DanDomain SEO

DanDomain og SEO? Trods den efterhånden aldrende platform er der faktisk i 2018 og 2019 kommet adskillige nye muligheder til i platformen, der bringer den tilbage blandt de virkeligt gode.

Vi har - i al beskedenhed - den største erfaring på markedet med SEO og optimering af DanDomain Webshop. Skal du ikke bare have et gratis tilbud på SEO til DanDomain? Og hvis du ikke er på en DanDomain shop, kan vi hjælpe dig alligevel med webshop SEO.

DanDomain har et suverænt godt shopsystem, og det er da også det system, vi valgte til bd-store.dk. I de sidste par år har jeg optimeret en lang række DanDomain shops, og jeg har fundet en hel del tricks undervejs. Disse tricks har jeg samlet sammen og testet dem grundigt - og til sammen udgør de en powercocktail af den anden verden. Så var det, jeg kom til at tænke på, at det jo egentlig er synd og skam, hvis ikke ALLE med en DanDomain shop har mulighed for at lammetæve alt og alle i søgemaskinerne. Og så skrev jeg altså lige en bog mere.

SEO-TUNING DanDomain

Det kom den så til at hedde - og der er virkelig tale om tuning i den grad. Der er et hav af udokumenterede muligheder i DanDomain shop platformen - eller rettere: De VAR udokumenterede. Nu har jeg samlet de bedste og mest effektive tricks, work arounds og hvad du ellers kan kalde dem i en e-bog/online videokursus.

SEO-TUNING er ikke bare en e-bog på 53 sider. Den er også 17 videoer i HD kvalitet på i alt 106 minutter. Og bare rolig: Det er ikke mit ansigt, du skal trækkes med. Der er tale om skærmvideoer, der i knivskarp HD kvalitet viser dig præcist, hvad du skal gøre. Min stemme må du til gengæld leve med i videoerne, men det går nok også.

Logoet for SEO-TUNING er ikke verdens mest originale - det er blot en "omskrivning" af logoet for SEO-LEX. Jeg synes godt, det kan gå an, for det handler jo om det samme: Dominans i søgemaskiner.

seotuning_big

Selve e-bogen indeholder 20 kapitler, og de 17 af dem har altså video tilknyttet. Jeg har testet SEO-TUNING på to DanDomain shopejere, og de har dårligt haft tid til at tale med mig siden - de optimerer på livet løs! Og DanDomain har sagt god for bogen også.

Om lidt sender jeg dig videre til hjemmesiden, hvor du kan læse mere, downloade en skrabet Light udgave eller købe bogen/kurset med det samme. Men jeg kan da lige fortælle, at den er skrevet i samme let tilgængelige stil som SEO-LEX, at den indeholder opskriften på at flytte fra andre shopsystemer til DanDomain uden at miste placeringer, at den lærer dig at undgå problemer med duplicate content, at bygge et sitemap der rykker og meget mere.

Jeg har sat prisen meget lavt - siger de, der har testet bogen/kurset. Den koster kun 995 kr. ekskl. moms. Og er du ham/hende, der mangler at få købt SEO-LEX, kan du købe dem begge sammen og få en god rabat.

Smut fluks en tur over og tjek det ud - hent Light udgaven eller køb den fulde version med det samme, hvis du er nervøs for, at din konkurrent kommer først. Det hele foregår her:

SEO-TUNING

Det er bare så sjovt og givende at skrive og lave de videoer - og det tør jeg godt love dig, at du kan mærke.

Så er der vist bare at sige: God fornøjelse med at bringe din DanDomainshop helt op i superligaen og:

Rosenstand out!

Få et opkald fra Thomas Rosenstand - Så er du på vej til den ultimative SEO løsning!

37 kommentarer til “DanDomain SEO”

 1. Tillykke med udgivelsen.

  Til interesserede kan jeg afsløre, at jeg har været beta-læser på bogen, og har du en DanDomain shop, er det en fest-dag i dag. Dette er den bedste investering, du som DanDomain-ejer kan og bør gøre. Og selvom jeg havde min tvivl med videoerne må jeg sige, at de sidder lige i skabet. Smæk dem op i fuld skærm og du kan følge med i det hele. Mere pædagogisk bliver det ikke

 2. Lars Bachmann

  Ingen tvivl om at en DanDomain shop kan SEO tunes, og selv om jeg kun har set din light udgave, er jeg sikker på at den er alle pengene værd, hvis man har en shop løsning fra DanDomain.

  Jeg er allerede spændt på at høre om dit næste e-bogs projekt 🙂

 3. Tillykke med endnu en bog.

  Det er skønt at se din produkltivitet. -Er lige lidt på vej til USA, så kommer der lige en bog og hvad bliver det næste?

