Femte udgave af SEO-LEX

SEO-LEX kursus og e-bog i SEO

For god ordens skyld: Seneste, nyeste og mest fantastiske udgave af SEO-LEX er selvfølgelig SEO-LEX 24.

Tiden flyver i godt selskab - det har jeg da måttet sande nu, hvor jeg har udgivet den femte udgave af SEO-LEX, der aldeles ulogisk hedder SEO-LEX14. Nå ja - lidt logik er der alligevel, for den første udgave, der kom i 2009, hed SEO-LEX10. Hvert år siden har budt på en opdatering, og i år kom den i sidste uge. Der er lidt nyt med denne udgave af SEO-LEX udover indholdet selvfølgelig:

SEO-LEX som ePub og PDF

På opfordring fra ganske mange er bogen denne gang tilgængelig som både PDF og som ePub (e-bogsformat til for eksempel iPad, iPhone m.m.). Om du er til det ene eller det andet, er jo op til dig, men foretrækker du at læse på din iPad for eksempel, er ePub formatet så langt at foretrække.

Det er i øvrigt som altid på www.seo-lex.dk du kan købe bøgerne. Det er også der, du opgraderer fra tidligere versioner til den svedne pris af bare 395 kr. ekskl. moms. Og når vi nu er ved det med momsen:

SEO-LEX14 uden moms?

Ja - du kan faktisk købe både PDF og ePub versionen uden at skulle betale moms. For dig, der bor udenfor Danmarks grænser eller driver en af den slags virksomheder, hvor du ikke har momsregnskab, er det jo en rar besparelse, ikke?

Det er muligt for os at gøre via vores amerikanske selskab - og dermed er det absolut lovligt i enhver sammenhæng. Betalingen sker via kreditkort - og leveringen sker omgående til din indbakke. Prisen - uanset PDF eller ePub - er 140 amerikanske dollar. Hvis du ikke kan få momsen tilbage, kan du købe momsfrit her: https://www.seo-lex.dk

 

Hvad er nyt i SEO-LEX14?

Det meste faktisk - og så alligevel ikke. Hvert eneste kapitel er genskrevet/omskrevet med virkeligheden anno 2014 in mente. Det betyder også, at et par kapitler er væk - og at endnu flere er kommet til. Google sidder jo ikke ligefrem stille, og jeg har gjort mit yderste for at få alt det ændrede og/eller nye i Googles univers med i bogen. Og det er faktisk lykkedes!

Der er også kommet nye videoer og nye lydfiler med.

Der er - som vanligt - en Lightudgave tilgængelig, som ganske enkelt består af de første 60 sider af den 284 sider lange bog. Den kan du hente her - SEO-LEX Light

Tilbage er der egentlig blot at ønske dig god læselyst - og så huske at sige:

Rosenstand out!

Få et opkald fra Thomas Rosenstand - Så er du på vej til den ultimative SEO løsning!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

36 98 71 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

Overvej vores nyhedsbrev - vi sender SEO tips hver anden mandag!

SEO-LEX 24

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra snart 25 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

  • 521 sider SEO e-bog  – 120 minutters videoer
  • Kendt som "Biblen om SEO"
  • Nyeste udgave: 12. december 2023

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll to Top