Hvad får man, hvis man sætter sådan cirka 30 års erfaring med søgemaskineoptimering sammen med nogle af Skandinaviens skarpeste hjerner inden for AdWords, konverteringsoptimering, Facebook marketing, e-mail markedsføring, tekstforfatning til web og meget mere på én gang? Og lader disse kapaciteter øse ud af den nyeste viden ud fra et opdrag om, at alt SKAL være håndgribeligt og direkte brugbart for dem, der lytter med? Og oven i købet gør det i et miljø, der er perfekt for deltagerne til at netværke i?

Svaret er såmænd: Marketing Camp 2013 i København

Det er den 28. maj 2013, at Danmarks ukronede samlende faktor inden for online markedsføring – Ib Potter – har samlet det til dato stærkeste hold, når det handler om foredragsholdere, der kan mere end bare at tale – de kan give konkrete tips og værktøjer. Det er 2. gang, at Marketing Camp afholdes – sidste gang var i april 2012, og det arrangement blev en forrygende succes. Desværre efterlod arrangementet en hel del triste og skuffede mennesker: Alle dem der ikke var med!

Du kan tilmelde dig med det samme her: www.marketingcamp.dk 

Var du med til Marketing Camp sidste år, ved du, at du skal med igen i år. Og var du ikke med, ved du, at du ikke skal begå samme fejl en gang til, ikke?

Oven i købet er der en gulerod til dem, der får sig tilmeldt i ordentlig tid i år – nemlig en dygtig “Early Bird” rabat på 600 kr. Så vidt jeg ved, gælder den rabat til begyndelsen af april, men du kan jo risikere, at konferencen er fuldt tegnet inden da, og så er det jo lige meget, for så kommer du ikke med uanset hvad. Klik på knappen og se mere:

Ja tak – den tør jeg ikke gå glip af

 

Og altså: Er du frisk ved havelågen, sparer du 600 afgiftsplagede kroner og får hele dagen for bare 2.399 kr. ekskl. moms – men inklusive både spandevis af kaffe, blødt brød og en fremragende frokost (for ikke at tale om alle de spændende mennesker, du kan netværke med).

Og hvem er det så, der er på talerstolene i år?

Det er folk som Mikkel deMib, Benjamin Gundgaard, Søren Sprogø, Thomas Bigum, Frank Hellerup Madsen, Christina Klitsgaard og mange, mange flere. Faktisk er der 24 talere, der over 8 timer oplyser deltagerne på forskellige spor.

Fik jeg nævnt, at jeg selv er med som taler? Det gjorde jeg vist ikke. Jeg har to indlæg på dagen (jeg kan jo lige så godt give den gas, når jeg nu rejser i 28 timer i alt for at være med) – nemlig et om G+ og et om søgemaskineoptimering. Men det kan du se mere om i selve programmet, som du finder på hjemmesiden for Marketing Camp

Jeg glæder mig meget til at se dig den 28. maj på IT Universitetet i København. Og er du en af mine kunder: Gør mig den tjeneste at deltage i konferencen! Du får så meget ud af det, at du tror, det er løgn – og med den viden i din bagage bliver mit arbejde for endnu mere effektivt og nemmere 😉

Vi ses til maj, ikke?

Rosenstand out!

P.S.: Du ka’ da lige tage et kig på en video fra sidste års Marketing Camp: