Status på E-University

Det er ved at være halvanden måned siden, at jeg lancerede E-University – helt præcist var det den 29. december 2010. Og nu er der da basis for en lille update, så de af læserne her, der ikke er med endnu, kan følge lidt med i hvad der sker. Og jeg indrømmer gerne, at jeg er voldsomt overrasket over både tilslutningen og – især – over det engagement, som rigtigt mange af de studerende lægger for dagen på E-University. Søgemaskineoptimering er virkelig “top-of-mind” hos mange!

Engagerede studerende og flittige spørgere

Siden 29. december 2010 er det blevet til 22 artikler på E-University med emner som f.eks. “Bedre udnyttelse af links”, “Google Places”, “Gratis Excel værktøjer til linkovervågning”, “Udnyt LinkedIn rigtigt” og meget mere. Og til de 22 artikler er der indtil nu kommet hele 373 spørgsmål, svar og kommentarer. Enkelte emner har afstedkommet over 40 kommentarer.

Det mest fantastiske er den ånd, der kører på stedet. Folk hjælper hinanden, og der er flere af de “studerende” der har videreudviklet på de Excel regneark, jeg har lagt til rådighed. Og så har de sørme stillet dem kvit og frit til rådighed for vi andre, der ikke har de gaver udi Excel. Det er bare så flot!

Sideløbende med de mange spørgsmål og svar til enkelte emner kommer der en lind strøm af spørgsmål og forslag til emner i min indbakke. Det er jo helt fantastisk – og det er super gode emner, der foreslås. Jeg kører ikke tør lige foreløbig.

Om ikke så længe runder vi 300 “medlemmer” på E-University, og det synes jeg faktisk er overraskende godt. Det viser blot, at der er et behov for den “ro” og det niveau, der hersker på et forum som E-University. At en lang række af Danmarks allerstørste virksomheder er med, tyder på en gryende dedikation til at tage søgemaskinerne mere alvorligt hos “de store”. Det er godt – for det er med til at sikre danske succeser og danske arbejdspladser!

Tak til alle de fantastiske medlemmer på E-University! Og er du ikke med endnu, er der stadig plads til dig. Kom med her – klik.

Rosenstand out!

Få et opkald fra Thomas Rosenstand - Så er du på vej til den ultimative SEO løsning!

18 kommentarer til “Status på E-University”

 1. Kan man få en prøveperiode så man prøver kamelen før den bliver skudt, eller hvad det nu hedder? Eller findes der evt. en kortere bindingsperiode, evt. med højere månedspris?

  1. Hej Lars
   Nej – der er kun den ene vej ind til herlighederne. Hvis der var en månedsadgang, kunne du jo blot en gang årligt købe adgang og hente alt indholdet. Men jeg tror nu nok, du kan få valuta for de 100 kr. pr. måned 😉

 2. Tillykke med det flotte resultat, det er godt nok en imponerende tilslutning. For en god måneds tid siden kommenterede du på min blog, at det rent faktisk var muligt at få pæne indtægter ved blot online netværk. Og når man bruger lommeregneren må jeg give dig fuldstændig ret 🙂

  Det er jo et skoleeksempel i passiv indkomst. Men når jeg tænker over det er passiv nok et forkert ord at bruge. For du ser bestemt ikke passivt til. Det er vildt fedt at du svarer hurtigt på os studerendes kommentarer. Og de par gange hvor jeg har misbrugt din mail – har du også givet dig tid til at svare hurtigt. Og så det vigtigeste: Det er jo super fedt at følge ens websites kravle op af Googles sider, som følge af de værktøjer og tips du har stillet til rådighed.
  Så til dem som endnu ikke er på e-university: Se at komme på, så ikke du kommer bagud med lektierne 😉

  Mvh
  Lars Skjoldby

 3. Hej Lars
  Tak for de pæne ord. Jeg har haft gæster fra DK de sidste 2,5 uge, så der har ikke været alt for meget tid at gøre godt med. Men der kommer snart lidt guf igen 😉

  Og passiv indkomst? Nej – det er det langt fra. Jeg bruger rigtig meget tid på at undersøge og svare. Jeg kan jo ikke være andet bekendt med den tillid, folk har vist mig.

 4. Også stort tillykke herfra med den store tilslutning. E-university er super godt og lærerigt og giver hurtigt resultater. Jeg er meget imponeret over den store hjælsomhed og hurtige respons fra både læreren 🙂 og eleverne, det er meget værdifuld. Jeg kan kun give mine bedste anbefaling af universitetet.

  Hilsen
  Jesper Skeem

 5. Andreas Linde

  Jeg har tidligere kigget på e-university, og konceptet er super fedt.
  Og nu hvor jeg læser at det kun koster 100 kroner om måneden, så har jeg endnu mere lyst til at tilmelde mig :=)!
  Det må blive d. 1!

 6. Jeg håber du også vil byde mig velkommen på et tidspunkt, jeg overvejer det nemlig også 🙂 10 kr er ingen ting og som han siger andreas er konceptet super fedt 🙂

 7. Først tillykke med den enorme succes!
  Lige et hurtigt spørgsmål. Hvis man klikker ind på siden, så kan man se teasere til en masse artikler. Er det alle de emner, som der indtil nu er blevet behandlet?
  Jeg har nemlig overvejet i længere tid at købe adgang, men synes det var lidt svært at beslutte sig, når man ik kender det store til indholdet på siden.

  Evt andre som kan anbefale det ud over Rosenstand self? ;D

 8. Hej Morten,

  Du kan trygt købe adgang, hvis du syntes om SEO-LEX og Rosenstand!

  Der er allerede rigtig mange guldkorn på E-University og der kommer hele tiden flere til.

  De bedste hilsner
  Martin

 9. Det lyder spændende. Vil da helt sikkert overveje at tilmelde mig når jeg får min webshop op at køre. Er der en bestemt webshop platform du vil anbefale til SEO? Mener at kunne huske, at du lavede en guide til dandomain’s løsning.

  Mvh

 10. Brian Reinhold Jensen

  Hej Thomas,

  Tillykke med succesen, den er velfortjent.

  @MuligeStuderende:
  Jeg kan fuldt ud anbefale “universitetet”, jeg har fået mange tips, tricks og ikke mindst konkrete værktøjer ud af mit korte medlemsskab.
  Jeg har på fornemmelsen at der, med tiden, kan komme lidt loge-stemning på universitet – vi er ihvertfald flere der sidder inde med (hemmelige) værktøjer der bliver efterspurgt rundt omkring på fora.

  God weekend
  /Brian

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

36 98 71 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

Overvej vores nyhedsbrev - vi skriver ikke så tit men til gengæld relevant!

SEO-LEX 23 -  Bogen om SEO

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra 24 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

 • 483 sider SEO e-bog  – 120 minutters videoer
 • Kendt som "Biblen om SEO"
 • Nyeste udgave: 13. december 2022

 

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA