Udgående link skader, hvis de er til bad neighborhood?

En lille hurtig én en søndag eftermiddag – men måske ganske interessant for SEO’erne… Det er Patrick Altoft henne i Storbritannien, der har gjort nogle interessante observationer. Han havde en side på sin blog, der overhovedet ikke ville ranke i Google. På siden havde han et udgående link til Digital Point. Faktisk til en side hos Digital Point der heller ikke rankede overhovedet.

Patrick fjernede linket til Digital Point – og gjorde ikke andet. Efter ganske kort tid rankede Patricks side præcist lige så godt, som den burde gøre. Den helt uvidenskabelige konklusion: Udgående links bør kun ske til en URL der enten ranker godt eller er spritny! Se historien hos Patrick her. For de meget hurtigt læsende: Jeg skrev: Uvidenskabelig konklusion…

Ellers er der vist kun at bemærke, at Version2 nu også er med i gruppen af online medier, der viser trackbacks. Det er en god udvikling!

God søndag og:

Rosenstand out!

5 tanker om “Udgående link skader, hvis de er til bad neighborhood?”

 1. Meget interessant observation.

  Der er ingen tvivl om at det kan gøre skade at linke til “bad neighbourhood”, men så slemt et tilfælde som dette har jeg aldrig hørt om før.

 2. sjov du skriver det lige nu – Jeg har netop linket til digitalpoint (den beskidte sektion) og kort tid efter var jeg væk fra forsiden 🙂

 3. Bredbånd priser guide

  Ja meget interessant 🙂

  Det er dumt at ryge ud af google pågrund af det 🙁

  1. Ikke halvt så dumt som at kalde sig for “Bredbånd priser guide” i stedet for Christopher fra crmedia! Dit link har jeg fjernet – og hvis du har lyst at kommentere igen uden at gøre det alene for at få links, er du velkommen.

 4. Hej Thomas

  Det er faktisk ikke nær så overraskende som man ellers godt kunne tro, for det samme gælder jo hvis en side har alt for mange døde links. Det er en af grundene til, at vi også kan få et plugin til vore WordPress-blogs, som mindsker tilstedeværelsen af disse. Det kan jo dels ske når en hjemmeside forsvinder, og linkes til fra vores indhold, men også når kommentatorer kun har haft spekulative sider, som forsvinder når de finder ud af at de ikke kunne tjene helt så meget som de håbede på deres indhold.

  Men godt at være opmærksom på at princippet fra den virkelige verden, hvor vi også kendes på det selskab vi holder os, også gælder på internet. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *