Så har Google igen leget med faciliteterne og indført en ny måde at søge på. Jeg linker til deres officielle udmelding sidst i denne artikel. Som vanligt har hylekoret været på banen allerede og dømt katastrofe for både SEO branchen, vejret og sikkert også umælende jomfruer på Påskeøernes landsklub. Men hvad betyder det så? Opdateret med et lille talkshow med Frank Hellerup Madsen – så du får faktisk 2 podcasts på én gang!

Google Instant er ingen katastrofe – bare lidt poppet

Jeg har lavet et lille podcast om Google Instant. Hør det, og lad mig høre, om du tror, det får konsekvenser af nævneværdig grad?

Afspil

Efter at have lagt dette podcast online, talte jeg med min gode kollega Frank Hellerup Madsen om Google Instant, og det kom der endnu et podcast ud af. Desværre er der nogle sekunder med lidt støj på, men det lever du forhåbentlig med.

Afspil

Googles officielle udmelding