"Hvad så med de andre tyranniet"

Dette indlæg – som faktisk er et podcast – skulle have været bragt på min Amino “ekspertblog”, men da Amino og jeg ikke kan blive enige om betingelserne for udgivelse af mit indhold, kommer indlægget her i stedet.

Inspirationen til dette indlæg kommer fra flere debatter på Amino og andre steder, hvor et fænomen synes at vokse i udbredelse – et fænomen jeg vil kalde “Hvad så med de andre tyranni”. Det handler om den umådeligt triste tendens til at forsvare en tingenes tilstand med, at der er andre mennesker/steder/lande/holdninger, der også er noget galt med. Og den tendens tages desværre også med ind i måden, hvorpå der drives forretning. Hvorfor forbedre servicen, hvis den allerede er bedre end konkurrenternes og den slags.

Nok skriveri – lad os kaste os ud i det:

Download

Link til den debat på Amino, der omtales i podcastet – klik her

Rosenstand out!

Få et opkald fra Thomas Rosenstand - Så er du på vej til den ultimative SEO løsning!

19 kommentarer til “"Hvad så med de andre tyranniet"”

    1. Heldigvis holdes der fokus på pointen og ikke den tåbelige offtopic diskussion i tråden. (for lige at runde den, så er det fornuftigt at fødevarerstyrelsen nu har trukket sin afgørelse)

     Ellers et godt podcast hr Rosenstand – det burde du gøre noget oftere…

     Man kan hurtigt blive lullet ind i vaner og komfort…

     1. Tak skal du have, Nikolaj. Jeg synes også, det er hyggeligt at lave podcasts, men jeg sidder lidt med en fornemmelse af, at det bliver lidt tamt, når der kun er én person i podcastet. Hvad siger I andre? Er der noget ved podcasts, der ikke er interviews eller dialoger? Ville du gide høre podcasts fra mig af og til, hvor det bare er mig, der er “på”?

 1. Søren Sjøgren

  Tak for opsangen. Kontinuerlige forbedringer er vejen frem. Der er ingen grund til bare at stille sig tilfreds. I sidste ende er selvfedme også det første skridt mod afgrunden.

  I 80’erme holdt Toyota i øvrigt op med at sammenligne deres kvalitetsmålinger med konkurrenterne. Det var uinteressant at se på hvor dygtig man var i forhold til konkurrenterne; det er interessant at se på hvor dygtig man er i forhold til det maksimalt opnåelige.

  Jeg synes også at der ligger en stor personlig tilfredsstillelse ved at yde sit maksimale. At køre på rutinen er kedeligt – at stile efter at opnå noget et motiverende.

 2. Karsten Stenzhorn

  Kanon indlæg, og du rammer sømmet lige på hovedet.

  Og så lige en note to self: Don’t feed the troll 🙂

 3. Claus Nielsen

  Dejlig inspirerende indlæg … så må man jo op på hesten og sse hvad man kan gøre bedre 🙂

 4. René Madsen

  Den sidder lige i skabet, Thomas. Det er ligesom frasen, der tit anvendes i mange firmaer, det plejer vi ikke at gøre, når ting skal udføres på en ny måde.

  Så mange foretrækker derefter at gøre, som de plejer.

 5. Du kan sagtens lave podcast alene. Du har ofte nogle spændende vinkler på enten en problemstilling eller en ide. Så selvom du er alene, så mister podcastet på ingen måde momentum.
  Selvfølgelig vil det virke mere levende, hvis det er en dialog med to, men det kan altid jo ikke være. Så fortsæt endelig!

 6. Kenneth Wellin

  Hej Thomas,

  Helt enig med Morten: Du kan sagtens lave one-man podcast’s. Det har fungeret glimrende til nu, så det ser jeg ingen grund til, at det skulle ændre sig.

  dbh
  Kenneth

 7. Super godt, konkret og spot on podcasts. Selv om jeg ikke har hørt om eller læst debaten.
  Synes det virker super godt, det må du meget gerne lave mere af.
  God dag

 8. Mødte den lige igen på Twitter i dag: En dansk mand gider ikke tage jobs udenfor sit fag, hvorfor han vælger at lade sig forsørge af resten af danskerne. Det synes Joachim B. Olsen ikke om, og straks er der én, der siger: “Og hvad så med ham? Han fik jo støtte fra staten, da han var sportsmand”.

  Nå ja – så skal vi da ikke forholde os til det enorme problem, det er at så mange danskere er så forkælede. Uha nej…

 9. Super indspark – og helt enig.

  Når debatter afspores er det svært at genfinde den gode tone, og den indledning var genial. 🙂

  For min egen del har jeg på flere områder begået lignende fejl. F.eks. komplekset over manglende kommentarer. Truet med ikke at skrive nye indlæg før der f.eks. var kommet mindst fem kommentarer. Den passivitet slog selv den eksisterende trafik halvt ihjel… Inspireret af en konkurrents resultater, men hvor jeg glemte at huske på denne mand faktisk havde STARTET sin blog på dette ‘krav’… Når andre introducerer et nyt kriterie, som jeg dér konkret forsøgte mig med begik jeg en klassisk fejl. Jeg blev klogere i processen, og kan nu blive bedre, og genfinde takten, motivationen og inspirationen.

  Alt handler, dybest set, netop om at FORBEDRE sine resultater, og SWOT-analyser kan aldrig erstatte sund fornuft. Se sig selv udefra som andre ville gøre, men som vi selv engang imellem glemmer fordi vi ikke lige tænker os om en ekstra gang…

  Er klar over dette var en lidt anden vinkel, men du giver i hvert fald altid inspiration til at se tingene fra nye vinkler, og stor tak for det. God weekend. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

36 98 71 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

Overvej vores nyhedsbrev - vi skriver ikke så tit men til gengæld relevant!

SEO-LEX 23 -  Bogen om SEO

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra 24 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

 • 483 sider SEO e-bog  – 120 minutters videoer
 • Kendt som "Biblen om SEO"
 • Nyeste udgave: 13. december 2022

 

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll to Top