Søgemaskineekspert direkte til dig

Kursus med søgemaskineekspert

Du bliver ikke søgemaskineekspert med et endagskursus eller et halvdagskursus for dit firma - men du får den grundlæggende viden, der skal til, når din virksomhed tager synlighed i søgemaskiner alvorligt.

Få en inspirerende dag med en søgemaskineekspert

Marketingafdelingen, salgsledelsen, IT og webafdelingen er oplagte at give en forrygende dag med søgemaskineekspert Thomas Rosenstand, der er en af landets førende eksperter i søgemaskineoptimering og markedsføring på nettet.

Med 22 års erfaring med salg, marketing, reklame, tekstforfatning og internet i bagagen leverer han et overflødighedshorn af viden, der er praktisk betinget - og ofte lidt provokerende - for hvem siger, at en søgemaskineekspert behøver være nørdet eller støvet?

Kontakt os og hør mere.

Hvorfor et kursus i søgemaskiner?

Ingen kan længere sidde vigtigheden af gode placeringer i søgemaskinerne overhørig. Et kursus med en søgemaskineekspert kan ikke erstatte en professionel søgemaskineoptimering af din hjemmeside - men det giver dig og dine kolleger de værktøjer, I skal bruge for selv at arbejde videre. Og skal du have den ultimative løsning, skal du have en SEO-bog!

Hvordan afholdes dette kursus i søgemaskineoptimering?

Kurset afholdes på én dag - eller på en halv dag - via Skype og video til din virksomhed. Thomas bor og arbejder i Florida. Du skal blot sørge for et lokale med PC og adgang til internettet samt Skype (gratis). Har du også et webcam, så Thomas Rosenstand kan se med, er det helt perfekt. Erhvervsforeninger og andre organisationer er velkommen til at slå sig sammen om et kursus.

Prisen for et kursus i søgemaskiner afhænger af varighed og indhold. Kontakt os - det koster ikke noget at få et godt tilbud!

Indholdet tilpasses jeres behov og kan indeholde:

Markedsføring i søgemaskiner - hvordan?
Tekstforfatning til søgemaskiner
Søgemaskineoptimering
Sponsorlink og PPC-kampagner (AdWords m.fl.)
Trafikanalyser - hvad gør dine gæster?

Brugeradfærd
Optimering af navigationen på hjemmesiden
Øgning af konverteringsrater

Kursus in persona i Danmark eller i Florida

En anden mulighed er den, som en del danske virksomheder har benyttet sig af de senere år - nemlig enten at komme til bjerget eller lade bjerget komme til dem.

Det er muligt at booke Thomas Rosenstand en eller flere dage i din virksomhed (eller i din gruppe af virksomheder), hvor du så kan trække hardcore på ham fra morgen til aften. Den tur til Danmark tager Thomas et par gange årligt. Udfyld kontaktformularen nederst, hvis du vil eje SEO branchens "grand old man" en eller flere dage 100% for dig selv.

Andre benytter de ret billige flybilletter til at komme til Florida og kombinere undervisning med det behagelige klima, de mange golfbaner og de mange alligatorer. Er det mere løsningen for dig/jer, er det blot at tage fat i os herunder - vi skal nok tage os af det med at booke lokaler og den slags.

Lad os tale om det!

Hvis du udfylder formularen, får du et opkald fra Thomas Rosenstand - og så afklarer vi, hvad vi kan gøre for dig! I dag onsdag, 3. marts 2021 er en god dag at starte på bedre SEO!

Husk: Thomas ringer fra et amerikansk nummer - men alt foregår på jysk.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Rigtige mænd og ditto kvinder deler - og får god karma:

70 27 14 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

SEO-LEX 21 -  Bogen om SEO

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra 22 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

  • 496 sider SEO e-bog  – 100 minutters videoer
  • Kendt som "Biblen om SEO"
  • Nyeste udgave: 15. december 2020

 

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll til toppen