Spørg om SEO-LEX

Fredag den 14. august kl. 13.00 tester jeg her på bloggen en online “Q&A”, hvor du kan stille spørgsmål om SEO og især om SEO-LEX. Jeg har afsat en halv time til dette første forsøg med denne type interaktion mellem dig og mig. Du kan læse med helt anonymt, og du kan stille spørgsmål til mig, hvis du har lyst. Jeg håber, at mange vil deltage og stille spørgsmål – jeg tror nemlig på, at denne metode kan blive rigtigt spændende!

Altså: Jeg er her fredag den 14. august fra kl. 13 til 13.30. Du kan skrive spørgsmål til mig, og er de af almen interesse, offentliggøres de “live” – og jeg svarer. Det er altså ikke en chat i den forstand. Emnet er SEO først og fremmest – men brænder du med noget andet, kan du jo bare spørge. Og jeg skal selvfølgelig vide, hvem du er, når du spørger.

Husk, at du kan indtaste din mail i systemet og få en reminder helt ned til 15 minutter før “take-off”.

Jeg er meget, meget spændt på det her – er du også?

[hana-code-insert name='Dialog1' /]

Rosenstand out!

Få et opkald fra Thomas Rosenstand - Så er du på vej til den ultimative SEO løsning!

Invalid Email
Invalid Number

15 kommentarer til “Spørg om SEO-LEX”

 1. Spændende. Jeg vil være der og skal nok sørge for, at du får noget at svare på 😉

  Vi ses ved 13 tiden.

  Potter

 2. Mikael Køster Andersen

  Hej Thomas

  Tak for en god halv time i dit og andres selskab, og jeg har da også svaret, at jeg gerne ser, at du gør dette mere end denne gang.

  Som du afslutningsvist selv var inde på, så kunne jeg også godt tænke mig, at det blev mere emnespecifikt, så man på én gang kan komme hele vejen rundt om ét emne og måske få mulighed for at grave mere dybt ind i emnet.

  God weekend

 3. Spændende tiltag. Jeg vil helt sikkert også være med næste gang!

  Lige et forslag til forbedringer: Det ville være fedt hvis liveområdet kunne være større (højere), så man ikke skal scrolle helt så meget for at følge med. (Er i andre uenige?)

  I øvrigt fedt at du gør opmærksom på det i god tid før, så man evt. har mulighed for at forberede nogle spørgsmål og sætte tidspunkt og dato i sin kalender (eller bruge en email reminder).

  1. Hej Henrik

   Jeg gør den bare højere næste gang – no problem. Og giver længere varsel også. Jeg fandt systemet i aftes ved midnatstid, besluttede at teste det 00.15 og havde det sat op til i dag 00.45.

 4. Jesper Jarlskov

  Hej

  Jeg synes også det var en interessant måde at gøre det på, og det gav god mulighed for at få skudt nogle hurtige spørgsmål af, så lignende (lige så korte!) sessions i fremtiden kunne være rigtigt interessante 🙂

  Jesper Jarlskov

 5. Nåede kun de første 5 minutter – men spændende læsning her efter.

  Lige en kommentar til indholdet – her på bagkant. Analytics virker fint i en Scannet Webshop – sådan cirka 98% 😉 – og det har det gjort længe. Det skal bare sættes op – hvilket det ikke er som standard.

  Enig – det er for dårligt – men det kan lade sig gøre 😉

  God weekend

  Potter

 6. Super tiltag, vil trofast følge med – måtte tage den re-live i dag – men selv der er det jo ganske god information. Så fortsæt endelig med det.

 7. Johnny Speiermann

  Det var da et ganske interessant koncept. God ide at lave det emnebaseret næste gang, men af en test at være kørte det jo ret godt.

  Som oversætter kunne jeg ikke lade være med at prøve oversættelsesfunktionen, men så mistede man lidt fokus, hr. Rose Frötäktsbestånd. 😉

 8. @Potter: Problemet med Scannet er hvis man havner blandt de sidste 2%. Jeg kæmper stadig med at få Scannet til at få det til at fungere. Det har taget mere end 3 måneder, de har slettet e-commerce koden flere gange og selv adwords conversion tracking koden er slettet 3-4 gange nu. Deres løsning: 8. supporter er på sagen i stedet for en udvikler. Og en henvisning til deres standard mail.

  Deres måde at “løse” problemet på må virkelig være omkostningstung, da det må tage utrolig mange timer. Men det har ikke givet dem lyst til at sætte deres bedste mand på sagen så det kan blive løst.

  Så fint med de 98% men de bør virkelig stramme op i deres procedure når tingene ikke kører efter deres lille pølsemaskine fabrik. Jeg er endnu ikke overbevist.

 9. @Jacob og Potter: ScanNet har bedt mig fjerne Paws kommentar om, at det virker og at de implementerer det gratis. Dette blot nævnt for ikke at skabe unødig forvirring.

 10. Hej Thomas,

  Lyder som et forrygende tiltag – giv endelig et prej næste gang du afholder dette 🙂

  I øvrigt en super bog!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *