Søgemaskine markedsføring

Med 20 års erfaring i markedet for søgemaskine markedsføring har vi lært et og andet – også om hvad der virkelig virker. Vores kunder har lært os, hvad de ønsker, og hvordan det er nemmest at være kunde hos os. Det har ført til, at vi har opdelt vores ydelser inden for søgemaskine markedsføring i nedenstående modeller. Nu ved vi godt, at ingen rigtig passer i bare én model, så derfor kan vi sammensætte præcis den pakke, der passer bedst til dig og din virksomhed. Det er sådan, vi arbejder med søgemaskineoptimering.

Hurtig vej til søgemaskine markedsføring

Model 1 – Concept On-site

Vi arbejder med din eksisterende hjemmeside, hvor vi optimerer tekster og opbygning samt sørger for masser af indgående links til din hjemmeside. En klassisk løsning til fast og aftalt pris. Denne løsning kræver, at din hjemmeside kan optimeres effektivt. Det kan vi fortælle dig, om den kan.

Model 2 – Concept Performance Pay

Her tager vi ansvaret økonomisk. Vi sørger for din synlighed i søgemaskinerne på egen regning og risiko. Du betaler kun pr. gæst, du får på din hjemmeside via vores løsning. Denne model kan opbygges stort set, som du ønsker det – enten 100% resultatafhængigt eller i en kombination af en mindre månedlig betaling og betaling pr. gæst. Betalingen pr. gæst afhænger af den konkurrencesituation, dit marked er i – og af hvor stor en fast månedlig betaling, vi aftaler. Denne løsning på markedsføring i søgemaskiner er ved at være ganske populær. Bemærk: Der er IKKE tale om cloaking, skjulte sider osv.

Model 3 – Concept Optimal

Denne model er især egnet, når du har en hjemmeside eller en webshop, der ikke er helt ideelt opbygget i forhold til søgemaskinerne – og du vil have en fast og aftalt pris. Her opbygger vi såkaldte informationssider – typisk på et subdomæne til dit hoveddomæne – hvor vi sørger for tekstforfatning, opsætning og indgående links. Vi integrerer løsningen i dit eget design. Denne model er særdeles egnet til f.eks. ScanNet og Dandomain webshops – men i øvrigt til alle typer hjemmesider, der ikke er formålstjenlige at benytte model 1 på.

Model 4 – Concept Advertising

Denne model tager udgangspunkt i Google AdWords. Vi opbygger slagkraftige kampagner til aftalt pris – afregning pr. klik er en sag mellem dig og Google. Det er den mest ærlige og fleksible metode, og sådan arbejder vi helst. Du afgør det maksimale daglige budget, du vil bruge til klik, og du har selv fuld og uindskrænket adgang til din kampagne hele tiden. Et stærkt supplement til de andre modeller – eller som enkeltstående løsning.

Model 5 – Concept lige til dig

I virkeligheden er der ikke en model 5, men det er vigtigt at slå fast, at du ikke på nogen måde er bundet til standardløsninger. Vi har kompetencerne til at strikke den løsning, der giver dig det, du har brug – om det så er mere salg, større kendskabsgrad eller noget tredje. Måske er det mest korrekt at sige, at de fleste hører til i model 5, for hjemmesider, virksomheder og mål er lige så forskellige som mennesker. Du kan så glæde dig over, at vi ikke er bundet af standardløsninger – men gerne tilbyder dem, hvis det er det bedste for dig.

Concept Retention – Hold fast i det gode

Concept Retention er en fast aftale om et kontinuerligt samarbejde, hvor vi afsætter et aftalt antal timer hver måned – minimum en dag á otte timer – til dine opgaver. Tiden benyttes som oftest til telefonmøder (eller via Skype), rapportering, udvikling, tekstforfatning etc. Fordelen for dig er, at vi med en Concept Retention aftale har dig og dine projekter med i vores tanker hele tiden. Man kan sige, at vi tager et dybere ansvar.

Concept Retention aftaler indgås for mindst tre måneder af gangen og med minimum otte timer á 1.695 kr.  pr. måned. Evt. overskydende tid udnyttes typisk til opbygning af en stærkere portefølje af indgående links.

Der er kun få Concept Retention aftaler tilgængelige, og de er populære! Kontakt os og hør, hvornår du kan komme med – telefon 70 27 14 40.