Vi kan SEO hele vejen rundt

Herunder kan du læse mere om noget af det, vi arbejder med - men den nemme løsning er at få et opkald fra Thomas. Det er gratis, det er opklarende og med risiko for underholdning undervejs: Klik her.

SEO

Det er jo det, det hele handler om: Søgemaskineoptimering! Med os får du erfaring og viden, der er opsamlet siden FØR Google gik i luften

Analyse og rapport

Få den absolutte gennemgang og køreplan til at bringe din shop / hjemmeside frem til at tage dominansen i Google

Linkbuilding

Links til din hjemmeside skal du have. Gode links - og mange af dem. Det har vi arbejdet med siden 2001 - og det virker!

Online Reputation Management

Hvis du har researchet lidt, ved du, at det var os, der indførte begrebet online i Danmark. Har du ondt i dit navn/firmanavn, hjælper vi!

Teknisk SEO

Det handler om hastighedsoptimering, Mark-up og så'n noget. Det er skræmmende få hjemmesider, der er bygget korrekt - så du må hellere:

Søgeordsanalyse

Ved du, hvad dine kommende kunder søger efter på Google? Ja? Er du HELT sikker på det? Få vores helt nede på jorden analyse

Du får online markedsføring der virker

Vi gør det 360 grader

360 graders SEO - måske har du hørt det begreb før? Det var os, der "coinede" det i sin tid. Siden er begrebet brugt af mange, der tror, at en halvcirkel er 360 grader. Pyt med det - du er landet det rette sted for løsninger, der bare virker!

Du får vores 21 års erfaring som din egen

Vi er ikke, som de andre - og blandt andet derfor er vi her stadig. På 21. år med SEO til primært danske virksomheder i størrelser fra 1 til godt 300.000 ansatte. Vi er kendte som kompromisløse og ret krævende - og det er det, DU vinder på. Læs mere herunder:

 • Søgeoptimering

  Ja - du har helt ret: Det er det samme som SEO - men du skal jo kunne finde det i Google under søgeoptimering 😉

 • Abonnementer

  Vi har ikke mange, for vi tror absolut ikke på "one size fits all". Men nogle få gør faktisk - læs om dem her.

 • Rådgivning

  Vidste du, at vi er 100% uvildige rådgivere om SEO m.m.? Vi sælger ikke hjemmesider, og det nyder du godt af, når du skal have indspark.

Savner du

Alt det andet?

Noget om hastighedsoptimering, tekstforfatning, rådgivning, mobilvenlighed, Google Analytics, Google Search Console, konverteringsoptimering og alt det der?

Vi kunne have nævnt meget mere her - men sagen er, at det for dig handler om en total løsning, der bringer dig i mål, ikke?  I stedet for bevidstløs opremsning - lad os tage en snak i stedet. Så oplever du, hvad 360 graders service og SEO handler om!

Og ja - vi arbejder primært med alt, der handler om at skabe trafik og konvertering/salg via Google.

Michael Hougaard Avatar

Hvorfor bruge eleven, når du kan bruge mesteren? For knap et år siden måtte vi indse, at SEO ikke er til at komme udenom. Omkostningerne på mine Adwords kampagner var skyhøje – og stadig stigende. Da vores filosofi er, at man aldrig må gå på kompromis omkring markedsføring, søgte vi på nettet efter ”bedste til SEO”.

Thomas Rosenstand var navnet, der hele tiden poppede op. Vi tjekkede hans referencekunder – målt på placeringer, og var ikke i tvivl om, at hans omdømme talte sandt Nu – under et år senere er resultatet ikke til at tage fejl af – vores site med skadedyrsbekæmpelse er bedst placeret af alle i branchen.

Fra 100 visninger til knap 8.000! Dyrt? Næh, egentlig ikke. Holdes den øgede indtægt op imod udgiften, så er det næsten gratis! Et godt råd ! Vælger du at handle her, så følg alle anvisninger og brug hans netværk. Så får man fuld valuta for pengene

Michael Hougaard
Adm. direktør, Chrisal A/S
Kalle Fisker Avatar

Professionelt og seriøst arbejde Teamet hos Concept-I er altid en fornøjelse at arbejde sammen med, uanset hvem man er i kontakt med. Man får det man betaler for, og meget mere. Igennem tiden har specielt Thomas, lagt ører til mange "dumme" spørgsmål, som altid bliver besvaret med største professionalisme, på hans egen helt ærlige måde 😀 Vores shops vækster langt mere end forventet, med det arbejde Concept-I laver. Vi har brugt dem igennem ca. 10 år. Og forventer at fortsætte samarbejdet i mindst 10 mere.

Kalle Fisker
Steen Løcke Avatar

Det holder da MAX at I holder øje med vores site og helt uopfordret giver gode råd, når vi laver ændringer.

I leverer simpelthen det lille nøk mere, som gør at jeg bliver glad for at samarbejde med jer. Tusind tak!

Steen Løcke

Med fra start

Vi har været med i front online siden forrige årtusind – vores kompetencer online startede stort set samtidig med Google i 1999.

Erfaring er en absolut basal forudsætning, når det handler om søgemaskineoptimering og dermed beslægtede områder - og vores kunder ved, hvad det betyder, når de får hjælp af folk, der var med, før Google gik i luften.

At vi så også har forstand på købmandskab, salg, brugervenlighed og det, der får DINE gæster til at blive til dine kunder - ja det er blot en ekstra styrke, du får med et samarbejde med os.

Vil du også mærke forskellen på solid erfaring, jysk købmandskab og faktuel viden i forhold til "varm luft"? Start her:

Lad os tale om det!

Hvis du udfylder formularen, får du et opkald fra Thomas Rosenstand - og så afklarer vi, hvad vi kan gøre for dig! I dag mandag, 10. august 2020 er en god dag at starte på bedre SEO!

Husk: Thomas ringer fra et amerikansk nummer - men alt foregår på jysk.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Rigtige mænd og ditto kvinder deler - og får god karma:

70 27 14 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

SEO-LEX 20 -  Bogen om SEO

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra 21 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

 • 473 sider SEO e-bog  – 100 minutters videoer
 • Kendt som "Biblen om SEO"
 • Nyeste udgave: 5. december 2019

 

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll til toppen