Det er ved at være halvanden måned siden, at jeg lancerede E-University – helt præcist var det den 29. december 2010. Og nu er der da basis for en lille update, så de af læserne her, der ikke er med endnu, kan følge lidt med i hvad der sker. Og jeg indrømmer gerne, at jeg er voldsomt overrasket over både tilslutningen og – især – over det engagement, som rigtigt mange af de studerende lægger for dagen på E-University. Søgemaskineoptimering er virkelig “top-of-mind” hos mange!

Engagerede studerende og flittige spørgere

Siden 29. december 2010 er det blevet til 22 artikler på E-University med emner som f.eks. “Bedre udnyttelse af links”, “Google Places”, “Gratis Excel værktøjer til linkovervågning”, “Udnyt LinkedIn rigtigt” og meget mere. Og til de 22 artikler er der indtil nu kommet hele 373 spørgsmål, svar og kommentarer. Enkelte emner har afstedkommet over 40 kommentarer.

Det mest fantastiske er den ånd, der kører på stedet. Folk hjælper hinanden, og der er flere af de “studerende” der har videreudviklet på de Excel regneark, jeg har lagt til rådighed. Og så har de sørme stillet dem kvit og frit til rådighed for vi andre, der ikke har de gaver udi Excel. Det er bare så flot!

Sideløbende med de mange spørgsmål og svar til enkelte emner kommer der en lind strøm af spørgsmål og forslag til emner i min indbakke. Det er jo helt fantastisk – og det er super gode emner, der foreslås. Jeg kører ikke tør lige foreløbig.

Om ikke så længe runder vi 300 “medlemmer” på E-University, og det synes jeg faktisk er overraskende godt. Det viser blot, at der er et behov for den “ro” og det niveau, der hersker på et forum som E-University. At en lang række af Danmarks allerstørste virksomheder er med, tyder på en gryende dedikation til at tage søgemaskinerne mere alvorligt hos “de store”. Det er godt – for det er med til at sikre danske succeser og danske arbejdspladser!

Tak til alle de fantastiske medlemmer på E-University! Og er du ikke med endnu, er der stadig plads til dig. Kom med her – klik.

Rosenstand out!