I dag er det 11 dage siden, vi ankom til Florida – og nu er det da vist på tide med en lille hilsen? Det er en post helt uden SEO og den slags – faktisk bare et livstegn fra os. Det har været nogle heftige og meget lange dage, for der er godt nok meget, der skal ordnes, når alt bare skal laves om. Vi har rendt rundt til bank, offentlige kontorer, møbelhuse og meget, meget mere i ét væk – samtidig med at vi har passet vores virksomheder så godt, det nu kunne lade sig gøre fra først et hotelværelse og derefter fra et stort og helt og aldeles tomt hus. I morgen torsdag er en milepæl for os – vi får kontormøbler!

Ergonomi goodbye

Vi fik først vores nye hus den 7. november, så den første uge blev tilbragt i en hotellejlighed, der viste sig at være noget mindre, end vi havde regnet med. Udvalget af den slags lejligheder på ugebasis er enormt stort her, men det snævres dramatisk ind, når der også er en lille hund med. Så vi måtte tage, hvad vi kunne få. Og det var ikke stort!

Lørdag den 7. november fik vi så nøglerne til vores hus, og det er da en luksus at få 160 kvm. i stedet for 14-15 kvm. Men da vi har valgt at tage herover uden andre møbler end vores senge (som p.t. befinder sig på Atlanten et sted mellem Bremerhaven og Miami), er det jo lidt tomt. Vi købte et lille havebord og to stole. Det er supergode stole, men de er altså ikke egnet til at arbejde i. Se selv:

 

I morgen kommer der et hold mennesker og leverer og samler vores nye kontor. Det bliver simpelthen så skønt! Og hvor er det bare fedt, at det er nemt, naturligt og billigt at købe sig til de services som f.eks. at samle og opstille kontormøbler.

Vi har også raidet et møbelhus lidt her fra – nemlig Scandesign. De leverer en hel stue, spisestue etc. den 19. november. Det glæder vi os til, for her er godt nok noget tomt! Faktisk har vi kun fået et par fjernsyn og nogle hundrede kanaler at vælge mellem. Om vi så får tid til at se på dem – det må tiden vise.

Ellers er alt bare 100 gange bedre, end vi havde turdet håbe på. Status her på 11. dagen er klart, at vi er kommet til vores eget paradis.

Hvis alt flasker sig med aftaler og den slags, kan vi lukke handlen på vores nye båd i næste uge. Og så skal der sejles 🙂

I støbeskeen ligger en laaang række projekter, som du helt sikkert ikke kan undgå at høre mere om. De første måske allerede i år – og ellers i 2010. Og der bliver lidt for enhver smag!

Nå – det var lige en hurtig opdatering og en hilsen om, at vi skam er i live. Vi kæmper videre med alt det praktiske og med at passe vores dejlige danske kunder også. Og lad mig slutte med at prale lidt med, at Concept Interest i går for fjerde år i træk er blevet tildelt verdens højeste kreditrating – nemlig “AAA” fra Dun & Bradstreet. Det er vi stolte af!

På genhør og: Rosenstand out!