Fra E-University til E-Universe

Forleden udskrev vi en lille konkurrence for at finde på et nyt navn til E-Uni / E-University. Det gjorde vi, fordi de høje herrer i Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling er bekymrede for, at de kære danskere kan tro, at hjemmesiden er et universitet. Og faktisk er der en lov fra 22. juni (det er min fødselsdag), der gør det ulovligt at benytte betegnelsen “universitet” i nogen sammenhæng eller i forkortelse, hvis man ikke er et universitet.

E-Uni var – som alle kan regne ud – ikke en forkortelse for universitet men for “unilateral”. Den gik dog ikke – og derfor konkurrencen

Fantastisk mange og gode ideer

Vi fik langt over 100 forslag fra jer – og I skal alle have tusind tak. Og samtidig skal I have lidt skæld ud, for I gjorde det ikke nemt at finde det rigtige navn med så mange geniale forslag. Men vælge skulle vi jo, og valget faldt på forslaget fra Henrik Blunck: E-Universe. Dermed er det altså Henrik Blunck, der har vundet de seks måneders medlemsskab på E-Universe. Velkommen til, Henrik!

Det navn blev valgt, fordi det er nemt at huske, minder om det oprindelige (men alligevel er så langt fra det, at selv ikke en embedsmand kan tro, at det kan forveksles med et universitet) og fordi det faktisk på bedste vis beskriver, hvad stedet er: Et univers at boltre sig og lære i for alle, der har en hjemmeside, en webshop eller arbejder med området.

E-Uni er død – E-Universe længe leve!

Sådan blev det så – vi omdøber til E-Universe. Og vi har sikret os domænete e-universe.dk – selvfølgelig. Der går nok en uge eller to, før skiftet sker. Og der vil blive lavet behørige redirects og alt det der, så du skal nok kunne finde frem til E-Universe uanset hvad.

Lad mig igen sige tak for den helt enorme iderigdom og de mange gode forslag. Nu håber jeg, at der bliver ro i ministeriet igen, så de kan koncentrere sig om andre og måske endda lidt vigtigere sager.

Vi ses på E-Universe!

Rosenstand out!

Få et opkald fra Thomas Rosenstand - Så er du på vej til den ultimative SEO løsning!

15 kommentarer til “Fra E-University til E-Universe”

 1. Gita Street

  E-Universe er genialt, så Henrik Blunck er den helt rette vinder 🙂

  Jeg havde helt overset at den allerede blev foreslået i starten. Da jeg selv “fandt på” den til sidst opdagede jeg den var reserveret, og stoppede jeg med at forsøge at finde på flere, da jeg synes det navn er helt perfekt!

  1. Det er top-dollar med alle de gode forslag der kom, og alle var vindere i den forstand, at det nu er et klassisk eksempel på Twitter Power at så mange reagerede med gode ideer. 🙂

 2. Et eller andet sted også det oplagte navn… Det var også min første tanke, men Henrik var bare meget hurtigere!
  Så pøj pøj med det nye “projekt” navn ;D

 3. Christoffer Boisen

  Hvor er det bare rart med en regering der sikrer, at den almindelige dansker ikke behøver at tænke selv..

  Nå, jeg er personligt glad for navnet, og tillykke til Henrik for et super navn!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

36 98 71 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

Overvej vores nyhedsbrev - vi sender SEO tips hver anden mandag!

SEO-LEX 24

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra snart 25 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

 • 521 sider SEO e-bog  – 120 minutters videoer
 • Kendt som "Biblen om SEO"
 • Nyeste udgave: 12. december 2023

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll to Top