Hvordan foregår arbejdet med SEO?

Du får alle 360 grader med hos os!

Projekter med SEO og mere salg

Det hele handler om DIG i 2024

Alt handler om, at du får maksimale resultater ud af din hjemmeside, når vi arbejder for dig.

Med 25 år på bagen i SEO-verdenen ved vi, hvad der skal til. Her mener vi, at vi er gode til at afkode, hvad du reelt har brug for. Vores filosofi går på at levere dig det. Ikke mindre - og ikke mere!

Måske er det en af grundene til, vi har kundeforhold, der nærmer sig 19 år non-stop.

Mange muligheder med SEO

- og hver eneste er 100% individuelt tilpassede dig og dine unikke behov!

Hvad koster SEO? Lad os starte med at fortælle, at vi altid og uden undtagelser arbejder på faste tilbud, så du ved, hvad du får - og naturligvis hvad det koster.

Hvert eneste tilbud er kalkuleret baseret på +25 års erfaring med, hvad du har behov for i forhold til dine mål og den nuværende situation, din hjemmeside og din konkurrencesituation er i.

Du vil ikke skulle passes ind i en eller anden "pakke" - for der er bare ikke to éns situationer.

Du har fortjent en unik løsning, der leverer det, du har brug for. Ikke mindre og ikke mere.

Med det på plads kan vi se på et lille udsnit af mulighederne for et samarbejde melem dig os. Det kan for eksempel være:

1. Vi tager os af det hele for dig

Nogle gange er der bare ikke tid hos dig til at lave det, der skal laves på hjemmesiden - eller du ser det meste af det som noget, der lige så godt kunne være skrevet på et fremmedsprog, du aldrig har hørt om.

Er det tilfældet, kan vi håndtere alt fra fejlretning over skrivning af gode title tags til decideret tekstforfatning, konverteringsoptimering, linkbuilding m.m.

Du kan fortælle os, at det er det, du er interesseret i - men ofte afkoder Thomas det i den indledende telefonsamtale.

2. Vi klør hinanden lidt på ryggen

Hvis Thomas afkoder, at du står bedst ved, at vi udfører dele af den tekniske optimering, mens du for eksempel skriver tekster, og du er med på det: Så er det sådan, vi gør. Du laver noget, mens vi laver det, du enten ikke kan finde ud af eller ikke har tiden til.

3. Du får klar besked uden filter

Afhængigt af omfanget af fejl, mangler og ikke-udnyttede muligheder får du enten en to-do-liste eller en decideret SEO-rapport, der sætter dig og/eller dit webbureau i stand til at bringe din hjemmeside op til standard (og lidt over).

Mange vælger denne mulighed, da det giver en enestående indsigt i din egen hjemmeside, som du kan have glæde af i årene fremover, når du arbejder med den.

4. Linkbuilding

Linkbuilding er ofte (faktisk næsten altid) en væsentlig del af at få din hjemmeside placeret der i Google, hvor den hører hjemme. Det sker tit, at vi anbefaler, at linkbuilding ikke startes, før hjemmesidens fejl og mangler er rettede, for så får du bare mere ud af det.

5. Alt det andet

Modsat hvad nogle vil påstå, er SEO i høj grad også et spørgsmål om salg! Det er jo helt ligegyldigt at ligge nr. 1, hvis du ikke får de salg, henvendelser eller hvad nu formålet med hjemmesiden er, som du kunne få.

Derfor "blander vi os" oftest i små og store forhold, der har betydning for din konvertering. Reelt set har vi ikke bestået vores egne høje krav, før de 360 grader er nået. Eller som vi ofte kalder det: Den fulde treenighed, der er:

Placeringer -> Trafik -> Konverteringer

Uden placeringer får du ingen trafik - og uden konverteringer får du ingen penge i kassen. Så'n er det.

6. Det her får alle hos os

Uanset om du bare skal købe en times rådgivning, eller du indgår i et flerårigt samarbejde om din SEO, er der noget, vi aldrig går på kompromis med: Vores faglige stolthed! Vores eneste markedsføring er - og har været siden 1998 - at vi er ordentlige, ærlige og gør alt, hvad vi kan for, at du når i mål. Det er mere end tomme ord for os - det er den måde, vi tænker og agerer på. Uanset om du er en stor eller lille kunde hos os.

Hvad siger du? Skal vi ikke tage en snak om det, så vi sammen kan skyde os ind på, hvad du skal have et gratis og uforbindende tilbud på? Det er nemt - lige herunder:

 

Få en gratis SEO-snak - bedre end et generisk tilbud!

Start her, hvis du bare vil i top på Google! Få et opkald fra SEO ekspert Thomas Rosenstand - Det er uden forpligtelser for dig, og efter en kort samtale er Thomas klædt på til at hjælpe dig bedst! Lad fredag, 14/6 være dagen, hvor vi starter en dialog! Gider du ikke formularen? Send en e-mail til Thomas her.

Thomas startede med optimering, før Google gik i luften. Mange i Danmark kalder ham "Mr. SEO" - og han er kendt for at kalde tingene for, hvad de er.

Få en snak med Thomas - gratis

Artiklen er skrevet af

36 98 71 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

Overvej vores nyhedsbrev - vi sender SEO tips hver anden mandag!

SEO-LEX 24

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra snart 25 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

  • 521 sider SEO e-bog  – 120 minutters videoer
  • Kendt som "Biblen om SEO"
  • Nyeste udgave: 12. december 2023

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll to Top