WordPress SEO kursus

WordPress kursus

WordPress er en fantastisk platform - eller et fantastisk CMS, om du vil. Men det er ikke, som mange tror, perfekt til SEO sådan lige ud af boksen. Det er der ingen systemer, der er - uanset hvad diverse websnedkere vil prøve at bilde dig ind.

Heldigvis er WordPress tæt på perfekt, og de få ting, der skal tweakes lidt, kæles for og manipuleres lidt med for, at den sidder i skabet, er til at lære. Derfor er det et mysterium, at så få kan det. Selv ikke "anerkendte webbureauer" leverer WordPress setups, der er korrekt opsatte.

Hvad kan du så gøre ved det, hvis din hjemmeside / webshop er bygget i WordPress? Jo - ser du:

Videokursus i SEO til WordPress

Det er lige nemlig det! Et kursus på jysk - uden en masse smart snak men til gengæld sprængfyldt med reel viden og metoder og anvisninger til at gøre din WordPress til en SEO-Killer!

Det er ikke bare mig, der siger, det er godt:

Louise Cecillia Larsen Avatar
Louise Cecillia Larsen
Jeg er vild med jeres gode fif til SEO-optimeringer i jeres nyhedsbreve - TAK -
Knud Erik I. Avatar
Knud Erik I.
Mange siger de kan men kun få kan. Efter at have spildt en pæn sjat penge rundt omkring landede jeg her og her fik jeg professionel betjening og arbejde der faktisk gav resultater. Det kunne mange lære meget af. Og Thomas Rosenstand er ekstremt vidende både teoretisk og praktisk. Man føler sig i gode hænder her. -

Har du set nok? Skal du bare have det?

Ét klik på knappen - så kan du få en gratis video eller bare købe det for 495 kroner én gang for alle:

WordPress SEO undervisning

Jeg har ord for at kunne forklare, så alle kan være med, og jeg vurderer, at det også er lykkedes for mig i dette kursus.

Du kommer med om i maskinrummet via de 12 videoer. Skridt for skridt lærer du alle vigtige indstillinger og - ikke mindst - de mange ting, der skal rettes op på, når dit webbureau har leveret din hjemmeside.

Jeg ved godt, jeg er lidt hård i munden her, men jeg har noget at have det i. Jeg tror roligt, jeg kan sige, at mindst 90% af alle WordPress shops og hjemmesider er fejlopsatte, når de leveres til ejeren.

Det er jo beskæmmende for branchen og mere eller mindre tragisk for ejerne af hjemmesiderne, men det er altså virkeligheden, og den er som bekendt klog.

Hvem er kurset til?

Jeg ville jo ønske på vegne af Danmarks hjemmesideejere, at hvert eneste webbureau, websnedker og webdesigner udi WordPress tog kurset. En hel del bureauer har faktisk købt det, men flertallet af køberne er ejere af hjemmesider.

Du kan bruge kurset og få masser ud af det, uanset om du er på lavteknisk niveau eller ret nørdet. Så'n ligesom med SEO-LEX, som mange jo kender.

Jeg vil sige, at kan du logge ind i en WordPress og skrive artikler eller rette i dem, er du kvalificeret nok til at kunne ophøje dig selv til temmelig skarp i WordPress SEO med kurset.

Spørgsmål om WordPress SEO kursus:

Lektioner i WordPress SEO

Har du set nok? Skal du bare have det?

Ét klik på knappen - så kan du få en gratis video eller bare købe det for 495 kroner én gang for alle:

Husk, at er du det mindste i tvivl, kan du helt gratis få en af videoerne fra kurset ved at følge linket herover. Rigtig god fornøjelse og:

Rosenstand out!

P.S.: Faktisk udkom kurset den 14. august 2019, men jeg har ganske enkelt ikke haft tid til at skrive om det før nu. Dovenskab? Næ - bare travlt. Og trods den manglende blogpost har kurset solgt langt over 200 allerede. Det er jo i grunden ikke så ringe endda.

Få et opkald fra Thomas Rosenstand - Så er du på vej til den ultimative SEO løsning!

3 kommentarer til “WordPress SEO kursus”

  1. Jeg købte kursuset i september måned og jeg har set flere af videoerne både 2 og 3 gange. Du skal have maksimum roser for det kursus, Thomas!

    Jg er ikke ligefrem teknisk men jeg er helt med på det hele og jeg har da fået den viden at min leverandør af hjemmesiden ikke havde gjort et særlig godt arbejde. Men det har jeg så selv fået rette op på nu og jeg STORMER frem i Google 🙂

    5 stjerner!

  2. Købte kurset i weekenden og har slugt det råt! Du er da bare helt genial til at forklare! Eneste minus: Du har sat mig på arbejde 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

36 98 71 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

Overvej vores nyhedsbrev - vi sender SEO tips hver anden mandag!

SEO-LEX 24

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra snart 25 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

  • 521 sider SEO e-bog  – 120 minutters videoer
  • Kendt som "Biblen om SEO"
  • Nyeste udgave: 12. december 2023

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll to Top