Fredag den 14. august kl. 13.00 tester jeg her på bloggen en online “Q&A”, hvor du kan stille spørgsmål om SEO og især om SEO-LEX. Jeg har afsat en halv time til dette første forsøg med denne type interaktion mellem dig og mig. Du kan læse med helt anonymt, og du kan stille spørgsmål til mig, hvis du har lyst. Jeg håber, at mange vil deltage og stille spørgsmål – jeg tror nemlig på, at denne metode kan blive rigtigt spændende!

Altså: Jeg er her fredag den 14. august fra kl. 13 til 13.30. Du kan skrive spørgsmål til mig, og er de af almen interesse, offentliggøres de “live” – og jeg svarer. Det er altså ikke en chat i den forstand. Emnet er SEO først og fremmest – men brænder du med noget andet, kan du jo bare spørge. Og jeg skal selvfølgelig vide, hvem du er, når du spørger.

Husk, at du kan indtaste din mail i systemet og få en reminder helt ned til 15 minutter før “take-off”.

Jeg er meget, meget spændt på det her – er du også?

[hana-code-insert name='Dialog1' /]

Rosenstand out!