  Det var også lidt spændende at se Twitter-markedesføringen af bogen i går. Da jeg lukkkede Seasmic, så jeg lige du twittede at der allerede var solgt 50 stk. Det er da COOL 🙂

  Så syn’s jeg også at det er rigtig godt med nye SEO-produkter i en prisklasse hvor små spillerer kan være med. Konsulenttimer er jo lidt pebrede hvis man f.eks. er en nystartet iværksætter. Men her er en gør det selv løsning hvor mange flere har råd til at være med.

  Endelig skal dig og Morten Vadskærs samarbejde lige ha en lille kommentar. Nu har jeg jo holdt øje med flere jyske drenge i et stykke tid og det er meget livsbekræftende at se den synergi der er opstået mellem dig og Morten. 😉

 4. Kasper Bergholt

  Tillykke med endnu en udgivelse, Thomas — du er i sandhed en produktiv herre! Selv om jeg ikke beskæftiger mig med optimering af webshops, glæder jeg mig til at læse light-udgaven; mon ikke der er en interessant vinkel på noget, der kan anvendes i andre sammenhænge.

  Alt godt & endnu engang tillykke!

  Kasper

 5. Det lyder sku godt Thomas, og SEO-Tuning kommer lige i rette tid da jeg er ved at starte et nyt projekt op, men har ikke helt fundet ud af om dandomain skal/kan være min platform.

  Hvis Dandomain kan det jeg skal bruge det til, vil jeg helt sikkert købe SEO-Tuning…… så er jeg godt fra start !

 6. Tusind tak skal I have! Det har været helt fantastisk at se hastigheden, hvormed Light udgaven er blevet hentet. Og salget skal jeg bestemt ikke klage over heller!

  @Jon: Ja – hvad bliver mon det næste? Jeg har flere ting i pipeline, så jeg kan godt love, der kommer mere.

  @Bergholt: Tak skal du have – og ja, der er altid vinkler at finde 😉

  @Tommy: Jeg ved ikke, hvilke krav du har til din kommende shop, men for os var der ingen tvivl, da vi skulle vælge platform til http://www.bd-store.dk – det skulle være DanDomain!

 7. Anja Nielsen

  Tak fordi du har skrevet disse bøger, jeg er sikker på at de vil hjælpe mig en hel det. Jeg er lige gået i gang med begge to – sådan lidt parallelt og har kun ros tilovers for dem.
  Jeg er mega nybegynder på det her område – men tror godt jeg ku bli’ lidt bidt af det.
  Er det muligt at stille spørgsmål til dig – altså fx. specifikt til en af videoerne? Hvis det er muligt, hvor gør jeg det så?

  1. Hej Anja

   Tak for roserne! Jeg vil råde dig til at tage SEO-LEX først, for så har du den grundlæggende forståelse på plads, og det gør det lidt sjovere.

   Der er ikke som sådan support tilknyttet, men du kan jo skyde på mig her på bloggen. Jeg skal nok svare dig så hurtigt, jeg kan.

 8. Hej Thomas

  Tillykke med din nye bog – den skal nok blive et hit og jeg er ikke i tvivl om at du kan noget særligt med de Dandomain shops.

  Men mest skal du have ros for endnu en gang at have set en niche i markedet – ret coll – nu venter vi bare på den for Scannet shopsne … og den Dandomain bog var IKKE en jeg skulle have skrevet 🙂

  Jeg vil dog efter selv at have testet forskellige tiltag – pege på at jeg synes man kan skrue en tand mere på en oscommerce shop – men den kan vi tage en anden gang 🙂

  Endnu en gang ros for at have gået forrest på bogmarkedet!

 9. Hej Karsten

  Tak skal du have! Salget tyder på, at der er et stort behov for den bog.

  Der er ingen tvivl om, at man kan skrue mere i en oscommerce – og at det er 100 gange mere omfattende at skrive en vejledning til et open source, hvor hver funktion kan justeres i det uendelige.

  Der kommer ingen bog om ScanNet shoppen fra mig.

 10. Hej Thomas.

  Spændende at se hvad der er sket på seo delen ved Dandomain. Og så glæder jeg mig til at læse din bog – og se dine videoer – i knivskarp HD 😉

  Ringer til dig en af dagene.

  Potter

 11. Hej Thomas.

  Du skriver i din seo bog for Dandomain shops, at der skal beskrivelse på billedet.

  Der er forskel på om det renderes i Firefox eller IE.

  Hvad anbefaler du? Alt eller Title på billeder – eller måske begge dele? Hvad læser Google? Alt eller title tags på billeder?

  1. Tillad mig at citere min buddy JohnMu fra Google:
   “alt attribute should be used to describe the image. So if you have an image of a big blue pineapple chair you should use the alt tag that best describes it, which is alt=”big blue pineapple chair.”

   title attribute should be used when the image is a hyperlink to a specific page. The title attribute should contain information about what will happen when you click on the image. For example, if the image will get larger, it should read something like, title=”View a larger version of the big blue pineapple chair image.”

