Thomascast på iTunes

Jeg kunne ikke blive ved at undslå mig, og selv en stivnakke som mig skal jo kunne bøje sig af og til. Så det har jeg gjort – og nu er jeg at finde på iTunes. For at alle mine udgydelser kan blive fanget af Apples lidt sjove indretning, er jeg nødt til at poste de fem udgydelser, det er blevet til her. Er du gammel læser/lytter, kender du dem allerede – og så kan du bare snuppe en kop kaffe i stedet. Eller læse lidt i SEO-LEX 😉

Mine fem Thomascasts, der nu nærmer sig elfenbenstårnet, hvor de bliver konvertitter, der kan kalde sig for rigtige podcasts (tror jeg nok).

Hvis du vil direkte ind på det, Apple nu kan finde du af at vise, kan du klikke her:

podcast

Rosenstand out!

7 tanker om “Thomascast på iTunes”

 1. Wuhuu 🙂

  Det er et godt træk du har lavet der Thomas. Så er vi der kører med iPod eller iPhone hele tiden up-to-date med dine podcasts.
  God nyhed at gå på weekend på, og god weekend selvføgelig.

 2. Nikolaj - Ung iværksætter

  Hej Thomas, fedt du nu er på iTunes.. Har du set at du allerede ligger som nr. 25 på “Top podcasts”?
  Mvh.
  Nikolaj Bomann Mertz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.