Indsæt G+ posts overalt

G+ indlejring

I dag har Google (igen-igen) forstærket G+ platformen med en feature, der kan vise sig at være en yderst stærk motor til at drive flere af dine gæster ind på din G+ platform og dermed forstærke værdien af din tilstedeværelse der. Google har åbnet for, at du kan “embedde” et indlæg på en hvilken som helst type hjemmeside – altså også på en webshop, en blog eller hvad ved jeg. Umiddelbart lyder det ikke så revolutionerende igen, men det er faktisk, hvis du tænker lidt over det.

Realtids debat fra G+ hjemme hos dig selv

Forstil dig følgende scenarie: Du har et produkt, som du skriver om på din G+ side – enten din personlige eller din firmaside. Du deler naturligvis dette indlæg offentligt (det er også en forudsætning for at kunne embedde det). Nu tager du så og indlejrer indlægget far G+ på produktsiden, og hvad sker der så?

Jo – nu vil spørgsmål og kommentarer til dit indlæg på G+ være at se på produktsiden. Og bare rolig – intet duplicate content der, for skidtet indlejres via et script, så indholdet er faktisk slet ikke i kildekoden på din egen side.

Fidusen er nu, at gæster på din produktside vil se, hvad der sker på G+ om produktet. Og det vil helt sikkert “lokke” nye følgere til for dig. Sikkert også få endnu flere mennesker engageret i G+. Og det er der altså en fidus i for dig, for jo større engagement på dine G+ indlæg, jo flere plusser og jo flere delinger – jo større vægt får du i det Googleske univers. Og det er altså ikke så dumt.

G+ engagement uden at forlade siden

Det ret så interessante i min optik er, at det dermed er muligt at debattere dit indlæg UDEN at forlade din produktside. Du kan ganske enkelt kommentere og give +1 til indlægget, uden at du skal “over i G+”. Folk skal altså ikke forlade din produktside. Det er sød musik i mine ører. Forhåbentligt også i dine?

Men vil det skræmme nogen væk? Næppe – hvis du placerer indlejringen fornuftigt, og det gør du selvfølgelig.

Hvordan indlejrer du G+ indlæg?

Det er meget enkelt. Skriv dit indlæg, publicer det offentligt og så vælger du:

2013-09-09_17-00-33

 

Du får nu sådan en fætter her:

2013-09-09_17-01-01

Koden markeret med orange skal du have ind på din hjemmeside én gang for alle – lige inden “closing body tag”.

Koden markeret med grønt indsætter du så der, hvor du vil have din live streaming af dit G+ indlæg. Og det er det hele – nemt og hurtigt.

Husk, at du skal lave den øvelse for hvert indlæg fra G+, du vil have over på din egen side. Lige nu og her kan du IKKE style indlægget, men mon ikke der kommer en mulighed i fremtiden for at bestemme i hvert fald størrelsen.

Hvad siger du? Er det ikke kræs? Hvordan har du tænkt dig at benytte det til at øge din styrke online?

Rosenstand out!

P.S.: Link til indlægget fra store G

Få et opkald fra Thomas Rosenstand - Så er du på vej til den ultimative SEO løsning!

19 kommentarer til “Indsæt G+ posts overalt”

 1. Kenneth Wellin

  Det er rigtig spændende! Og jeg er helt enig med dig i, at det vil være stærkt medvirkende til at “drive” endnu flere ind på G+.

  Det skaber en stærkere binding mellem hjemmeside/webshop og G+. Det skal helt sikkert prøves at indenfor de nærmeste dage.

 2. Helt sikkert, Kenneth. Og du kan jo prøve – hvis du har tid – at skrive et eller andet til selve G+ indlægget om denne artikel. Det ser ud til at opdatere i 100% realtid 🙂

 3. Fed feature 🙂

  Der er ingen tvivl om, at det kommer til at styrke G+ endnu mere og skaber en mere naturlig integration mellem de respektive hjemmesider og den sociale platform.

