ShopDiagnose – helbredstjek af din webshop

Services, der tilbyder at tjekke din hjemmeside og/eller webshop, er pr. definition altid interessante, men de fleste af dem viser sig at være en fis i en hornlygte. Det er så ikke tilfældet med den service, der er for nylig er gået online på adressen shopdiagnose.dk – tværtimod endda. Det er da også nogle temmelig hardcore herrer, der står bag konceptet – og som udfører diagnoserne: Morten Vadskær, Mogens Møller og Nikolaj Astrup Madsen. Især de to førstnævnte er jo kendte for at være konverteringsfikserede i nærmest manisk grad. Og Nikolaj har lavet små vidundere for flere webbutikker de senere år. Der var ingen vej udenom: Jeg måtte prøve en test, og det blev til en test af bd-store.dk.

Inden jeg kaster mig ud i denne relativt korte anmeldelse, må jeg hellere slå fast, at jeg ikke har nogen interesser i firmaet bag konceptet udover den, jeg naturligt har, da branchen som helhed jo er min arbejdsplads.

Hvad fik jeg så for de 3.950 kr.?

En uges tid efter bestillingen fik jeg tilsendt en rapport som PDF på 7 sider, og min allerførste tanke var: “Det var godt nok ikke meget”. Men jeg blev positivt overrasket, fordi jeg blev mødt af en rapport, der var udført, som jeg selv gør den slags: Ingen pjat og ingen falbelader. Hellere 7 sider med hardcore ideer og tips end 15 sider fyldt med vås og fyldstof.

Rapporten kom hele vejen omkring:

 • Adskillige gode tips til visuelle forbedringer – selvfølgelig med mersalg for øje
 • Masser af power-tips til at øge brugervenligheden
 • Gode tanker og konkrete forslag til at gøre produktsiderne mere sælgende og mere engagerende i forhold til deling på sociale medier
 • Minutiøs gennemgang af check-ud flow med flere forbedringer i kategorien “Hvorfor har vi ikke tænkt på det selv?”
 • Masser af tips i forhold til Facebook og brugen af AdWords i relation til shoppen

Det med at se skoven for bare træer

Jeg ved selv en lille smule om e-handel, og både Vadskær og Benjamin Gundgaard har tidligere bidraget til forbedringer på bd-store.dk, men det er nu engang sådan, at det er hundesvært at se fejl og forbedringsmuligheder ved sine egne børn. Det er i hvert fald én lære, jeg (igen) har kunnet drage af rapporten fra ShopDiagnose.

Konklusionen på det her? Medmindre du har en absolut konverteringsoptimeret shop (og du dermed er blandt de ca. 1% shopejere i Danmark), er den beskedne pris på analysen hver en krone værd. Et forsigtigt skøn i forhold til vores shop er, at implementeringen af bare 4-5 af de lavthængende frugter fra rapporten vil give en tilbagebetalingstid på 3-4 uger. Og derefter er det jo “Giffen-Gaffen-Guffen – pengene lige i skuffen”. Det er så’n noget, en jysk købmand godt kan lide.

Tag et kig på konceptet på ShopDiagnose.dk og lad mig endelig høre om dine erfaringer, når du har fået din rapport.

 

 

 

Få et opkald fra Thomas Rosenstand - Så er du på vej til den ultimative SEO løsning!

Invalid Email
Invalid Number

5 kommentarer til “ShopDiagnose – helbredstjek af din webshop”

 1. Hej Thomas
  Tak for indlæg og notits om et spændende nyt og interessant projekt. Såfremt du/I implenterer forslagene i webshoppen som du har modtaget i rapporten, har du så lyst til at dele resultatet af dette, enten her i kommentarfeltet eller med et nyt indlæg? Kunne være interessant at se hvad investeringen på 3.950 kr. kunne betyde i procentvis forøgelse af konverteringsraten/omsætning af en i forvejen flot webshop, som jeres:)

 2. Tak for en god anmeldelse. Jeg synes selv det er et super çool projekt og initiativ af Nikolaj, og jeg har også gjort mit på Twitter – jeg håber blot, Nikolaj & resten af holdet vil gøre det mere åbenlyst, hvad man får ud af pakken: at vise nogle konkrete eksempler, cases mv.

  Men her er du jo også godt i gang med at hjælpe dem 🙂

  1. Mon ikke de laver en “dummy” rapport eller så’n noget? Jeg synes, det er dejligt, når der kommer noget professionelt og ordentligt håndværk som det her, for guderne skal vide, at der er mange “eksperter” derude, der i bedste fald er uskadelige for de kunder, de får lokket i fælden.

 3. Jo, jeg har foreslået Nikolaj det, men han var ikke helt hooked på idéen – han frygter at “give for meget væk”. Og det er en skam, når vi som du netop siger faktisk har at gøre med et ganske reelt produkt her med nogle af branchens spidser!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *