Vi har været med i front online siden forrige årtusind – vores kompetencer online startede stort set samtidig med Google i 1999. Det er primært søgemaskineoptimering, det handler om – men også andre facetter af SEM (Search Engine Marketing) som f.eks. SEA (Search Engine Advertising). Sidstnævnte er i Danmark koncentreret om Google Adwords. Altså alt hvad der vedrører SEO i bredeste forstand.

2014-12-22_08-58-07

Alt, hvad du behøver gøre for at få mere succes online, er at udfylde kontaktformularen her til højre. Så har vi bolden – og vi kontakter dig hurtigst muligt for at høre om dig og dine ønsker. Og det er helt og aldeles uforpligtende for dig!

 

Fra reklamebureau til 100% SEO

Engang var vi også et reklamebureau. Vi har pr. 1. april 2008 outsourcet de traditionelle reklamebureauaktiviteter til en god samarbejdspartner, som på bedste vis fortsat løfter de opgaver, vi ikke længere håndterer i huset. Det betyder, at du fortsat trygt kan kontakte os med reklameopgaver, der ikke er online baserede. Vi sørger for, du kommer i de bedste hænder alligevel.

Det kan være en enkelt brochure, en landsdækkende kampagne, en hjemmeside eller noget helt tredje. Der arbejdes struktureret med at identificere dine kerneværdier, og de udmøntes i arbejde, der skaber resultater – ofte i et nært samarbejde med research-bureauer, fotografer, mediebureau og andre, der bidrager med specialkompetencer.

Kompetencerne er i spændingsfeltet mellem os indbyrdes, i samarbejdet med vores dygtige partnere og leverandører og – ikke mindst – i synergien mellem dig og os.

Lad os diskutere, hvordan vi bedst kan skabe succes for din virksomhed med Google søgemaskineoptimering og anden online markedsføring. Udfyld kontaktformularen øverst til højre – så ringer vi til dig!