Firewall til WordPress

Sikkerhed og WordPress hører uløseligt sammen! Systemet i sig selv er bestemt ikke usikkert, men der er så mange risici via forældede plug-ins, via lemfældig omgang med passwords og meget andet, at kun en yderst ligegyldig webmaster tør have en hjemmesidei WordPress, der ikke er beskyttet af en såkaldt Firewall.

Problemet med Firewalls

Problemet med de fleste plug-ins til beskyttelse af WordPress er, at de er for komplicerede for den ikke tekniske. Det betyder, at mange af dem ikke er korrekt sat op - og dermed heller ikke yder den rigtige beskyttelse.

Det er der en løsning på:

WP Security Ninja

Det er såmænd Gnavpotten Lars Koudal, der står bag det plug-in, som denne video handler om. Og efter at have set og testet det selv, har jeg skiftet til til Security Ninja på alle mine egne sites.

Det har jeg, fordi det virker og fordi, det er billigt! Maksimal beskyttelse (og mere til) til en lav pris - det passer lige til en jyde.

Under videoen, der viser dig det nye plug-in, finder du en dristig og yderst venlig rabat på Security Ninja - specielt til dig.

Se en anmeldelse af WP Security Ninja

Ikke blot er det billigt allerede - du får 25% rabat for at være en Gnavpotte-lytter!

Brug kupon koden GNAVPOTTERNE når du bestiller, så får du 25% rabat, og det gælder både for måned, årlig eller livstid licenser! Du kan endda teste gratis i 7 dage!

Det var faktisk ordene for denne gang - så det ender jo med:

Rosenstand og Koudal out!

P.S.: Er du til WordPress (hvem er ikke det?), kan du da lige tjekke Rosenstands nyeste kursus, der handler om at pimpe WordPress til maksimal SEO. 2 timers videokursus fordelt på 12 lektioner på klingende jysk og så alle kan være med. Selv webbureauerne...

WordPress SEO kursus

Ikke så megen unødig snak - bare lavpraktisk og ligetil. Du kan endda se en af videoerne fra kurset helt gratis her:

2 tanker om “Firewall til WordPress”

 1. Det kunne da være fedt hvis gnavpotterne “vrissede” en video op, der vist lidt om fordelene – inde fra plugin’et.

  Spørgsmål jeg kunne have:

  – Påvirket det sidens hastighed?

  1. Thomas Rosenstand

   Hej Anders
   God ide – det gør vi, inden frosten går af jorden.

   Jeg kan garantere dig, at hastigheden på ingen måde påvirkes. Bruger Ninja på mindst 10 sites selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.