Strategi og koncept online

Styrken og rygmarven i et godt koncept er en gennemtænkt og gennemførlig strategi – både hvad angår kommunikation, medievalg og metodevalg. Hos Concept Interest får du adgang til et slagkraftigt team af akademikere og praktikere, der ofte vil være rettidigt anderledes – og altid professionelle.

Vores netværk af mediebureauer, telemarketing-bureauer og andre specialister leverer periferien til den kerne, vi sammen med dig opfinder. Vi har et tæt samarbejde med nogle af landets bedste hoveder, så vi kan stille med et kreativt team, der er “second to none”, hvis du har opgaven, der passer til.

Vi kan dokumentere resultater af vores metoder. Og som et moderne onlinebureau er internettet en naturligt integreret del af vores tankesæt – f.eks. i forbindelse med søgemaskineoptimering.

Er du parat til ekspansion på dit marked? Så er vi parate til en uforbindende snak.

Mere om online strategi

En effektiv online strategi er en 360 graders betragtning på mål, midler og muligheder. Det kan handle om f.eks. linkbuilding og en grundig søgeordsanalyse.

Måske er der behov for at tænke online handel med ind i konceptet – eller måske har du allerede en netbutik, hvor det så skal handle om webshop søgemaskineoptimering.