Lige fra den første dag, Google gik i luften for betatestere, har jeg været på Google Plus – og lige så længe har jeg været begejstret for at være der. Jeg var så heldig at være med, før Google Plus blev åbnet for alle, og jeg sa en enorm interesse her i USA især. For mig er der slet ingen tvivl om, at Google Plus er en tobenet sag, der dels skal være Googles adgang til “det sociale lag”, og dels skal være et af de værktøjer, Google har desperat brug for til at validere indhold på nettet. Netop grundet sidstnævnte har jeg aldrig kunnet forstå de af mine kolleger i branchen, der har turdet undlade at være med. Og endnu værre: Turdet undlade at piske deres kunder til det.

En bog om Google+?

Lad mig være ærlig og tilstå, at tilblivelsen af min nye bog – PLUS-LEX – kom lidt sært i gang. Først beslutted ejeg at skrive den, og det gjorde jeg efter at Google Plus havde været online en måneds tid for betatestere. Efter et par måneder besluttede jeg sa at lade være, for jeg så simpelthen, hvor vigtig Google Plus er, og derfor antog jeg (fejlagtigt), at alle med forretningsmæssigt ærinde online ville komme med, og at de ville sætte sig ind i mediet.

Virkeligheden er som bekendt klog (det kan du forvisse dig om her), og den viste mig snart nogle forhold;

  • Selv temmelig hardcore online folk og marketers ved ikke, hvordan de skal bruge Google Plus
  • Et ALT for stort antal danske virksomheder har modtaget ingen eller meget dårlig rådgivning i forhold til Google Plus

Det fik mig til at ændre mening, og jeg gik i gang med at skrive PLUS-LEX. Undervejs lærte jeg selv en masse, og det var jo ikke så ringe endda.

Efter at have skrevet 24.251 ord og indsat et hav af illustrationer var jeg færdig. Og det blev jeg forleden, så efter korrektur og klargøring af salgssiden er det nu alvor!

PLUS-LEX er min femte bog på dansk – og den fjerde om mit elskede online univers. Jeg synes, du skal købe den, hvis du har et kommercielt sigte med at være på nettet – eller hvis du er politiker, interesseorganisation eller hvad ved jeg.

Du kan få den som PDF bog eller som ePub bog – sidstnævnte er til dig, der gerne læser på iPad eller iPhone. Begge versioner har samme indhold og samme pris: 399 kroner ekskl. moms.

Køb PLUS-LEX her

Og jo: Du kan hente et gratis kapitel fra bogen som vanligt. Det gør du ved at klikke her.

Så er der vist ikke andet at sige end at ønske dig god læselyst og:

Rosenstand out!