Google optimering – vores speciale!

Google optimering handler basalt set om at optimere til brugerne og dermed blive synlig på nettet -på Google især. Godt indhold, nem navigation og god linkstruktur er vejen til optimering til Google.

Selvfølgelig er det ikke helt så enkelt. Konkurrencen om at være godt placeret i Google og andre søgemaskiner (synlig på nettet) er hård. Derfor er der behov for eksperter, når der skal udføres Google optimering. Tal med os – du har trods alt fundet denne side godt placeret, ikke? Vi kan også få dig godt placeret med Google optimering!

Google optimering - det er i toppen, det sker!

Google er størst i Danmark – derfor Google optimering

Google optimering og i øvrigt til alle andre søgemaskiner handler bl.a. om at få beskrevet det produkt/den tjenesteydelse, som du leverer til markedet med de rigtige ord, så du bliver synlig på nettet. En søgemaskine ønsker at vise relevant indhold for de mennesker, der benytter søgemaskinen – og derfor skal sider som f.eks. denne handle om det, brugerne har søgt efter. Ikke mere og ikke mindre.

Google optimering er i princippet også optimering til andre søgemaskiner som f.eks. Bing. P.t. er disse søgemaskiner ikke så brugte i Danmark, men det kan ændre sig. Derfor bør optimering tage hensyn til andet og mere end Google. Optimering udført af os tager disse hensyn – og tager hensyn til, at dine nye gæster også bliver til kunder! Google optimering er egentlig ikke et særligt brugt ord – ofte omtales disciplinen som søgemaskineoptimering eller søgeoptimering.