Vi kan SEO uden filter

Du får vores 20 års erfaring som din egen

Vi er ikke, som de andre - og blandt andet derfor er vi her stadig. På 20. år med SEO til primært danske virksomheder i størrelser fra 1 til godt 300.000 ansatte. Vi er kendte som kompromisløse og ret krævende - og det er det, DU vinder på. Læs mere herunder:

Vi gør det 360 grader

360 graders SEO - måske har du hørt det begreb før? Det var os, der "coinede" det i sin tid. Siden er begrebet brugt af mange, der tror, at en halvcirkel er 360 grader. Pyt med det - du er landet det rette sted for:

  • SEO rapport & analyse

    Vi udviklede konceptet i sin tid - og vi har forædlet det lige siden. Vores SEO analyser er håndlavede punkt for punkt. Og vi finder det, de andre ikke finder. Klik og læs mere.

  • Link building

    Links er et af de væsentlige fundamenter i SEO, og det har vi benyttet os af siden 1999. Og det gør vi stadig - hver eneste dag. Klik og læs mere om, hvad vi kan gøre for dig med links!

  • Teknisk SEO

    Sprog og kommunikation + links er blot delelementer i SEO. Din platform skal være i orden også - og det ved vi en hel del om. Klik og læs mere om teknisk SEO.

Savner du

Alt det andet?

Noget om hastighedsoptimering, tekstforfatning, rådgivning, mobilvenlighed, Google Analytics, Google Search Console, konverteringsoptimering og alt det der?

Vi kunne have nævnt meget mere her - men sagen er, at det for dig handler om en total løsning, der bringer dig i mål, ikke?  I stedet for bevidstløs opremsning - lad os tage en snak i stedet. Så oplever du, hvad 360 graders service og SEO handler om!

Og ja - vi arbejder primært med alt, der handler om at skabe trafik og konvertering/salg via Google.

Knud Erik I. Avatar

Mange siger de kan men kun få kan. Efter at have spildt en pæn sjat penge rundt omkring landede jeg her og her fik jeg professionel betjening og arbejde der faktisk gav resultater. Det kunne mange lære meget af. Og Thomas Rosenstand er ekstremt vidende både teoretisk og praktisk. Man føler sig i gode hænder her.

Knud Erik I.
Troels Kjems Avatar

Min største fejl var, at jeg ikke ringede til Thomas som den første og med det samme. Det kunne have sparet mig for mig for meget tid, mange penge og en masse frustrationer over et alvorligt SEO-problem, der blev løst på rekordtid af Thomas. Thomas' erfaring var den direkte vej til løsningen.

Troels Kjems
Steen Løcke Avatar

Det holder da MAX at I holder øje med vores site og helt uopfordret giver gode råd, når vi laver ændringer.

I leverer simpelthen det lille nøk mere, som gør at jeg bliver glad for at samarbejde med jer. Tusind tak!

Steen Løcke

Vi har været med i front online siden forrige årtusind – vores kompetencer online startede stort set samtidig med Google i 1999.

Erfaring er en absolut basal forudsætning, når det handler om søgemaskineoptimering og dermed beslægtede områder - og vores kunder ved, hvad det betyder, når de får hjælp af folk, der var med, før Google gik i luften.

Vil du også mærke forskellen på solid erfaring, jysk købmandskab og faktuel viden i forhold til "varm luft"? Start her:

Lad os tale om det!

Hvis du udfylder formularen, får du et opkald fra Thomas Rosenstand - og så afklarer vi, hvad vi kan gøre for dig! I dag tirsdag, 11. juni 2019 er en god dag at starte på bedre SEO!

Husk: Thomas ringer fra et amerikansk nummer - men alt foregår på jysk.

Invalid Email
Invalid Number