I den forgangne weekend havde jeg fornøjelsen at holde et indlæg på en halv time på Iværk&Vækst i København om Panda update – og det endda uden brug af PowerPoint eller andet moderne isenkram. Det var faktisk en god oplevelse, og rigtig mange af tilhørerne kom hen til mig bagefter for at sige, at de havde nydt et indlæg uden slides og den slags. Så lærte jeg lige det. Jeg har faktisk altid været glad for at bruge slides fra PowerPoint, når der skulle forklares noget teknisk, men det viste sig, at det slet ikke var svært uden.

Var du ikke med til Iværk&Vækst og især til Aminotastic om aftenen lørdag, er du altså gået glip af noget. Det lykkedes Amino at samle hele 580 mennesker, der fik et forrygende foredrag af Soulaima Gourani, et bette spark i geografien af mig, en omgang salg af selveste Mr. Salg Rolf Høgh og endelig en omgang Thorborgsk, der gav genlyd. Nå ja – der var også en fyr i orange jakkesæt, der som konferencier bandt tingene sammen (Ja – det var Mikkel, der optrådte i den rolle).

Der blev netværket på kryds og tværs den aften, og både Twitter og Amino har summet af begejstring. Det gjorde de altså godt – crewet fra Amino. For mig var det en herlig ting at møde en masse nye mennesker og gense en masse gamle bekendte. Nå ja – det var altså også noget af en oplevelse at stå på scenen i Radiohusets Koncertsal foran 580 mennesker.

Tusind tak til alle på Aminotastic og Iværk&Vækst – I gjorde dagene til noget helt særligt!

Digital Markedsføring 2011 i Holstebro

Jeg er allerede begyndt at forberede mit oplæg på DM 11 i november, for det skal være det oplæg, der binder tingene sammen for alvor. Her samler jeg seneste faktuelle viden om Panda update med de andre elementer, der har været gældende i længere tid. Og det samles i en rød tråd så at sige. Her slipper du ikke for nogle slides (du skal jo også have noget at kigge på bagefter). Der er simpelthen så mange nye elementer, der indgår i det puslespil, der ender med effektive og indtægtsskabende placeringer på Google.

Vil du have både overblik og indblik i, hvordan du binder den gode gamle SEO viden sammen med den nye verdens “Pandafiserede” virkelighed, er det altså på DM11, du skal holde dig til. Helt præcist i tidsrummet fra 12.20 til 13.20. Jeg lover dig, at du nok skal få noget at tænke over.

Jeg har ladet mig fortælle, at der stadig er omkring 50 billetter tilbage, så du kan stadig nå det. Se mere om DM 11 her.

Rosenstand out!