Denne artikel et skrevet af Morten Kristensen, der til daglig driver customfit.eu – han er også kendt som en ganske aktiv debattør på diverse fora. Artiklen har jeg valgt at bringe, da den egentlig er ganske interessant set i lyset af “Do No Evil” politikken hos Google. Vi giver ordet til Morten:
Overskriften er en smule provokerende, men jeg vil i dette indlæg vise, hvordan især kinesiske forretningsmænd har opdaget et hul hos Google, som de udnytter på det groveste.
Google har en filosofi om, at de vil levere de bedste søgeresultater. Og det er en meget fin filosofi, men det holder langt fra altid stik. For når det kommer til kendte brands, så er der et hul hos Google som gør, at man via de rigtige domæner og en masse linkbuilding faktisk kan snyde Google. Det værste er så, at Google åbenbart ikke gør noget ved det, og dette trick har kinesiske forretningsmænd udnyttet voldsomt i de seneste 2 år.
Jeg opdagede det for ca 2 år siden, da der pludselig begyndte at dukke webshops med falske Oakley og Rayban solbriller op i søgeresultaterne. Ikke bare op, de strøg konstant ind i top 10 (mange af disse shops bliver med tiden lukket ned pga trademark krænkelser, men der skyder konstant nye op). Ved lidt nærmere reseach, så fandt jeg ud af, at problemet var enormt ved flere af de større internationale mode mærker, når de var populære. Også store brands indenfor andre brancher.
Sådan får de topplaceringer på kort tid
Tippet går i sin enkelhed ud på, at man vælger et domænenavn, hvori brandets navn indgår. Dernæst linkbuildes der på livet løs, hvorefter Google placerer webshoppen med falske produkter over de etablerede webshops, og i nogle tilfælde også over brandets egen officielle side.
Jeg har taget et eksempel på dette, så du ikke bare tror, at det er en joke. Canada Goose er dyre og eksklusive vinterjakker, som koster fra 5000 kr og op efter pr model. Det er også et af de brands, hvor Google slet ikke har styr på resultaterne. Går vi to mdr tilbage, så var det endnu værre end nu.
Søger du på Canada Goose, så vil du opleve følgende skræmmende scenarie! I top 40 er der 16 reelle sider/webshops og hele 24 webshops med fake jakker. Går du tilbage til November/December 2012, så hed tallet 8 og 32!!!
Søger du på Canada Goose jakke, så vil kan du se, at der er 22 reelle sider/shops og 18 webshops med fake varer. Går vi ligeledes tilbage til November/December 2012, så hed tallet 9 og 31!
Men hvorfor er det så, at alle disse webshops med fake jakker indtager topplaceringerne i søgeresultaterne? Jo fælles for mange af dem er, at Canada Goose indgår i selve domænenavnet. Google har godt nok sagt, at dette kun har en minimal indflydelse på placeringerne, men her er der noget, som tyder på, at vælger du et kendt brand, så vægter det meget mere, end Google vil stå ved! For hvordan kan en ny webshop ellers slå både Canada Gooses officielle website, wikipedia, samt webshops med mange år på bagen med en masse indgående links og online omtale. Svaret må ligge i valget af domænenavnet.
Googles top 5 anno Februar 2013
Jeg har klippet lidt, så vi fjerner de ligegyldige adwords i toppen.
Men som du kan se, så ligger der på søgningen CANADA GOOSE to webshops i top 5. Begge webshops er fra starten af Januar 2013, dvs under 2 måneder gamle. Alligevel har de slået alle de etablerede webshops + wikipedia på så kort tid på et ord, som der er meget hård konkurrence på. Bemærk ved begge fake webshops, som er markeret med en rød streg, at ordet GOOSE indgår. Teksterne på begge webshops er ligeledes noget være snik snak, som ikke giver mening, og det stinker langt væk af Google Translate. Heldigvis har Canada Gooses officielle site fået første pladsen tilbage, hvilket ikke var tilfældet for blot få dage siden. Der lå en anden webshop med falske jakker nummer et, men den er nu blevet pillet ned pga trademark krænkelserne.
Søger du derimod på CANADA GOOSE JAKKE, så vil du opleve, at en webshop med falske varer ligger nummer 1 og 2! Dvs den officielle webside falske først indtager en 3. plads på produktsøgningen. Igen to webshop som først er lanceret i starten af Januar, men de har allerede slået samtlige af de etablerede webshops + wikipedia + Canada Gooses officielle side!
