Kommer der en ny SEO bog?

Så er jeg landet i Danmark igen – til en indbakke med 672 mails, et noget koldere klima og masser af opgaver på bordet. Det er jo ikke så ringe endda – altså lige bortset fra vejret. Inden nogen skulle gå hen og få ondt af mig i forhold til de 672 mails, må jeg hellere sige, at rigtig mange af dem blot er meldinger om nye followers på Twitter (der er nu 490 af slagsen), nyhedsbreve og den slags. Og så var der faktisk også en del spørgsmål relateret til SEO-LEX – og mange af dem er af generel karakter, så dem tager vi lige her.

SEO branchen i Danmark har taget godt imod SEO-LEX

Rigtig mange af mine kolleger i Danmark har købt den fulde udgave af SEO-LEX, og det er jeg da glad for. Det må jo betyde, at mange har vurderet, at jeg har nogle vinkler at byde på. Og sådan er det faktisk 360 grader rundt. Når jeg selv læser andres artikler, deltager på konferencer etc., får jeg ikke egentlig noget nyt at vide, men jeg får andre vinkler på samme sag. Og det blir jeg ikke dummere af!

En af mine kolleger – Karsten Nygaard fra Strategen i Køge – har skrevet en anmeldelse, som jeg i al ubeskedenhed har linket til i min forrige posting her på bloggen. Men jeg vil da alligevel tillade mig at citere ham: “Den er ubetinget den bedste danske bog der er lavet om seo – det er beskrevet så enkelt og så letforståeligt at alle kan være med – men samtidig med så indlysende og skarpe pointer at den er alle pengene værd. Bogen er et must for alle der vil noget seriøst med deres hjemmeside og er delt op i meget letforståelige kapitler som gør at man opdele sit seo arbejde i små bidder.“.

Også Paw Hellegaard fra ScanNet har været så venlig at kalde SEO-LEX noget pænt – han skriver på Twitter: “Nu har jeg efterhånden også fået læst SEO LEX færdig.. og en varm anbefaling skal den ha: Danmarks bedste SEO bog!“.

Janno Damgaard Lassen skriver på sin blog:”Prisen er i den dyre ende, men det er faktisk et røverkøb, for den viden du bliver udstyret med vil kunne tjene dig penge i mange år fremover. Og hvis du ikke kan tjene bogen hjem, og ydermere tjene penge på at købe den og implementere de foreslåede ændringer, så er det helt klart din egen skyld.”.

Kommer der en version 2.0 af din SEO bog?

Jeg har fået en 5-6 mails, hvor der spørges til en version 2.0 af SEO-LEX. Det kommer der ikke – men der kommer en version 11.0 😉

Den næste udgave vil indeholde en hel masse video, der gør det om muligt endnu nemmere at følge råd og vejledninger i bogen. Og der vil komme adskillige nye kapitler, der tager fat i emner, der enten ikke er behandlet i version 10.0 eller som kan uddybes mere.

Jeg kan og vil ikke sige, hvornår version 11.0 bliver frigivet, men jeg kan give et løfte i den anledning: Version 11.0 af SEO-LEX bliver rørende billig at opgradere til for dem, der har købt version 10.0. Og jeg mener: RØRENDE billig!

Er du ikke lige grov nok, når du følger op på dem, der har hentet den gratis version af SEO-LEX?

Nej – absolut ikke! Der kommer p.t. fem mails på en god måned, der opfordrer, lokker og lister til at købe den fulde version. Og det gør vi med god samvittighed, for det står yderst tydeligt beskrevet der, hvor man henter den gratis version, at det gør vi. Og i hver af disse mails er det meget nemt at afmelde sig yderligere opfølgning. Over 2.500 mennesker har p.t. hentet 88 gratis sider, som giver masser af brugbar info. Hvis man ikke kan leve med fem mails eller ulejligheden med at afmelde sig dem til gengæld for en gratis e-bog, skal man jo helt lade være, ikke?

