Hvorfor er søgemaskineoptimering effektiv markedsføring?

Søgemaskiner er markedspladsen

Både E-handel og etablering af kontakter, opsamling af leads og branding er i dag koncentreret mere på internettet end noget andet sted. En af de mest omkostningseffektive metoder til at få del i dette marked er søgemaskineoptimering!

Målbar markedsføring med optimering

På internettet kan vi måle og analysere alt – ganske enkelt alt. Det betyder, at vi kan målrette indsatsen der, hvor den giver mest effekt for dig i form af salg, kontakter eller hvad du nu har brug for. Med analyseværktøjer som f.eks. Google Analytics kan vi servere analyser på helt ekstremt detaljeret niveau til dig – og vi kan agere på baggrund af analyserne.

Søgemaskineoptimering er dynamisk

Jo bedre du kan forudsige, hvad dine kunder efterspørger – jo bedre kan du ramme dem på søgemaskinerne. Vi har værktøjerne, viden og erfaringen, som vi har opsamlet gennem de sidste 7-8 år. Det er et forspring, du kan måle på din bundlinje – helt konkret.

Vi startede i 1998 som reklamebureau, men til forskel fra de fleste andre reklamebureauer tog vi tidligt internettet og søgeoptimering til os som markedsplads for vores kunder. Det har givet os et stort forspring, som vores kunder – og det kunne være dig – har glæde af hver dag året rundt.

Effektiv markedsføring i alle førende søgemaskiner

Disciplinen betegnes ofte som søgeoptimering, søgeordsoptimering eller online markedsføring