Den 23. marts 2009 udkom SEO-LEX 10 som e-bog. Siden har den – i al ubeskedenhed – gået sin sejrsgang. Flere anmeldelser har kåret den som den bedste og mest pædagogiske SEO bog i Danmark. Det er jeg meget stolt af – og meget glad for. Det var vigtigt for mig at formidle på en måde, der ikke spildte mine læseres tid, og det ser ud til, at det lykkedes. Derfor var det også med en vis kilden i maven, at jeg gik i gang med SEO-LEX 11. Faktisk har jeg arbejdet på den siden årsskiftet – og i dag udkom den så.

Hvad er nyt i SEO-LEX 11?

Først og fremmest indeholder SEO-LEX 11 alt det, som SEO-LEX 10 indeholdt – selvfølgelig. Oven i det er der kommet:

  • 23 nye sider med dels opdateringer til det eksisterende indhold og dels nye kapitler
  • Nye kapitler om bl.a. valg af domænenavn, personaliseret søgning, brugen af Insights og Trends til SEO og meget mere
  • 9 videoer i HD kvalitet på i alt godt 60 minutter med anvisninger, tips og tricks og meget mere

Og her den 1. maj er den første anmeldelse af SEO-LEX 11 allerede kommet. Den siger, at SEO-LEX 11 er… – nej, det må du hellere læse her: Anmeldelse af SEO-LEX 11

Hvad koster det at opgradere SEO-LEX til version 11?

På trods af den ganske store mængde nyt indhold har vi sat opgraderingen til kun 395 kr. ekskl. moms. Det er billigt – tænk på, at du bare i video får mere end en times input.

Hvad koster en ny SEO-LEX 11?

En jomfruelig udgave (til dig der ikke allerede ejer en SEO-LEX 10) koster 1.495 kr. ekskl. moms. Dermed har vi holdt traditionen for, at bogen koster, hvad jeg koster i en time. Det er 125 kr. mere, end SEO-LEX 10 kostede, og med det nye indhold holder den pris vist ganske godt.

Hvordan opgraderer du til SEO-LEX 11?

Det er pærenemt. Hop ind på siden om den bedste SEO bog – klik på opgraderingslinket ude til venstre, indtast den mailadresse, du brugte, da du købte SEO-LEX 10. Har du indtastet den rigtige adresse, ændres prisen på SEO-LEX 11 automatisk til 395 kr. ekskl. moms.

Kommer der en SEO-LEX 12?

Jeg kan lige så godt foregribe spørgsmålet, stille det selv og besvare det, ikke? Ja – sandsynligvis gør der det.

Nu har du ikke tid til at læse mere – du kan lige snuppe en videopræsentation af SEO-LEX 11, inden du smutter over og køber din nye udgave:

Så er det vist tid til lidt shopping: Køb SEO-LEX

Rosenstand out!

[kouguu-fb-like]