Florida – så blev det endelig virkelighed

I dag er det 11 dage siden, vi ankom til Florida – og nu er det da vist på tide med en lille hilsen? Det er en post helt uden SEO og den slags – faktisk bare et livstegn fra os. Det har været nogle heftige og meget lange dage, for der er godt nok meget, der skal ordnes, når alt bare skal laves om. Vi har rendt rundt til bank, offentlige kontorer, møbelhuse og meget, meget mere i ét væk – samtidig med at vi har passet vores virksomheder så godt, det nu kunne lade sig gøre fra først et hotelværelse og derefter fra et stort og helt og aldeles tomt hus. I morgen torsdag er en milepæl for os – vi får kontormøbler!

Ergonomi goodbye

Vi fik først vores nye hus den 7. november, så den første uge blev tilbragt i en hotellejlighed, der viste sig at være noget mindre, end vi havde regnet med. Udvalget af den slags lejligheder på ugebasis er enormt stort her, men det snævres dramatisk ind, når der også er en lille hund med. Så vi måtte tage, hvad vi kunne få. Og det var ikke stort!

Lørdag den 7. november fik vi så nøglerne til vores hus, og det er da en luksus at få 160 kvm. i stedet for 14-15 kvm. Men da vi har valgt at tage herover uden andre møbler end vores senge (som p.t. befinder sig på Atlanten et sted mellem Bremerhaven og Miami), er det jo lidt tomt. Vi købte et lille havebord og to stole. Det er supergode stole, men de er altså ikke egnet til at arbejde i. Se selv:

 

I morgen kommer der et hold mennesker og leverer og samler vores nye kontor. Det bliver simpelthen så skønt! Og hvor er det bare fedt, at det er nemt, naturligt og billigt at købe sig til de services som f.eks. at samle og opstille kontormøbler.

Vi har også raidet et møbelhus lidt her fra – nemlig Scandesign. De leverer en hel stue, spisestue etc. den 19. november. Det glæder vi os til, for her er godt nok noget tomt! Faktisk har vi kun fået et par fjernsyn og nogle hundrede kanaler at vælge mellem. Om vi så får tid til at se på dem – det må tiden vise.

Ellers er alt bare 100 gange bedre, end vi havde turdet håbe på. Status her på 11. dagen er klart, at vi er kommet til vores eget paradis.

Hvis alt flasker sig med aftaler og den slags, kan vi lukke handlen på vores nye båd i næste uge. Og så skal der sejles 🙂

I støbeskeen ligger en laaang række projekter, som du helt sikkert ikke kan undgå at høre mere om. De første måske allerede i år – og ellers i 2010. Og der bliver lidt for enhver smag!

Nå – det var lige en hurtig opdatering og en hilsen om, at vi skam er i live. Vi kæmper videre med alt det praktiske og med at passe vores dejlige danske kunder også. Og lad mig slutte med at prale lidt med, at Concept Interest i går for fjerde år i træk er blevet tildelt verdens højeste kreditrating – nemlig “AAA” fra Dun & Bradstreet. Det er vi stolte af!

På genhør og: Rosenstand out!

Få et opkald fra Thomas Rosenstand - Så er du på vej til den ultimative SEO løsning!

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

23 kommentarer til “Florida – så blev det endelig virkelighed”

 1. Held og lykke med det hele “over there”, Thomas 🙂

  Synes sgu det er sejt af jer og der kan man da i hvert fald tale om at komme ud af komfortzonen 🙂

 2. René Pløhn

  Hej Thomas

  Det ser super ud, fantastisk projekt I har kastet jer ud i! Jeg ønsker dig og Charlotte alt mulig held og lykke – and keep us posted fra sunny Florida med blog og projekter, herhjemme har det såmænd regnet flere dage i træk…

 3. Havde du egentlig ikke nogen medarbejdere i Concept Interest? Er de blevet sagt op eller arbejde de videre fra Danmark?

  1. Hej Jacob
   Vi solgte jo reklamebureau og medarbejderne fra – på nær Rikke – for snart to år siden. Og Rikke er i dag fuldtidsbeskæftiget med sine nyfødte tvillinger. Medarbejderne hører til i USA i dag samt diverse danske freelancere (vi holder faktisk gang i nogle danske SEO’ere også 😉 )

 4. Søren Sprogø

  Jeg vil VÆDE med at én af de 100 kanaler viser Prison Break på et vilkårligt, givent tidspunkt!

  Problemet er bare at finde ud af hvilken 😉

  Godt at i er ved at falde på plads, glæder mig til at høre mere om jeres projekter!

 5. Tak skal I have alle tre 🙂 Og der kommer helt sikkert masser af historier både her og hvor det nu måtte være passende.

  Leif: Det er sandt, at det er et skridt ud af komfortzonen, men amerikanerne er så helt ekstremt søde og imødekommende, at det reelt er et skridt fra den ene komfortzone til den anden. Vi bliver mange gange hver dag mindet om, hvorfor vi elsker det her land 🙂

 6. Okay, så er der noget jeg har misforstået en anelse. Jeg var godt klar over at I havde solgt reklamebureauet fra, men udfra jeres referencer troede jeg godt nok at der stadig var tale om et firma med mindst 5+ medarbejdere 🙂

  Men det er altså kun dig selv og diverse freelancere der klarer alle de kunder? 🙂

 7. Nåh ja, du har jo også det amerikanske selskab – det er slet ikke til at finde rundt i “udefra” 🙂

 8. Hej Thomas

  Dejligt at høre livstegn fra jer derovre i det store land på den anden side af atlanten, men bliver jo helt misundelig… 🙂
  Altså den positive misundelse, for i fortjener det helt sikkert det er jeg ikke et sekund i tvivl om.

