SEO-LEX vinder på point

Bare en lille hurtig melding fra mig i dag – og den handler om SEO-LEX 10.0. Jacob Leander har netop offentliggjort en gennemgang af de danske bøger om SEO, og der scorede SEO-LEX 10.0 – som den eneste – topkarakter. Det er jeg da ret stolt af! Læs gennemgangen her: Danske SEO bøger

Vi er nu meget, meget tæt på at have solgt 1.100 eksemplarer af SEO-LEX 10.0, og det er jo en herlig platform at udbrede næste version på. Og nej – den er ikke klar i næste uge. Men den er da tættere på, end den har været. Ret jysk måde at sige det på, ikke?

Hav en herlig søndag aften i Danmark – her er klokken netop passeret frokosttid. Og hvis du er en af de få, der ikke har sikret dig SEO-LEX 10.0 endnu og dermed sikret dig et forspring på SEO, kan du gøre det lige her: SEO bog

Rosenstand out!

Få et opkald fra Thomas Rosenstand - Så er du på vej til den ultimative SEO løsning!

22 kommentarer til “SEO-LEX vinder på point”

 1. Jeg læste Jacob Leanders anmeldelse og synes det er rigtig flot med topkarakteren til din bog. Tillykke med det.

 2. Jeg har lige købt og læst SEO LEX 10, samtidig købte jeg SEO-TUNING DanDomain, som jeg er 3/4 igennem og jeg kan kun rose dem begge og sige, at de supplere hinanden rigtig godt.

  Jeg har ikke en shop hos Dandomain, men forståelse af SEO-LEX øges betydeligt ved at se din gennemgang af opsætningen til en shop.

  Har du noget imod at fortælle, hvad du bruger til at lave videoer i den gode kvalitet?

  1. Sjovt navn, du har: Therma Power? Hedder du virkelig det?

   Men jo – du går bare ind på SEO-LEX og vælger linket i toppen, der hedder “Download gratis Light version”. Så får du 88 siders smagsprøve.

 3. Jamen tillykke da… Det er faktisk meget rart for os andre at vide, så behøver jeg vel ikke læse andre bøger, nu hvor jeg har læst SEO-LEX.

  Og meget herligt at Leander uddeler G i stedet for kokkehuer. Selvom SEO er et sjovt emne, så fatter jeg ikke, han gider sidde og tygge sig igennem samtlige danske bøger. Men fedt at der er nogle, der gider.

  Venter du med at skrive SEO-LEX 11.0 færdig, til 10.0’eren er færdig? Hø hø…

 4. Ahhr – det var mig, der var en klovn… Jeg ville have skrevet “til 10.0’eren er udsolgt”. Det skulle have været en joke, men den var ret onkel-agtig allerede, og da jeg så klokkede yderligere i det, så faldt den vist helt til jorden. Hmm – lige på stående fod kan jeg ikke nævne noget, jeg synes mangler i 10.0’eren, men vil da godt komme med et par forslag til, hvad du (ifølge mig) bør ta’ med i 11’eren.

  1. Hej igen Vakse

   OK – så er jeg ikke så flov over, at jeg ikke fangede den 🙂 Og der er skam 10.0 på lager endnu! Forslagene vil jeg gerne have, men dem tager vi lige i et andet forum.

 5. Hej Thomas
  Det kunne godt være man skulle finde muldvarpen frem og få sig erhvervet sig seo-lex. Venter bare lige til du har seo lex 11 klar. Kommer den også i et tilbud med seo tuning? Eller skal seo tuning købes for sig.

  Du kan i hvert fald godt skrive mig op til et eksemplar:-)

  Frank

  1. Hej Frank
   Den bliver også bundlet med SEO-TUNING ja – og selvfølgelig får alle, der HAR købt SEO-LEX 10.0 et knagende godt tilbud på opgradering. Mens du venter på 11.0, køber andre e-købmænd 10.0 og giver den gas i søgemaskinerne. Men hvis du ikke har noget imod at starte lidt efter de andre… 😉

 6. Kevin Simper

  Tillykke med det! Det er fuld fortjent! Det er da også utrolig mange du har solgt!

 7. Det er velfortjent at både du og Mikkel har scoret de bedste karakterer, for jeres bøger er virkelig til UG!!!
  Glæder mig til at der kommer en opfølger med endnu mere guf ;D

 8. Hej Thomas

  Læste også Jacobs anmeldelse. Flot gået. Og har også læst din seo-lex for “lang tid siden”. Din email robot har bare ikke fundet ud af at jeg havde købt, så jeg fik alle dine opfølgningsmail om jeg ikke nok ville købe 😉 Kunne selvfølgelig have meldt mig fra, men fandt dem ny ganske lærerige.

  1. Hej Jean

   Tak skal du have! Du tager lidt fejl – mit system kan sagtens finde ud af, at du har købt. Medmindre altså at du vælger at downloade SEO-LEX Light via én mailadresse – og købe den via en anden mailadresse. Det kan systemet alligevel ikke regne ud.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

36 98 71 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

Overvej vores nyhedsbrev - vi sender SEO tips hver anden mandag!

SEO-LEX 24

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra snart 25 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

 • 521 sider SEO e-bog  – 120 minutters videoer
 • Kendt som "Biblen om SEO"
 • Nyeste udgave: 12. december 2023

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll to Top