Er du kommet godt ind i det nye år – parat til at tage hul på både året og årtiet? Jeg er, og jeg har nydt en formidabel jule- og nytårsferie næsten uden arbejde. Det er mange år siden, det er sket sidst. Nu kalder hverdagen, og i dag har vi kørt min svigermor og hendes mand til Miami lufthavn efter et herligt besøg af dem – så har vi huset og vores nye liv for os selv. En af de ting, jeg gerne vil, er at podcaste lidt mere. Men inden jeg kaster mig ud i det, vil jeg være lidt interaktiv.

Hvad har du lyst til at høre om?

I stedet for at sidde og pille i egen navle kan jeg lige så godt pille lidt i din navle, ikke? Hvad har du lyst til, at jeg skal snakke om i et eller flere podcasts? Hvad har du brug for at høre en anden vinkel på – eller et indspark til?

Jeg vil ikke love dig, at jeg kan tage alle forslag og gøre dem til et brugbart podcast – men du kan jo komme an og se, om du kan “trigge” mig? Skriv en kommentar her – og mener jeg, at jeg kan byde kvalificeret ind, tager jeg det i overvejelse. Lad nu være med at spørge om podcasts om stramajsyning eller fodbold eller andet komplet ligegyldigt, som jeg intet ved om alligevel. Men lugter det lidt af iværksætteri, søgemaskineoptimering, online marketing eller holdninger til mærkesager, er jeg sikkert frisk – hvis jeg mener, jeg har noget at byde på altså.

Skal vi prøve? Ordet er dit og:

Rosenstand out!