SEO ekspert Thomas Rosenstand

Teknisk SEO specialist

SEO ekspert Thomas Rosenstand
SEO konsulent Thomas Rosenstand

Som en af de første i Danmark tog Thomas søgemaskineoptimering til sig som "et fag", og i de forgangne 25 år har han sat sit præg på Googles søgeresultater for en lang række danske og internationale virksomheder i sit virke som SEO konsulent og ekspert.

Begrebet "SEO Ekspert" er desværre udvandet en del - men det er OK at kalde Thomas for en Google ekspert i SEO.

25 år, et utal af foredrag, taler, bøger og andet er en garanti for, at du få ekspertviden!

Thomas er en af dem, der ser muligheder i næsten alt - og hans yndlingsaversion er Janteloven. Med en baggrund som salgschef i danske og internationale virksomheder indtog han reklamebranchen for en del år siden - og har siden skabt store og små koncepter med markant succes for sine kunder. Og siden 1999 især som SEO konsulent.

Rosenstand på Google

Når du søger, får du svar - måske...

Jeg er ikke død!

Google afslører jo, hvad der søges efter i forbindelse med mit navn - og det er altså ikke mig, der er død. Jeg er heller ikke fra Rødekro. Resten passer - og skilsmissen er fra 2013 i øvrigt. 🙂

Thomas Rosenstand død

 

Coach

Hvis du er i vækst - minimum planlagt vækst - og du tjener flere penge på din virksomhed, end du har budgetteret med, kan du egentlig bare springe denne side om forretningsudvikling over.

Hvis du derimod føler behov for bedre udnyttelse af din virksomheds potentiale, har behov for nye og lidt skæve ideer eller bare vil sælge noget mere, kan det nemt tænkes, at vi kan hjælpe! Det kan være med ideudvikling, SEO eller hvad der nu er relevant for dig - og foreneligt med vores kompetencer.

De fleste vælger en personlig dialog med Thomas Rosenstand - en slags coaching om du vil. Dette foregår via Skype eller personligt - det er billigt at rejse til Florida, og rejsen er fuldt fradragsberettiget.

Forretningsudvikling med basis i virkeligheden

Thomas Rosenstand har fungeret som rådgiver - eller coach om du vil - for en lang række virksomheder gennem de sidste 15-18 år på tværs af brancher og størrelser. Her er der ingen luftkasteller og ingen skulderklap at hente, så hvis du har brug for bekræftelse, er det nok ikke denne vej, du skal gå.

Har du til gengæld behov for et helikopterblik på dine koncepter og ideer med en dertil hørende vurdering og alternative forslag, kan det sagtens tænkes, at nogle sessioner er lige det, der hjælper dig "ud af boksen". Det plejer det at gøre.

Tager du os med, får du fuldstændig diskretion - og du får vores ord på, at vi godt tør sige nej til dig, hvis vi ikke føler, vi kan hjælpe.

Vores indsats honoreres efter tidsforbrug - hverken mere eller mindre. Vi starter dog ikke rådgivningsopgaver under fire timers varighed.

 

Hvad laver Thomas Rosenstand?

Kært barn har som bekendt mange navne - Thomas lyder bl.a. navne som "Thomsen", "Tomat" eller (først på dagen og ved juletid) "Gnavpot". Det primære virke er som SEO konsulent for primært danske virksomheder.

Når han ikke studerer Google og SEO, studerer han ernæring, vægttab og sundere kost. Det kan du bl.a. læse om i hans efterhånden berømte artikel om det at gå på slankekur. Seneste skud på stammen i det område er Slankeskolen.

Thomas blogger flittigt på adskillige blogs og er en aktiv debattør i mange fora på nettet - danske og udenlandske.

Du kan fange ham på telefon 36 98 71 40 eller på thomas@concept-i.dk.

Bøger skrevet af Thomas Rosenstand

Virkeligheden er klog & Virkeligheden er stadig klog - www.virkelighedenerklog.dk

SEO-LEX

SEO-TUNING

AD-LEX

PLUS-LEX
Se dem alle på www.seo-lex.dk

Thomas om Thomas

Jeg hedder Thomas Rosenstand, og jeg er født i år 35 f.G - det er 1963. Og forkortelsen "f.G" betyder før Google.