Kommer SEO-LEX i en trykt udgave?

Lige her og nu er der ikke planer om det, men det udelukker ikke, at det kan ske. Det mest præcise svar er derfor: Måske.

Må jeg kopiere SEO-LEX 10.0 og dele den ud til mine kolleger?

Nej. Lige som du heller ikke må kopiere en købt software og give den til andre.

Er der studierabat på SEO-LEX?

Nej da! Hvorfor skulle der være det? Det ville jo være nærmest uartigt over for dem, der ikke studerer, ikke? SEO-LEX 10.0 koster det samme for alle. Det er nemmest på den måde – og mest ærligt.

Og det var faktisk det for nu – de resterende spørgsmål er af mindre interesse for andre end spørgeren selv, så de er fikset via mail.

Nu går jeg videre i min alt for svulstige indbakke!

Rosenstand out!

Få et opkald fra Thomas Rosenstand - Så er du på vej til den ultimative SEO løsning!

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

11 kommentarer til “Kommer der en ny SEO bog?”

 1. En trykt udgave – det kunne være fedt.

  Der er altså bare et eller andet særligt i at sidde med en papirudgave i hånden. Naturligvis kan man bare printe e-bogen ud – men det er altså ikke helt det samme.

  1. Jeg er med på fornemmelsen af en trykt bog, og derfor afviser jeg det heller ikke. Men sagen er jo, at en e-bog giver klikbare links, mulighed for ekstremt billig opdatering og læsning via Kindle og/eller Sony Reader. Jeg lytter til antallet af ønsker om en trykt udgave…

 2. Frank Hellerup Madsen

  En trykt udgave? Så skal folk da bare købe din let brugte Xerox-maskine samtidig med bogen. Den skal nok kunne producere en fin, fin papirudgave af SEO-Lex!

 3. Nicolai Lønne

  Pokkers, jeg har ellers stadig et studiekort et eller andet sted.
  Hvad en pensionist-rabat? Så kan min morfar købe bogen og læse højt for mig. Det ville være hyggeligt.
  🙂

 4. Må indrømme jeg ikke har fået åbnet bogen endnu – men tager den med på ferie i slutningen af aug. så skal jeg nok give mit review når jeg kommer hjem 🙂

 5. Hej Thomas

  Jeg har et enkelt spørgsmål til SEOLEX. Jeg er selv den overmåde lykkelige ejer af et eksemplar og jeg må rose dig for din måde at lære fra dig på. Det er simpelthen pædagogik som mange pædagoger kunne lære meget af!

  Spørgsmålet: Har du planer om at udgive SEOLEX i trykt form som en “rigtig” bog?

  1. Hej Søren
   Tak for de pæne ord!

   Ikke umiddelbart nej. SEO-LEX 10.0 er skrevet uden en masse fyld, og da hver side er udnyttet maksimalt, kan den holdes på 136 sider. Det er indenfor et antal, hvor alle kan overkomme at printe den selv.

   Det er ingen hemmelighed, at der kommer en version 11.0, og den bliver markant mere omfattende end 10.0 – men med masser af video også. Så den vil også kunne holdes på et antageligt niveau sider – og stadig uden alt det overflødige fyldstof.

   Som ejer af en version 10.0 vil du få en mail med et helt uartigt godt tilbud på opgradering til version 11.0, når den kommer. Og et lille hint til de få, der endnu ikke har købt SEO-LEX 10.0: Det kan betale sig at købe den, inden version 11.0 kommer 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rigtige mænd og ditto kvinder deler - og får god karma:

70 27 14 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

SEO-LEX 20 -  Bogen om SEO

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra 21 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

 • 473 sider SEO e-bog  – 100 minutters videoer
 • Kendt som "Biblen om SEO"
 • Nyeste udgave: 5. december 2019

 

Scroll til toppen