Online markedsføring – Online marketing

Online markedsføring er et begreb, der dækker over alt fra annoncering på internettet over søgemaskineoptimering og til brugervenlighed på din hjemmeside. Og naturligvis handler online markedsføring også om brugen af sociale medier som Facebook, Twitter og G+ med flere.

I dag er online markedsføring – herunder søgemaskineoptimering – sandsynligvis den mest effektive markedsføring, der findes! Vil du læse lidt om at få tilbud på søgemaskineoptimering?

Online markedsføring er den mest omkostningsoptimale markedsføring, der findes – hvis den udføres rigtigt!

Det hjælper ikke at sende tusindvis af besøgende ind på din hjemmeside, hvis de ikke køber noget. Og det hjælper heller ikke at have en perfekt hjemmeside, som ingen besøger.

Online markedsføring er en nærmest holistisk videnskab, hvor hvert enkelt element fra design til sprogbrug tæller. Og naturligvis placeringerne i søgemaskiner.

Vil du i gang nu? Kontakt os her

Markedsføring på nettet - det er online, det sker i dag!

Online markedsføring er effektiv markedsføring!

En effektiv eksekvering af online markedsføring stiller store krav til det bureau, der skal udføre den. Der er tale om krav til sproglig perfektion, programmering, grafisk design og empati. Sidstnævnte fordi det er afgørende for online markedsføring, at dine mulige kunders vaner og sprogbrug kendes til mindste detalje. Ellers ved vi jo ikke, hvad der tænder dem, og hvad de søger efter.

Der er altså behov for veluddannede tekstforfattere, dygtige programmører og designere – samt for plannere, der kender dine målgruppers preferencer og vaner til mindste detalje.

Vælger du Concept Interest – et online reklamebureau – til at varetage din online markedsføring, stiller vi med et team, der er nøje tilpasset dine behov og din branches krav. Det kan vi love dig, fordi vi råder over voksne og kompetente mennesker, der med empati og indsigt adresserer din målgruppe lige i hjertet. Og det er sådan, online markedsføring skal eksekveres, for online er der næsten ingen begrænsninger. Hvorfor sætte dem selv ved at gå efter mindre end det ultimative?

Online marketing – engang var det bannere og ikke meget mere. I dag er online marketing et begreb, der dækker over en lang række metoder til marketing på nettet – lige fra synlighed i søgemaskiner med annoncer og organiske resultater over blogging til Facebook, Twitter, social bookmarking, debatforaer og meget mere. Temmelig forvirrende hvis du ikke arbejder med området hver dag. Det gør vi – og vi kan hjælpe dig og din virksomhed med 360 graders SEO og online marketing. Det har vi arbejdet med de sidste 10 års tid, og det er vi ret gode til.

Markedsføring – lad os starte med at definere begrebet. Har du travlt – og vil du bare have kontakt med specialister i markedsføring? Så er det lige her: Kontakt til markedsføring

Hvad dækker begrebet markedsføring eller marketing over?

Efter min opfattelse, og hermed bestemmende for indholdet på dette marketingsite, dækker begrebet praktisk taget alle aktiviteter fra produktion af produkter frem til anvendelsen og forbruget.

Iflg. Chambers Etymological Dictionary blev ordet marketing første gang registreret i år 1561 som participiet for verbet “to market”! Kilde: Berg-Marketing

Markedsføring dækker altså ganske bredt, og det er det, vi arbejder med hos Concept Interest. En virksomhed i vores størrelse kan naturligvis ikke have alle kompetencer inden for markedsføring i huset, og derfor har vi stærke partnere, der hjælper med f.eks. medieplanlægning.

Al markedsføring i Danmark er reguleret af Markedsføringsloven:

Markedsføringsloven

Markedsføringsloven skal sikre rimelige forhold for forbrugerne, og at erhvervsdrivende overholder reglerne for god markedsføringsskik. Loven fastsætter reglerne for god markedsføring på en lang række områder blandt andet:

Vildledning, nedsættende omtale mv.

Reklamer

Garanti

Rabatmærker

Lodtrækning og præmiekonkurrencer

Erhvervshemmeligheder og tekniske tegninger

Mærkning og emballering

Markedsføringsloven fastslår desuden, at det er den erhvervsdrivendes ansvar at udvise god markedsføringsetik over for forbrugere, andre erhvervsdrivende og almene samfundsinteresser. Forbrugerombudsmanden fører tilsyn med, at loven bliver overholdt.