Og hvem er jeg så? I dag er jeg medejer af et af de mest spændende online firmaer (vi arbejder med SEO) med afdeling i Danmark og hovedsæde i USA, hvor jeg arbejder med strategisk udvikling og søgemaskineoptimering. Når jeg ikke lige gør det, arbejder jeg med forskellige projekter, som jeg enten ejer eller er medejer af.

I foråret 2008 tog vi springet og fjernede alt andet end online markedsføring. Dette har vi gjort af to primære årsager: Vi ønsker at beskæftige os med det, der ligger vores hjerter nærmest, og vi vil have mere tid til at leve.

Ved en del om meget

Jeg kan ikke selv designe noget som helst, men jeg nyder godt webdesign, når jeg ser det.  Via mit holdingselskab er jeg investor i en række danske og udenlandske virksomheder - primært internetbaserede.  Jeg er altid parat til dialog om nye projekter.

Jeg har en broget fortid - altså sådan at forstå, at jeg har prøvet kræfter med lidt af hvert. Salg, ledelse - og andre ting. Alt har været en del af den livsuddannelse, der jo fortsætter, så længe mit hjerte slår.

På det mere private plan: Jeg er gift med Marina, der stammer fra Georgien men immigrerede til USA efter russerne med vanlig aggression smadrede hendes land. Jeg fik aldrig børn, indtil jeg mødte Marina, der har en datter. Hun var 20 år dengang, Jeg gik fra at være "mors kæreste" til stedfar til den 14. august 2019 at adoptere Nina, så hun i dag er min lovformelige datter.

Jeg har en verdensrekord i faldskærmsspring sammen med 6 andre - den satte vi i 1998 fra godt 11 kilometers højde over Rønbjerg Feriecenter.

AI - en spændende og skræmmende fremtid

Jeg har (naturligvis) bedt en AI om at definere, hvad en SEO ekspert er - og bad om lidt humor i definitionen også. Her er, hvad den kom op med:

En SEO ekspert er en person, der er ekspert i at få din hjemmeside til at dukke op på Googles førsteside, så du kan få flere kunder og mere trafik.

De bruger en blanding af teknisk know-how og magiske SEO tricks for at sørge for, at din hjemmeside er så tiltrækkende for søgemaskinerne som en nybagt pandekage er for en sulten bjørn.

Tænk på dem som en slags digitale tryllekunstnere, der kan få din hjemmeside til at dukke op foran folk, når de søger efter noget, du tilbyder. Og hvem elsker ikke at blive tryllet frem foran en masse potentielle kunder?

Prøv at forestille dig en SEO ekspert som en slags online eventyrer. De kender alle de hemmelige stier og veje, som fører til toppen af ​​Googles søgemaskine-resultater, og de har en GPS, der viser dem den mest effektive rute til at nå derhen.

Men det er ikke kun et spørgsmål om at kende vejen - det kræver også en masse hårdt arbejde og tålmodighed. En SEO ekspert vil bruge timevis på at optimere din hjemmeside, analysere data, finde de rigtige nøgleord og sørge for, at alt er på plads.

Men når det hele er sagt og gjort, kan du stole på, at en SEO ekspert vil hjælpe dig med at få din virksomhed set online, og det er vel det, det hele handler om, ikke sandt?

Bortset fra det med magien holder det egentlig meget godt!

Skal vi sammen bringe dig i front i Google? Jeg er frisk, når du har udfyldt formularen herunder:

 

Få en gratis SEO-snak - bedre end et generisk tilbud!

Start her, hvis du bare vil i top på Google! Få et opkald fra SEO ekspert Thomas Rosenstand - Det er uden forpligtelser for dig, og efter en kort samtale er Thomas klædt på til at hjælpe dig bedst! Lad fredag, 14/6 være dagen, hvor vi starter en dialog! Gider du ikke formularen? Send en e-mail til Thomas her.

Thomas startede med optimering, før Google gik i luften. Mange i Danmark kalder ham "Mr. SEO" - og han er kendt for at kalde tingene for, hvad de er.

Få en snak med Thomas - gratis

Artiklen er skrevet af

36 98 71 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

Overvej vores nyhedsbrev - vi sender SEO tips hver anden mandag!

SEO-LEX 24

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra snart 25 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

  • 521 sider SEO e-bog  – 120 minutters videoer
  • Kendt som "Biblen om SEO"
  • Nyeste udgave: 12. december 2023

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll to Top