SEO Forum på E-universe

At E-University skulle udvikle sig til, hvad stedet har gjort på bare fem måneder, havde jeg ikke i min vildeste fantasi turdet håbe på. Nye medlemmer kommer til hver dag, og debatterne suser afsted. Flere medlemmer danner små netværk på kryds og tværs, hvor erfaringer, tips og andet godt deles i en yderst åben og ærlig atmosfære. Men succes kræver udvikling – hvis den skal fortsætte. Og det skal den. Derfor lancerer jeg i dag en tilføjelse til E-University, som en del medlemmer har bedt om.

I al sin enkelthed er det et forum, der i dag åbnes på E-University. Åh nej – endnu et SEO Forum, tænker du måske? Ja da! Men med et twist, der ikke findes magen til i Danmark. Eller flere twists faktisk.

For det første er SEO Forum på E-University placeret bag det login, medlemmerne har. Det betyder, at ingen “uvedkommende” kan læse med – heller ikke søgerobotterne.

For det andet er SEO Forum på E-University med garanti for for de trolls, der i varierende frekvens gør tilstedeværelsen på mange andre fora til en plagsom oplevelse. Og det er fri for trolls, fordi der kun er betalende medlemmer, der alle er voksne, professionelle og vel fungerende mennesker. Og skulle en troll synes, at det er prisen værd at købe et medlemsskab for at forurene forum, er processen iskold, omgående og uden appelmulighed: Bortvisning og alle pengene spildt.

Du er sikkert allerede medlem af E-University – men skulle der være nogle få tilbage derude, der ikke er: Kom med og tag del i de i skrivende stund 32 artikler (de fleste med video) og 707 (!) spørgsmål/svar. Og vær med til at forme det nye forum, der lige nu – sekunder efter åbningen – står jomfrueligt uberørt og parat til dig. Du kan købe adgang via dette link: Bliv medlem af E-University

Adgangen til det nye forum finder du i menuen øverst på E-University eller direkte via dette link: SEO Forum

Rosenstand out!

Få et opkald fra Thomas Rosenstand - Så er du på vej til den ultimative SEO løsning!

10 kommentarer til “SEO Forum på E-universe”

 1. Thomas Justesen

  Har lige købt medlemsskab til e-university og allerede fået login info! Desuden nylavet krus kaffe… here we go!! 😉

 2. Jeg er ligesom Jacob heller ikke kommet med endnu, men måske jeg lige skulle hive fat i baglandet og få lokket en sjat penge ud fra budgettet som kan bruges til dette.

  Lyder ihvertfald interessant at der også kommer lidt networking og forum som på Amino, men måske bare uden alt det støj og med lidt mere dybdegående ekspertise. Der er vel noget i den retning man kan forvente ?

  1. Hej Lars

   Du har næsten ret. Næsten fordi du bruger ordet “måske”. Det bliver med absolut garanti uden støj. Der er nul tolerance fra administrators side (det er mig ;-)) overfor “trolling”, men jeg tvivler også på, at nogen i et lukket betalingsforum vil bedrive den slags. Og sker det, ryger de ud hurtigere end de kan nå at fortryde 😉 Jeg glæder mig til at se dig ombord!

 3. @Jacob og Lars.
  Det kan anbefales, ikke blot har indlæggende et højt fagligt niveau, men stemningen er også positiv i en grad jeg ikke har mødt på andre fora endnu. Muligvis fordi det hele er så nyt, muligvis fordi vi alle er sådan nogle flinke folk – men mest sandsynligt fordi Thomas gør en del ud af at det skal blive et godt (studie)miljø. Der er allerede opstået mere eller mindre hemmelige “studiegrupper” rundt om i krogene.

  @ThomasJ
  Velkommen til 🙂

  @Rosenstand
  Rigtigt godt initiativ med det nye forum, det er jeg sikker på vi alle får stor glæde af.

  /Brian

 4. Sidder faktisk og overvejer at springe med på vognen i dette øjeblik, lyder jo rigtig spændende.
  Man får adgang til de eksisterende indlæg ikke?

 5. Kim Jørgensen

  Jeg er medlem af e-university og jeg kan klart anbefale jer at få tilmeldt jer. Prisen er tjent hjem mange gange.

 6. Fedt – tak for anbefalingerne det tippede lige over til et “ja”.

  Pengene er sat af i budgettet – vi ses derinde omkring d. 1 juni – ser frem til at læse alle Thomas’ indlæg og hilse på jer andre.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

36 98 71 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

Overvej vores nyhedsbrev - vi sender SEO tips hver anden mandag!

SEO-LEX 24

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra snart 25 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

 • 521 sider SEO e-bog  – 120 minutters videoer
 • Kendt som "Biblen om SEO"
 • Nyeste udgave: 12. december 2023

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll to Top