Igen er det værd at bemærke, at der på denne søgning er der hele 5 webshops med falske jakker i top 10. Derudover er flere af billederne også fra webshops, som sælger falske jakker. Ergo de får maksimal eksponering af Google, selvom de sælger falske produkter, som langt fra lever op til den originale vare.
Fælles for 4 af de 5 webshops på side et er, at de har enten Canada Goose eller Goose i domænenavnet.
Konklusion
De fleste vil sikkert nu påstå, at her er tale om et enestående eksempel. Men der tager du helt fejl. Dette er et mønster, som gælder samtlige af de større mode brands, hvor der er en stor efterspørgsel, fordi mærket er populært.
Hvis du vil tjekke ovenstående, så kunne du søge på for eksempel nogle af de følgende brands, og du vil se, at det hele gentager sig (bemærk at bagmændene i østen følger vores sæsonudsving. Dvs der er mange flere webshops med falske Goose jakker i toppen i vintermånederne, mens de så forsvinder hen over foråret og sommeren, hvorefter antallet så begynder at tage til i efteråret igen. Samme mønster gælder også for de nedenstående brands).
UGG
Nike (du skal ud i modellerne, dvs Air Max, Shox osv)
Timberland
Dr Dre beats
Oakley
Rayban mm
Så Google tillader altså, at webshops med falske produkter udkonkurrerer seriøse webshops, blot fordi de benytter et lille trick med domænenavnet, og derefter en masse linkbuilding.
Og problemet har været meget stort de sidste 2 år, så der altså ikke tale om et nyopstået problem, som de ikke har haft tid til at løse. På Customfit.eu har vi især haft svært ved at fortælle danske kunder, at Oakley solbriller ikke koster 200 kr, heller ikke selvom webshoppen er flot og ser seriøs ud. For prisen er ganske enkel urealistisk, men det glemmer mange i deres tilbudsjagt!
Tjekker man Trustpilot ud, så kan man se, at bare alene på Canada Goose problemet, så er der flere tusinde kunder, som er faldet i, og har betalt overpris for en fake jakke, som i mange tilfælde ikke har været pengene værd. Du kan evt selv går ind på Trustpilot og se nogle af de mange negative ratings, som disse sider har fået! Her er en guide til, hvordan du kan spotte de falske Goose jakker. Se den her.
Slut spørgsmålet er så, hvorfor Google hjælper noget der er illegalt på denne måde, når de let enten manuelt eller via en algoritme kunne forhindre det meste? For det strider da direkte imod Googles egen filosofi om, at leverer de bedste resultater til de besøgende!
Fedt indlæg. Jeg var ikke klar over, at omfanget af disse fakeshops var så stort. I Facebook annoncer har jeg set dem fra tid til anden. Det må alligevel være en god forretning, selvom levetiden for et domæne typisk er under 6 måneder.
Du skriver i øvrigt “Desværre har Canada Gooses officielle site fået første pladsen tilbage”, du mener vel heldigvis?
@Casper
Problemet er giga stort. Hvis du tager Canada Goose som eksempel, så kommer der 1-2 nye shops OM DAGEN i højsæsonen. Det samme gælder Nike, LV, Gucci, Burberry mm. Så hver gang der lukker en shop, så åbner der 2 nye…
Det må være en sindsyg god forretning, når det i højsæsonen kun kræver under 1 mdr er få topplaceringerne på Google. Tænk på hvor mange jakker, sko, solbriller eller andet der kan skydes afsted fra de placeringer på en sæson. Det største antal klager en shop på Trustpilot har fået, er vist over 300 (jeg kan ik huske navnet, så jeg kan selvfølgelig ik finde den nu). Og hvis vi så siger, at bare 20% af alle kunder skriver en klage der, så har en shop solgt 1500 fake jakker på 3-4 mdr. Koster de så ca 150 kr i indkøbspris (det ved jeg fra andre kilder, at de kan erhverves til engros i Kina), og de sælges til 2000 kr, så giver det en profit i EN shop på 2.775.000 kr på 3-4 mdr!!! Det er god business 🙂
Jeg skrev om selvsamme tilbage i December 2011, http://www.henrik-bondtofte.dk/falske-webshops-truer-julehandlen
Det var godt nok mere et link-bait nummer end noget andet, men det gjorde ikke historien mindre sandfærdig.