  Det skaber en rigtig god sammenhæng, så man er fri for at cykle frem og tilbage mellem de forskellige medier/kanaler.

 4. Rigtig fed feature. Synes dog selve indlejringen fylder en del, men mon ikke der kommer noget styling på et tidspunkt.
  En anden ting der kunne være fedt at indlejre er søgninger på Google+. Lidt ligesom man med Twitter.

 5. I would love to use this feature, however my site doesn’t accept HTML codes on their posts due to security reasons or so the coders says. So far the site have an icon to embed from Twitter and Facebook inside the posts, is very neat, but not for G+ so far. Such a shame, I am very interested but only if I can insert the G+ inside the posts and not on the website body per se.

 6. Jeg er spændt på at se de første tests af hvordan det kommer til at påvirke konverteringerne på de webshops der bruger det. Normalt kan det være et problem at distrahere brugerne med noget andet end købsprocessen, men omvendt kan det sociale element virke positivt.

  Så bliver spændende at se de første data.

 7. Det er smart, og det er godt set med produkterne. Det kunne være endnu mere smart hvis det kunne ske mere eller mindre automatisk. Desværre er det nok igen mest for de brancher der har kunder på G+, jeg mener hvis man ikke kan skabe en debat at indlejre, så bliver det alligevel lidt fesent.

 8. Jesper Frier

  Overvejer denne mulighed til vores blog.

  En general integration – Af alle Google+ indlæg – Så havde det været perfekt!

  Ved ikke rigtig om copy/paste af de enkelte indlæg vil virke i det daglige … tvivler …

 9. Thanks Thomas but I just changed from vB to Xenforo, none of them are HTML although they have it per se on their coding. You should allow HTML and that can be harmful when people are posting and uploading files. Thank you for your kind answer. 🙂

 10. Mikkel Plæhn

  Den har også været savnet. Man ser på G+ flere blog agtige mini-indlæg, og jeg tror det er perfekt at kunne embedde dem hvis man skriver en relevant artikel eller tilsvarende 🙂

 11. En fin artikel med gode råd.

  Nu er mine evner i programmering ret begrænsede. Jeg har en wordpress side, og vil derfor spørge hvor eller i hvilken af de mange filer jeg skal placere den orange kode?

 12. Søren Hansen

  Det er da bare et perfekt stykke kode fra Google. Det tog under 2 minutter at få G-posts indsat. Nu mangler der bare som nogle af de andre har nævnt lidt styling. Men vi må se hvad fremtiden bringer.

 13. Frank Eskelund.dk

  Det er jo super smart, men det bliver nok først rigtig aktuel når man selv kan style det.
  Tror du man kommer til og kunne indlejre, det lige som med en youtube video? Her tænker jeg mest på størrelsen af boksen.

  God weekend derover.

  1. Ja, det tror jeg bestemt. Jeg tror bare, at Google lige vil gøre sine erfaringer, før der kommer mulighed for at style, som der jo allerede er på diverse andre G+ bokse. Også god weekend ovre i østzonen 🙂

 14. Jeg synes at det virker selvom man sætter alt i body, men måske er det kun nogle browsers som kan dette. Jeg er ikke så stærk i dette.

  Fint at indlejring er kommet til google+ nu hvor Facebook også har haft det i mange år. Måske kommer multimedia tilbage igennem alle det platforme vi efterhånden kan stykke sammen. Soundcloud, pinterest, flickr, gettyimages osv.

 15. Jesper Petersen

  Det er helt klart noget jeg vil bruge fremover,

  Som Jan Miael Granner også skriver det virker også selvom det er ind i body, om det er før body eller efter body det er op til dig selv. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

36 98 71 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

Overvej vores nyhedsbrev - vi skriver ikke så tit men til gengæld relevant!

SEO-LEX 23 -  Bogen om SEO

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra 24 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

 • 483 sider SEO e-bog  – 120 minutters videoer
 • Kendt som "Biblen om SEO"
 • Nyeste udgave: 13. december 2022

 

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA