Videoer om SEO og online marketing

Videoer om SEO og online marketing

Der var engang, hvor Thomas lavede en del videoer om SEO - og det kan bestemt ikke udelukkes, at den produktion starter igen på et tidspunkt.

Du skal nu ikke snydes for et gensyn (eller et førstegangskig) på nogle af dem her! Lad os starte med en video om duplicate content:

Video om sidetitler / title tags

Mange flere videoer og muligheder

Hvis du kan lide stilen og formen, er du oplagt som ejer af den berømte "danske Bibel om SEO" - nemlig SEO-LEX, der er en perfekt kombination af skrevet materiale og undervisning. Snup du hellere den, før din konkurrent gør det!

Køb SEO-LEX 19

Den danske "bibel" om SEO - opdateres årligt

Lad os tale om det!

Hvis du udfylder formularen, får du et opkald fra Thomas Rosenstand - og så afklarer vi, hvad vi kan gøre for dig! I dag mandag, 18. februar 2019 er en god dag at starte på bedre SEO!

Husk: Thomas ringer fra et amerikansk nummer - men alt foregår på jysk.

Invalid Email
Invalid Number

2 kommentarer til “Videoer om SEO og online marketing”

  1. Hej Thomas
    Tak for din sidste video. Helt enig. Der er nemlig ikke noget, der er bare lige. Jeg giver selv meget gratis væk (Og sælger selvfølgelig derved også mere coaching og flere foredrag) Men kender det med, at klienter ringer for at høre om coaching og egentlig begynder at fortælle så meget om deres egne udfordringer og stiller mig så mange spørgsmål, at et hurtigt opkald kan koste en time, hvis ikke jeg skærer igennem (på en kærlig måde). Oplever at man kan undgå mange møder ved at lave video intro om sit eget produkt, så folk kan se og høre på få minutter hvem du er, og hvad du har at tilbyde. Og svare på de typiske spørgsmål du får, på din hjemmeside.
    Thomas jeg glæder mig til at interviewe dig snart. Rejser til Boca Raton tor. Tadaaaa enerGitte

Der er lukket for kommentarer.