DanDomain har et suverænt godt shopsystem, og det er da også det system, vi valgte til bd-store.dk. I de sidste par år har jeg optimeret en lang række DanDomain shops, og jeg har fundet en hel del tricks undervejs. Disse tricks har jeg samlet sammen og testet dem grundigt – og til sammen udgør de en powercocktail af den anden verden. Så var det, jeg kom til at tænke på, at det jo egentlig er synd og skam, hvis ikke ALLE med en DanDomain shop har mulighed for at lammetæve alt og alle i søgemaskinerne. Og så skrev jeg altså lige en bog mere.

SEO-TUNING DanDomain

Det kom den så til at hedde – og der er virkelig tale om tuning i den grad. Der er et hav af udokumenterede muligheder i DanDomain shop platformen – eller rettere: De VAR udokumenterede. Nu har jeg samlet de bedste og mest effektive tricks, work arounds og hvad du ellers kan kalde dem i en e-bog/online videokursus.

SEO-TUNING er ikke bare en e-bog på 53 sider. Den er også 17 videoer i HD kvalitet på i alt 106 minutter. Og bare rolig: Det er ikke mit ansigt, du skal trækkes med. Der er tale om skærmvideoer, der i knivskarp HD kvalitet viser dig præcist, hvad du skal gøre. Min stemme må du til gengæld leve med i videoerne, men det går nok også.

Logoet for SEO-TUNING er ikke verdens mest originale – det er blot en “omskrivning” af logoet for SEO-LEX. Jeg synes godt, det kan gå an, for det handler jo om det samme: Dominans i søgemaskiner.

seotuning_big

Selve e-bogen indeholder 20 kapitler, og de 17 af dem har altså video tilknyttet. Jeg har testet SEO-TUNING på to DanDomain shopejere, og de har dårligt haft tid til at tale med mig siden – de optimerer på livet løs! Og DanDomain har sagt god for bogen også.

Om lidt sender jeg dig videre til hjemmesiden, hvor du kan læse mere, downloade en skrabet Light udgave eller købe bogen/kurset med det samme. Men jeg kan da lige fortælle, at den er skrevet i samme let tilgængelige stil som SEO-LEX, at den indeholder opskriften på at flytte fra andre shopsystemer til DanDomain uden at miste placeringer, at den lærer dig at undgå problemer med duplicate content, at bygge et sitemap der rykker og meget mere.

Jeg har sat prisen meget lavt – siger de, der har testet bogen/kurset. Den koster kun 995 kr. ekskl. moms. Og er du ham/hende, der mangler at få købt SEO-LEX, kan du købe dem begge sammen og få en god rabat.

Smut fluks en tur over og tjek det ud – hent Light udgaven eller køb den fulde version med det samme, hvis du er nervøs for, at din konkurrent kommer først. Det hele foregår her:

SEO-TUNING

Det er bare så sjovt og givende at skrive og lave de videoer – og det tør jeg godt love dig, at du kan mærke.

Huskede jeg at fortælle dig om den gratis bonus?

Næ – det smuttede da vist. Det råder vi bod på med det samme: Når du køber SEO-TUNING, får du ganske gratis et kapitel på 18 sider fra den nye bog om webanalyse, som de to analysenørder og ditto eksperter Morten Vadskær og Jacob Kildebogaard er ved at lægge sidste hånd på. Og du kan godt glæde dig til det kapitel! Husk også lige at få dig tilmeldt deres nyhedsmail, så du er den første, der ved, når deres bog er parat.
Det gør du her: Analytics-bogen

Så er der vist bare at sige: God fornøjelse med at bringe din DanDomainshop helt op i superligaen og:

Rosenstand out!