At E-University skulle udvikle sig til, hvad stedet har gjort på bare fem måneder, havde jeg ikke i min vildeste fantasi turdet håbe på. Nye medlemmer kommer til hver dag, og debatterne suser afsted. Flere medlemmer danner små netværk på kryds og tværs, hvor erfaringer, tips og andet godt deles i en yderst åben og ærlig atmosfære. Men succes kræver udvikling – hvis den skal fortsætte. Og det skal den. Derfor lancerer jeg i dag en tilføjelse til E-University, som en del medlemmer har bedt om.

I al sin enkelthed er det et forum, der i dag åbnes på E-University. Åh nej – endnu et SEO Forum, tænker du måske? Ja da! Men med et twist, der ikke findes magen til i Danmark. Eller flere twists faktisk.

For det første er SEO Forum på E-University placeret bag det login, medlemmerne har. Det betyder, at ingen “uvedkommende” kan læse med – heller ikke søgerobotterne.

For det andet er SEO Forum på E-University med garanti for for de trolls, der i varierende frekvens gør tilstedeværelsen på mange andre fora til en plagsom oplevelse. Og det er fri for trolls, fordi der kun er betalende medlemmer, der alle er voksne, professionelle og vel fungerende mennesker. Og skulle en troll synes, at det er prisen værd at købe et medlemsskab for at forurene forum, er processen iskold, omgående og uden appelmulighed: Bortvisning og alle pengene spildt.

Du er sikkert allerede medlem af E-University – men skulle der være nogle få tilbage derude, der ikke er: Kom med og tag del i de i skrivende stund 32 artikler (de fleste med video) og 707 (!) spørgsmål/svar. Og vær med til at forme det nye forum, der lige nu – sekunder efter åbningen – står jomfrueligt uberørt og parat til dig. Du kan købe adgang via dette link: Bliv medlem af E-University

Adgangen til det nye forum finder du i menuen øverst på E-University eller direkte via dette link: SEO Forum

Rosenstand out!