Hvad koster SEO / Søgemaskineoptimering?

“Hvad koster SEO?” – “Hvad er prisen for søgemaskineoptimering?”.

  • Investeringen i SEO afhænger størrelsesmæssigt af mange faktorer, der spænder lige fra geografisk omrĂĄde over konkurrencesituationen til egen tekniske og sproglige indsats.
  • Ethvert professionelt SEO bureau udfærdiger konkrete og unikke tilbud, da der ikke er 2 ens opgaver.
  • Pakkeløsninger til en fast pris er sjældent anbefalelsesværdige.

Det er et evigt tilbagevendende spørgsmĂĄl: “Hvad koster SEO?”. Og svaret pĂĄ, hvad SEO koster, kan kun gives seriøst og professionelt med et individuelt tilbud.

Prisen pĂĄ SEO kan ikke opgives med diverse pakkepriser. Kun helt nye i branchen kan finde pĂĄ at tilbyde pakkepriser pĂĄ søgemaskineoptimering – ingen erfaren og professionel SEO mand ville nogensinde være bekendt at have pakkepriser. Og det er der en række gode grunde til, som jeg giver dig lige om lidt.

SEO pris - Priser pĂĄ SEO

Tilbud pĂĄ SEO – hver gang

Du har krav pĂĄ at fĂĄ et tilbud, der er beregnet pĂĄ basis af lige præcis din virkelighed. Naturligvis er det helt uden omkostninger for dig at fĂĄ et tilbud fra os. Vi stiller vores 19 ĂĄrs erfaring med SEO til din rĂĄdighed, nĂĄr vi vurderer opgaven. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen øverst pĂĄ siden her – sĂĄ ringer Danmarks mest erfarne SEO specialist til dig hurtigst muligt!

Pakketilbud pĂĄ SEO?

Jeg lovede dig grundene til, at ingen ærlig og hæderlig SEO mand vil arbejde med pakkepriser. Dem får du her:

  • Der findes ikke 2 ens hjemmesider, hvorfor behovet for indsats pĂĄ hjemmesiden sĂĄvel som med linkbuilding vil variere fra sag til sag.
  • Konkurrencesituationen er helt forskellig fra branche til branche, fra lokalomrĂĄde til lokalomrĂĄde – eller fra land til land.
  • Hvis vi skulle følge “logikken” bag pakkeløsninger, ville det betyde, at en lille webshop med mĂĄske 200 produkter skulle betale samme pris som for eksempel en kæmpe webshop med 20.000 produkter. Eller at en hjemmeside for en hypnotisør i Esbjerg skulle betale det samme som Maersk. Enten fĂĄr de store alt for lidt – eller de smĂĄ betaler alt for meget.
  • Der er helt enorme forskelle pĂĄ, hvad der skal til for at skabe god synlighed for en hjemmeside. Nogle hjemmesider er teknisk tæt pĂĄ perfekte – andre er det stik modsatte. Hvordan skulle de to yderpoler nogensinde skulle betale det samme?

Derfor har et firma som vores ikke pakkeløsninger!

Af samme ĂĄrsag kan vi ikke bare slynge et svar ud pĂĄ spørgsmĂĄlet om, hvad søgemaskineoptimering koster. Det er ganske enkelt ikke muligt at give bedre svar end “mellem 2.000 og 2.000.000 kroner” pĂĄ det spørgsmĂĄl. Det svarer lidt til at spørge, hvad et hus koster – uden at fortælle hvor stort, det skal være, hvor det skal ligge osv.

I øvrigt bør du læse disse artikler, inden du begynder at forhandle priser på søgemaskineoptimering:

Forventninger til resultater af optimering

No Cure No Pay 

Tilbud pĂĄ søgemaskineoptimering – SEO priser

Bevares – det giver os mere arbejde, at hver eneste opgave skal vurderes, beregnes og afvejes, før vi kan udfærdige et tilbud.

Til gengæld rammer vi altid rigtigt, og det er en af årsagerne til, at vi i dag er det ældste SEO firma i Danmark.

Det er vi faktisk stolte af i en branche, hvor navneskifte, nye forsøg og konkurser præger billedet.

Vi startede i 1999 med SEO, og vi er her stadig – det er der ingen andre, der kan prale af.

Vil du have et for dig uforpligtende tilbud pĂĄ SEO? Start med at kontakte os her.