Online markedsføring der virker

360 graders SEO - måske har du hørt det begreb før? Det var os, der "coinede" det i sin tid. Siden er begrebet brugt af mange, der tror, at en halvcirkel er 360 grader. Pyt med det - du er landet det rette sted for løsninger, der bare virker!

22 år med Google har lært os:

SEO

Det er jo det, det hele handler om! Området består af mange discipliner, og det klarer vi for dig - helt eller sammen med dig.

SEO Analyse

Desværre er der meget at komme efter på reelt alle websites. Thomas finder det, ingen andre finder - for din skyld.

Linkbuilding

Links til din hjemmeside skal du have. Gode links - og mange af dem. Det har vi arbejdet med siden 2001 - og det virker!

Omdømme

Reputation Management - Hvis du har researchet lidt, ved du, at det var os, der indførte begrebet online i Danmark.

Teknisk SEO

Det handler om hastighedsoptimering, Mark-up og så'n noget. Det er skræmmende få hjemmesider, der er bygget korrekt - så:

Søgeordsanalyse

Hvis du tror, du ved, hvad dine kunder søger efter, er der 97% chance for en stor overraskelse!

Kunderne siger blandt andet:

nina-joergensen-270x300
 Fra Jakodan A/S startede samarbejdet med jer, har vi mere end fordoblet tilgangen af nye kunder. Det er helt forrygende, og vi er meget, meget tilfredse.
 
Vores varmeste anbefalinger til Concept Interest!

Jakodan A/S

claes-hansen-square
 Concept Interest og Thomas Rosenstand har coop.dk’s udelte anbefaling. Vi bestilte en teknisk SEO analyse af coop.dk for at sikre, at sitet var 100 % optimeret. Analysen var grundig og yderst fyldestgørende med tekniske løsningsforslag, der blandt andet sikrede, at coop.dk’s performance kunne løftes.

COOP Danmark

Med fra start

Vi har været med i front online siden forrige årtusind - vores kompetencer online startede stort set samtidig med Google i 1999.

Erfaring er en absolut basal forudsætning, når det handler om søgemaskineoptimering og dermed beslægtede områder - og vores kunder ved, hvad det betyder, når de får hjælp af folk, der var med, før Google gik i luften.

At vi så også har forstand på købmandskab, salg, brugervenlighed og det, der får DINE gæster til at blive til dine kunder - ja det er blot en ekstra styrke, du får med et samarbejde med os.

Vil du også mærke forskellen på solid erfaring, jysk købmandskab og faktuel viden i forhold til "varm luft"? Start her:

googletop

Lad Thomas ringe

Start her, hvis du bare vil i top på Google! Få et opkald fra Thomas Rosenstand - Det er helt uden forpligtelser for dig, underholdende, lærerigt og vejen til dominans i Google. Lad onsdag, 21/4 være dagen, hvor vi starter en dialog!

Thomas Rosenstand - 22 år med Google

Thomas startede med optimering, før Google gik i luften. Mange i Danmark kalder ham "Mr. SEO" - og han er kendt for at kalde tingene for, hvad de er.

Thomas Rosenstand SEO ekspert

Få et opkald fra Thomas