Godt indlæg.
Det er svært for Google at spotte disse sider, det kræver i nogle tilfælde en manuel gennemgang fra deres spamteam / webredaktører.
Hvis de forskellige sites er sat korrekt op, og ikke bliver taget af de automatiske algoritmer for overdreven linkbuilding etc. så vil de kunne opnå de nævnte placeringer og blive der længe og hente den trafik, som skabes i de organiske søgeresultater.
Det er det samme som IP cloakere etc. hvis et domæne ryger, så går der under en dag før et nyt site er live med lignende indhold, på en ny server med ny IP adresse. Det indtager på kort tid det gamles position og den trafik sitet skaber.
Husk disse folk har ikke kærlighed til et domænenavn, det koster peanuts i forhold til den trafik det kan nå at generere før det eventuelt lider døden i Googles indeks.
Mange websites med de nævnte problemstillinger (White- Grey- Blackhat sites) kan leve i rigtigt mange år, hvis de er kodet korrekt. Google vil aldrig kunne finde disse med en automatisk algoritme.
@Rene
Du har måske ret i, at Google ik kan gøre det via en algoritme, og så alligevel ik.
For det drejer sig måske om max 100 brands i hele verden, hvor dette er et stort problem. Hvis Google blot gjorde således, at alle domæner, hvori disse brandnavne indgår skal tjekkes manuelt, så kunne de faktisk undgå, at de nogensinde kom op i SERP. Det kan de nemlig sagtens lave.
Det kræver dog noget manuelt arbejde, og det kræver sikkert en del timers gennemgang, men det må være part of the game, hvis vision er at levere det bedste søgeresultat til den besøgende. Idag leverer Google skod resultater, og rigtig mange bliver snydt på grund af disse siders høje rankings i SERP.
@Morten
At have særligt fokus på ca. 100 brandnavne kunne i den ideelle verden være rigtigt godt, men det giver i den virkelige verden andre problemstillinger.
Er Google som privat firma berettiget til at være retsinstans, dommer og udøvende magt uden at fortælle de implicerede parter at denne proces foregår?
Det er værd at huske, der kan også være tale om helt legitime forhandlere, som har fået tilladelse til at bruge det pågældende domænenavn i deres markedsføring.
Kopisider kan ligeledes skabes på andre domænenavne og komme op i søgeresultaterne på de samme søgeord, så det at have fokus på domænenavne er ikke nok, så det er en proces, hvor også produkterne skal indgå i vurderingen af om et site må komme op i SERPS, men her bliver det så en del sværere hvis man tager f.eks. en søgning på ”Hummel” så indgår dette keyword i ca. 37 millioner resultater, og hvem er rigtige forhandlere og hvem er fake?
Vi skal nok vænne os til at der kommer mere af dette, det medfører så at rettighedsindehavere etc. skal være vakse ved havelågen og få det lukket ned i en fart.
Men det er korrekt at det er et stort problem med disse falske sider. Det er desværre nok kun begyndelsen, se bare på alle de typer af falske e-mail, der efterhånden florerer som meddelelser fra Skat, banker, Nets etc. og henvisning til fake sider, der er camoufleret i frameset etc. mange er efterhånden godt udført, hvor siderne ligner de originale websteder.
@Rene
Du har nogle gode pointer, men jeg er dog ik helt enig i alle.
Mit eksempel i indlægget omhandler sites, som tydeligt er fake, og hvor en lidt faginteresseret på 30 sekunder kan spotte dette. Selv gode fake sites, kan jeg spotte på max 2 min.
Så når Canada Goose indgår i en URL, så kunne Google med fordel sætte den i standby indtil den er gennemgået.
Dernæst skal vi huske på, at Googles søgemaskine er Googles ejendom, hvor Google bestemmer, hvem de vil have med. Vi har set mange gange, at sites bliver sparket ud, fordi Google ik vil henvise folk til dem. Dermed skal Google heller ik være juridisk dommer i nogen sag, men blot varetage egne interesser, som må være at leverer de bedste søgeresultater, hvor kunderne ikke bliver skuffet.
Nu er Canada Goose søgningen ved at være dårlig, fordi sæsonen er ovre. Men vil du gerne se problemet for fuld blus, så bliver søgninger på Nike og Converse elendige indenfor den næste måned til halvanden. Det er allerede ved at ske, og det bliver MEGET værre!
