har som bekendt mange navne - Thomas lyder bl.a. navne som "Thomsen", "Tomat" eller (først på dagen og ved juletid) "Gnavpot".

Når han ikke studerer Google og SEO, studerer han ernæring, vægttab og sundere kost. Det kan du bl.a. læse om i hans efterhånden berømte artikel om det at gå på slankekur. Seneste skud på stammen i det område er Slankeskolen.

Thomas blogger flittigt på adskillige blogs og er en aktiv debattør i mange fora på nettet - danske og udenlandske.

Du kan fange ham på telefon 70 27 14 40 eller på thomas@concept-i.dk.

Bøger skrevet af Thomas Rosenstand

Virkeligheden er klog & Virkeligheden er stadig klog - www.virkelighedenerklog.dk

SEO-LEX

SEO-TUNING

AD-LEX

PLUS-LEX
Se dem alle på www.seo-lex.dk

Thomas om Thomas

Jeg hedder Thomas Rosenstand, og jeg er født i år 35 f.G – det er 1963. Og forkortelsen “f.G” betyder før Google.

Og hvem er jeg så? I dag er jeg medejer af et af de mest spændende online firmaer (vi arbejder med SEO) med afdeling i Danmark og hovedsæde i USA, hvor jeg arbejder med strategisk udvikling og søgemaskineoptimering. Når jeg ikke lige gør det, arbejder jeg med forskellige projekter, som jeg enten ejer eller er medejer af.

I foråret 2008 tog vi springet og fjernede alt andet end online markedsføring. Dette har vi gjort af to primære årsager: Vi ønsker at beskæftige os med det, der ligger vores hjerter nærmest, og vi vil have mere tid til at leve.

Ved en del om meget

Jeg kan ikke selv designe noget som helst, men jeg nyder godt webdesign, når jeg ser det.  Via mit holdingselskab er jeg investor i en række danske og udenlandske virksomheder – primært internetbaserede.  Jeg er altid parat til dialog om nye projekter.

Jeg har en broget fortid - altså sådan at forstå, at jeg har prøvet kræfter med lidt af hvert. Salg, ledelse - og andre ting. Alt har været en del af den livsuddannelse, der jo fortsætter, så længe mit hjerte slår.

På det mere private plan: Jeg er gift med Marina, der stammer fra Georgien men immigrerede til USA efter russerne med vanlig aggression smadrede hendes land. Jeg fik aldrig børn, indtil jeg mødte Marina, der har en datter. Hun var 20 år dengang, Jeg gik fra at være "mors kæreste" til stedfar til den 14. august 2019 at adoptere Nina, så hin i dag er min lovformelige datter.

Jeg har en verdensrekord i faldskærmsspring sammen med 6 andre – den satte vi i 1998 fra godt 11 kilometers højde over Rønbjerg Feriecenter:

Har Thomas Rosenstand udgivet bøger?

Ja, han har udgivet adskillige. De mest kendte er SEO-LEX og Virkeligheden er klog 1 og 2. Har har også udgivet bøger om AdWords og om DanDomain shoppen.

Hvor bor Thomas Rosenstand?

I Florida - i Pompano Beach, der er lige nord for Fort Lauderdale.

Er Thomas Rosenstand skilt?

Det er han - et par gange endda. Og han er også gift (igen) siden 2014 - med Marina.

Har Thomas Rosenstand børn?

Ja - Thomas adopterede i august 2019 sin voksne steddatter Nina, så hun nu er lovformeligt hans datter.

Nia - Thomas Rosenstands datter

Lad os tale om det!

Hvis du udfylder formularen, får du et opkald fra Thomas Rosenstand - og så afklarer vi, hvad vi kan gøre for dig! I dag onsdag, 3. marts 2021 er en god dag at starte på bedre SEO!

Husk: Thomas ringer fra et amerikansk nummer - men alt foregår på jysk.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Rigtige mænd og ditto kvinder deler - og får god karma:

70 27 14 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

SEO-LEX 21 -  Bogen om SEO

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra 22 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

  • 496 sider SEO e-bog  – 100 minutters videoer
  • Kendt som "Biblen om SEO"
  • Nyeste udgave: 15. december 2020

 

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll til toppen