Forretningsudvikling online

Hvis du er i vækst – minimum planlagt vækst – og du tjener flere penge på din virksomhed, end du har budgetteret med, kan du egentlig bare springe denne side om forretningsudvikling over.

Hvis du derimod føler behov for bedre udnyttelse af din virksomheds potentiale, har behov for nye og lidt skæve ideer eller bare vil sælge noget mere, kan det nemt tænkes, at vi kan hjælpe! Det kan være med ideudvikling, SEO eller hvad der nu er relevant for dig – og foreneligt med vores kompetencer.

De fleste vælger en personlig dialog med Thomas Rosenstand – en slags coaching om du vil. Dette foregår via Skype eller personligt – det er billigt at rejse til Florida, og rejsen er fuldt fradragsberettiget.

Forretningsudvikling med basis i virkeligheden

Thomas Rosenstand har fungeret som rådgiver – eller coach om du vil – for en lang række virksomheder gennem de sidste 15-18 år på tværs af brancher og størrelser. Her er der ingen luftkasteller og ingen skulderklap at hente, så hvis du har brug for bekræftelse, er det nok ikke denne vej, du skal gå. Har du til gengæld behov for et helikopterblik på dine koncepter og ideer med en dertil hørende vurdering og alternative forslag, kan det sagtens tænkes, at nogle sessioner er lige det, der hjælper dig “ud af boksen”. Det plejer det at gøre.

Tager du os med, får du fuldstændig diskretion – og du får vores ord på, at vi godt tør sige nej til dig, hvis vi ikke føler, vi kan hjælpe.

Vores indsats honoreres efter tidsforbrug – hverken mere eller mindre. Vi starter dog ikke rådgivningsopgaver under fire timers varighed. Kontakt Thomas Rosenstand, hvis du vil vide mere.