Du har ret i, at mærkerne kan lukke disse shops, men det tager 3-6 mdr alt efter domænes tilhørsforhold. Når der kommer 1-2-3-4 shops OM DAGEN, så er 3-6 måneders behandlingstid af en trademarkkrænkelse håbløs. Der er tusinde nye shops, så snart de andre er lukket ned. Og taberne bliver i sidste ende forbrugerne, som bliver snydt, men også Google som mister tillid.
Et eksempel er facebook og facebook reklamer. Folk har tillid til facebook, og derfor stoler de blidt på reklamer på facebook på billige nike sko eller Goose jakker. facebook taber der, fordi folks tillid bliver brudt, og det samme vil snart ske med Google, hvis det her problem ik bliver taget seriøst!
Trustpilot kan validerer omtalen af Facebook reklamer. Tjek lige, hvor mange der føler sig snydt AF FACEBOOK, fordi reklamen var der…
@ Morten
Det er en spændende diskussion, det er rigtigt at Google selv kan bestemme, hvem de ønsker med i sit indeks, men det skal være på lige vilkår for alle. (det er det nok ikke altid i praksis)
Husk på Google har det, der markedsføringsmæssigt betegnes som en dominerende stilling, herved kan de komme ud i retssager etc. hvis de udnytter den dominerende stilling, det ses allerede i sagsanlæg, der er rejst i flere lande mod Google om misbrug af deres dominerende stilling.
Jeg forsvarer ikke de virksomheder, der sælger kopivarer, men prøver at sætte tingene ind i rammer, som i princippet kan vedrøre alle websitet og virksomheder.
Det er jo i princippet ikke kun de 100 største brands det går ud over, det kan sagtens være væsentligt flere, som er berørt på lignede områder, hvis det er mindre kendte virksomheder, det går ud over, så hører offentligheden ikke så meget til det.
@ Så når Canada Goose indgår i en URL
Det vil blive noget af en opgave manuelt at analysere de url-strenge, der indeholder ordet Canada Goose, husk modemagasiner, blade, aviser, blogs og mange andre anvender denne betegnelse i sine urladresser og titler, beskrivelser etc. når de præsenterer produkterne i forskellige sammenhænge. På disse sider specielt blogs kan der ligeledes være links til banditterne i selve beskrivelserne etc.
Hertil kommer så alle andre brands og de søgeord, der relaterer til dem. Opgaven vil bestå i opslag hos myndigheder på virksomhedsnavne, virksomheds CVR, VAT numre etc., tjek af ejeren af domænet, kontrol af om virksomhederne sælger lovlige produkter etc.
I øvrigt er det forholdsvis let at holde øje misbrug af brands, keyword etc. for en virksomhed. Der kan f.eks. opsættes en Google alerts, så vil de hurtigt kunne agere i forhold til misbrug af deres brand, dette gælder både domæner og misbrug i anden sammenhæng, men her hænger mange virksomheder i bremsen, det gælder også store virksomheder, der ikke aner en pind om, hvad der skrives om deres brands/virksomhed på nettet.
Husk endvidere, der findes andre søgetjenester, Bing, Yahoo osv. hvem tager sig af problemerne her?
@Rene
Ja den er faktisk ret spændende, og der er en masse aspekter, som man lige skal gennemtænke.
Google må selvfølgelig ik udnytte deres position, men jeg er også ret sikker på, at de fleste lande i EU ville accepterer, hvis Google lukkede ned for åbenlyse shops med kopivarer fra Asien. Det vil nemlig medfører, at meget handel forblev i EU til gavn for det indre marked og landenes statskasser.
Min pointe er ik, at Google skal gå ind og vurdere hver enkelt webshop, som de optager, en blot fjerne dem, som de med sikkerhed ved, ik vil give kunderne den oplevelse, som de eftersøger.
@ Så når Canada Goose indgår i en URL
Der mener jeg, hvis brandet indgår mellem http:// og .dk .com .de . co.uk osv. Jeg ved ik, om den del af URL´en har et navn, men det skal kun være hoveddomænet, og ik evt undersider.
Jeg er sikker på, at de let kan arrangerer det, så alle hoveddomæner med brandets navn i skal manuelt godkendes.