  Og med den start lyder det som den svada om at det bare var for nogle år jeg hørte på et tidspunkt kommer til at stå sin prøve i de kommende år.
  Hvis jeg var jer, vendte jeg aldrig tilbage, den kulde vi har herhjemme er ikke misundelsesværdig.

 9. Hver gang jeg ser en af dine posts Thomas – så bliver jeg sgu helt glad inden i.
  Nu kender jeg dig jo ikke, men det virker sgu som om du får noget ud af denne ene tur rundt på cyklen.
  Tillykke med det.
  Michael

 10. Øh? Jeg indsætter lige denne igen: “Medarbejderne hører til i USA i dag samt diverse danske freelancere (vi holder faktisk gang i nogle danske SEO’ere også )

  Alt i alt er der omkring 8-10 mennesker, der er enten helt eller delvist beskæftigede med vores kunder. Jeg tror ikke, at selv en natteravn som mig kunne håndtere alt det selv.

 11. @Janno: Tak skal du have! Jeg ved ikke, om det er for få år, mange år eller altid. Både Charlotte og jeg tager det, som det kommer. Og er det, hvad vi tror, det er, kan det da sagtens blive for lang tid 🙂

  @Michael: Tak! Det er jeg glad for at høre. Jeg har lært mig at leve mit liv på en måde, så jeg ikke skal sidde med fortrydelsens smag i munden i sidste sekund. Det synes jeg er vigtigt.

 12. Held og lykke med rykket..
  Det skal nok blive spændende at følge. Kan være det ender, som en inspirationskilde…
  /Andreas.

 13. Det ser godt ud. Held og lykke med det hele til jer begge to, og tusinde tak for din rigtig gode blog. 🙂

  For to måneder siden anede jeg ikke, der var noget, som hed SEO.

  Et kursus på IBC – Kolding og en light udgave af din bog ændrede det radikalt – og nu prøver jeg virkelig at lære. Hvilket er både sjovt og arbejdskrævende.

  Det ender såmænd nok med, at jeg køber din bog, men jeg skal lige gennem “opgaverne” i light udgaven først. 🙂

  Venlig hilsen
  Bent

  1. Hej Bent
   Tak for det! Jeg kan se på din hjemmeside, at du tilbyder SEO allerede, så jeg vil da klart anbefale dig den fulde version af SEO-LEX. Held og lykke med det!

 14. Nej Thomas, det gør jeg da ikke.

  Jeg kalder det for hjemmesideoptimering og gør netop opmærksom på forskellen i evner og priser.

  Jeg havde nær sagt til forskel fra hundredevis af andre sider. 🙂

  1. Bent: På din forside har du “Hjemmesideoptimering – SEO” som et link til en side, der starter med disse ord:
   Troværdighed er vores vigtigste kernekompetence.
   Søgemaskineoptimering
   Internettet vælter i sider og mennesker, der lover søgemaskineoptimering.

   Lidt senere på samme side skriver du:

   Med udgangspunkt i dine evner, tid og behov, kan vi efterfølgende optimere din hjemmeside med:

   • Brugervenlighedstest og tilretning.
   • Optimering af sidetitler.
   • Optimering af overskrifter.
   • Optimering af sidebeskrivelser.
   • Søgeordsoptimering.
   • Adresselinje eller url optimering.
   • Optimering af intern linkbuilding.

   Hvis det ikke er SEO, hvad er det så? Og årsagen til at jeg bemærker det i den foregående kommentar er, at jeg finder det “interessant”, at du to måneder efter du end ikke anede, at SEO eksisterer, tilbyder ydelsen til andre mod betaling (omend betalingen er så lav, at det nærmest er at betragte som gratis). Jeg håber bare, du har den fornødne ydmyghed til at se, at det er andre menneskers forretningsgrundlag, du tilbyder at arbejde med. Og at du kan påvirke dette i voldsom grad.

 15. Hej Thomas

  Jeg har netop forsøgt at være ydmyg overfor såvel opgaven som din og andres hårdt erhvervet viden.

  Nogle gange opfattes det, man skriver, anderledes end, det er tænkt, så på baggrund af din “anke” vil jeg genoverveje mine ord på siden.

  Tak for kritikken, jeg kan kun blive klogere.

  1. Hej Bent

   Nu sidder jeg jo ikke med facitlisten, men det er i hvert fald sådan, jeg læser din hjemmeside. Jeg synes, det er fedt, du klør på – tag ikke fejl af det 🙂

 16. Rosenstand, du har en fed fortællestil – både i din SEO-LEX og i dine podcasts. Trak især på smilebåndet ved den om ergonomer der slår korsets tegn. hahaha! Det er en fornøjelse.

  1. Tak skal du have, Benjamin. Nogle gange kan det være lidt af en opgave at finde den rette balance – for faktisk blander jeg mere “skæg og ballade” ind i min daglige tale, end jeg gør i podcasts etc. Og ironi – som jeg elsker at bruge – kan slå grueligt fejl. Enten fordi jeg ikke formår at gøre den tydelig nok – eller fordi lytteren trænger til en frisk ged.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rigtige mænd og ditto kvinder deler - og får god karma:

70 27 14 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

SEO-LEX 20 -  Bogen om SEO

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra 21 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

 • 473 sider SEO e-bog  – 100 minutters videoer
 • Kendt som "Biblen om SEO"
 • Nyeste udgave: 5. december 2019

 

Scroll til toppen