Thomascast på iTunes

Jeg kunne ikke blive ved at undslå mig, og selv en stivnakke som mig skal jo kunne bøje sig af og til. Så det har jeg gjort – og nu er jeg at finde på iTunes. For at alle mine udgydelser kan blive fanget af Apples lidt sjove indretning, er jeg nødt til at poste de fem udgydelser, det er blevet til her. Er du gammel læser/lytter, kender du dem allerede – og så kan du bare snuppe en kop kaffe i stedet. Eller læse lidt i SEO-LEX 😉

Mine fem Thomascasts, der nu nærmer sig elfenbenstårnet, hvor de bliver konvertitter, der kan kalde sig for rigtige podcasts (tror jeg nok).

Hvis du vil direkte ind på det, Apple nu kan finde du af at vise, kan du klikke her:

podcast

Rosenstand out!

Få et opkald fra Thomas Rosenstand - Så er du på vej til den ultimative SEO løsning!

7 kommentarer til “Thomascast på iTunes”

 1. Michael Kjeldsen

  Måske et direkte link til dit podcast på itunes ville være en idé? 😉

 2. Kim Andersen

  Wuhuu 🙂

  Det er et godt træk du har lavet der Thomas. Så er vi der kører med iPod eller iPhone hele tiden up-to-date med dine podcasts.
  God nyhed at gå på weekend på, og god weekend selvføgelig.

 3. Nikolaj - Ung iværksætter

  Hej Thomas, fedt du nu er på iTunes.. Har du set at du allerede ligger som nr. 25 på “Top podcasts”?
  Mvh.
  Nikolaj Bomann Mertz

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

36 98 71 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

Overvej vores nyhedsbrev - vi sender SEO tips hver anden mandag!

SEO-LEX 24

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra snart 25 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

 • 521 sider SEO e-bog  – 120 minutters videoer
 • Kendt som "Biblen om SEO"
 • Nyeste udgave: 12. december 2023

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll to Top