Online markedsføring der virker

360 graders SEO - måske har du hørt det begreb før? Det var os, der "coinede" det i sin tid. Siden er begrebet brugt af mange, der tror, at en halvcirkel er 360 grader. Pyt med det - du er landet det rette sted for løsninger, der bare virker!

24 år med Google har lært os:

SEO

Det er jo det, det hele handler om! Området består af mange discipliner, og det klarer vi for dig - helt eller sammen med dig.

SEO Analyse

Desværre er der meget at komme efter på reelt alle websites. Thomas finder det, ingen andre finder - for din skyld.

Linkbuilding

Links til din hjemmeside skal du have. Gode links - og mange af dem. Det har vi arbejdet med siden 2001 - og det virker!

Omdømme

Reputation Management - Hvis du har researchet lidt, ved du, at det var os, der indførte begrebet online i Danmark.

Teknisk SEO

Det handler om hastighedsoptimering, Mark-up og så'n noget. Det er skræmmende få hjemmesider, der er bygget korrekt - så:

Søgeordsanalyse

Hvis du tror, du ved, hvad dine kunder søger efter, er der 97% chance for en stor overraskelse!

Kunderne siger blandt andet:

nina-joergensen-270x300
 Fra Jakodan A/S startede samarbejdet med jer, har vi mere end fordoblet tilgangen af nye kunder. Det er helt forrygende, og vi er meget, meget tilfredse.
 
Vores varmeste anbefalinger til Concept Interest!

Jakodan A/S

claes-hansen-square
 Concept Interest og Thomas Rosenstand har coop.dk’s udelte anbefaling. Vi bestilte en teknisk SEO analyse af coop.dk for at sikre, at sitet var 100 % optimeret. Analysen var grundig og yderst fyldestgørende med tekniske løsningsforslag, der blandt andet sikrede, at coop.dk’s performance kunne løftes.

COOP Danmark

Det der med løsninger

Når du browser gennem udbuddet af gammel vin på nye flasker i vores branche, kan du jo have i baghovedet, at vi var med. før de fleste forlod skolen. Den primære styrke i det er, at vi har opbygget en ganske betragtelig viden og erfaring i, hvad der virker. Og nok især hvad der ikke virker.

Det er en af årsagerne til, at der er langt mellem såkaldte "buzz-words" hos os. Vi taler ikke om "pillar content" og den slags, for det er, hvad vi har arbejdet med i årtier. Helt bogstaveligt.

Gamle og dokumenterede metoder får jævnligt nye navne i branchen. Så kan de sælges igen - til en højere pris og desværre ofte af udbydere, der er mere til smarte ord end til effektivt arbejde. For eksempel, når det handler om det helt basale: Linkbuilding. Her bruger vi også klar tale!

Vi er bundjyske - også på det felt.

Med fra start

Vi har været med i front online siden forrige årtusind - vores kompetencer online startede stort set samtidig med Google i 1999.

Erfaring er en absolut basal forudsætning, når det handler om søgemaskineoptimering og dermed beslægtede områder - og vores kunder ved, hvad det betyder, når de får hjælp af folk, der var med, før Google gik i luften.

At vi så også har forstand på købmandskab, salg, brugervenlighed og det, der får DINE gæster til at blive til dine kunder - ja det er blot en ekstra styrke, du får med et samarbejde med os.

Vil du også mærke forskellen på solid erfaring, jysk købmandskab og faktuel viden i forhold til "varm luft"? Start her:

googletop
Få en gratis SEO-snak

Start her, hvis du bare vil i top på Google! Få et opkald fra Thomas Rosenstand - Det er helt uden forpligtelser for dig, underholdende, lærerigt og vejen til dominans i Google. Lad søndag, 27/11 være dagen, hvor vi starter en dialog!

Thomas startede med optimering, før Google gik i luften. Mange i Danmark kalder ham "Mr. SEO" - og han er kendt for at kalde tingene for, hvad de er.

Få en snak med Thomas

70 27 14 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

SEO-LEX 22 -  Bogen om SEO

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra 24 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

  • 496 sider SEO e-bog  – 100 minutters videoer
  • Kendt som "Biblen om SEO"
  • Nyeste udgave: 15. december 2020

 

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA