Definition på Teknisk SEO

Teknisk SEO er betegnelsen for det arbejde, der udføres i relation til kodning – herunder korrekt brug af tags som Canonical URL Tag, Schema.org tags og meget mere. Modsat semantisk /sproglig SEO handler teknisk SEO udelukkende om teknikken, der gør din hjemmeside hurtig, nem at afkode for Google og i overensstemmelse med guidelines fra Google og andre søgemaskiner.

Teknisk SEO med Rosenstand

Er der behov for teknisk optimering?

Ja – det er der i høj grad! Der er i langt de fleste tilfælde meget langt mellem den teknik og kodning, der benyttes af programmører til webshops og hjemmesider og de krav, der stilles fra især Google.

Det virker besynderligt i dag, men det er ikke desto mindre et faktum, som ejere af eksisterende hjemmesider og købere af nye må forholde sig til.

Du kan ikke forvente, at din spritnye shop / hjemmeside overholder selv de mest basale retningslinjer fra Google. Det ser vi eksempler på nærmest hver eneste dag.

Hvad skal der til i teknisk SEO?

Først og fremmest skal vi have analyseret kodningen og brugen af de muligheder, som Google stiller til rådighed.

  • Er der beskyttet mod duplicate content?
  • Er paginering og sortering udført korrekt?
  • Er hjemmesiden mobilvenlig?

Og meget mere – som du kan læse mere om i artiklen om SEO rapport og analyse.

Et af vores mest kendte produkter er faktisk vores rapporter, der minutiøst, nådesløst og uden at misse noget som helst, skiller alt ad, påviser fejl og mangler og – ikke mindst – anviser den eller de bedste løsninger.

I langt de fleste tilfælde er det leverandøren af din webshop / hjemmeside, der efterfølgende foretager de nødvendige rettelser.

Skal du være programmør?

Nej! Medmindre det er dig selv, der har konstrueret dit system og kodet det hele, er det ikke dig selv, der skal rette op på de tekniske fejl og mangler. Teknisk SEO er for dem, der arbejder hjemmevant i kode – og absolut ikke for amatører.

Det herlige er, at hvis ellers alt rettes efter vores anvisninger, er det en engangsforestilling, der holder i mange år frem.

Hjælp til teknisk søgemaskineoptimering

Thomas Rosenstand var blandt de første i verden til at systematisere tekniske analyser i relation til søgemaskinevenlighed, og han er stadig den, selv andre branchefolk går til, når tingene går i hårdknude.

Vil du have et for dig helt uforpligtende tilbud på, hvad vi ikke er spor nervøse for at kalde Danmarks bedste tekniske SEO? Udfyld kontaktformularen her – så ringer Thomas Rosenstand til dig!