Nu kender jeg så også historien fra mærkets side, og jeg mener, du må ik holde mig 100% op på tallet, at det koster ca 2000 kr at få et domæne lukket ned inkl løn og advokatudgifter.
Hvis der i DK så skyder 1000 Canada Goose webshops op om året, så er det en udgift på 2 mio kr til lukning af fake Kina shops. Og her snakker vi bare lille Danmark.
Jeg tør slet ik tænke på, hvordan tallet ser ud, hvis du tager et af de større brands, som ik har Skandinavien som hovedmarked. F.eks Nike, Burberry, Louis Vuitton eller Oakley. Damn det må være sindsyge beløb, som disse firmaer skal have op af lommen, hvis de skal bekæmpe problemet.
Men igen, hvis Google har en filosofi om, at de vil leverer de bedste søgeresultater, så må de også bide i det sure æble, når der kommer noget kedeligt og manuelt arbejde.
Og de andre søgemaskiner bør også lukke af for disse shops, men nu tog jeg bare Google, fordi det er dem, som de fleste benytter…
@ Morten
Et eksempel på kopiprodukter, der kan erhverves helt lovligt indenfor EU.
Designklassikere fra Arne Jacobsens f.eks. Ægget og Svanen sælges lovligt fra hjemmesider i England, mange tror det er ulovligt at købe disse, men det er faktisk helt lovligt at sælge disse varer i England, og det er også lovligt at bestille dem til sig selv fra hjemmesider og virksomheder der, og få dem leveret i Danmark. (Varernes frie bevægelighed i EU).
Det der er forbudt i Danmark, er at kopiere og sælge dem.
Du har overholdt alle regler, hvis du bestiller kopiprodukterne på de Engelske hjemmesider. England har en anden lovgivning på området og lignende lovgivning finder anvendelse i andre EU lande, hvor du ligeledes kan importere disse varer helt legitimt.
Så hvis Google skal sidde og vurdere sites, så skal de lige se på lovgivningerne i de forskellige EU lande, samtidig med de skal gennemgå det, der er nævnt i tidligere kommentarer.
@Rene
Haha der kom du mig i forkøbet, for den ville jeg have trukket frem næste gang, dog med en lidt anden vinkel.
For som du selv skriver, så er det lovligt at sælge disse i UK, og det er lovligt at købe disse til privatbrug. Det samme var det også tidligere med Canada Goose jakkerne, da man skelnede mellem privatforbrug og varer til videresalg. Men så kom Rolex sagen (LINK: http://www.kromannreumert.com/da-DK/Publikationer/Nyhedsbreve/IP/Pages/Rolex-sagpaavejtilEU-Domstolen.aspx), som ændrede hele tilgangen til kopier af registrerede varemærker.
Men jeg mener ik hel, at de to ting kan sammenlignes, da det ene er trademark rettigheder, mens det andet er design rettigheder. Du må jo ikke sælge møblerne under navnet Arne Jacobsen eller Ægget, men du må gerne efterligne dem, og sælge dem under dine egne navn.
Problemet med møbler er ligeledes lettere at håndterer, da der er tale om salg indenfor EØS, hvor lovgivningen på området er meget identisk fra land til land. Der er enkelte variationer, men disse ophæves ved privat salg af varernes frie bevægelighed.
Derfor er det også lettere for mærkerne at retsforfølge personer og firmaer, som overtræder loven.
Og kigger du på Google, så vil du også opleve, at problemet med disse designer møbler faktisk ik eksisterer, da alle forhandlere er legitime engelske shops. Imodsætning til f.eks Canada Goose, hvor der er tale om kinesiske shops, som bryder lovgivningen på mange punkter. Og igen så er der forskel på at sælge en stol, som ligner ægget, men hvor kunden allerede i købsprocessen bliver gjort opmærksom på, at dette er en replica, imodsætning til de kinesiske shops, hvor de bevidst forsøger at sælge varerne, som THE REAL DEAL med store besparelser!
@ Morten
Som jeg læser sagsakterne er Rolex sagen ikke afgjort endnu af højesteret, de afventer en besvarelse fra EU domstolen.
”Højesteret, som den 18. september 2012 besluttede, at der skal forelægges EU-Domstolen en række spørgsmål til præjudiciel afgørelse.”
