Videoer om SEO og online marketing

Der var engang, hvor Thomas lavede en del videoer om SEO - og det kan bestemt ikke udelukkes, at den produktion starter igen på et tidspunkt.

Du skal nu ikke snydes for et gensyn (eller et førstegangskig) på nogle af dem her! Du finder også de meget populære videoer med Thomas og Lars - bedre kendte som Gnavpotterne. De handler primært om WordPress.

Lad os starte med en video om duplicate content:

Video om sidetitler / title tags

Mange flere videoer og muligheder

Hvis du kan lide stilen og formen, er du oplagt som ejer af den berømte "danske Bibel om SEO" - nemlig SEO-LEX, der er en perfekt kombination af skrevet materiale og undervisning. Snup du hellere den, før din konkurrent gør det!

Køb SEO-LEX 20

Den danske "bibel" om SEO - opdateres årligt!

Her er alle indlæggene med Gnavpotterne:

Firewall til WordPress

27/08/2019

Sikkerhed og WordPress hører uløseligt sammen! Systemet i sig selv er bestemt ikke usikkert, men der er så mange risici via forældede plug-ins, via lemfældig omgang med passwords og meget andet, at kun en yderst …

Firewall til WordPress Læs resten

Yoast SEO plugin

09/08/2019

Ny video pr. august 2019! Helt ny video med fuld gennemgang af YOAST SEO Plug-In i nyeste udgave  – august 2019. Det kan læres! WordPress SEO kursus Vidste du, at jeg har udviklet et videokursus, …

Yoast SEO plugin Læs resten

Sådan bruges redirects

13/10/2017

Redirects er noget, de fleste har hørt om – og som alt for få forstår at bruge. Manglende eller forkert brug af redirects kan føre til de rene blodbad i forhold til Google og SEO …

Sådan bruges redirects Læs resten

Image Alt Tag

Image Alt Attribut

07/10/2017

Image Alt Attributter – også kendt som og hyppigst omtalt som Image Alt Tag – er en helt ekstremt forsømt del af SEO hos både webbureauer og desværre hos en stor del af dem, der …

Image Alt Attribut Læs resten

Tekster til hjemmesider

Tekster til hjemmesider og webshops

17/05/2017

Denne gang tager vi fat i det med tekster – et emne med masser af misforståelser og endnu flere faldgruber. Tekster er jo indhold, og indhold er konge. Eller hvordan er det nu lige, det …

Tekster til hjemmesider og webshops Læs resten

Hastighed på hjemmesider

20/04/2017

Hastighed på hjemmesider er afgørende for både brugervenlighed og SEO. Lær det mest basale og få et smil med af Gnavpotterne på vejen.

Sidetitler og gnavpotter

16/03/2017

Sidetitler er en kæphest for Rosenstand – og for Google. Det kan godt være, du er ligeglad med førstnævnte, men du er det næppe med sidstnævnte? Derfor: Lyt og lær!

Gnavpotterne – Prolog med noindex/nofollow

02/02/2017

Prologen til det nye danske onlien talkshow om SEO, WordPress og meget mere: Gnavpotterne! Lær det hele med de bedste – ganske gratis!

Lad os tale om det!

Hvis du udfylder formularen, får du et opkald fra Thomas Rosenstand - og så afklarer vi, hvad vi kan gøre for dig! I dag onsdag, 3. marts 2021 er en god dag at starte på bedre SEO!

Husk: Thomas ringer fra et amerikansk nummer - men alt foregår på jysk.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

2 kommentarer til “Videoer om SEO og online marketing”

  1. Hej Thomas
    Tak for din sidste video. Helt enig. Der er nemlig ikke noget, der er bare lige. Jeg giver selv meget gratis væk (Og sælger selvfølgelig derved også mere coaching og flere foredrag) Men kender det med, at klienter ringer for at høre om coaching og egentlig begynder at fortælle så meget om deres egne udfordringer og stiller mig så mange spørgsmål, at et hurtigt opkald kan koste en time, hvis ikke jeg skærer igennem (på en kærlig måde). Oplever at man kan undgå mange møder ved at lave video intro om sit eget produkt, så folk kan se og høre på få minutter hvem du er, og hvad du har at tilbyde. Og svare på de typiske spørgsmål du får, på din hjemmeside.
    Thomas jeg glæder mig til at interviewe dig snart. Rejser til Boca Raton tor. Tadaaaa enerGitte

Der er lukket for kommentarer.

Rigtige mænd og ditto kvinder deler - og får god karma:

70 27 14 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

SEO-LEX 21 -  Bogen om SEO

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra 22 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

  • 496 sider SEO e-bog  – 100 minutters videoer
  • Kendt som "Biblen om SEO"
  • Nyeste udgave: 15. december 2020

 

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll til toppen