Det er fredag – og nyheden kan dårligt kaldes en nyhed efter sindssygt mange retweets og delinger på G+, men det ville egentlig være lidt sært, hvis jeg ikke lige nævnte det her også: Der er kommet en ny udgave af SEO-LEX. Den hedder selvfølgelig SEO-LEX12, og traditionen tro kan alle med en af de to tidligere udgaver opgradere for bare 395 kroner ekskl. moms.

Der er tilføjet 20 nye sider om bl.a. Panda og G+ (og mere til) samt tilføjet yderligere 20 minutters videoer. Og så er alle kapitler blevet opdateret med tidssvarende indhold, så du kan regne med, at det er validt, hvad der står (indtil Google måtte ville det anderledes). Men så er det jo godt, du har et sted som e-universe.dk, hvor der er konstant gang i både forum og selve blogdelen.

Trods det ekstra indhold – skrevne og i videoform – har vi holdt fast i prisen på 1.495 kroner ekskl. moms for dem, der ikke allerede har en SEO-LEX10 eller 11.

Køb / opgradér SEO-LEX her

 

 

Og det var faktisk, hvad jeg ville sige lige nu – udover at glædes over, at ordrerne på opgraderinger tikker ind i en konstant strøm. Tusind tak alle sammen!

Med ønsket om en god weekend og forhåbentlig hyggelig læsning af SEO-LEX12:

Rosenstand out!