”Præjudicielle forelæggelser til EU-Domstolen kan være meget langvarige processer. Der kan derfor gå flere år, inden EU-Domstolen besvarer de stillede spørgsmål. Først herefter vil Højesteret kunne træffe afgørelse i den konkrete Rolex-sag”
Jeg mener endvidere der i dette tilfælde er tale om import fra et ikke EU land (Kina) til Danmark, hvor vi ikke tillader salg af kopivarer etc. I denne form for import, skal varerne deklareres og fortoldes ved ankomst til landet, hvilket betyder de vil blive konfiskeret i forbindelse med fortoldningen.
Importerer vi tilsvarende varer fra et EU land, er der ikke tale om fortoldning her i landet ved import, her har varerne ifølge EU regler fri bevægelighed, og kan indføres uden fortoldning. Varerne er fortoldet ved ankomst til det EU land, hvor varen første gang kommer ind i EU, og efter deres lovgivning.
Hvor sælges så alle de fake varer i EU? Se f.eks. bare i Grækenland, Spanien og mange af de nye EU lande, her findes butikker, der sælger disse varer på gågader og i butikskvarterer. Det er ikke kun strandhandlere, der sælger bælter, trøjer, T-shirts, mærkevare solbriller etc. med regulære supermarkeder og pæne forretninger, som sælger disse fake varer tilsyneladende helt legitimt.
Citat fra Skat.: ”Privat import af kopivarer fra et andet EU-land er ikke noget, Skat har hjemmel til at gøre noget ved. Her er der heller ingen beløbsgrænse, når det gælder indkøb til privat brug.”
Det er det faktisk legalt at indføre både Louis Vuitton-tasker og Ray-Ban-solbriller til Danmark fra lande uden for EU, hvis varerne tages med hjem fra en ferie.
Ifølge Skat:
“Man siger ikke, at det er lovligt, men man siger, at toldmyndighederne ikke skal gribe ind, hvis du har købt kopivarer og følgende tre betingelser er opfyldt: De må ikke overstige en værdi på 3.250 kroner, varerne skal være pakket i din egen bagage, og de må ikke være købt til erhvervsmæssig brug,” siger specialkonsulent Lars Kryger Nielsen, Skat København. ”
Med sådan en vurdering og uklar melding fra myndighedsside, så har jeg svært ved at se, hvorledes Google skal lege politibetjent i sådanne sager.
Rigtig godt indlæg. Det bliver lige delt på Facebook 🙂
Kære Mathias fra LED Pærer
Jeg tror ikke på, at du er døbt “LED Pærer”, som du har kaldt dig her. Jeg har derfor fjernet linket til din shop, og hvis du vil lytte til et godt råd: Lad være med at spamme blogs med den slags kommentarer – du ryger på den sorte liste!
Som revisor så har jeg daglig dialog med Skat. Skat er begyndt at have fokus på det igen. Heldigvis…
@Rene
Beklager at jeg ik har set dit svar før nu, men der er desværre ingen mails kommet om nye besvarelser.
Vi er enige i, at sagen er anket, og at der endnu ikke er faldet dom.
Når vi snakker de fleste af disse fake shops, så ligger de altså i Østen. Det er meget meget meget få, som har lager i EU. Firmaet, som ejer og sælger varerne, kan nogle gange godt ligge i f.eks England. Men varerne sendes fra Kina, og her stoppes mange i tolden.
Når det er så let for google at spotte disse shops, hvorfor ligger de så godt til?
Det er korrekt, at indenfor EU, der kan myndighederne ik gøre det store, hvis det er privatforbrug. Men varerne skal først ind i EU, fordi de laves primært i Østen.
Du må ligeledes gerne have fake varer med hjem fysisk fra din ferie, som du selv beskriver, hvis du overholder nogle få krav.
Men ovenstående udgør altså meget lidt i forhold til de mange varer, som der købes og sendes til Europa.
@Tommy
Har de ik haft meget fokus på det det sidste årstid eller mere?
Jeg synes også man støder på det alle vegne. Jeg arbejder selv med at sælge originale designermøbler, og det er irriterende at skulle tage kampen op, og forbrugerne er ofte meget forvirrede om hvad de må og ikke må købe…
Synes ikke vi ser så mange der sælger på den måde du beskriver med at købe et domænenavn på møblernes navn, men derfor er der stadig fyldt med kopivarer på nettet importeret fra England, og det er i sandhed noget af en jungle, når hjemmeside siden er næsten helt dansk…