Kom bare an Panda!

I den forgangne weekend havde jeg fornøjelsen at holde et indlæg på en halv time på Iværk&Vækst i København om Panda update – og det endda uden brug af PowerPoint eller andet moderne isenkram. Det var faktisk en god oplevelse, og rigtig mange af tilhørerne kom hen til mig bagefter for at sige, at de havde nydt et indlæg uden slides og den slags. Så lærte jeg lige det. Jeg har faktisk altid været glad for at bruge slides fra PowerPoint, når der skulle forklares noget teknisk, men det viste sig, at det slet ikke var svært uden.

Var du ikke med til Iværk&Vækst og især til Aminotastic om aftenen lørdag, er du altså gået glip af noget. Det lykkedes Amino at samle hele 580 mennesker, der fik et forrygende foredrag af Soulaima Gourani, et bette spark i geografien af mig, en omgang salg af selveste Mr. Salg Rolf Høgh og endelig en omgang Thorborgsk, der gav genlyd. Nå ja – der var også en fyr i orange jakkesæt, der som konferencier bandt tingene sammen (Ja – det var Mikkel, der optrådte i den rolle).

Der blev netværket på kryds og tværs den aften, og både Twitter og Amino har summet af begejstring. Det gjorde de altså godt – crewet fra Amino. For mig var det en herlig ting at møde en masse nye mennesker og gense en masse gamle bekendte. Nå ja – det var altså også noget af en oplevelse at stå på scenen i Radiohusets Koncertsal foran 580 mennesker.

Tusind tak til alle på Aminotastic og Iværk&Vækst – I gjorde dagene til noget helt særligt!

Digital Markedsføring 2011 i Holstebro

Jeg er allerede begyndt at forberede mit oplæg på DM 11 i november, for det skal være det oplæg, der binder tingene sammen for alvor. Her samler jeg seneste faktuelle viden om Panda update med de andre elementer, der har været gældende i længere tid. Og det samles i en rød tråd så at sige. Her slipper du ikke for nogle slides (du skal jo også have noget at kigge på bagefter). Der er simpelthen så mange nye elementer, der indgår i det puslespil, der ender med effektive og indtægtsskabende placeringer på Google.

Vil du have både overblik og indblik i, hvordan du binder den gode gamle SEO viden sammen med den nye verdens “Pandafiserede” virkelighed, er det altså på DM11, du skal holde dig til. Helt præcist i tidsrummet fra 12.20 til 13.20. Jeg lover dig, at du nok skal få noget at tænke over.

Jeg har ladet mig fortælle, at der stadig er omkring 50 billetter tilbage, så du kan stadig nå det. Se mere om DM 11 her.

Rosenstand out!

Få et opkald fra Thomas Rosenstand - Så er du på vej til den ultimative SEO løsning!

20 kommentarer til “Kom bare an Panda!”

 1. Slides eller ej, så glæder jeg mig meget til at høre dit indlæg på DM11. At du så oven i købet taler om hvordan vi takler pandaen, er bare helt perfekt.

 2. Er det noget Info du også bringer til dine studerende på e-universe?

  Vi er desværre nogle som både var forhindret i at høre det på messen og som ikke kan deltage i Holstebro?

 3. Hej Thomas,

  Det var et meget solidt og overbevisende indlæg, du holdt på Iværk & Vækst, og som du selv nævner.. helt uden brug af Powerpoint.
  Jeg oplevede indlægget på nærmeste hold, og blive nødt til at rose dig for din altid dejligt jordnære jyske facon, hvor du forklarer tekniske termer i fuldstændig øjenhøjde med tilhørererne. Godt gået!

  Jeg glæder mig til at opleve dig og de andre foredragsholdere på Digital Markedsføring 2011 i Holstebro, hvor jeg naturligvis også har tilmeldt mig.

  Og så ses vi jo på e-universe.dk. 🙂

 4. Vil glæde mig til et indlæg med faktuelt Panda indhold. Det meste af det der findes online er gæt, formodninger, mavefornemmelser og kun meget lidt baseret på fakta.

  Endnu har jeg tilgode at læse om noget der på tydelig vis er lykkedes med at komme ud af Pandaens klør, så håber naturligvis på, at får denne tvist med, hvis du kender til nogle fakta.

  Ses til DM11.

  /Mikael

 5. Michael Kjeldsen

  Super indlæg – men næste gang bør du måske bare holde en Q&A-session, for der var der svært stor interesse for at stille spørgsmål bagefter 🙂

  Bare ærgerligt at ikke alle spørgsmål kunne høres bagerst i forsamlingen…

   1. Michael Kjeldsen

    I know, og det er også med i overvejelserne – men jeg har nu altid syntes, at sådan nogle Q&A sessions på konferencer og til seminarer er noget af det mest interessante, for der kommer altid konkrete problemstillinger på bordet 🙂

 6. Hej Thomas,

  Lidt sent, men alligevel tak for et par gode indlæg. (Så vidt jeg husker var du nu ikke helt uden “rekvisitter” i Forum :-))

  Det var rart at hilse på dig “i virkeligheden”, jeg ser frem til gensynet i Holstebro.

  Jeg ser frem til at høre noget om Pandaen, baseret på virkeligheden og ikke teorier og gæt.

  /Brian

 7. Hejsa Thomas!

  Det lyder til jeg gik glip af en hel masse, eftersom jeg ikke var til Aminotastic. Jeg må se om jeg kan komme til det arrangement på et tidspunkt 🙂

 8. Sigge Hermann

  Daim thomas jeg elsker din humor, Haha 🙂 “en fyr i orange jakkesæt :-D”

 9. Hej Thomas,

  I din video på forsiden vedr. panda-opdateringen fortæller du omkring stavefejl ca. 12.00 🙂

  Hvordan tænker du i forhold til søgeord, hvor der er adskillige søgninger på stavefejl – Tænker eksempelvis BMW / BMV.

  1. Google er ret gode til at identificere disse stavefejl og koble dem sammen med den rigtige stavemåde. Men det er nu mere generelt dårligt stavede tekster, der er i farezonen – og ikke et enkelt forkert bogstav.

 10. Jeg blev fanget af pandaen på mit gamle site, snøft.. Jeg fandt hurtigt ud af at lave samme site på en ny url, blot med en go-fil/redirect og nofollow. – Det jagede pandaen borte 🙂 Så det er én måde at holde lidt afstand til denne kedelige “affiliate no-go” update.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

70 27 14 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

SEO-LEX 22 -  Bogen om SEO

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra 24 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

 • 496 sider SEO e-bog  – 100 minutters videoer
 • Kendt som "Biblen om SEO"
 • Nyeste udgave: 15. december 2020

 

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA