Kursus i SEO hjemme fra?

Kursus i SEO med Rosenstand

Et kursus eller uddannelse i seo, du kan tage hjemme, på café eller hvor du nu vil? Ja – det findes skam! Faktisk har muligheden eksisteret siden 2009, hvor den første SEO-LEX udkom. Og i dag den 30. november 2016 er den 7. udgave af SEO-LEX netop sendt ud.

Men hvad er SEO-LEX? Og er det noget for dig?

SEO-LEX er en e-bog (som enten PDF eller e-Pub efter ønske) og et videokursus. Indholdet er opdateret løbende, og hvert år udgives en ny version med det sidste nye fra og om Google, metoder, tips, tricks og meget mere. Og det hele er forklaret, så alle kan være med – lige fra helt grønne over webudviklere, programmører, marketingfolk og til hærdede SEO folk (ja – de køber den også hvert år!).

Indholdet svarer rundt regnet til et 2 dages intenst SEO kursus – men fidusen her er, at du kan tage det igen og igen, slå op og så videre.

SEO-LEX 17 – det bedste kursus i SEO

Siden den første SEO-LEX blev udgivet, har den opnået næsten kultstatus som værende den “Danske Bibel om SEO”. Og hver eneste udgave – nu altså den syvende – er forbedret i forhold til forgængeren.

Du skal såmænd ikke nøjes med mit ord for kvaliteten – se her, hvad bare to af de mange anmeldelser siger:

Jamen… Er det et KURSUS i SEO?

Ja – og mere til. Hele bogen og alle videoerne er strikket sammen, så du føres ind i den “mystiske SEO verden”, der – når du er gennem bogen – slet ikke er så mystisk endda. Fordelen ved at tage dette SEO kursus i form af en e-bog, videoer og lydfiler er, at du ikke skal forsømme hverken arbejde eller fritid i et par dage. Du kan tage det i det tempo, der passer dig.

Og du kan vende tilbage lige så tit, du vil – slå op og genlæse det, du er i tvivl om.

Når du køber SEO-LEX, får du tilbudt et års adgang til forum m.m. på e-universe.dk, og det er der, du kan spørge mig om det, du roder med. Jeg svarer på alt i forum – og nogle gange godt hjulpet af andre medlemmer, der byder ind med særdeles god viden. Den mulighed har du heller ikke på et almindeligt kursus i SEO, vel?

Jeg synes, du skal kigge forbi hjemmesiden for SEO-LEX – www.seo-lex.dk – der kan du læse mange flere anmeldelser og selvfølgelig købe din SEO-LEX som enten PDF eller e-Pub.

Hvis du allerede ejer en tidligere udgave af SEO-LEX (uanset hvilken version), kan du opgradere til SEO-LEX 17 for bare 395 kroner.

Rosenstand out!

Få et opkald fra Thomas Rosenstand - Så er du på vej til den ultimative SEO løsning!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

36 98 71 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

Overvej vores nyhedsbrev - vi sender SEO tips hver anden mandag!

SEO-LEX 24

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra snart 25 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

  • 521 sider SEO e-bog  – 120 minutters videoer
  • Kendt som "Biblen om SEO"
  • Nyeste udgave: 12. december 2023

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll to Top