Gnavpotterne – noindex/nofollow

Gnavpotter kan faktisk smile – og det gør vi så en hel del i denne første video med Lars Koudal og undertegnede. Dette er prologen til online talkshowet “Gnavpotterne”, der handler om SEO, SEM, WordPress og online markedsføring.

Hvem er Gnavpotterne?

Lars Koudal kan du se mere om på hans hjemmeside: Larsik Corp

Thomas Rosenstand – jamen det er jo ham her: Thomas

Her har du den første video med Gnavpotterne – men tag lige og læs hvad der står under videoen også. Så er du rar 🙂

Husk, at du også kan snuppe den som rent podcast nederst i artiklen!

 

Gnavpotterne som podcast

Download

 

Gnavpotterne er DIT show

Brug kommentarfeltet herunder til at fortælle os om de emner, du gerne vil have behandlet i kommende udgaver. Vi vil gerne udgive en video månedligt – og måske mere efter behov.

Vi vil også meget gerne høre dine input til formatet. Vær opmærksom på, at fremtidige udgaver af Gnavpotterne sagtens kan indeholde skærmvideoer og/eller rent “talking heads”. Det afhænger helt af emnerne.

Nu er det op til dig – brug muligheden for at pumpe os for al den viden, du vil!

Rosenstand og Koudal out!

P.S.: Link til artikel omtalt i videoen: Brug robots.txt korrekt og nofollow på interne links

Få et opkald fra Thomas Rosenstand - Så er du på vej til den ultimative SEO løsning!

19 kommentarer til “Gnavpotterne – noindex/nofollow”

  1. Hej Betty
   Ja, det er lidt langt, men det indeholder jo også en præsentation og snak om fremtidige “shows”. Tanken er den nævnte – at fremtidige indlæg skal være omkring 15-25 minutter afhængigt af emnet.

 1. Sku da typisk at min egen mor er den første til at kommentere, og så at hun også brokker sig! lol

  … det er ski da lige til at blive gnavpottet af … 🙂

 2. Det gør I jo godt begge to! Jeg tror, at den perfekte længde på fremtidens shows er omkring 20-30 minutter. Og fedt at man kan hente det som podcast også!

 3. God prolog 🙂
  Glæder mig allerede til bjerg etaperne hvor jeg håber der kommer en masse guldkorn så man kan sætte konkurenterne til vægs.
  Hvad angår kommende emner kunne nævnes:
  1) Long tail søgening
  2) Bedste værktøjer
  3) Teknisk seo.

 4. Henrik V Blunck

  Super intro. I er nogle gode gæve drenge, og det er en fornøjelse med den frit flydende dialog. Det bliver en fornøjelse at være med på en lytter fra tid til anden. 🙂

  Hold endelig fast i talkshow-formatet med træk på smilebåndet. Det gør det hele lidt mere hyggeligt.

  God weekend, gnavpotter! 🙂

 5. Ja tak til:
  Sidetitler og prioriteringer.
  Og ellers bare keep it coming 🙂

  Jeg er til lidt en blanding af talkshow, og den lidt mere direkte, som måske godt kan blive lidt for “kedelig”. Så en 15-25 min. er super.

 6. Fremragende og morsomt at se og høre. Jeg tror at en god længde fremover er en 20 til 30 minutter. God ide at man kan downloade som podcast også!

 7. Søren Nellemann

  Hej Thomas og Lars – meget fint initiativ; har hørt programmet om sidetitler fra den 16. marts. Informativt og inspirerende.
  To ting:
  I f.t. at siders URL jo skal være specifik for informationen på den enkelte side – og man derfor går i gang med at tilrette URL’s (+sidetitler): Hjemmesidens undersider er jo i forvejen indekseret hos Google og kan dermed findes i søgeresultaterne (selvom de kan være gemt lidt af vejen …). Dermed kan en bruger i Google klikke på et gammelt link der nu henviser til en ikke-eksisterende URL. Kan I komme ind på hvordan man rydder op i dette (hvis man kan/skal) – ved lejlighed?
  Den anden ting:
  Var det en idé at investere i en god mikrofon så lyden bliver bedre? – måske går det an når man ser onlinevideo derhjemme, men når man kører i larmen ude på motorvejen og kun har jeres stemmer at forholde sig til … :o)
  Hilsen Søren

  1. Hej Søren
   Medmindre du har absurd dårlige URLs med underscores eller andet snavs, skal du bestemt IKKE bruge tid på at ændre i dem! Men hvis du ændrer, skal du 301 redirecte de gamle adresser til de nye. Igen: Der skal være ualmindeligt gode grunde til at ændre på URLs, der er indekserede!

   Mikrofonen, vi bruger, er en sag til omkring $200. Jeg skal beklage, hvis lyden ikke er god nok. Vi prøver at tune lidt på den, når vi optager næste gang!

 8. Hej Gnavpotter
  God video, vil glæde mig til fremtidige videoer, syntes det er fint med 25 – 30 min. længde Har lige set videoen med titel og syntes den er med gode triks og ideer,

 9. Lennart Hansen

  Hej, jeg er 18 år og vil gerne være it-konsulent så følger op på jer, så jeg kan få en god viden fra jer.
  I jeres video er det nogle gange lidt svært at fange Hvad i siger fx. Robot TXT og Noindeks, så det kunne være rart at I lige skrev det et sted på skærmen, så man også ved hvordan det skal staves.
  Rigtig gode videoer fra jer af.

  Mvh. Lennart

  1. Tak for feedback. Vi havde desværre lidt mikrofonproblemer, som vi først opdagede bagefter. Og ja – det ville være rart, hvis vi lige brugte nogle timer på at transskribere de gratis videoer. Men det gør vi ikke 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

36 98 71 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

Overvej vores nyhedsbrev - vi sender SEO tips hver anden mandag!

SEO-LEX 24

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra snart 25 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

 • 521 sider SEO e-bog  – 120 minutters videoer
 • Kendt som "Biblen om SEO"
 • Nyeste udgave: 12. december 2023

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll to Top