 12. Ok tak for info. Men vil det bedste ikke være at bruge både ALT og TITLE. Hvis nu billedet er et link.

 13. @Jesper – I dét tilfælde skal du jo bruge title på a-tag’et og alt på img-tag’et. Generelt skal man bare følge W3Cs standarder, så er man nået rigtigt, rigtigt langt!

 14. Mikael Køster Andersen

  Hej Thomas

  Jeg har et spørgsmål ang. dandomain shoppen – og nu håber jeg, at emnet ikke er behandlet i heavy-versionen af din e-bog, for ellers er det jo lidt pinligt at gå efter et gratis svar her. (jeg har kun light-versionen)

  Men altså – tekster vises forskelligt i Firefox og Explorer. Ved du, om man kan gøre noget for, at tekster ser ens ud i de to – ja vel egentlig i alle browsere. Explorer viser fontene i en større type, end Firefox gør. Det er jo umiddelbart ikke noget stort problem, men dog ret irriterende.

  1. Hej Mikael
   Nej – SEO-TUNING handler om SEO og ikke om hverken CSS eller andet. Jeg er meget langt fra CSS haj, så jeg kan ikke forklare dig, hvordan det laves. Jeg ved blot at det KAN laves. Du må ud og score dig en CSS haj som f.eks. Morten Vadskær.

 15. Mikael Køster Andersen

  OK – tak for svaret.

  Ja – det kan være jeg skal gå den vej…eller se om jeg kan finde noget på nettet.

  Og så må du og konen ellers have god tur, når I tager afsted her om et par dage – og held og lykke med det hele.

 16. Mikkel: Shoppen kører i et gammelt format “”.

  Dvs. shoppen ikke validere korrekt mht. html og css og derfor man det give problemer at få shoppen til at se ens ud i ff, ie og safari.

 17. Mikael Køster Andersen

  Hej Thomas

  Ja – det havde jeg på fornemmelsen, men tog chancen (-;

  @Jesper og andre
  Dandomain shoppen bruger som så mange andre CMS fck-editoren, der kan være ret irriterende, og når man vælger fontstørrelse er det med valgmuligheder som small, x-small, large, osv, og så slog det mig, at Firefox og Explorer muligvis tolker disse betegnelser forskelligt. Så nu har jeg skiftet small o.l. ud med 12px; 18px; osv.
  Og det har hjulpet. Så hvis andre har problemer i den her retning, kan det muligvis være løsningen.

 18. Du må aldrig bruge editoren, brug homesite eller lign. og kopier koden ind i “code view”. Ellers har du overhovedet ingen mulighed for at styre noget som helst.

 19. Mikael Køster Andersen

  @ Jesper

  Det gør jeg heller ikke mere, men jeg troede faktisk at den virkede OK i dandomain-løsningen. Nu bruger jeg notepad og kopierer ind derfra. Så kan det ikke gå helt galt. Det er i grunden underligt, at så mange CMS bruger fck-editoren, når den er så ringe. Det må da kunne gøres bedre.

 20. Tjaa fck editoren er fin nok hvis man ikke kan html og css selv og så er den jo gratis. Det ville jo tage år for Dandomain at udvikle en lignende editor selv.

 21. Sjovt, nu virker linket også her, jeg må ha lavet en fejl, beklager!
  Sidder og slås med Duplicate content, og skal lave min Robots.txt om som du beskriver i filezilla.
  Men når jeg har fået min forbindelse til filezilla er der ikke noget som hedder robots.txt, altså filen som skal laves ting og sager i, kan problemet være, at jeg bruger en MAC?

  Syntes nemlig det bliver forklaret rigtig godt i alle videoerne, og teksten er helt i top, men endnu et lille problem her.

  -Tomas

  1. Nej – det er en af de få ting, vi ikke kan beskylde MAC for at være skyld i. Årsagen er meget enkel: Der er ikke nogen robots.txt, fordi du ikke har lavet den endnu 😉 Den skal du – som beskrevet i SEO-TUNING – lave med Notepad eller hvad nu en teksteditor hedder i den der MAC verden. Og så skal du uploade den til roden af din shop – og så er den der!

 22. Rene Pedersen

  Det lyder til at være en god bog, jeg kunne godt tænke mig at se nogle minutter af hvordan dine videoer ville se ud !!!

 23. Hej Thomas og Rene – Rene håber du har invisteret i Seo Tuning til Dandomainshoppen, for der er altså masser af guldkorn med som Thomas forklarer så alle kan være med. Og selv når du har læst den første gang kan du altid bruge den som opslagsværk når du er i tvivl om noget..

  1. Tak for de pæne ord, Peter. Der er en version 2 lige på trapperne – og som vanligt med en yderst symbolsk pris på opdatering til dem, der allerede har købt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

36 98 71 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

Overvej vores nyhedsbrev - vi sender SEO tips hver anden mandag!

SEO-LEX 24

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra snart 25 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

 • 521 sider SEO e-bog  – 120 minutters videoer
 • Kendt som "Biblen om SEO"
 • Nyeste udgave: 12. december 2023

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll to Top